דילוג לתוכן הראשי

הפיצות החדשות של אסף גרניט. מי הפייבוריטית שלי? קולקציית החורף של דומינו'ס.



אני אתחיל עם הצהרה: אני מטורפת על פיצה!
למרות שאני ממעטת בגלוטן, ומרגישה עם זה נפלא, רק דבר אחד מוציא אותי מיכולת האיפוק:
פיצה שיוצאת מטאבון, חמה וטעימה. כשיש עליה תוספות מעניינות - בכלל. 
החדשות של אסף גרניט נחתו אצלי בבית, לבדיקה, וכמובן שלא יכולתי להישאר אדישה אליהן.
אחרי יריית הפתיחה של "פיצת השף" של דומינו'ס, שכללה חמש פיצות מעניינות (ארבע מחבתות, בקרנה, בצלאל, פולנטה ושקשוקית), יצא הליין החדש בסדרת Assaf Granit by Domino's Pizza 
שלוש פיצות חדשות בקולקציית החורף:
מלכת השוק, פלנצ'ה עגבניות ו-102.

מלכת השוק - משלבת פרחי כרובית אפויים וקונפי ירקות ברוטב שמנת ועלי תרד, 
פלנצ'ה עגבניות - מכילה קונפי עגבניות שרי בצבעים, עגבניות מיובשות וצנוברים.
פיצת 102 - חריפה עם חגיגת זני פלפלים טריים וחריפים בשילוב קונפי שום להקפצת הטעמים.  
למה אני אוהבת אותן?
כי הן מלבניות. לא יודעת למה, זה עובד לי יותר טוב בעין ובצלחת.
כי הן מיוחדות. לא, אין עוד פיצות כאלו בשום מקום בארץ.
כי הן ממותגות מעולה, עם קרטון שעושה חשק, ועם תוספות שמוצמדות לאריזה ועושות שמח. 

הראשונה, והמוצלחת ביותר בעיניי - מלכת השוק

כבר בשיטוטיי באיטליה, במסע שכלל גם חקר פיצות, הבנתי שאני מעדיפה "פיצה לבנה", כזו שאין בה רוטב עגבניות מסורתי.
כמה שמחתי כשראיתי שפיצת הכרובית היא "פיצה לבנה", עם רוטב שמנת.
כרובית אפויה בתנור עם קונפי עגבניות שרי וקונפי שום, שמעניקים לה את העסיסיות והטריות של השוק. 
כדורי בייבי מוצרלה נימוחים ורכים, גבינת פרמז'נו פדאנה מגורדת מעל, וכל העונג הזה מוגש בליווי רוטב שמנת אלפרדו איכותי על מצע עלי תרד טריים ובצק דק שנפתח בעבודת יד על מצע קמח דורום עם שמן זית כתית מעולה. 
להשלמת הטעם, כתוספת בצד לפיזור על ידי הלקוח, צורפו עלי פטרוזיליה טריים קצוצים וצנוברים.
הפיצה הזו נכון להיום היא הפייבוריטית שלי. לא התאפקתי, חיסלתי שני ריבועים בקלילות.

השנייה בדירוג שלי - פלנצ'ה עגבניות

פיצה שכולה חגיגה צבעונית של עגבניות, החל מקונפי עגבניות שרי עסיסיות בשני צבעים ועד לעגבניות מיובשות. 
לחיזוק הטעמים הפיצה מלווה בקונפי שום, גבינת פרמז'נו פדאנה מגורדת, בליווי רוטב עגבניות משובח עם עלי בזיליקום טריים וכדורי בייבי מוצרלה. התוספות האלו מוצעות על בצק דק קריספי עם שמן זית כתית מעולה שנפתח בעבודת יד על מצע קמח דורום ונגיעות של פסטו מפוזרות מעל. 
להשלמת הטעם נוספו צנוברים כתוספת בצד, לפיזור על ידי הלקוח.

השלישית במדד הטעם שלי - 102 (פיצת פלפלים)

הפיצה החריפה במהדורת החורף מציעה שילוב של שלושה זני פלפלים חריפים: סודני, מיני שיפקה ופלפל דובדבן חריף. אליהם מצטרפים עוד שני סוגי פלפלים קלויים צבעונים, פלפל ירוק טרי וקונפי שום לחיזוק הטעמים. 
הפיצה מוגשת בליווי רוטב עגבניות משובח עם עלי בזיליקום טריים וכדורי בייבי מוצרלה איכותית. 
וכמו בשאר הפיצות מהסדרה - בצק דק בתוספת שמן זית.
ואם זה לא מספיק חריף בשבילם - יש בצד צ'ילי גרוס לחיזוק ולהדגשת החריפות. 

ואל תשכחו: לכל כלל יש יוצא מן הכלל. 
גם אם אתם בתזונה שלא מומלץ בה גלוטן, 
פיצה אחת שווה לא תהרוג אתכם, להיפך :)
I LOVE PIZZA 💖

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

הלחם המופלא של פיליס גלזר. פוסט בריא ומתכון הורס.

כבר בכניסה לביתה של כוהנת הבישול פיליס גלזר, לסדנה של בישול בריא(וטעים!), חיכו לנו פינוקים על השולחן. ביס אחד מהלחם האלוהי שהיא מכינה גרם לי לרצות ממנו עוד ועוד ועוד. לחם כוסמין עם אגוזי מלך וצימוקים. טעמו המיוחד, הנעים, המתגלגל בפה, השאיר אותי מאוהבת. לא רק אותי, האמת. הייתה תמימות דעים בקרב כל משתתפות הסדנה: הלחם הזה נפלא. פיליס נתנה לנו מתכון של האלוהי הזה. בהמשך אני אתן לכם אותו, כי מתכון כזה חייבים לשמור במועדפים :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)