יש לי חלום: ללמוד בישול. מתישהו, אני בטח אגשים אותו. בינתיים, עד שזה יקרה, שמחתי לראות ולטעום מידיהם של תלמידים אחרים, ולחלום על הרגע שגם אני אהיה חלק מאלו שמקבלים את התואר הנכסף: "שף".
מכללת השף, רשת מכללות ללימודי קולינריה, חוגגת 13 שנים להווסדה.
למכללת השף חמישה סניפים מרכזיים בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים, ראשון לציון ובאר שבע.
היא הוקמה ע"י ניר בריח, שלרגל חגיגות ה-13 למכללה, אירח אותנו, בלוגרים ועיתונאים, במכללת השף בראשון לציון.
![]() |
הוסף כיתוב |
תכניות הלימודים החדשניות והמגוונות במכללה מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטוריות.
את כל המטעמים שבתמונות הכינו תלמידי המכללה.
המכללה מוכרת על ידי התאחדויות השפים בישראל, אירופה וארצות הברית. המכללה מעניקה לבוגריה תעודת הסמכה שמאפשרת להשתלב בעבודה בישראל ובעולם.
צוות המורים והמרצים מקיף את כל תחומי הלימוד: שפים, קונדיטורים, תזונאים, וכלכלנים, שמעניקים ידע נרחב, תיאורטי ומעשי, ברמה הגבוהה ביותר.
השף שלו קמחי, שמשמש חלק מהצוות הבכיר במכללת השף,הסביר לנו עלח המנותל המיוחדות שהכינו הסטודנטים.
הקורסים משלבים לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית (סטאז') במיטב המוסדות הקולינריים בשוק הישראלי.
קיימים קורסים מקצועיים ארוכי טווח, וכן קורסים קצרים.
הקורסים המקצועיים כוללים קורס טבחות, קורס קונדיטוריה, קורס בישול למסעדות A LA CARTE, קורס יסודות הבשר והקצבות, קורס טבחות "מאסטר" למתקדמים, קורס קונדיטוריה למתקדמים.
המסיימים שעמדו במטלות יקבלו תעודת הסמכה מקצועית בינלאומית בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים -icpa ואיגוד השפים העולמי – iacp.
לבוגרי המכללה ניתנת תעודה המוכרת לצרכי עבודה בארץ, ארצות הברית ואירופה וברוב מוסדות הקולינריה בעולם.
במכללה שמים דגש גם על לימוד יזמות עסקית שתאפשר לסטודנטים ומי שרוצה לפתוח עסק פרטי ועצמאי, לקבל את כל ההכוונה העסקית הנדרשת מעבר לכישרון ולהצלחה הקולינרית .
בא לכם ללמוד להיות שפים? לי בא :)
1-700-700-690
תגובות
הוסף רשומת תגובה