דלג לתוכן הראשי

ג'קי אזולאי ו-AEG מציגים: SteamBake, תנורים עם טכנולוגיית אידוי עתידנית. כזה תנור אני רוצה!


ג'קי אזולאי





















התנור אצלי הוא כלי מרכזי במטבח.
כמה מרכזי? המון. בערך כמו הכיריים. הוא עובד על בסיס יומי.
כידוע, אני אופה המון, ומבשלת המון, והתנור, עם הצריבה שאין לשום שיטת בישול אחרת דרך לייצר, חביב עלי במיוחד.
אחחח, השרוף הזה מלמעלה, שום עוף על כיריים לא יתקבל כזה.

הדבר היחיד שחסר לי במטבח הוא בישול באדים, משהו שידמה בישול בסו-וויד. אין לי מקום למכשירים במטבח, השיש הגדול שלי כבר עמוס בכל מה שאפשר. מטחנת בשר, מכונה לסחיטת מיצים קשים של יורום, בלנדר מוט של במיקס (BEMIX)- הכי טוב שיש, מג'ימיקס 5200, מיקסר קיצ'נאייד, מכונת קפה של נספרסו, תמי 4, נינג'ה המעולה לשייקים, טוסטר קופץ, טוסטר רגיל, ומקציף חלב של TWISTER-PRO, ששווה כל שקל בשביל שהקפה ההפוך שלי יצא מושלם.
אהה, ויש על השיש גם כיריים מהסדרה החדשה של בוש, עם תשע דרגות אש בכל להבה, שהאמת, אני פחות מרוצה מהן, עושות לי די הרבה בעיות בהצתה האלקטרונית, ובשביל מוצר שקיים אצלי שנה ועוד טיפה, זה בהחלט מבאס.
נו, ועכשיו על כל אלו - תדמיינו גם סו-וויד. אין מקום! פשוט אין!
אבל בא לי סו-וויד. בהחלט בא לי.
מסקנה: עם התנורים המטורפים של AEG, שהוצגו לנו בהשקה מעניינת - אני לא צריכה סו-וויד!
אני צריכה רק להחליף את התנור שלי, והאמת? קיבלתי חשק. נו, אתם יודעים, כשאני מקבלת חשק למשהו, זה בסוף יקרה, עוד קצת חיסכון, אולי בסוף אחליף :)

ג'קי אזולאי ל-AEG

אז מה הדהים אותי בתנורים החדשים מסדרת SteamBake (בישול ואפיה באדים) של AEG?
א. הם לוהטים ויפים ( המראה לא פחות חשוב!!!)
ב. יש להם חידוש טכנולוגי שמשלב אפיה ובישול בתוספת אדים, וחיישן טמפרטורה שמנטר את הטמפרטורה בתוך המזון לשליטה מלאה וקבלת תוצאות מושלמות.
נפגשנו בהשקה עם נציגי מיניליין, יבואני AEG, לאירוע השקה לסדרת התנורים.
הפרזנטורית: ג'קי אזולאי, זוכת מאסטר שף ואושיית בישול ביתי שאין עליה עוררין.

ג'קי אזולאי

התנורים: אכזרים, כי אין לי אותם בבית. חטפתי פרץ קנאה לאלו שיש להם :)

אליה אומנסקי, מנהל מותג AEG

תנורי SteamBake מבית AEG

ואם אהיה לרגע קנאית פחות ועניינית יותר (כי קנאה זה לחלשים!), אז אלו הפונקציות שיש להם, שאותם הציג לנו אליה אומנסקי, מנהל מותג AEG:

אליה אומנסקי, מנהל מותג AEG


* פונקציית SteamBake להוספת אדים בצורה מדויקת בזמן אפיה ובישול.
* חיישן טמפרטורה אשר מנטר במדויק את הטמפרטורה בתוך המזון לקבלת תוצאות
מושלמות ובאמצעותו קובעים את רמת העשייה הנדרשת .
* מגוון תוכניות בישול ואפיה
* טווח טמפרטורה רחב עד 300 מעלות
* מגוון פונקציות תכנות: חיווי צליל, קביעת זמן הבישול עתידית, קביעת שעת סיום
הבישול, טיימר, שעון.
* מערכת חימום טורבו אקטיבי הכוללת מאוורר גדול במיוחד.
* דלת קרה עם 3 או 4 שכבות זכוכית בהתאם לדגם –המתפרקות לניקול קל.
* נירוסטה עם ציפוי דוחה טביעת אצבע.

ומה בעצם היתרונות של בישול באדים?
* בישול באדים מעניק למאכלים טעם ומרקם יוצא דופן ושמירה על הלחות והעסיסיות של
המזון.
* שימוש באדים מבטיח שהמנות יתבשלו באופן אחיד יותר, מבחוץ ומבפנים, ומעביר את
החום למנה באופן האפקטיבי ביותר בהשוואה לאוויר חם רגיל
* כאשר משתמשים באדים - המנות יוצאות עסיסיות יותר, הלחמים פריכים יותר ועוגת הגבינה אוורירית ונימוחה יותר. זה לגמרי חוסך את הצורך לשים תבנית עם מים, כדי לייצר אדים בתנור!
* שמירה על הערכים התזונתיים הוויטמינים והמינרלים בכל מנה.

איזה מנות הכינה ג'קי אזולאי עם התנורים המשגעים האלו?

דפי אורז במילוי ירקות וסלמון שבושל בטכנולוגיית אידוי





לחמניות באן מטריפות עם בשר מפורק, שהוכנו באידוי בתנור של AEG, עם טכנולוגיית SteamBake.
יצאו סופר סופר טעים! ואוורירי, בדיוק כמו שבאן מאודה צריך להיות.




דגים על ברוסקטות


קוסקוס, כי זו הרי מומחיות של ג'קי, שהוכן בתהליך אידוי בתנור המדהים הזה:

קוסקוס ג'קי אזולאי

קוסקוס ג'קי אזולאי


סלט מרענן, ומוסקה טעימה להפליא








המחירים של תנורי הבישול בשילוב אדים של AEG הגיוניים בסה"כ, שכמובן ככל שרמת התנור עולה, והוא נותן פונקציות נוספות, המחיר עולה בהתאמה, ועדיין, זמין ונגיש:
מחירים מומלצים: 9990 ₪ - 2990 ₪
לסיכום:
אחרי אירוע כל כך נעים וטעים, מרתק ומעשיר, אין ספק שכולם יצאו שמחים.
גם ג'קי, שחייכה, ענתה על כל שאלה, בישלה והקסימה.



אם אתם בדרך להחליף או לרכוש תנור חדש, תקשיבו לי: שווה בדיקה, ממש שווה.
ומה אני מאחלת לעצמי ולמטבח שלי? תנור כזה. ואיך אומרית בפולניה? בקרוב אצלי :)

איפה משיגים?
נו, אתם יודעים, בכל חנויות החשמל הנבחרות.
תהנו, ותודה שקראתם! 💗💗💗

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?