דלג לתוכן הראשי

הוא לא רק יפה, הוא גם מבשל, וגם חתיך איטלקי הורס. צריך יותר מזה?




בערך פעמיים בחודש אני מקבלת סיר. 
סיר כזה, סיר אחר, עם ציפוי כזה, עם ציפוי אחר. עם ידית כזו, או ידית דומה, וכולם בסוף די דומים. 
יש טובים יותר, יש פחות. אבל כזה חתיך - עוד לא היה לי. 
אני אוהבת סוטאז'ים. יש לי כמה כאלו. הם תמיד כיפיים לבישול, נוחים מבחינת גובה, והם מאד שימושיים במטבח שלי. 
כשראיתי את הסוטאז' מהסדרה האיטלקית החדשה של גיל חובב - התאהבתי ברגע. 

הסדרה האיטלקית של גיל חובב היא סדרת מחבתות וסירים המיוצרים באיטליה. 
המחבתות והסירים בעלי ציפוי ייחודי עם אפקט אבן המוחזק במינרלים טבעיים קשים. ציפוי האבן מאפשר לבשל ללא שמן.
המוצרים נטולי PFOA, ניקל, קדמיום ומתכות כבדות, מה שהופך אותם לבריאים ובטיחותיים.
עכשיו תסתכלו על הסוטאז' החדש שלי, סוטאז' 32 מהסדרה, ותגידו אם הוא לא איטלקי הורס!
החלטתי להכין בו תבשיל של קציצות וכרובית, ברוטב עגבניות לימוני.
בקרוב יעלה פוסט עם המתכון, כי הוא באמת מתכון כיפי, קל להכנה, ומשגע.
הבישול בסוטאז' הספציפי היה הצלחה. הוא גם ממש יפה ומעורר תיאבון, ויכול לשמש גם להגשה ישירות לשולחן. 
אחרי הבישול, הוא גם מתנקה בקלות. למרות צבעו הבהיר יחסית, צבע הכורכום הדומיננטי לא נשאר עליו, והכל חזר להבריק כאילו יצא הרגע מהקופסה.
אם אתם מאלו שאוהבים לפנק בסירים לחג, זו מתנה מושלמת.
אין ספק שהייתי שמחה לקבל לחג מתנה שכזו, ושימו לב: כרגע הסדרה נמכרת במבצע:
1+1 על כל סדרת הסירים הנהדרת הזו!
רוצים לינק למבצע? בבקשה, כאן.

בסדרת האיטלקית אפשר למצוא סירים ומחבתות בגדלים שונים ומגוונים.
את כל הדגמים תוכלו לראות בקישור שצירפתי, ואם לא בא לכם לחפש, אז הנה, שוב:
קישור למבצע הסירים מהסדרה האיטלקית של גיל חובב :)

גיל חובב, כמו שבטח הבנתם, הוא הפרזנטור של המותג, המשווק ע"י חברת ניוקאסל.
השיווק נעשה בעיקר ע"י סדנאות בישול שמקיימת החברה, שבהן מבשלים במחבתות ובסירים של המותג. 
הדגש בסדנאות הוא על בישול בריא.
אם תשאלו אותי - הוא מומלץ בחום, וכמו שכתבתי בכותרת: הא יפה, הוא מבשל, הוא חתיך, והוא מדבר איטלקית. 
בקיצור:
אחלה סיר, אחלה גבר.

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

אורז עם בשר טחון ותבלינים. מנה שמכינים מהר, ומחסלים מהר :)

דבר אחד ידוע ובטוח: אני לא אוהבת לבלות שעות במטבח בהכנת מתכונים מורכבים. 
אני אוהבת מהר, מזין, וטעים. 
זו בדיוק המנה הזו. כל פעם שאני בלחץ זמן, שזה כמעט תמיד, ואני צריכה להכין צהריים בזריזות - אני מוציאה את המתכון הזה שלי ממעמקי הזיכרון, ותוך חצי שעה גג יש ארוחת צהריים שמתחסלת די מהר. האמת? אין כמעט פעם שנשאר משהו שיכול להיכנס למקרר לטובת ארוחת צהריים למחר. 
זה פשוט לא קורה. 
אז ביקשתם, ואני, לא יכולה להשאיר אתכם בלי מתכון למנה הנהדרת הזו.
היא מדהימה גם כשבאים אורחים. הצבעים שלה, הטעמים והקלות - הופכים אותה למושלמת לאירוח. 

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים.