דילוג לתוכן הראשי

מה מחכה לכם במתחם האוכל החדש בשרון? הרבה :)




מתחם הפנאי והבילוי רוגובין-פדרמן סינמה סיטי נפתח לאחרונה.
הוא ממוקם בנתניה, ומציע חוויה קולינרית בכל הטעמים. 
מאמריקה עד אוסטריה, מאירלנד עד המזרח הרחוק.
רשתות רבות וטובות מצאו את המתחם כמתאים לפתוח בו את הסניף הבא. 
"עד העצם אקספרס", "פנטסיה", "kampai street wok", " ארקפה", "שגב קונספט", "גולדה", "ביירן", "תומאס בר", 
ועוד, שמוקמו בקומת הקרקע של מתחם הסינמה סיטי שנפתח לאחרונה. 
10 בתי קולנוע ו-2 מתחמי VIP, ונדמה שהמתחם הולך להיות להיט. 
הכל יש שם. הכל. אין אחד שלא ימצא את מקומו. ילדים, צעירים, נוער, מבוגרים - מתחם האוכל נגיש לכולם. 

את הסיור במתחם התחלנו במקום מדליק, תומאס בר&קיטשן.
תומאס משדרג את הבר האירי ומשדך לו מטבח שף עשיר.
הבר מעוצב בסגנון מודרני וחדשני וכולל מגוון אזורי ישיבה. במקום ניתן ליהנות ממבחר רחב של בירות מהחבית וקוקטיילים מיוחדים בשלל שילובים. 


תפריט האוכל בבר מגוון וכולל בין היתר נשנושים כגון: נאצ'וס, צ'יפס, קרפצי'ו ועוד, וכן מנות בר אופייניות ביניהן: המבורגרים, שניצלונים ופיצה. בתומאס בר קיים חדר פרטי לאירועים פרטיים. 
תפריט הקוקטיילים שבה אותי, ואין ספק שאחזור לשם מתישהו בשביל להנות מקוקטייל מוצלח נוסף.


יש גם קוקטיילים חברתיים מדליקים, שכולם יכולים להנות מהם בו זמנית.
התחנה השנייה במתחם המפואר הייתה רשת אהובה עלי במיוחד, 
קמפאי סטריט ווק - kampai street wok
רשת אסייתית המונה שמונה סניפים בפריסה ארצית.
קמפאי (לחיים) ביפנית הציבה סטנדרט חדש של מטבח אסייתי תוסס הכולל תפריט מגוון של סלטים אסייאתיים


לחמניות באן שחביבות עלי במיוחד, והגיעו במילוי הורס
סושי מעולה, שהיה מאד מפתה ואיכותי




מנות ווק גריל אסייתי, מוקפצים למיניהם, ועוד.
כל המנות ללא יוצא מן הכלל היו טעימות, טריות, וההבטחה של המקום:
אוכל רחוב אותנטי מוקפד, ושימוש בחומרי גלם איכותיים וטריים ללא מחזקי טעם או חומרים משמרים.
קניתי :)




התחנה השלישית הייתה מסעדה של השף משה שגב, "שגב קונספט".
מבוסס על מטבח המשלב בין התעשייה המודרנית לבין מטבח השף.
הרשת כוללת 6 סניפים בפריסה ארצית, ומשלבת שלושה עולמות אוכל במתחם אחד, אשר המכנה המשותף שלהם הוא שיטת המזון המהיר בגרסת השף ובמחירים נגישים לכל כיס.
המטבח במקום משלב בין מאכלי רחוב שונים: כיסונים (כיסוני בצק ממולאים בסגנון אתני המיובא ממגוון מדינות בעולם, כמו רביולי איטלקי, דים סאם יפני ואמפנדס ספרדי), שווארמה (שווארמה מעולמות ומטבחים אחרים אשר מוגשת בתוך לחם מיוחד ולא פיתה, או בתוך לחם ללא גלוטן) ומתוקים (קינוחים עם חבק ייחודי שניתן לאכול תוך כדי הליכה במסע הקניות). 
מאד צבעוני, ממותג מאד שמח, פחות לטעמי.
תפריט שמתאים לכולם, ולמחפשים פאסט פוד משודרג.








את הדוכן של "ביירן מרקט" מאד אהבתי. 
נקניקיות, בירות, והמבורגרים.
Bayren Market היא רשת דוכנים בווארים גרמניים המבוססים על הקונספט הייחודי "דוכן אוכל רחוב אוסטרו- גרמני" בפריסה ארצית. כיאה למסורת הבווארית המקום מציע מבחר נקניקיות מעוררות תיאבון ביניהן: עוף, אנטריקוט, עגל-אווז, עגל אמנטל עם פונדו גבינות, עגל אווז ביצה וחזה אווז מעושן וכן מבחר שניצלים. המנות מוגשות בעסקיות לצד צ'יפס (מתובל או רגיל) ובירה צוננת ממש כמו בגרמניה. 
הכי שווה בעיניי: הנקניקיות והבירות. 






בשלב הזה כבר לא הייתי רעבה, ומזל שהתחנה הבאה הייתי בסגנון אוכל שאני פחות אוהבת - פאסט פוד אמריקאי.
"עד העצם אקספרס".
לרשת "עד העצם אקספרס" 8 סניפים בפריסה ארצית. 
רשת של מסעדות מזון מהיר בסגנון אמריקאי המבוסס על תפריט מצומצם של המבורגר מבשר טרי, תוספות אמריקאית אופייניות כמו צ'יפס וטבעות בצל, ושתייה עם אפשרות re-fill. 
לחובבי הז'אנר מובטחת אווירה אמריקאית ואוכל טיפוסי של "הדוד סם". 




עגלגלים הרבה יותר ממה שהגענו, זחלנו בשארית כוחותינו אל אגף הקינוחים הכי שווה שיש: "פנטזיה שוקולד בר".
המסעדה מציעה חגיגה קולינרית איטלקית ומשלבת עיצוב מרשים בסגנון צרפתי ואווירה חמימה וביתית. 
במקום נהנים הלקוחות מתפריט שף עשיר שכולל ארוחות בוקר עשירות, מנות עיקריות מגוונות בסגנון איטלקי, כמו ארנצ'יני, פיצות, ומנות פופולאריות כגון פיש אנד צ'יפס ושניצל מפנק, אבל הכי הכי הכי בפנטזיה - זו הפנטזיה :)
מבחר קינוחים שלא ניתן להישאר אליהם אדישים, ביניהם: וופל בלגי עשיר בטעמים, פונדו שוקולד ועוד.
התעלפתי, ופה - כבר הייתי זקוקה למסוק שיחלץ אותי מהמתחם.
קינוח גבינה. הורס.
סושי חלבה. נהדר.
ללא מילים. פשוט ללא.
ואין, אין ביקור ליד גולדה, בלי לטעום לפחות כדור אחד מהפינוק הזה. 
גולדה היא הרשת המועדפת עלינו בבית, מבחינת הילדים שלי היא הכי טובה, וכשבא גלידה, זה תמיד "בואי לגולדה".
הסוד של גולדה, הוא איכות חומרי הגלם והחומרים הטבעיים בהם משתמשים להכנת הגלידה וכן הטריות שלה, כי הגלידנים של גולדה, מכינים את הגלידה מידי יום בכל אחד מהסניפים. המטבחים בכל אחת מהגלידריות הם אטרקציה עבור הלקוחות שנכנסים מידי פעם כדי לראות איך מכינים גלידה. 
אני מתעלפת רק מלהסתכל על התוספות לגלידת היוגורט :)








מקווה בשבילכם שאתם תאכלו קצת פחות ממה שאני אכלתי באותו ערב, תבחרו לכם מקום אחד, ופנטזיה או גולדה לקינוח - וזהו :)
וכמובן, לא לשכוח שמדובר בחוויה כוללת, סרט ומתחם אוכל מפנק, חבל שבסינמה סיטי גלילות זה לא נראה ככה, מבחינתי זה הזמן לשיפוץ מקיף במתחפם האוכל שם, ויפה שעה אחת קודם.
מסקנה: יש מה לעשות בשרון, ואזור נתניה בכלל נהיה להיט. אהבתי, אחזור בקרוב.
תהנו, צפייה נעימה בסרטים, ובתיאבון :)

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור". לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה.  כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו.  כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית. כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה.  אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות. לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל? אני מתה על בלינצ'סים. 

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)