דלג לתוכן הראשי

אביב הגיע, אביבי בא! SMART KITCHEN




לאחרונה הוזמנתי לבחון את קולוקציית המטבחים החכמים של "אביבי מטבחים".
אני חובבת מטבחים, הרי זה ידוע. המטבח הוא לב הבית עבורי, והוא המקום שבו אני "מבלה" חלק גדול מיומי.
מכיוון שני לפני הקמת מטבח חדש, הנושא מאד עניין אותי, ובהתרגשות מהולה בשמחה נכנסתי לאולם התצוגה המפואר של "אביבי מטבחים" בהרצליה פיתוח.
המטבחים החכמים, או בשמם הרשמי "קולקציית SMART KITCHEN", מעוררים תיאבון.
לא רק לאוכל, גם לסטייל. כי מטבח צריך סטייל, נקודה.
ברור שסטייל חייב ללכת יד ביד עם פונקציונליות, כי אחרת אין לזה ערך ממשי, אבל זה בדיוק מה שמייחד את הקולקציה: יפה, חכמה, פונקציונלית, מרגשת.

שלומי, המעצב הראשי של אביבי, עשה לנו סיור באולם התצוגה המרשים, שבו רציתי בערך הכל :)
שלומי התחיל בהרצאה קצרה, עם נתונים על החברה.
אני הייתי חסרת סבלנות. טוב, זה לא באמת חדש. רציתי לקום ולהסתובב, לגעת וללטף. את השיש והארונות, כמובן.

בבתים החדשים כבר אין הפרדה בין המטבח ליחידת המגורים.
זו יחידה אינטגרלית שיש לה יתרונות מחד, וחסרונות צד שני.
החסרון הכי גדול, בעיניי, זה שהמטבח צריך להיות תמיד מצוחצח. ואם לא בא לי לנקות כל דקה? בעיה :)
מצד שני - החללים הופכים להיות הרבה יותר נגישים ונוחים, ומכיוון שהבילוי במטבח הוא ארוך, אפשר להמשיך לנהל את הבית גם ממנו.
ככל שקיים איחוד בין החללים, בבתים "רגילים" הדבר משפיע לרעה על גודל המטבח, והמטבחים האלו צריכים פתרונות יצירתיים. אתם בטח רוצים לראות ממה התעלפתי בשיטוטי באולם התצוגה.
מטבח שאפשר פשוט "לסגור" אותו עם דלתות שיוצאות בשעת הצורך.
ככה הוא נראה כשהוא פתוח
 וככה הוא נסגר, הדלתות נשלפות החוצה, וסוגרות את המטבח כך שהוא כולו הופך למשהו שנראה כמו יחידת ארונות.


הווק, המנגל והכיריים כחלק אינטגרלי מהשיש:





משטח עבודה שיוצא החוצה ומתנייד בעזרת מסילה וגלגלים לאורך כל המטבח


 מגירות בצוקל (החלק התחתון של ארונות המטבח, שבדר"כ הוא רק פס קישוט וגימור), פתרון לעוד מקום אחסון.
תאורה מדליקה בתוך הארונות
סידור פנימי משגע בארון המזווה

חברת אביבי מטבחים, מהמובילות בארץ בתחום תכנון ועיצוב מטבחים (מייצרת מטבחים למעלה מ-40 שנה!), הבינה את מורכבות הנושא והגתה את רעיון ה- SMART KITCHEN - קולקציית מטבחים חכמים ופונקציונליים, בעיצוב עכשווי, המנצלת בצורה חכמה את שטח החלל הנתון, ונותנת מענה של פתרונות עבודה ואחסון, תוך כדי יצירת תחושה של מרחב וגודל.
הקולקציה מושתתת על מספר תובנות:
חסכון - ניצול חכם של שטחי אחסון מבוזבזים
דינמיות - אפשרויות חכמות להגדלת שטחי העבודה והאכילה
חדשנות - שימוש בחומרים מתקדמים ומוצרים מתוחכמים
עיצוב נקי - הסתרה של כלי מטבח ומוצרי חשמל
התאמה - אפשרות לתכנון המטבח בגדלים שונים מבלי לפגוע בעיצוב הבסיסי

אביבי במספרים:
חברת אביבי מטבחים נוסדה לפני 4 עשורים ומונה מעל ל-180 עובדים.
לחברה 5 אולמות תצוגה מפוארים ו-2 מפעלים משוכללים וחדשניים.
מאז הקמתה, השתתפה החברה בלמעלה מ-2000 פרויקטים נדל "נים (מתוכם 300 פרויקטים בשנת 2016) והותקנו מטבחים ללמעלה מ-50,000 לקוחות (מתוכם 3500 בשנה האחרונה).
חברת אביבי מטבחים עובדת עם חברות קבלניות מהגדולות בישראל , בין היתר – גינדי, אשדר, תדהר, אפריקה ישראל ועוד.

לסיכום אופטימי: יום אחד, גם לי יהיה מטבח ענק ויפה כזה :)

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?