דילוג לתוכן הראשי

black מגזימים: ליין של מוגזמים ותפריט לגיבורים. נראה אתכם :)



אני מודה: אני גרגרנית לא קטנה. אוהבת לאכול.
לפעמים אני מגזימה. לא, זה לא אומר שאני מאושרת אחרי זה. לפעמים ההגזמה ממש מוגזמת.
מצד שני, לפעמים יש ימים שבא לצאת מהמסגרת, או שיש רעב חריג, או סתם רגע של תיאבון בלתי הגיוני.
בדיוק לרגעים האלו החליטו ברשת Black להגזים ממש עם המבורגרים "ממש ממש מוגזמים"- סדרה לאמיצים בלבד!
הוזמנתי לבדוק את סדרת המוגזמים.
אני חייבת לציין שהיום, ההגזמות עם הכמויות הן קצת פחות בשבילי. הבן שלי, לעומת זאת, תמיד בוחר את האופציה הגדולה יותר, לפחות בגזרת ההמבורגרים.
עבורו - המוגזמים זה אושר.

תפריט המוגזמים הושק כבר לפני חצי שנה, ולזה מתווסף האתגר האמיתי לאמיצים בלבד:
סדרת המבורגרים "ממש ממש מוגזמים". כמו תמיד בבלאק, כולם מבשר בקר טרי מוקפד שאינו מעובד, מוגשים עם מגוון תוספות והמון צ'יפס וצ'יפס בטטה.
אם כבר מדברים על צ'יפס בטטה, הבת שלי אומרת שצ'יפס הבטטה של בלאק הוא הכי טעים שיש.
כדי לרכך את ארוחת האמיצים שחיכתה לנו, התחילו איתנו בעדינות.
ביקרנו בסניף לא כשר, עם תפריט לא כשר. בהמשך ההערה שלי על הסניפים הכשרים.
מרק עדשים נהדר, מתובל במידה הנכונה, מרקם העדשים מורגש ונעים - 33 ₪
 סלט קרצ'ופי - סלט טעים ממש, ולא מוגזם בכלל, שמורכב מארטישוקים בפלאנצ'ה וקרוטונים, מלפפונים, אייסברג, כרוב אדום, בצל, גזר, בוטנים קצוצים, ברוטב נענע וחמאת בוטנים - 55 ₪
כרובית, אהבה קטנה שלי.
מנת פרחי כרובית טעימה עם שני רטבים - 39 ₪
"איזה קוקטייל תשתו?", שאלה המלצרית בטון של "חכו חכו, מה מחכה לכם הערב, כדאי לכם להשתכר".
בחרתי בקוקטייל פירות אדומים.
שף כמו צחי בוקששתר יתן לנו לצאת בלי שנתעלף על הכיסא ונגיד "זהו, לא יכולים לזוז". בשבילי, זה כבר היה מספיק מוגזם, גם עם הראשונות בלבד. אבל, כשצחי בוקששתר מארח, זה נראה כמו ארוחה אצל האמא הפולניה שדואגת שהילדים יאכלו הכל מהצלחת :) שנתחיל להגזים? בטח.
מה קורה בסדרת המוגזמים, זו שמיועדת לאנשים שאוהבים את זה בענק?
*לורד בלאק - 2 המבורגרים של 330 גרם, עם ירקות במעטה פריך: טבעות בצל ובצל ירוק, ארטישוק, בטטה, גבינת עיזים מטוגנת והמון המון צ'יפס וצ'יפס בטטה- 139 ₪
*פגודה- T-REX של 450 גרם ועוד קציצה של 160 גרם מלמעלה עם ערימה של אננס, חלפיניו חריף, חזה אווז קצוץ, בצל ירוק, רוטב פלפלים והמון צ'יפס וצ'יפס בטטה- 139 ₪
*פיזה- שתי קציצות במשקל 220 גרם עם מוצרלה, פטריות שמפניון ופורטבלו, פלפלים, עגבניות בפלאנצ'ה זיתים, בצל, ארטישוק ועשבי תיבול והמון צ'יפס וצ'יפס בטטה ב- 129 ₪
*אמריקה - מגדל של 3 Black Burger 220 גרם, עם 3 מנות גאודה נמסה, בצל מקורמל, חמאת בוטנים, קורנביף חם, חסה והמון המון צ'יפס וצ'יפס בטטה - 139 ₪
אני העדפתי לוותר על הלחמניה, ולאכול רק את הבשר והתוספות.
גם ככה זה עמוס לי, אז סכין ומזלג נראה לי דווקא נהדר במקרה הזה.
טעמנו גם ביג צי’ז, שהוא לא שייך לסדרת המוגזמים לאמיצים  - 89 ₪
המבורגר 220 גרם ברוטב מיונז-חרדל , עם גבינת גאודה ומוצרלה, ערמת בצל מקורמל ברוטב ברביקיו, רצועות חזה אווז ובטטה פריכה. אלוהי ממש. בעיניי, הוא הפייבוריט. כי 3 המבורגרים בלחמניה אחת דורשים פה ממש ממש גדול וביס ממש ממש ענק :)
אני באופן אישי ממליצה רק על הסניפים הלא כשרים של הרשת, ויסלחו לי שומרי הכשרות, לפעמים אני קצת מרחמת עליהם. באמת. הנסיון שלי עם הסניפים הכשרים אף פעם לא מוציא אותי מחייכת, אבל אם אין לכם ברירה - נו, טוב. 
"נו, תאכלו משהו, בנות. שלא תעלמו לנו".
מימין: צחי בוקששתר, לימור דרזנר, חן קובריץ-כהן, שולי אדרי
אחרי שהגזמנו, והגזמנו, והגזמנו - הגיע הזמן...
להגזים!
טוב, תנו לי רגע עוד קוקטייל, להרגע.
בסדרת המוגזמים גם מילקשייק שוקו, ברור שמוגזם.
מכיוון שאני לא מסוגלת לאכול את כל הצבעוניות המתוקה הזו (וברור שהבת שלי הייתה מאושרת), זרמתי על הקינוחים הסטנדרטיים.
3 פחזניות ממולאות גלידה וניל עם רוטב שוקולד חם. פשוט ומדליק - 39 ₪
ברולה מעולה שמורכב מדיסקיות קרם קפוא בין טווילים דקיקים, בננות מקורמלות ומשולהבות ברום חם.
קינוח הורס! 39 ₪
סיכום:
מי שאוהב הכל מוגזם והכל בגדול - המוגזמים של בלאק יספקו לו את הצורך בלחיות על הקצה :)
תודה לצחי בוקששתר על אירוח למופת, כמו שהוא יודע.
ושיהיה לכם בלאק שמח!!!

ומוגזם, כן? :)


סניפים בכל הארץ




תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח. בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה. אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית. כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים. אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית. ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים. כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע. מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.