דילוג לתוכן הראשי

פוסט מומלצים: תבנית מאפינס הורסת, מסקרה מעלפת, כוס היסטרית למרק, ועוד הפתעות.




החודש נחתו אצלי בבית לא מעט מוצרים חדשים ומעניינים. חלקם יותר, חלקם פחות, חלקם מעולים, חלקם נחמדים.
החלטתי לשתף אתכם בתובנות שלי ובהמלצות לגביהם, שלא תגידו שאני משאירה את כל המידע המעניין לעצמי.



כוסות מרק עם מכסה לחימום במיקרוגל  

רשת ארקוסטיל קיטצ'ן, יבואנית המותג Sistema בישראל, מציעה לקראת החורף כוסות מרק צבעוניות עם מכסה לחימום במיקרוגל. הכוסות הצבעוניות מיוצרות בניו זילנד ועשויות פלסטיק איכותי, ללא BPA ובטיחותיות לחימום במיקרוגל, שטיפה במדיח ושימוש במקרר ובמקפיא.
הכוסות אידיאליות למרקים, תבשילים, נודלס ומשקאות חמים בבית, במשרד או בלימודים. באמצעות הכוסות ניתן לחמם את התכולה ישירות בתוך הכלי. אין ספק, זה אחלה פתרון לסיטואציות שבהן אוכלים בחוץ, וצריך כלי מספיק גדול לחימום, ושיהיה גם נוח לאכילה. 
הכוסות כוללות מכסה עם כפתור לשחרור לחץ אדים, וזמינות בשני גדלים 565 מ"ל ו- 900 מ"ל. 
במקום לחמם את כל הסיר, שמתי את מרק החרירה שלי בכוס, וחיממתי במיקרו.
אכלתי בה, ונהנתי ממנה מאד. כוס מומלצת ולא יקרה!
נפח 565 מ"ל, מחיר 31.90 ₪
נפח 900 מ"ל, מחיר 39.90 ₪
להשיג בחנויות ארקוסטיל קיטצ'ן וכלי הבית המובחרות.

מסקרה סקיני בולד של קרליין

+זו ללא ספק אחת המסקרות המעולות שיצא לי לנסות לאחרונה. 
אחד ממוצרי האיפור הפופולאריים ביותר היא המסקרה- מעל ל-80% אחוז מהנשים בישראל משתמשות בה. 
גם אני :)
טלפארמה, בית המרקחת המקוון, מציעה את המסקרה של קרליין, סקיני בולד, המעגלת ומאריכה את הריסים.
מה שאהבתי בה במיוחד זה את צורת הבורג של המברשת. המריחה באמצעות המברשת הזו מדויקת ונוחה מאד. 
המבנה הייחודי אוסף כמות צבע בכמות המספיקה למריחה אחידה של כל הריסים בפעם אחת. 
המסקרה מוגדרת טבעונית, ואינה מכילה פארבנים, מרכיבים מהחי, מרכיבי בישום או טלק. 
מחיר ליחידה: 52.90 ₪ 
מומלצת מאד!!!

תבניות אפייה עם מכסה ייעודי לנשיאה ושמירה על טריות המאפים 

רשת ארקוסטיל קיטצ'ן מציעה את תבנית האפייה מסדרת "ARCOSTEEL מיקי שמו",  תבנית בעלת מכסה נשיאה.
לסדרה שני סוגי תבניות:
תבנית אפייה מלבנית (24*34 ס"מ) 
תבנית אפייה 12 שקעים למאפינס (26*34 ס"מ  | קוטר השקעים 7 ס"מ).
קיבלתי את תבנית המאפינס, והתלהבתי מהרעיון. וכמו תמיד כשמגיעים אלי כלי בישול חדשים למטבח, מיד רצתי להכין משהו. הפעם, מאפינס כמובן.
מאפינס השיש שהכנתי הוכיח שכל התכונות שסיפק היבואן אכן מתקיימות:
תבניות הסדרה הן בעלות ציפוי מונע הידבקות המאפשר שימוש מופחת בשמן במהלך האפייה, ללא חשש מהידבקות המאפים אל גוף התבנית. בנוסף, גם ניקוי קל בסיום האפייה. 
התבניות מגיעות עם מכסה בעל ידית נשיאה מובנית. כל מכסה, הוא בעל שני מנגנוני נעילה לסגירה יעילה ובטיחותית של המכסה. בנוסף, ידית המוצר הינה בעלת אפשרות קיפול לטובת אחסון יעיל ונוח במקרר או בחללים קטנים.
לכל אחת מהתבניות מתכון ייעודי של השף קונדיטור מיקי שמו.
מחירים: תבנית מלבנית 109 ₪  תבנית מאפינס 139 ₪. 
לרגל ההשקה מציעה רשת ארקוסטיל קיטצ'ן מבצע 50% על הפריט השני מסדרת תבניות האפייה.
ניתן להשיג ברשת חנויות ארקוסטיל קיטצ'ן ובחנויות המובחרות.

קרקרים עם פחות מ- 20PPM גלוטן

לפני כמה חודשים החלטתי להפסיק לאכול גלוטן.
גיליתי שתזונה נטולת גלוטן עושה לי טוב. טוב למשקל, טוב להרגשה, טוב בכלל.
אני לא יכולה להגיד שמדי פעם לא בא לי שקדי מרק, או קרקרים, או קרוטונים.
הגיעה אלי לבדיקה סדרת הקרקרים החדשה של "לב הטבע".
מה מיוחד בהם? קרקרים עם פחות מ-20 ppm גלוטן, מקמח חומוס, תירס, ותפו"א המותאמים במיוחד לשומרי גלוטן. 
מפעל הבוטיק "לב הטבע" הממוקם בכפר הנשיא זיהה את המגמה ואת הצורך, והשיק את סדרת קרקרים החדשה.
בסדרה החדשה הבסיס לקרקר הוא קמח אורז מלא, זרעי חמניה, זרעי פשתן, זרעי שומשום ומעט קצח, ומגיע בארבעה סוגי קמחים: קמח חומוס, קמח תירס, קמח תפו"א, וקמח אורז מלא. 
הקרקרים החדשים כמו קודמיהם מיוצרים בעבודת יד, אפויים בתנור ללא שמן, באיכות גבוהה ביותר, מחומרי גלם טבעיים וללא חומרים משמרים, ללא שמרים, וללא תוספת סוכר. גם זה מתאים בדיוק לתזונה שלי.
הקרקרים בהשגחת כשרות בד"ץ העדה החרדית. 
הם נמכרים באריזה המכילה ארבע שקיות שומרות טריות, שמכילות 140 גר'.
הקרקרים מומלצים לטבעוניים ובאישור עמותת וייגן פרינדלי (Vegan Friendly). מבחינת הטעם, אין להשוות לקרקרים רגילים. תמיד קמח לבן וסוכר ינצח בטעם את הקמחים האחרים ואת הנסיון לבריאות. חלקם מתאפיינים בטעם מריר מעט, אך הם מתאימים לנשנוש בריא, בארוחה לצד מטבלים וגבינות, או עם ריבה מעליהם. 
אני הכנסתי אותם במקום קרוטונים לסלט, הם הוסיפו מרקם קראנצ'י נהדר, והיו תוספת מושלמת לסלט שלי.
מחיר חבילת קרקרים: 17 ש"ח.
ניתן להשיג בבתי טבע נבחרים, קיבוצים, וברשתות הקמעונאות:  ויקטורי, יוחננוף, רמי לוי, שופרסל גרין בכל רחבי הארץ.
קרקר לב הטבע, קיבוץ כפר הנשיא, טלפון, 04-6914758

קטשופ מופחת נתרן ומופחת סוכר

מי לא רוצה שהילדים שלו יאכלו בריא יותר? כולנו.
הבעיה, שהם אוהבים דווקא את הדברים הפחות בריאים :)
קטשופ, למשל. לא המוצר הכי בריא בעולם, ובכל זאת - רוב הילדים לא גדלים בלעדיו.
היינץ משיקה מוצר חדש עם 50% פחות סוכר ו- 25% פחות נתרן, שזו בהחלט בשורה מעולה. כל הפחתה של נתרן וסוכר היא הפחתה מבורכת!
המוצר החדש של היינץ שמכיל 50% פחות סוכר מכיל ממתיקים ממקורות טבעיים. חלק מהסוכר הוחלף בשימוש בצמח הסטיביה, שמקורו בדרום אמריקה. הסטיביה בעל עלים מתוקים והוא משמש כממתיק טבעי וצמחי. בתמציות צמח הסטיביה יש עד 300 פעמים את המתיקות של הסוכר, אך ממקור טבעי.
אני בטוחה שזה מוצר שיכנס חזק לשוק, כי כל מה שתורם ולו במעט להפחתת הסוכר שהילדים שלנו ואנחנו אוכלים - מבורך. 

זהו לבינתיים.
מקווה שתהנו מההמלצות שנתתי לכם, ושיהיה לנו ינואר שמח :)


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור". לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה.  כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו.  כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית. כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה.  אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות. לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל? אני מתה על בלינצ'סים. 

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)