דלג לתוכן הראשי

החדשים של סולתם: חנות חדשה, מוצרים חדשים.



רשת חנויות סולתם, שכולנו מכירים מהילדות (כי למי לא היו סירי סולתם בבית? עד היום אני מחזיקה אצלי את סירי הסולתם הישנים של אמי, והם אלו שמחזיקים מעמד לאורך עשרות שנים. היחידים שמחזיקים לנצח!)
לא מאמינים? בבקשה! (וכידוע לכם, הבית שלי ע-מ-ו-ס בסירים שאני מקבלת באירועים ובמשלוחים הביתה, ועדיין, לסירי סולתם הישנים יש מקום של כבוד במגירות הסירים העמוסות שלי).

 נכון שמלמטה הם כבר נראים ישנים, אבל מהצד השני הם הכי מושלמים שיש. 
ונכון, פעם יצרו אותם בישראל, והיום כמו כולם, כבר כלום לא כלכלי לייצר פה, וכולם עברו לייצור בסין, אבל יש לי פינה חמה בלב לסולתם, כי סולתם אלו זכרונות ילדות מהמטבח של אמא, שלמרות שהיה מטבח אשכנזי, לא פעם התבשלו בסירים האלו דברים טובים, ועד היום מרק העוף שלי מתבשל בהם.
אז אחרי כל הנוסטלגיה וההקדמה, הגיע הזמן לחזור לשנת 2018, כשסולתם השיקו את הסניף ה-23 שלהם בקניון גבעתיים.
יש מבצעים מעולים, ודברים מקסימים.







הוזמנתי להכיר את הסניף החדש, שמציע מגוון של מאות מוצרים איכותיים וחדשניים למטבח הביתי והמקצועי.
החנות החדשה מתפרסת על כ-70 מ"ר ונמצאים בה מגוון המוצרים האיכותיים של סולתם. 
טוני ירוחם, סמנכ"ל שיווק וסחר, נתן לנו סקירה קצרה על החנות החדשה ועל סדרות המוצרים.
כחלק ממוצרי החנות, נחשפנו לסדרת מוצרים חדשה ומעניינת, שמיועדת למיקרוגל.
כן, כן, שמעתם נכון! למיקרוגל!
ליותר מ-90% מהבתים בישראל יש לפחות מיקרוגל אחד. 
חברת 'סולתם' מציגה חידוש מהפכני – סדרת MicroGrill, סדרת כלי בישול בעלת פטנט ייחודי, עשויה אלומיניום ומיועדת לבישול וצליה במיקרוגל, והתוצאה כמו בגריל!
אני אספר לכם על היתרונות של המוצר, וגם על החסרונות שלו.
כשאני חושבת על הבת שלי, חיילת, שבמשרדה יש רק מיקרוגל, אני מוצאת את המוצר כלהיט.
הגרסה המלבנית שלו יכולה לשמם להכנת טוסטים במיקרו (נשמע מוזר, אבל ניסינו!)



 ובגרסה העגולה אפשר גם להכין בו מלאווח. מדליק!




הפלנצ'ות בעלות ידיות מסיליקון לנעילה, אחיזה והעברה בטוחה ונוחה, ציפוי non stick מיוחד המהווה פטנט המאפשר את פעולת הצלייה במיקרוגל, בנוסף הוא מונע הדבקות המזון.
ויש גם סיר!
הפלאנצ'ות מורכבות משתי פלטות, שנסגרות עם ידיות סיליקון.
ניתן להכין בהן טוסטים פריכים, סטייקים, אנטיספטי ועוד, ולקבל את פסי החריכה כפי שמתקבלים במחבת צליה.
איך זה עובד? קרני המיקרו מלהיטות במהירות את שני חלקי הפלנצ'ות, אשר צוברות חום גבוה במיוחד אך לא חורכות את המזון. הסטייק/הטוסט/ההמבורגר נעשים בצורה אחידה ומושלמת, נימוחים בפה, עם פסי הצלייה כמו על המנגל. 

הכלים ניתנים לשטיפה במדיח כלים בקלות, הם נוחים לאחסון ומשמשים פתרון אידיאלי לנסיעות ולשימוש במקום העבודה. 
בנוסף בסדרה גם סיר ייעודי (1.5 ליטר) להכנת תבשילים במיקרוגל. 
המוצרים למיקרוגל דורשים זהירות.
חשוב לציין שהפלטות, כשהן יוצאות מהמיקרוגל, 

חמות מאד, ויש להשתמש בכפפות כמו שמוציאים תבנית מהתנור.
מחירים: 
פלנצ'ה מרובעת  מחיר: 89 ₪ 
פלנצ'ה מלבנית-כפולה מחיר: 137 ₪
פלנצ'ה עגולה מחיר:  179 ₪
סיר עגול מחיר 179 ₪
המחירים בתוקף עד 13.2.18 

סניף גבעתיים: קניון גבעתיים, יצחק רבין 53 גבעתיים 
טלפון: 03-7440255

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?