דילוג לתוכן הראשי

הערוצים שישנו לכם את ה-TV. סלקום מתחדשת בערוצי האוכל והלייף סטייל הטובים בעולם!



אוכל ואני זו אהבה. נו, אתם הרי יודעים :)
השבוע הזמינו אותי להשקה של ערוצי הלייף סטייל החדשים של סלקום TV.
למה הלכתי?
כי אני פודי'ז ידועה, והיה אוכל של השף יוסי שיטרית (משייה), ושאני אוותר על משייה? :)
מעבר לאוכל המשגע של משייה (ממליצה בחום, לא מזמן אכלתי שם ארוחת ערב, והיה טעים בטירוף), הרי כשמדברים איתי על עולם התוכן שלי, ומספרים לי שהעולם הזה הולך להשתנות, זה מעורר עניין. 
בכירי סלקום הציגו לנו את הערוצים החדשים בסלקום TV, ערוצי הלייף סטייל היוקרתיים בעולם.



Food Network








Fine Living








Travel channel


     





הערוצים ישדרו 24/7 באיכות שידור HD, יסופקו חינם, ובתרגום מלא לעברית.
ללקוחות סלקום TV, כמובן :) 
זה הרגע שבו שאלתי את עצמי אם לנסות את סלקום TV, אחרי חודשים של "אין סיכוי שאני עוזבת את YES".
חובבת אוכל וחיים טובים, שלבלוג שלה קוראים "תמונות מהחיים הטובים", וסלקום מביאה לה עד הבית את עולם התוכן שלה, לא תיקח את זה בשתי ידיים? אהמממ... עוד טיפה התלבטויות, כי אני עדיין קצת צריכה לעכל, אבל מניחה שזה יקרה.
כל מה שאני צריכה זה פוש קטן, וגם לי יהיה סלקום TV. ובכלל, זה הרי הרבה יותר זול, אז למה לא, בעצם? 
חובבי הלייף סטייל (אני, ואם אתם עוקבים שלי - גם אתם!) ייהנו מעתה ממגוון תכנים מעולמות האוכל ואמנות הבישול, אופנה, מסעות וטיולים, עיצוב ושיפוץ הבית ועוד. 
הערוצים מבית "סקריפס" - חברת הפקת תוכן הלייף סטייל הגדולה והאיכותית בעולם, משודרים למעל 300 מיליון בתי אב ב- 176 מדינות וב- 30 שפות. 
בסקריפס מפיקים מדי שנה מעל 2,000 שעות תוכן חדשות באיכות HD. 
ניר שטרן, מנכ"ל קבוצת סלקום, סיפר על המהלך.
"הבאת ערוצי הלייף סטייל של סקריפס לישראל היא בשורה משמעותית. הגיע הזמן שצופי הטלוויזיה בישראל ייחשפו לתוכן לייף סטייל בינלאומי ברמות ההפקה הגבוהות ביותר. מהיום, הצופים יקבלו אצלם בטלוויזיה את מוצר הלייף סטייל הכי טוב והכי מעודכן בשוק, בדיוק כמו שמקבלים הצופים ברחבי העולם. סלקום tv מזמינה את הצופה הישראלי ליהנות מחגיגה עולמית של סגנון חיים ולצפות בתוכן איכותי, מהנה, חוויתי וכייפי - כפי שהוא עוד לא ראה.
כל לקוחות סלקום tv יהנו מהערוצים באיכות HD ללא תוספת תשלום".
רוס הייר, סגן נשיא בכיר מסחרי לאנגליה, אירופה, המזרח התיכון ואפריקה ב-Scripps Networks Interactive, שבכלל נראה כאילו יצא מאחת תוכניות הלייף סטייל שעוסקות באופנה, עם הלבוש האירופאי המדוגם, השיער העשוי בקפידה, והעיניים הכחולות, הציג את הכניסה של סקריפס לישראל.
"אנו רואים בישראל שוק חשוב מאד ושמחים להשיק בו את ערוצי הלייף סטייל המובילים שלנו בשיתוף עם סלקום TV. אנחנו סמוכים ובטוחים שתוכן הערוצים המתורגמים שעברו התאמה לקהל הישראלי יצור תהודה אצל הצופים ויספק תוכניות ברמה בינלאומית אשר חוגגות את כל מה שאמיץ, כיף ומהנה באוכל שאנחנו אוכלים, בהרפתקאות שאנו יוצאים אליהן ובמקומות בהם אנו חיים".
באופן אישי, הייתי מעדיפה לחיות בחו"ל ולראות את הערוצים בלונדון באנגלית, אבל זה סתם רגע של "מה אני עושה פה בכלל" :)
Scripps- רשת "סקריפס" החלה את דרכה בארה"ב בשנת 1878 כרשת עיתונים יומיים ובמהלך השנים ביססה את עצמה כרשת המובילה לתוכן הלייף סטייל. היום סקריפס, אשר נסחרת בבורסת ניו-יורק, נחשבת למפתחת וספקית תוכן מהמובילות בעולם בטלוויזיה, באינטרנט ובפלטפורמות השונות בתחום הלייף סטייל.

מה בערוצים בחודש ספטמבר?


פול הוליווד - אופים בעיר
הקרנת הבכורה ביום חמישי, 22 בספטמבר, בשעה 21:00 
פול הוליווד, האופה האהוב בבריטניה, יוצא למסע תגליות ברחבי העולם וטועם את המתכונים הטובים ביותר שעיצבו את התרבות והמורשת של חלק מהערים הגדולות והמסעירות בעולם. מפריז ועד מיאמי, פול פוגש את האופים המבריקים שמאחורי כמה קלאסיקות קולינריות, לפני שהוא מוסיף טוויסט משלו למתכונים. בניו יורק הוא מגלה גרסה חדשה לדונאטס שמעוררת את החשק שלו לבצק, ובהמשך הוא בודק את טכניקת אפיית הלחם שהמציאה מחדש את האפייה הביתית. בצד השני של האוקיינוס, ברחובות הסואנים של פריז, פול מוקסם מהקרואסונים והבאגטים המסורתיים העשויים בסגנון פריזאי אמיתי. לאחר מכן הוא נוסע למאפייה הוותיקה ביותר בעיר, שם הוא מחבר מגדל אייפל מבצק רבוך. פול ממשיך משם לסנט פטרסבורג הקפואה, שבה מאפה רוסי ספציפי שובה את ליבו. לפול יש עוד הרבה מה לגלות במסעו ברחבי העולם, בחודש ספטמבר הקרוב, רק ב Food Network.

אופים עם אנה אולסן
עונה חדשה מדי יום שני, בשעה 18:00
מאסטרית האפיה אנה אולסון חוזרת ומציגה את כישורי האפייה המדהימים שלה. אנה מציגה עונה חדשה של מנות נפלאות שיעוררו השראה באופים בכל הרמות. מאוכל מנחם ועד למאפי דייניש מורכבים - אנה כאן עם כמה מהמתכונים הטובים ביותר שלה. בתפריט: עוגת סירופ תפוז דם איטלקית, ביסקוטי פריך ועדין, טארט מרנג ופטל שחור ועוגיות סניקרדודל - ואחריהם סדנת מרציפן שמגיעה לשיא עם עוגת באטנברג מושחתח. קחו ביס מהיצירות מעוררות התיאבון של אנה, כשהיא פותחת את דלתות המטבח שלה בהדרכות אפייה ייחודיות.

אקדמית האוכל המופלאה של ג'ני ורזה
הקרנת הבכורה ביום חמישי, 29 בספטמבר, בשעה 22:00
תתכוננו לסדנת אומן קולינרית כש"אשת הגורמה המצחקקת" ג’ני מוריס ונסיך התבלינים רזה מוחמד מציגים לששת התלמידים החדשים של "אקדמיית האוכל המופלאה של ג’ני ורזה" את מיטב האוכל העולמי. בפרקים החדשים של הסדרה המרתקת הצמד מתחיל עם מנות מסין ומכין סעודה שראויה להגשה גם לקיסר: צלעות כבש ברוטב חריף, עוף סיני מתוק ותוספת מהירה וקלה של אטריות מוקפצות עם ירקות. בהמשך מדלגים לארץ החיוכים, תאילנד, שבה ג’ני ורזה מראים לתלמידים איך להכין קארי פנאנג עם עוף וסלט מרענן של אננס עם נבטים. לג’ני ורזה יש גישה קלילה לבישול וניסיון רב והם מראים שעם הנחיה נכונה, גם השפים הכי פחות מנוסים יכולים להכין מנות שהסועדים רק יבקשו עוד מהן.

שיפוץ חירום בדטרויט
ימי שישי, בשעה 21:00 
החודש בערוץ החיים הטובים תגיע התכנית "שיפוץ חירום לדטרויט" שם יתמודדו ההורים הטריים כריס ואיימי עם פרויקט שיפוץ מאתגר. בשנות ה 20- של המאה ה 20- היה להורים של סבו וסבתו של כריס בית יפהפה, אך הם איבדו אותו בשפל הגדול. כעת ,לאחר שזכו בבית משנת 1903במכירה פומבית, מנסים כריס ואיימי להחזיר אותו לגדולתו. עליהם להתמודד עם מכשולים רבים, ביניהם טיח מתפורר וחורים ברצפות,  אבל בעזרת הרבה נחישות, חדשנות ויצירתיות הם משפצים אותו, מוסיפים מאפיינים חדשים, משנים ומחדשים כל חדר ושומרים ככל האפשר על יופיו המקורי.

החיים באי
ימי שני, בשעה 21:55  
בתכנית "החיים באי" סוכני נדל"ן מגשימים חלומות למשפחות רגילות לחלוטין ועוזרות להן למצוא באיים בתים אידאליים שמוקפים בשמש, בחול ובים. לא משנה אם יש למשפחות תקציב נוקשה או שהן מוכנות להשקיע עוד כדי לקבל משהו יוקרתי יותר, יש נכס לכל אחד בחיפוש אחר החיים המושלמים באי. בעונה הרביעית בני הזוג שיפון ומרווין מחפשים בית על המים שבו יוכלו להרגיש שהם בחופשה כל השנה, והם התאהבו באיים שליד צ’רלסטון, דרום קרוליינה. בינתיים דבי ודיוויד החליטו לעשות את המעבר הגדול לאי גלבסטון, טקסס לאחר שנפשו שם שנים.

ציידי הבתים
ימי שני עד חמישי, בשעה 15:25  
ב "ציידי הבתים" הצופים יוצאים למסע עם אלה שמחפשים את הבית המושלם, לבד, עם המשפחה או בזוג. בכל פרק יקבלו הקונים עזרה מסוכני הנדל"ן של "ציידי הבתים "בשקלול היתרונות והחסרונות של שלושה נכסים פוטנציאליים וילוו אותם בחוויה המסעירה של החיפוש, הבחירה ולבסוף הקנייה של ביתם החדש. בעונה זו טומי ורובי רוצים להגשים את חלומם הבלתי רגיל ולקנות בית נופש מבודד בהרי הסמוקי הגדולים ואמון והאנה מחפשים להם בית ראשון במנהטן, אבל מתקשים למצוא נכס גדול מספיק בתקציבם הקטן.

בדרך לא נודעת
בימי שבת, בשעה 22:00  
ג’ונתן לג חוזר בתוכנית 'בדרך לא נודעת' ומחפש להתנסות בחוויות יוצאות דופן בכל רחבי העולם. בסדרה השנייה, ג’ונתן רוכב על אופניים ברחבי אמסטרדם, חוקר את האמנות, אדריכלות וההיסטוריה של 'הטאג מהאל' ומחפש אחר קמע מזל בג’קרטה בירת אינדונזיה. כמו כן, הוא הולך בעקבותיו של ג’ון לנון בהודו, עורך היכרות עם אמצעי התחבורה באינדונזיה: רפסודות נהר אישיות לצד טוקטוקים רועשים, מתנסה בהיאבקות עם אגדת הקיקבוקסינג ההולנדי ובאגרוף תאילנדי עם האלוף המוכתר בתאילנד. בואו לראות איך כף רגלו של ג’ונתן דורכת במקומות שבהם לא דרך אף אחד!

ציידי בתים: בעולם
הקרנות בכורה במשך ימות השבוע, החל מ- 26 בספטמבר, בשעה 19:00  
התוכנית 'ציידי בתים: בעולם 'חוזרת כדי לבחון נכסים נוספים ברחבי העולם ואת אופן ניהול המשא ומתן עליהם. כל פרק עוקב אחר קונים עתידיים שבודקים שלושה נכסים פוטנציאליים. הם מקבלים הנחיות מסוכן נדל”ן ובוחרים את בית החלומות שלהם. אנחנו נחזור ונבקר בו כמה שבועות מאוחר יותר. בואו להיפגש עם טרזן וג’יין (לא באמת!), זוג שמחפש הרפתקאות בקוסטה ריקה. האם תצליח ג’יין להפריך את דאגותיו הכספיות של טרזן? דמלזה נוסעת לצרפת כדי ללמוד כלכלה, אך האם תמצא את הנכס המושלם להשקעה? אחרונים חביבים, ברנדה וקאקאסי עוברים לגור בטנזניה כדי להקים את חברת טיולי הספארי שלהם. האם יצליחו למצוא את האתר האידיאלי למטרה זו? כל זאת ועוד בתוכנית 'ציידי בתים: בעולם'.

סודות חמישה כוכבים
פרקים כפולים בימי שבת, בשעה 19:00 
אנתוני מלכיורי ב’סודות חמישה כוכבים' נכנס אל מאחורי הקלעים של בתי העסק היוקרתיים ביותר בעולם: ממלון 'מנהטן פאלאס' ועד אתר הנופש והקזינו ארייה בלאס-וגאס. הוא פוגש בצוות העובדים ומחליט אילו עובדים היו מרשימים במיוחד ומפתיע אותם בטיפ בסכום של 5,000 דולר! בסדרה זו מבקר אנתוני באחד מאתרי הנופש הידועים בעולם באיי בהאמה – 'אטלנטיס ריזורט', מלון 'קורונאדו בסן דיאגו' הידידותי לחיות מחמד, וכן בחוות הנופש בעלת החשיבות ההיסטורית' וינוויאן פארם 'בקונטיקט, שבה רודים דבש טרי מדי יום. בסדרה זו תוכלו לחוות את טעמם המתוק של מותרות מפנקים!

ציידי בתים: לגור באופן טבעי
פרקים כפולים בימי שישי, בשעה 21:00  
מחפשי הבתים לוקחים על עצמם סיכונים בסדרה השנייה של 'ציידי בתים: לגור באופן טבעי'. טוני וניקולה מסיירים באתרים מרוחקים בדרום-אפריקה, מיכאל ואנדריאה רוצים לעבד את שטח הקרקע שלהם במיזורי, וסקוט וסאשה מחפשים חוף בפיג’י כדי לגור בו. האם ימצאו את העסקה המושלמת? כמו כן, סטיב עובר למיקרונזיה, מרטי וארין עוברים עם משפחתם לפנמה, וקארן פותחת אתר נופש לאמנים במרוקו. איזה נכס מרוחק ימשוך את תשומת ליבה? תוכלו לגלות זאת ב’ ציידי בתים: לגור באופן טבעי’!

לחיות בבקתת עץ
פרקים כפולים בימי שישי, בשעה 22:00  
ראו כיצד משפחות נוטשות את המולת העיר ועוברות 'לחיות בבקתת עץ'. האם יצליחו להתרגל לחיות בנכס יוצא דופן מעין זה, לעזוב את חיי המותרות מאחוריהם, ולאמץ לעצמם סגנון חיים באזור מבודד? ג'ו וקטי מלאי התלהבות ומחפשים אחר נכס החלומות שלהם במינסוטה ליד אגם 'לייק אוף דה וודס'. משפחת סרטורי מתמודדת עם אתגרי הגבהים בהרי הסמוקי. ג'סטין וליאה נפרדים מהוואי ומגיעים למדינת איווה. אתם מוזמנים ללבוש בגדים חמים ולצפות בהם מתמודדים עם אתגרים מרשימים בסדרה 'לחיות בבקתת עץ'.

מחלצי הרכוש
פרקים כפולים בימי שישי, בשעה 23:00  
צוות בלאק דוג חוזר מחילוצים וממבצעי הצלה נוספים. תחילה הצוות בודק את 'דרייטון מיל', מפעל טקסטיל לשעבר בדרום קליפורניה. כאן הם מוצאים מאוורר ושסתומים גדולים שיסייעו להם במבצעי ההצלה הבאים. בנתיים, מייק משתמש בכנף מטוס ישנה כדי לבנות שולחן חדש למשרדו. לאחר מכן, הצוות נוסע לבניין הישן שבו שכן פירסט נשיונל, בנק בצפון קרוליינה, ומוצאים חלונות מרושתים כדי לשפץ אותם. בבית המלאכה רוברט בונה בר מחלקי סירה שחולצה מאגם 'סמית מאונטיין'. הצטרפו לצוות בלאק דוג למבצעי חילוץ נוספים!

עכשיו בסלקום TV - ערוצי הלייף סטייל הטובים בעולם!!!




והנה, טעימה קטנה ממה שמחכה לכם בערוצים החדשים 
(ואם יש לכם סלקום TV - תדעו שאני מקנאה בטירוף)

סלקום tv - ערוץ Food Network



סלקום tv - ערוץ Fine living



סלקום tv - ערוץ Travel Channel




ושתהיה לכם שנה טובה. 
שנה של טלוויזיה מעניינת, מרתקת, טעימה, נעימה, עם תוכן איכותי ועם הרבה סטייל, ונראה שסלקום בהחלט הולכת לשם.
בינתיים, ללא ספק, הפרסומות של סלקום TV הן הכי מצחיקות שיש, ונראה שהם בשקט בשקט כובשים את פינת "הכי טוב שיש".
שנת טלוויזיה טובה.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור". לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה.  כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו.  כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית. כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה.  אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות. לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל? אני מתה על בלינצ'סים. 

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)