דילוג לתוכן הראשי

ג'קי אזולאי ו-AEG מציגים: SteamBake, תנורים עם טכנולוגיית אידוי עתידנית. כזה תנור אני רוצה!


ג'קי אזולאי





















התנור אצלי הוא כלי מרכזי במטבח.
כמה מרכזי? המון. בערך כמו הכיריים. הוא עובד על בסיס יומי.
כידוע, אני אופה המון, ומבשלת המון, והתנור, עם הצריבה שאין לשום שיטת בישול אחרת דרך לייצר, חביב עלי במיוחד.
אחחח, השרוף הזה מלמעלה, שום עוף על כיריים לא יתקבל כזה.

הדבר היחיד שחסר לי במטבח הוא בישול באדים, משהו שידמה בישול בסו-וויד. אין לי מקום למכשירים במטבח, השיש הגדול שלי כבר עמוס בכל מה שאפשר. מטחנת בשר, מכונה לסחיטת מיצים קשים של יורום, בלנדר מוט של במיקס (BEMIX)- הכי טוב שיש, מג'ימיקס 5200, מיקסר קיצ'נאייד, מכונת קפה של נספרסו, תמי 4, נינג'ה המעולה לשייקים, טוסטר קופץ, טוסטר רגיל, ומקציף חלב של TWISTER-PRO, ששווה כל שקל בשביל שהקפה ההפוך שלי יצא מושלם.
אהה, ויש על השיש גם כיריים מהסדרה החדשה של בוש, עם תשע דרגות אש בכל להבה, שהאמת, אני פחות מרוצה מהן, עושות לי די הרבה בעיות בהצתה האלקטרונית, ובשביל מוצר שקיים אצלי שנה ועוד טיפה, זה בהחלט מבאס.
נו, ועכשיו על כל אלו - תדמיינו גם סו-וויד. אין מקום! פשוט אין!
אבל בא לי סו-וויד. בהחלט בא לי.
מסקנה: עם התנורים המטורפים של AEG, שהוצגו לנו בהשקה מעניינת - אני לא צריכה סו-וויד!
אני צריכה רק להחליף את התנור שלי, והאמת? קיבלתי חשק. נו, אתם יודעים, כשאני מקבלת חשק למשהו, זה בסוף יקרה, עוד קצת חיסכון, אולי בסוף אחליף :)

ג'קי אזולאי ל-AEG

אז מה הדהים אותי בתנורים החדשים מסדרת SteamBake (בישול ואפיה באדים) של AEG?
א. הם לוהטים ויפים ( המראה לא פחות חשוב!!!)
ב. יש להם חידוש טכנולוגי שמשלב אפיה ובישול בתוספת אדים, וחיישן טמפרטורה שמנטר את הטמפרטורה בתוך המזון לשליטה מלאה וקבלת תוצאות מושלמות.
נפגשנו בהשקה עם נציגי מיניליין, יבואני AEG, לאירוע השקה לסדרת התנורים.
הפרזנטורית: ג'קי אזולאי, זוכת מאסטר שף ואושיית בישול ביתי שאין עליה עוררין.

ג'קי אזולאי

התנורים: אכזרים, כי אין לי אותם בבית. חטפתי פרץ קנאה לאלו שיש להם :)

אליה אומנסקי, מנהל מותג AEG

תנורי SteamBake מבית AEG

ואם אהיה לרגע קנאית פחות ועניינית יותר (כי קנאה זה לחלשים!), אז אלו הפונקציות שיש להם, שאותם הציג לנו אליה אומנסקי, מנהל מותג AEG:

אליה אומנסקי, מנהל מותג AEG


* פונקציית SteamBake להוספת אדים בצורה מדויקת בזמן אפיה ובישול.
* חיישן טמפרטורה אשר מנטר במדויק את הטמפרטורה בתוך המזון לקבלת תוצאות
מושלמות ובאמצעותו קובעים את רמת העשייה הנדרשת .
* מגוון תוכניות בישול ואפיה
* טווח טמפרטורה רחב עד 300 מעלות
* מגוון פונקציות תכנות: חיווי צליל, קביעת זמן הבישול עתידית, קביעת שעת סיום
הבישול, טיימר, שעון.
* מערכת חימום טורבו אקטיבי הכוללת מאוורר גדול במיוחד.
* דלת קרה עם 3 או 4 שכבות זכוכית בהתאם לדגם –המתפרקות לניקול קל.
* נירוסטה עם ציפוי דוחה טביעת אצבע.

ומה בעצם היתרונות של בישול באדים?
* בישול באדים מעניק למאכלים טעם ומרקם יוצא דופן ושמירה על הלחות והעסיסיות של
המזון.
* שימוש באדים מבטיח שהמנות יתבשלו באופן אחיד יותר, מבחוץ ומבפנים, ומעביר את
החום למנה באופן האפקטיבי ביותר בהשוואה לאוויר חם רגיל
* כאשר משתמשים באדים - המנות יוצאות עסיסיות יותר, הלחמים פריכים יותר ועוגת הגבינה אוורירית ונימוחה יותר. זה לגמרי חוסך את הצורך לשים תבנית עם מים, כדי לייצר אדים בתנור!
* שמירה על הערכים התזונתיים הוויטמינים והמינרלים בכל מנה.

איזה מנות הכינה ג'קי אזולאי עם התנורים המשגעים האלו?

דפי אורז במילוי ירקות וסלמון שבושל בטכנולוגיית אידוי





לחמניות באן מטריפות עם בשר מפורק, שהוכנו באידוי בתנור של AEG, עם טכנולוגיית SteamBake.
יצאו סופר סופר טעים! ואוורירי, בדיוק כמו שבאן מאודה צריך להיות.




דגים על ברוסקטות


קוסקוס, כי זו הרי מומחיות של ג'קי, שהוכן בתהליך אידוי בתנור המדהים הזה:

קוסקוס ג'קי אזולאי

קוסקוס ג'קי אזולאי


סלט מרענן, ומוסקה טעימה להפליא








המחירים של תנורי הבישול בשילוב אדים של AEG הגיוניים בסה"כ, שכמובן ככל שרמת התנור עולה, והוא נותן פונקציות נוספות, המחיר עולה בהתאמה, ועדיין, זמין ונגיש:
מחירים מומלצים: 9990 ₪ - 2990 ₪
לסיכום:
אחרי אירוע כל כך נעים וטעים, מרתק ומעשיר, אין ספק שכולם יצאו שמחים.
גם ג'קי, שחייכה, ענתה על כל שאלה, בישלה והקסימה.



אם אתם בדרך להחליף או לרכוש תנור חדש, תקשיבו לי: שווה בדיקה, ממש שווה.
ומה אני מאחלת לעצמי ולמטבח שלי? תנור כזה. ואיך אומרית בפולניה? בקרוב אצלי :)

איפה משיגים?
נו, אתם יודעים, בכל חנויות החשמל הנבחרות.
תהנו, ותודה שקראתם! 💗💗💗

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח.
בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה.
אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית.
כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים.
אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית.
ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים.
כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע.
מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח. 
מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד. 
המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים. 
את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים.
הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי.
פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :)
הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :)
ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.