דילוג לתוכן הראשי

הוא לא רק יפה, הוא גם מבשל, וגם חתיך איטלקי הורס. צריך יותר מזה?




בערך פעמיים בחודש אני מקבלת סיר. 
סיר כזה, סיר אחר, עם ציפוי כזה, עם ציפוי אחר. עם ידית כזו, או ידית דומה, וכולם בסוף די דומים. 
יש טובים יותר, יש פחות. אבל כזה חתיך - עוד לא היה לי. 
אני אוהבת סוטאז'ים. יש לי כמה כאלו. הם תמיד כיפיים לבישול, נוחים מבחינת גובה, והם מאד שימושיים במטבח שלי. 
כשראיתי את הסוטאז' מהסדרה האיטלקית החדשה של גיל חובב - התאהבתי ברגע. 

הסדרה האיטלקית של גיל חובב היא סדרת מחבתות וסירים המיוצרים באיטליה. 
המחבתות והסירים בעלי ציפוי ייחודי עם אפקט אבן המוחזק במינרלים טבעיים קשים. ציפוי האבן מאפשר לבשל ללא שמן.
המוצרים נטולי PFOA, ניקל, קדמיום ומתכות כבדות, מה שהופך אותם לבריאים ובטיחותיים.
עכשיו תסתכלו על הסוטאז' החדש שלי, סוטאז' 32 מהסדרה, ותגידו אם הוא לא איטלקי הורס!
החלטתי להכין בו תבשיל של קציצות וכרובית, ברוטב עגבניות לימוני.
בקרוב יעלה פוסט עם המתכון, כי הוא באמת מתכון כיפי, קל להכנה, ומשגע.
הבישול בסוטאז' הספציפי היה הצלחה. הוא גם ממש יפה ומעורר תיאבון, ויכול לשמש גם להגשה ישירות לשולחן. 
אחרי הבישול, הוא גם מתנקה בקלות. למרות צבעו הבהיר יחסית, צבע הכורכום הדומיננטי לא נשאר עליו, והכל חזר להבריק כאילו יצא הרגע מהקופסה.
אם אתם מאלו שאוהבים לפנק בסירים לחג, זו מתנה מושלמת.
אין ספק שהייתי שמחה לקבל לחג מתנה שכזו, ושימו לב: כרגע הסדרה נמכרת במבצע:
1+1 על כל סדרת הסירים הנהדרת הזו!
רוצים לינק למבצע? בבקשה, כאן.

בסדרת האיטלקית אפשר למצוא סירים ומחבתות בגדלים שונים ומגוונים.
את כל הדגמים תוכלו לראות בקישור שצירפתי, ואם לא בא לכם לחפש, אז הנה, שוב:
קישור למבצע הסירים מהסדרה האיטלקית של גיל חובב :)

גיל חובב, כמו שבטח הבנתם, הוא הפרזנטור של המותג, המשווק ע"י חברת ניוקאסל.
השיווק נעשה בעיקר ע"י סדנאות בישול שמקיימת החברה, שבהן מבשלים במחבתות ובסירים של המותג. 
הדגש בסדנאות הוא על בישול בריא.
אם תשאלו אותי - הוא מומלץ בחום, וכמו שכתבתי בכותרת: הא יפה, הוא מבשל, הוא חתיך, והוא מדבר איטלקית. 
בקיצור:
אחלה סיר, אחלה גבר.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

הלחם המופלא של פיליס גלזר. פוסט בריא ומתכון הורס.

כבר בכניסה לביתה של כוהנת הבישול פיליס גלזר, לסדנה של בישול בריא(וטעים!), חיכו לנו פינוקים על השולחן. ביס אחד מהלחם האלוהי שהיא מכינה גרם לי לרצות ממנו עוד ועוד ועוד. לחם כוסמין עם אגוזי מלך וצימוקים. טעמו המיוחד, הנעים, המתגלגל בפה, השאיר אותי מאוהבת. לא רק אותי, האמת. הייתה תמימות דעים בקרב כל משתתפות הסדנה: הלחם הזה נפלא. פיליס נתנה לנו מתכון של האלוהי הזה. בהמשך אני אתן לכם אותו, כי מתכון כזה חייבים לשמור במועדפים :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)