דלג לתוכן הראשי

החדשים של סולתם: חנות חדשה, מוצרים חדשים.



רשת חנויות סולתם, שכולנו מכירים מהילדות (כי למי לא היו סירי סולתם בבית? עד היום אני מחזיקה אצלי את סירי הסולתם הישנים של אמי, והם אלו שמחזיקים מעמד לאורך עשרות שנים. היחידים שמחזיקים לנצח!)
לא מאמינים? בבקשה! (וכידוע לכם, הבית שלי ע-מ-ו-ס בסירים שאני מקבלת באירועים ובמשלוחים הביתה, ועדיין, לסירי סולתם הישנים יש מקום של כבוד במגירות הסירים העמוסות שלי).

 נכון שמלמטה הם כבר נראים ישנים, אבל מהצד השני הם הכי מושלמים שיש. 
ונכון, פעם יצרו אותם בישראל, והיום כמו כולם, כבר כלום לא כלכלי לייצר פה, וכולם עברו לייצור בסין, אבל יש לי פינה חמה בלב לסולתם, כי סולתם אלו זכרונות ילדות מהמטבח של אמא, שלמרות שהיה מטבח אשכנזי, לא פעם התבשלו בסירים האלו דברים טובים, ועד היום מרק העוף שלי מתבשל בהם.
אז אחרי כל הנוסטלגיה וההקדמה, הגיע הזמן לחזור לשנת 2018, כשסולתם השיקו את הסניף ה-23 שלהם בקניון גבעתיים.
יש מבצעים מעולים, ודברים מקסימים.






הוזמנתי להכיר את הסניף החדש, שמציע מגוון של מאות מוצרים איכותיים וחדשניים למטבח הביתי והמקצועי.
החנות החדשה מתפרסת על כ-70 מ"ר ונמצאים בה מגוון המוצרים האיכותיים של סולתם. 
טוני ירוחם, סמנכ"ל שיווק וסחר, נתן לנו סקירה קצרה על החנות החדשה ועל סדרות המוצרים.
כחלק ממוצרי החנות, נחשפנו לסדרת מוצרים חדשה ומעניינת, שמיועדת למיקרוגל.
כן, כן, שמעתם נכון! למיקרוגל!
ליותר מ-90% מהבתים בישראל יש לפחות מיקרוגל אחד. 
חברת 'סולתם' מציגה חידוש מהפכני – סדרת MicroGrill, סדרת כלי בישול בעלת פטנט ייחודי, עשויה אלומיניום ומיועדת לבישול וצליה במיקרוגל, והתוצאה כמו בגריל!
אני אספר לכם על היתרונות של המוצר, וגם על החסרונות שלו.
כשאני חושבת על הבת שלי, חיילת, שבמשרדה יש רק מיקרוגל, אני מוצאת את המוצר כלהיט.
הגרסה המלבנית שלו יכולה לשמם להכנת טוסטים במיקרו (נשמע מוזר, אבל ניסינו!)



 ובגרסה העגולה אפשר גם להכין בו מלאווח. מדליק!




הפלנצ'ות בעלות ידיות מסיליקון לנעילה, אחיזה והעברה בטוחה ונוחה, ציפוי non stick מיוחד המהווה פטנט המאפשר את פעולת הצלייה במיקרוגל, בנוסף הוא מונע הדבקות המזון.
ויש גם סיר!
הפלאנצ'ות מורכבות משתי פלטות, שנסגרות עם ידיות סיליקון.
ניתן להכין בהן טוסטים פריכים, סטייקים, אנטיספטי ועוד, ולקבל את פסי החריכה כפי שמתקבלים במחבת צליה.
איך זה עובד? קרני המיקרו מלהיטות במהירות את שני חלקי הפלנצ'ות, אשר צוברות חום גבוה במיוחד אך לא חורכות את המזון. הסטייק/הטוסט/ההמבורגר נעשים בצורה אחידה ומושלמת, נימוחים בפה, עם פסי הצלייה כמו על המנגל. 

הכלים ניתנים לשטיפה במדיח כלים בקלות, הם נוחים לאחסון ומשמשים פתרון אידיאלי לנסיעות ולשימוש במקום העבודה. 
בנוסף בסדרה גם סיר ייעודי (1.5 ליטר) להכנת תבשילים במיקרוגל. 
המוצרים למיקרוגל דורשים זהירות.
חשוב לציין שהפלטות, כשהן יוצאות מהמיקרוגל, 

חמות מאד, ויש להשתמש בכפפות כמו שמוציאים תבנית מהתנור.

מחירים: 
פלנצ'ה מרובעת  מחיר: 89 ₪ 
פלנצ'ה מלבנית-כפולה מחיר: 137 ₪
פלנצ'ה עגולה מחיר:  179 ₪
סיר עגול מחיר 179 ₪
המחירים בתוקף עד 13.2.18 

סניף גבעתיים: קניון גבעתיים, יצחק רבין 53 גבעתיים 
טלפון: 03-7440255

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

אורז עם בשר טחון ותבלינים. מנה שמכינים מהר, ומחסלים מהר :)

דבר אחד ידוע ובטוח: אני לא אוהבת לבלות שעות במטבח בהכנת מתכונים מורכבים. 
אני אוהבת מהר, מזין, וטעים. 
זו בדיוק המנה הזו. כל פעם שאני בלחץ זמן, שזה כמעט תמיד, ואני צריכה להכין צהריים בזריזות - אני מוציאה את המתכון הזה שלי ממעמקי הזיכרון, ותוך חצי שעה גג יש ארוחת צהריים שמתחסלת די מהר. האמת? אין כמעט פעם שנשאר משהו שיכול להיכנס למקרר לטובת ארוחת צהריים למחר. 
זה פשוט לא קורה. 
אז ביקשתם, ואני, לא יכולה להשאיר אתכם בלי מתכון למנה הנהדרת הזו.
היא מדהימה גם כשבאים אורחים. הצבעים שלה, הטעמים והקלות - הופכים אותה למושלמת לאירוח. 

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים.