דלג לתוכן הראשי

מדיקל סנטר TLV - מרכז רפואי תל אביבי לכירורגיה פלסטית וגניקולוגיה. שווה להכיר!


עינב אדיב ברר

















לאחרונה יצא לי לבקר במרכז רפואי "אחר".
כשאומרים לי "מרכז רפואי", מייד אני רואה בעיניי רוחי מסדרונות ארוכים, המון רופאים, חלקם בחלוקים ירוקים, חלקם בלבנים, ועשרות אחיות ועובדי צוות. והמון, אבל ממש המון אנשים, שבאים לקבל את הטיפול הכי טוב שאפשר, עם דגש על "הציבורי הכי טוב שאפשר", שכידוע לנו, לא תמיד הוא באמת הכי טוב שאפשר.
וגם המון רעש, ודווקא במקום שהכי בא לנו שקט.

גיליתי את מדיקל סנטר TLV במקרה.
הוזמנתי לסדנת הזרקות מעשית של חומצה היאלורונית שעוד מעט אספר עליה (וכן, אני אוהבת את החומצה הזו, שעושה לנו נעים להרגשה ולפנים), וגיליתי מרכז רפואי אחר.
את מקומה של ההמולה תפסה שלווה.
את המוני האנשים החליפה אווירה אינטימית ונעימה.
את מקומם של המסדרנות הארוכים החליף גג מדהים, שצופה על גגות תל אביב המעניינים, ועל נוף אורבני משגע.

וכן, היו גם בלונים, וכיבוד, ורוח נעימה, ושלווה. המון שלווה.
לגמרי לא במקרה, ישבה לצידי אישה נאה, מרשימה ואמביציוזית, שנראה שיודעת בדיוק מה היא רוצה, ולאן היא מכוונת.
"זה באמת מרכז רפואי?" שאלתי אותה. "כי זה ממש לא מרגיש ככה", הוספתי.
"כן", ענתה לי הכרישה, הלא היא עינב אדיב ברר, שמוכרת לכם בטח מתוכנית הטלוויזיה "הכרישים", זו ששוחה בלי חשש לצד כרישים גברים.




עינב היא בעלת המרכז הרפואי, ויחד עם בעלה, ד”ר מיכאל ברר, מומחה בגניקולוגיה ומיילדות, הם מנהלים את המרכז הרפואי מדיקל סנטר TLV.
ד"ר מיכאל ברר, עינב אדיב ברר

במרכז יש 3 חדרי ניתוח וחדרי טיפולים קטנים.
חדרי הניתוח גדולים ומרווחים ומצוידים בכל הציוד הנחוץ לביצוע ניתוחים בתחום הכירורגיה הבינונית.
המרכז מאושר ע”י משרד הבריאות ופועל תחת גיבוי של בית חולים ציבורי.
צוות הניהול של חדרי הניתוח כולל את המנהל הרפואי, מנהל ההרדמה ואח אחראי חדר ניתוח.
נוהלי העבודה והסטנדרטים המופעלים במקום הינם מהגבוהים ביותר על מנת להבטיח את מתן הטיפול הטוב והנכון ביותר.















במרכז קיימות שתי מחלקות אשפוז:
*מחלקה שמקבלת מטופלים לניתוחי יום ואשפוז קל עד 6 שעות.
*מחלקת אשפוז לילה - למטופלים שנאלצים להישאר במרכז ללילה שלאחר הניתוח.
האשפוז מתבצע בחדרים פרטיים עם טלוויזיה, מיטות מתכווננות והכל במתחם פרטי סגור רק למאושפזים.
המחלקה נמצאת בהשגחה של צוות רפואי וסיעודי 24 שעות עד לשחרור מהמרכז.
ארוחות מוגשות לפי צרכי המטופל.
מה אפשר לבצע במרכז בתחום הגניקולוגי?
ב-TLV מדיקל סנטר קיימת מחלקה מיוחדת להפסקות להריון.
בנוסף, ניתן לבצע בתחום הגניקולוגי את הפעולות הבאות:
טיפולים ואבחנתיות גניקולוגית:
היסטרוסקופיה ניתוחית, היסטרוסקופיה אבחנתית, ציסטה ברטוליני, קוניזציה, סרקלז – תפירת צואר רחם, ביופסיה צוואר רחם, הוצאת התקן – בהרדמה, קולפורפיה קדמית ואחורית, קונדילומה – צריבת יבלות בלייזר
פלסטיקה וגינלית:
תפירת קרום הבתולין, אבחון פרה נטלי, בדיקת סיסי שלייה, לביופלסטי, וסטיבולקטומי/פרינאופלסטי
בדיקות הריון:
בדיקות מי שפיר, בדיקות אולטראסאונד, זריקות אנטי D, בדיקות פתולגיה.

ואז הגיעה ההיאלרונית :)


ולמה בכלל הגעתי למרכז באותו יום שישי, במקום לשבת בים עם הקפה שלי, ומול הגלים?
פשוט: הנתונים של איגוד הפלסטיקאים מצביעים על עליה דרמטית של כ- 300% בביקוש למילוי קמטים בשנים האחרונות, וכנראה שגם אני, עם גילי העגול המתקדם 50, נמצאת בקבוצת "הסיכון" של הביקוש להזרקות ולמילוי קמטים, שאותם, אגב, הרווחתי ביושר. לגמרי ביושר.
מומחי האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית ואסתטית בהסתדרות הרפואית ערכו סדנת הזרקות מעשית ב -TLV מדיקל סנטר, במהלכה המומחים הוותיקים לימדו את המתמחים הצעירים.
ד"ר רון עזריה, ד"ר יוסף נאסר, ד"ר מיכאל ברר,  עינב אדיב ברר

הסדנא נערכה באדיבות אלפאמדיקס וכללה שיטות הזרקה חדשניות להצערת הפנים במראה טבעי, במסגרת אירוע הפתיחה של המדיקל סנטר TLV, תל אביב, ואני באתי להקשיב לחידושים, ולחשוב אם בא לי על מזרק חמוד עם מחט דקה שעושה עונג לשנה שלמה :)
החומצה ההיאלרונית היא בעצם עוד סוג של טיפול אסתטי שהפך להיות נפוץ מאוד בקרב עשרות אלפי נשים ישראליות, ואל נא תתבלבלנה, גם גברים רוצים להיראות צעירים יותר, וגם הם משקיעים בטיפולים אסטטיים. לצד השיפור הדרמטי במראה, הרי שהצמיחה האדירה והביקושים להזרקות מצד הציבור מצמיחים גם לא מעט שרלטנים, שיכולים לעשות לא מעט נזקים. ובחיאת, חברים ובעיקר חברות - עם בריאות לא משחקים, והכי חשוב להפנים: הזול תמיד יצא יקר, וזה כבר מוכח וידוע.
באיגוד וב ב -TLV מדיקל סנטר ממליצים לא להתפתות למבצעים והבטחות שווא ולבצע את הטיפול במקומות מקצועיים ואצל מומחים אמיתיים. וכן, אני מסכימה עם זה לגמרי. בחיים לא אתפתה למחיר זול או למבצעים בתחום שנדרשת בו כל כך הרבה הבנה, ידע ואחריות. הטיפ שלי: הפנים שלכן הן לא לגו. אי אפשר להרכיב ולפרק, לכו רק על בטוח.
ולא, אני לא אומרת שכל הפלסטיקאים ברמה אחידה, כמו בכל מקצוע, יש טובים יותר וטובים פחות, אבל תמיד עדיף פלסטיקאי בינוני, שמבין בפיסול והדגשת תוווי פנים, על שרלטן מעולה. אל תוותרו. בדקו תעודות, בצעו בדיקות מוקדמות באינטרנט, ושוב: אלו הפנים שלכם. תשמרו עליהן צעירות ונכונות, ומוזרקות כראוי ובטעם.
ד"ר מאיר כהן, יו"ר האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית ואסתטית בהסתדרות הרפואית מסביר כי: "מגמת ההזרקות למילוי הקמטים נמצאת בשנים האחרונות בנסיקה של מאות אחוזים בביקוש. המודעות לצורך גוברת וכך גם האפשרויות הטיפוליות והחומרים החדישים. כמו בכל התחום הפלסטי האסתטי. ההליך יכול לחולל שינוי גופני, להצעיר את המראה החיצוני ולהשפיע על תחושת הביטחון העצמי, אך יחד עם זאת יש לשקול את ההחלטה לעומק. אני קורא לציבור לא להתפתות למבצעים ולוודא שבחרתם במומחה אמיתי לכירורגיה פלסטית".
על האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית ואסתטית - מומלץ לקרוא!
האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית ואסתטית הוקם במטרה להוות מסגרת ארגונית מקצועית לכ - 300 הרופאים המומחים והמתמחים העוסקים בכירורגיה פלסטית בישראל ולפעול לקידום ופיתוח המקצוע בתחום הטיפול, ההוראה והמחקר.
האיגוד, המהווה חלק בלתי נפרד מההסתדרות הרפואית בישראל, מטפח קשרים עם ארגונים בינלאומיים העוסקים בניתוחים פלסטיים ומתעדכן בחידושים ומגמות במטרה ליישמם בארץ. כחברי איגוד יכולים להצטרף רופאים ורופאות בעלי תואר מומחה בכירורגיה פלסטית.
האיגוד מפעיל עמוד פייסבוק וכן אתר אינטרנט פתוח לציבור הכולל את רשימת המומחים וממליץ להיכנס אליו לפני ההחלטה על ביצוע פעולה בתחום הכירורגיה הפלסטית.

TLV מדיקל סנטר 
ריינס 18 תל אביב
טלפון 1: 03-5225171
טלפון 2: 054-4403577
מייל:  info@tlvmedical.com





פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?