דלג לתוכן הראשי

מה מחכה לכם במתחם האוכל החדש בשרון? הרבה :)




מתחם הפנאי והבילוי רוגובין-פדרמן סינמה סיטי נפתח לאחרונה.
הוא ממוקם בנתניה, ומציע חוויה קולינרית בכל הטעמים. 
מאמריקה עד אוסטריה, מאירלנד עד המזרח הרחוק.
רשתות רבות וטובות מצאו את המתחם כמתאים לפתוח בו את הסניף הבא. 
"עד העצם אקספרס", "פנטסיה", "kampai street wok", " ארקפה", "שגב קונספט", "גולדה", "ביירן", "תומאס בר", 
ועוד, שמוקמו בקומת הקרקע של מתחם הסינמה סיטי שנפתח לאחרונה. 
10 בתי קולנוע ו-2 מתחמי VIP, ונדמה שהמתחם הולך להיות להיט. 
הכל יש שם. הכל. אין אחד שלא ימצא את מקומו. ילדים, צעירים, נוער, מבוגרים - מתחם האוכל נגיש לכולם. 

את הסיור במתחם התחלנו במקום מדליק, תומאס בר&קיטשן.
תומאס משדרג את הבר האירי ומשדך לו מטבח שף עשיר.
הבר מעוצב בסגנון מודרני וחדשני וכולל מגוון אזורי ישיבה. במקום ניתן ליהנות ממבחר רחב של בירות מהחבית וקוקטיילים מיוחדים בשלל שילובים. 


תפריט האוכל בבר מגוון וכולל בין היתר נשנושים כגון: נאצ'וס, צ'יפס, קרפצי'ו ועוד, וכן מנות בר אופייניות ביניהן: המבורגרים, שניצלונים ופיצה. בתומאס בר קיים חדר פרטי לאירועים פרטיים. 
תפריט הקוקטיילים שבה אותי, ואין ספק שאחזור לשם מתישהו בשביל להנות מקוקטייל מוצלח נוסף.


יש גם קוקטיילים חברתיים מדליקים, שכולם יכולים להנות מהם בו זמנית.
התחנה השנייה במתחם המפואר הייתה רשת אהובה עלי במיוחד, 
קמפאי סטריט ווק - kampai street wok
רשת אסייתית המונה שמונה סניפים בפריסה ארצית.
קמפאי (לחיים) ביפנית הציבה סטנדרט חדש של מטבח אסייתי תוסס הכולל תפריט מגוון של סלטים אסייאתיים


לחמניות באן שחביבות עלי במיוחד, והגיעו במילוי הורס
סושי מעולה, שהיה מאד מפתה ואיכותי




מנות ווק גריל אסייתי, מוקפצים למיניהם, ועוד.
כל המנות ללא יוצא מן הכלל היו טעימות, טריות, וההבטחה של המקום:
אוכל רחוב אותנטי מוקפד, ושימוש בחומרי גלם איכותיים וטריים ללא מחזקי טעם או חומרים משמרים.
קניתי :)




התחנה השלישית הייתה מסעדה של השף משה שגב, "שגב קונספט".
מבוסס על מטבח המשלב בין התעשייה המודרנית לבין מטבח השף.
הרשת כוללת 6 סניפים בפריסה ארצית, ומשלבת שלושה עולמות אוכל במתחם אחד, אשר המכנה המשותף שלהם הוא שיטת המזון המהיר בגרסת השף ובמחירים נגישים לכל כיס.
המטבח במקום משלב בין מאכלי רחוב שונים: כיסונים (כיסוני בצק ממולאים בסגנון אתני המיובא ממגוון מדינות בעולם, כמו רביולי איטלקי, דים סאם יפני ואמפנדס ספרדי), שווארמה (שווארמה מעולמות ומטבחים אחרים אשר מוגשת בתוך לחם מיוחד ולא פיתה, או בתוך לחם ללא גלוטן) ומתוקים (קינוחים עם חבק ייחודי שניתן לאכול תוך כדי הליכה במסע הקניות). 
מאד צבעוני, ממותג מאד שמח, פחות לטעמי.
תפריט שמתאים לכולם, ולמחפשים פאסט פוד משודרג.








את הדוכן של "ביירן מרקט" מאד אהבתי. 
נקניקיות, בירות, והמבורגרים.
Bayren Market היא רשת דוכנים בווארים גרמניים המבוססים על הקונספט הייחודי "דוכן אוכל רחוב אוסטרו- גרמני" בפריסה ארצית. כיאה למסורת הבווארית המקום מציע מבחר נקניקיות מעוררות תיאבון ביניהן: עוף, אנטריקוט, עגל-אווז, עגל אמנטל עם פונדו גבינות, עגל אווז ביצה וחזה אווז מעושן וכן מבחר שניצלים. המנות מוגשות בעסקיות לצד צ'יפס (מתובל או רגיל) ובירה צוננת ממש כמו בגרמניה. 
הכי שווה בעיניי: הנקניקיות והבירות. 






בשלב הזה כבר לא הייתי רעבה, ומזל שהתחנה הבאה הייתי בסגנון אוכל שאני פחות אוהבת - פאסט פוד אמריקאי.
"עד העצם אקספרס".
לרשת "עד העצם אקספרס" 8 סניפים בפריסה ארצית. 
רשת של מסעדות מזון מהיר בסגנון אמריקאי המבוסס על תפריט מצומצם של המבורגר מבשר טרי, תוספות אמריקאית אופייניות כמו צ'יפס וטבעות בצל, ושתייה עם אפשרות re-fill. 
לחובבי הז'אנר מובטחת אווירה אמריקאית ואוכל טיפוסי של "הדוד סם". 




עגלגלים הרבה יותר ממה שהגענו, זחלנו בשארית כוחותינו אל אגף הקינוחים הכי שווה שיש: "פנטזיה שוקולד בר".
המסעדה מציעה חגיגה קולינרית איטלקית ומשלבת עיצוב מרשים בסגנון צרפתי ואווירה חמימה וביתית. 
במקום נהנים הלקוחות מתפריט שף עשיר שכולל ארוחות בוקר עשירות, מנות עיקריות מגוונות בסגנון איטלקי, כמו ארנצ'יני, פיצות, ומנות פופולאריות כגון פיש אנד צ'יפס ושניצל מפנק, אבל הכי הכי הכי בפנטזיה - זו הפנטזיה :)
מבחר קינוחים שלא ניתן להישאר אליהם אדישים, ביניהם: וופל בלגי עשיר בטעמים, פונדו שוקולד ועוד.
התעלפתי, ופה - כבר הייתי זקוקה למסוק שיחלץ אותי מהמתחם.
קינוח גבינה. הורס.
סושי חלבה. נהדר.
ללא מילים. פשוט ללא.
ואין, אין ביקור ליד גולדה, בלי לטעום לפחות כדור אחד מהפינוק הזה. 
גולדה היא הרשת המועדפת עלינו בבית, מבחינת הילדים שלי היא הכי טובה, וכשבא גלידה, זה תמיד "בואי לגולדה".
הסוד של גולדה, הוא איכות חומרי הגלם והחומרים הטבעיים בהם משתמשים להכנת הגלידה וכן הטריות שלה, כי הגלידנים של גולדה, מכינים את הגלידה מידי יום בכל אחד מהסניפים. המטבחים בכל אחת מהגלידריות הם אטרקציה עבור הלקוחות שנכנסים מידי פעם כדי לראות איך מכינים גלידה. 
אני מתעלפת רק מלהסתכל על התוספות לגלידת היוגורט :)








מקווה בשבילכם שאתם תאכלו קצת פחות ממה שאני אכלתי באותו ערב, תבחרו לכם מקום אחד, ופנטזיה או גולדה לקינוח - וזהו :)
וכמובן, לא לשכוח שמדובר בחוויה כוללת, סרט ומתחם אוכל מפנק, חבל שבסינמה סיטי גלילות זה לא נראה ככה, מבחינתי זה הזמן לשיפוץ מקיף במתחפם האוכל שם, ויפה שעה אחת קודם.
מסקנה: יש מה לעשות בשרון, ואזור נתניה בכלל נהיה להיט. אהבתי, אחזור בקרוב.
תהנו, צפייה נעימה בסרטים, ובתיאבון :)

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?