דלג לתוכן הראשי

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.



כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח.
בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה.
אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית.
כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים.
אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית.
ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים.
כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע.
מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

שלושה דגמים יש לנינג'ה: קטן וצנוע, בינוני והורס, וגדול לאלו שיש להם מטבח גדול והולכים על הטופ.

כולם מגיעים עם טכנולוגיה חדשנית וייחודית בשם Auto-IQ, המאפשרת בלחיצת כפתור אחת להפעיל תוכנית עיבוד חכמה של פולסים מתוזמנים, ערבול והפוגות בהתאם לכל מרכיב מזון על מנת לשמור על מקסימום מהערכים התזונתיים.
אני אתמקד בבינוני, כי הוא זה שקיבלתי לסקירה, והוא זה שהתאהבתי בו.
יש לו שתי כוסות בשני גדלים, שמתחברות ישירות למכשיר.
מעבר לזה שהוא יפיוף, חזק, וכיפי, יש לכוסות שלו גם שני מכסים: אחד שמתחבר למכונה ושבו יושב הסכין, והשני, מכסה לקחת את הכוס לאוטו, למשל. כמו כוס טייק אווי לקפה, רק לשייק :)
תכינו שייק בבוקר, וקחו אותו איתכם. אין כיף מזה.
הלהבים המיוחדים מסוג Pro Extractor המצויים במכשירי הסדרה, פטנט רשום של חברת Ninja העולמית, הם בעלי מבנה ייחודי המשתלבים עם עוצמה ומהירות סיבוב גבוהה ומאפשרים גם ריסוק של פירות קפואים, קוביות קרח וקליפות הפרי על מנת להעניק מרקם קטיפתי וצונן למשקאות השייק ומקסימום מיצוי של הוויטמינים.


הנינג'ה הוא מותג הבלנדר-פרימיום המוביל בארה"ב, והוא מיובא לארץ ע"י שריג אלקטריק.
קיבלתי לסקיר את הבינוני, ובעיניי הוא הכי נכון לבית, מה גם שהמחיר שלו מעולה, 699 ש"ח בלבד, ויש לכם שייק כל בוקר, בדקה.
הוא לא גדול מדי, הוא חכם מאד, ומחליט לבד מתי לערבל ומתי לעצור. אחרי שניה וחצי הוא ממשיך, ומפסיק שוב לפי רמת הקושי והצורך. מוצר מעולה, בלי שום ספק. איך אומרים אצלנו? מנסיון :)

בסדנת ההשקה של המוצר שתינו שייקים מכל הסוגים ובכל הטעמים. 
אהבתי את אייס המוקה, והחלטתי לצרף לכם מתכון לאייס מוקה שווה במיוחד :)

אייס מוקה - שייק לבוקר מעורר





רכיבים:
1 בננה קטנה
כפית נס קפה
150 מ"ל חלב סויה
כף קקאו
2 כפיות שקדים
1/2 כפית אגבה או מייפל
2 כוסות קרח

הוראות הכנה:
להפעיל את הנינג'ה, ותוך דקה יש לכם אייס קפה משגע!





כל הדגמים והמחירים:



Nutri-Ninja Auto IQ Duo 2 IN 1

ה -Nutri-Ninja Duo 2 IN 1 כולל Nutri-Ninja להכנת משקאות ושייקים בריאים לצד בלנדר גדול בנפח 2.1 ליטר עם להב בעלת פטנט Total Crushing לריסוק מוחלט של קוביות קרח, אגוזים ופירות קפואים. למכשיר מנוע עוצמתי של 1500W ו- 5 תוכניות חכמות:
Nutri-Ninja Blend – פירות טריים, עלים ירוקים ויוגורט
Nutri-Ninja Ultra Blend – פירות קפואים, קרח, כרוב על, גזרים, אגוזים וזרעים
Auto-IQ frozen drinks & smoothies – משקאות קפואים, קינוחים קפואים, מילקשייק וסמות'יס
Puree – מחית, רטבים, מטבלים ומרקים
מצב Pulse
המוצר מגיע בליווי 2 מכלי TO GO ללא BPA -בלנדר בנפח 500 מ"ל ו-650 מ"ל, מיכל בלנדר בנפח 2.1 ליטרים, ספר מתכונים בעברית.
שנתיים אחריות. מחיר: 1190 ₪

Nutri-Ninja Auto IQ
ל- Nutri-Ninja Auto IQ מנוע חזק בעוצמה של 1000W עם מהירות עיבוד גבוהה ומבנה להבים בעל פטנט של המותג Ninja  שמשמרים את הערכים התזונתיים. למכשיר 2 תוכניות עבודה חכמות:
Nutri-Ninja Blend – פירות טריים, עלים ירוקים ויוגורט
Nutri-Ninja Ultra Blend – פירות קפואים, קרח, כרוב על, גזרים, אגוזים וזרעים
המוצר מגיע בליווי 2 מכלי TO GO ללא BPA, בנפח 500 מ"ל ו-650 מ"ל, ספר מתכונים בעברית.
שנתיים אחריות. מחיר: 699 ₪

Nutri-Ninja
Nutri-Ninja מנוע חזק בעוצמה של 700W עם מהירות עיבוד גבוהה ומבנה להבים בעל פטנט של המותג Ninja שמשמרים את הערכים התזונתיים. המכשיר קומפקטי ועוצמתי לריסוק כל הפירות, הירקות והקרח בשניות.
המכשיר מגיע בליווי מיכל TO GO בנפח 470 מ"ל מפלסטיק איכותי ללא BPA, ספר מתכונים בעברית.
שנת אחריות. מחיר: 399 ₪

בא לכם סרטון של המוצר? קליק פה

טעמנו גם שייק פירות ועלים ירוקים, שהוכן במקביל בשני המכשירים, הבינוני והגדול. יצאתי עם חוברת מתכונים משגעת, ועכשיו אני פעם ביומיים מכינה לי שייק חדש מהחוברת :)








ואם בא לכם לפנק מישהו לחג? את בן/בת הזוג, או אולי את ההורים? את הילדים?
את מי שבא לכם - זו אחלה מתנה לחג! ובמגוון מחירים, שיתאימו לכל כיס כמעט :)

ניתן להשיג בכל חנויות החשמל המובחרות.
שיהיה חג שייקי ושמח!

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?