דלג לתוכן הראשי

"את נראית ממש טוב, מה עשית"? אהה!



לאחרונה התחלתי לחבב מזרקים.
באופן רגיל, אני לא באמת אוהבת אותם. בנסיבות רגילות - הם מציקים, הם באים בגלל דברים לא טובים, בדיקות כאלו ואחרות, ועוד צרות.
אבל, לאחרונה, התחלתי דווקא להרגיש צורך להשתמש בהם. רק לדברים טובים.
אחרי שהחיים קצת התישו אותי, והמראה שלי הפך להיות קצת עייף, לא סירבתי להצעה לבוא לרופא להזרקה.
כמה מחברותיי כבר התחילו להיכנס לטיפולי פנים כירורגיים, מתיחות פנים, חוטים, ועוד מיני דברים שממש לא בא לי עליהם. אבל כן בא לי קצת מילוי קמטים, וכן בא לי קצת הזרקת חומרי מילוי.

החלטתי לזרום עם החוויה, ומכיוון שזו לא הפעם ראשונה - גם לא חששתי. ידעתי מה מצפה לי.
את פני קיבל רופא חביב, ד"ר יונתן וייס. ולא, הוא לא מהמשפחה שלי, ויייס זה בכלל של הגרוש שלי :)
ד"ר וייס הוא לא מהצעירים והיהירים, שחושבים שהם המציאו את החומצה ההילאורונית, אלא רופא עדין, צנוע, והאמת? לרגע חששתי. נו, תגובה טבעית. אני רגילה לצעירים שאפתנים בתחום הזה. מהר מאד נרגעתי.
ד"ר וייס הראה לי את כל התעודות שלו, וכמובן שאני תמיד מבקשת לראות ולבדוק כשאני עושה כל פעולה פולשנית כזו או אחרת.
מסתבר שהתעודות של ד"ר וייס הראו דבר אחד ברור: הוא למד את הלימודים המקיפים ביותר שיש בתחום האסטטיקה הרפואית, והארוכים ביותר, במרכז להשתלמויות בבר אילן.
ולא, זה ממש לא עניין של מה כך, זה בהחלט נתן לי בטחון שאני בידיים טובות.
ד"ר וייס רופא ותיק, 22 שנים בעולם הרפואה.
לתחום האסטטיקה הרפואית הגיע לפני כ-10 שנים, כשפתח קליניקה לרפואה אסתטית ברמת אביב.
כיום ממוקמת הקליניקה בשיכון דן בת"א, ומוצעים טיפולים אסתטיים רבים, בהם החלקת והעלמת קמטים, טיפול בהזעת יתר, פילינג רפואי ועיבוי שפתיים וככלל כל מה שקשור לפיסול פנים ללא צורך בניתוח. בנוסף מוזמנות הלקוחות ליהנות במקום מאיפור קבוע מקצועי על ידי נאוה מוספי.
ד"ר וייס נתן לי הסבר על החומרים השונים, שכל אחד מהם מתאים לאזור אחר ולמטרה אחרת. כמובן שהוא משתמש בחומרים המתקדמים ביותר ובמכשור טכנולוגי חדשני שממזער כאב ותופעות לוואי.


ד"ר וייס הסביר לי מה הוא עומד לעשות לי, תוך הבהרה שאין סיכוי שמאצלו אצא לא טבעית, כי זה החשש הגדול ביותר שלי. ממש לא בא לי שפתיים של ברווז. ד"ר וייס דוגל במראה הטבעי, רק טבעי משופר, שזה בעצם החזרה של עור הפנים למצב צעיר יותר.
בהתחלה הוא הראה לי את המזרקים הדקיקים שהוא עובד איתם, שמפחיתים את הכאב הרגעי של ההזרקה. כאלו עוד לא ראיתי. נו, טוב, אני גם לא מזריקה כל יומיים :)
ואז עברנו לאלחוש.
התהליכים מאד מהירים, ואפשר לצאת בהפסקת הצהריים, לעשות טיפול, ולחזור לעבודה צעירים יותר.
כמובן שכיום גם גברים וגם נשים עושים טיפולים אסטטיים, וזה אחד הטרנדים החמים ביותר והשווים ביותר למי שרוצה שיפור מהיר ומיידי במראה העור.
עשיתי שתי הזרקות: אחת של בוטוקס במצח, לעמעם מעט את קמטי ההבעה שהתווספו עם השנים, ואחת נוספת של חומצה היאלורונית להרמה קלה של השפה העליונה.
מה שמאד אהבתי אצל דר וייס זה את המזרק המיוחד, החשמלי.
המזרק הזה נותן מדידה מדויקת של חומר מוזרק, כך שההזרקה מדויקת ולא יווצר מצב שצד אחד מוזרק יותר מהצד השני.
בנוסף, במזרק היוקרתי ניתן לקבוע האם ההזרקה תהיה קווית, או עגולה, עבה או דקה.
זהו, התמכרתי למזרק הזה :)
התוצאה בשפתיים נראתה מיד, ואהבתי אותה מאד.
עדינה, עשתה בדיוק מה שרציתי שיקרה. הרמה קלה של השפה, ומי שלא יודע, לא ידע שעשיתי.
מצד שני - אין לי בעיה לספר, אני לא מתביישת בגיל שלי, ובצורך לרענן.
"הבוטוקס", כך אמר לי ד"ר וייס, "יקח לו שבוע עד שתראי את התוצאה".
ואכן, אחרי כמה ימים, המצח שלי נראה הרבה יותר טוב, חלק והעור נראה שוב רענן.
כלי הזכוכית אצל ד"ר וייס בקליניקה עמוסים בבקבוקוני הזכוכית של החומרים המוזרקים, וכל החומרים האלו נמצאים בפניהם של הרבה אנשים שנראים עכשיו טוב יותר :)
לאחר ההזרקה אצל דר וייס אני יכולה להגיד שאתם בידיים טובות.
הוא לא אדם של רעש וצלצולים, אין לו יהירות של "אני הכי טוב בעולם", הוא עושה פשוט עבודה נקיה, מדויקת וטובה.
ואותי, כידוע לכם, לא קל לרצות.
לפרטים נוספים:
האתר של מרפאת ד"ר וייס 
בנימין מטודלה 32, תל אביב
03-6415554 | 054-4496300
esthmd@gmail.com

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?