דילוג לתוכן הראשי

ניופאן מציגה: סטימר, מכונת גלידה, מג'ימיקסר, בלנדר - והכל במבצעים לחג!




אני מודה: אני קצת "משוחדת". 
יש לי בבית את המג'ימיקס, ואין בכלל ספק, הוא מכשיר שעוזר לי במטבח, הכל נקצץ ומגורד בשניות.
יכולת הפריסה שלו מדהימה, ואני מאד מאד שמחה שרכשתי אותו לפני כשנה וחצי, אחרי שמעבד המזון הישן שלי כבר הראה סימני גסיסה.
אני אחזור לדבר עליו אחר כך, כי אני רוצה להתחיל עם מכשיר שדווקא עליו חשוב לי לספר לכם, כי הוא עוסק בדיוק בתזונה החדשה שלי, תזונה בריאה.
אם אתם עוד לא מכירים את סיר האידוי והבישול - אז זה הזמן :)

השף הצרפתי של מג'ימיקס הגיע לארץ כדי להציג את המוצרים של החברה, ואת הדרך לעבוד איתם כדי לעשות את החיים לקלים יותר במטבח.

מג'ימיקס הוא מותג ותיק, ושחקן חזק בתחום מוצרי החשמל הקטנים. כשאומרים "מעבד מזון", אומרים מג'ימיקס, כמו שכשאומרים ספר תמונות, אומרים לופה.
יש דברים שהם מותג בתחומם, ולא יעזור כמה חברות אחרות יהיו, המותג החזק הוא זה שיקראו בשמו.


סטימר


בעיניי, סטימר הוא מכשיר פלא. כנראה שהוא המוצר האחרון שעדיין אין לי במטבח, ושאני מאד רוצה שיהיה :)
מצד שני, סטימר כזה הוא תחת "מותרות" בתקציב. אם יש לכם תקציב מיותר - אין ספק שסיר אידוי יהפוך לכם את החיים לקלים ובריאים הרבה יותר. מבחינתי, טכניקת האידוי היא אחת מהטובות ביותר שאפשר לבקש.
סיר לאידוי ובישול איטי, עם צג דיגיטלי, שמכיל 2 מיכלי אידוי מנירוסטה 5.5 ליטר.
בסיס פוליפרופילן, מכסה זכוכית.
מיכל אידוי עליון עם בסיס נשלף לאידוי כמויות מזון גדולות יותר כגון: עוף שלם, ארטישוק וכו'. תכולה של 12.2 ליטר.
4 תוכניות בישול:
100° לבשר, ירקות, אורז וקינוחים.
80° לבישול עדין כגון: דגים.
60° לשימור חום וחימום חוזר.
40° ליוגורטים ביתיים.
סיר נירוסטה רב תכליתי 2 ליטר עם מכסה לבישול אורז, הכנת רוטב, או חימום מזון.
כלי להכנת 6 ביצים.
מיכל מים נירוסטה 1.2 ליטר.
ניתן להדחה במדיח למעט הבסיס.
זמזם מופעל כשהמים מעטים.  
חוברת מתכונים.

CS-6200   מיקסר בשילוב מעבד מזון


קוראים לו מג'ימיקסר, והוא פתרון לא רע בכלל לאלו שרוצים פתרון שיחסוך מקום, ויתפקד גם כמג'ימיקס (מעבד מזון), וגם כמיקסר. הצרפתי החביב והמשעשע עד מאד הדגים לנו את העבודה עם המיקסר, וגם עם המעבד מזון. 
הכי מצחיק? למרות שיש לי את המג'ימיקס (בלי המיקסר), היו דברים נוספים שלמדתי, ומסתבר שכמה שאנחנו חושבים שיודעים - אין גבול ללמידה.

מיקסר:
קערת נירוסטה מיקסר בנפח כ-5 ליטר מיועדת לאפיה
וו לישה מנירוסטה 
מקציף ביצים וקצפות מקצועי
מרית
עוצמת מנוע 1500W

מעבד מזון:
קערת פוליקרבונט גדולה בנפח 3.6 ליטר


מכסה עם פתח גדול במיוחד לפריסת ירקות ופירות שלמים.
לא נכנס? 
 שולפים את החלק הפנימי - ואופס! נכנס :)
מיני מיכל 1.2 עם סכין נירוסטה דו להבית – להבים משוננים לקיצוץ דק של: פטרוזיליה, בצל, טחינת גרגירי חומוס והכנסת כמויות מזון קטנות (מתאים במיוחד להכנת מחיות לילדים)
מידי מיכל בנפח 2.6 ליטר – מותאם לעבודה עם הדסקיות השונות
סכין נירוסטה דו להבית - להבים משוננים
דסקית 2 מ"מ גירוד (פומפיה)
דסקית 2 מ"מ לפריסת ירקות





דסקית 4 מ"מ גירוד (פומפיה)
דסקית פריסה 10 מ"מ (רק בדגמי XLD)
מרית
קופסה לאחסון אביזרים
חוברת מתכונים – מעל 65 מתכונים שונים
בלנדר מיקס – אביזר לערבול מקצועי והגדלת קיבולת העבודה עם נוזלים (רק בדגמי XLD)
אביזר להכנת קוביות (רק בדגמי XLD)
מנוע אינדוקציה תעשייתי:הנעה ישירה ללא תמסורות וללא רצועות



ובסוף אכלנו חומוס :)

BE-10 - בלנדר מקצועי



מכשיר מדהים בעיניי. ממש חשקתי בו. 
הוא סקסי, צבעוני, ועושה הכל בקלי קלות. ויש גם מבצע הורס לחג!
עולם השייקים הפך להיות סוג של דרך חיים לרבים, ויש  לי לא מעט חברים וחברות שמתחילים את הבוקר עם שייק בריא. 
ולא, אני לא אוהבת עשב חיטה :)
אני אוהבת שייקים טעימים, עם הרבה פירות והרבה קרח!
הבלנדרים מגיעים בצבעים מדליקים. 
בשבילי, כמו תמיד, אדום. שיתאים למג'ימיקס ולמכונת הרטרו של illy שעומדות לי על השיש :)
ההדגמה נעשתה על הצהוב. ואני? הרי לא סתם הכל אדום אצלי. הפועל ת"א. וצהוב זה מכבי. היה לי קשה לצלם כ"כ הרבה צהוב, יש לי אלרגיה לצבע, אבל לא הייתה ברירה:) 
מיכל זכוכית רחב בעל קיבולת של 1.8 ליטר.
4 תוכניות מותאמות מראש להכנה קלה של קינוחים, מרקים, שייקים וכתישת קרח.


מערכת BlenderMix לקבלת תערובות חלקות ועדינות
מנוע עוצמתי ושקט במיוחד- 600 סל"ד עד 25,000 סל"ד
אופצייתPULSE  לערבול מהיר.
כד זכוכית עבה, עמידה בשריטות וטמפרטורות גבוהות.
מכסה עם טבעת איטום רחבה המבטיחה איטום מקסימלי.
פתח הוספת מרכיבים בשעת עבודה וכוס מדידה.
ידית ארגונומית המאפשרת אחיזה יציבה ונוחה.
3 כפתורי הפעלה בלבד לשימוש קל
הבלנדר מתפרק לחלקים להבטחת ניקוי קל
מצב חיסכון באנרגיה
ספר מתכונים מצורף עם יותר מ- 80 מתכונים להכנה.
כתישת הקרח הייתה מעולה. 
זה מה שיצא אחרי כמה שניות:
 מהקרח עברנו לסוכר
ותוך שניות קיבלנו אבקת סוכר מדהימה :)
לבלנדר יש תוספת משגעת במבצע מיוחד לחג!
במסגרת המבצע ניופאן מעניקה הטבה לכל הלקוחות הרוכשים בלנדר מתוצרת מג'ימיקס דגם 10-BL - הטבה לרכישת אביזר טחינה וריסוק תבלינים ב- 99 ₪ בלבד! שווה, תכףתראו מה הוא עושה, האביזר החמוד הזה.
המבצע עד 30 בספטמבר 2016 או עד גמר המלאי.
אז הנה הוא, מיכל קטן לכתישת תבלינים.
אחלה דבר, אבל ממש. 
אם אתם חובבי תבלינים טריים, אחח, זו הארומה האמיתית.
הודגמה כתישת אגוז מוסקט, ומקלות קינמון. 
מיכל קטן שמתלבש על הבלנדר
 שלתוכו הוכנסו אגוזי מוסקט

שהפכו לאגוז מוסקט אבקתי. 
מדליק!
כנ"ל עם מקלות הקינמון. 
הריח של המוסקט והקינמון הטריים הוציאו אותי החוצה,לשאוף קצת טבע, קצת תבלינים, וגם לצלם את הפלא. 

LE GLACIER– מכין גלידה

הכנת גלידה ל- 6-10 מנות (כ-1.5 ליטר) בזמן של 20-30 דקות.
דפנות מבודדות השומרות על טמפרטורת המרכיבים. 
פנים הקערה עשוי נירוסטה מה שמאיץ את תהליך ההקפאה
קל לשימוש- קערה הניתנת להקפאה 8שעות
צינור הזנה רחב המקל על מזיגת התוצרים
קל לניקוי- במי-סבון חמימים
מכסה שקוף המאפשר בקרה בזמן פעולת ההכנה.
פתיחת מכסה בזווית רחבה המקלה על הוספת מריכיבים.
מכין כ-1.5 ליטר גלידה, סורבה או פרוזן יוגורט.
אידיאלי לקירור של כל משקה.
בוחשן נשלף לניקוי קל.

לקראת סיום, להעשרת הידע :)
ותודה לחבר'ה של ניופאן :)


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור". לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה.  כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו.  כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית. כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה.  אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות. לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל? אני מתה על בלינצ'סים. 

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)