דילוג לתוכן הראשי

עומר בורשטיין בסטנדאפ שיפיל אתכם מהכיסא



צילום: אוהד רומנו


























מופעי סטנדאפ זו צורת בילוי שאני מאד אוהבת. בעולם המשוגע שבו אנחנו חיים, חייבים למצוא זמן להשתחרר, לצחוק, לשכוח לרגע שהחיים לא תמיד מצחיקים.

עומר בורשטיין זכור לחלקנו מהסרטון המשעשע שהצליחו להוציא הוא וחבריו ב"בערך", מנושא אכזרי כמו דאע"ש.
עריפת ראשית הומוריסטית הפכה לויראלית, ואחרי ראיונות בלי סוף, כולל בטלוויזיה העולמית - דרכו של עומר נסללה לכוכבות סטנדאפיסטית.


הרבה עבודה קשה, כשרון וגם קצת מזל כמובן, והקריירה המצחיקה של עומר בורשטיין נכנסה למסלול של "סטנדאפ בפול טיים ג'וב".
לאחרונה צפיתי במופע החדש של עומר בורשטיין, והאמת? כבר מזמן לא צחקתי ככה. כמו שאומרים ותיקי השבט שבינינו: נפלתי מהכיסא. מה נפלתי? התגלגלתי!
עומר בורשטיין נוגע בנושאים שכולם מתחברים אליהם: ימי הרווקות, שירות צבאי, נישואים, הורות, גירושים ועוד.
נו, אתם יודעים, החיים ומה שביניהם, אבל מהצד המעצבן שלהם, שמלווה צחוקים בלתי פוסקים.
המופע של עומר בורשטיין אלגנטי ואינטיליגנטי. הוא עולה לבמה בחליפה, ונראה כמו סטודנט ללימודי משפטים, לא המראה השיגרתי של סטנדאפיסט, ג'ינס וטי שירט.
הוא לא משתלח בקהל, תרגישו חופשי לשבת בשורה הראשונה. מצד שני, תדמית "הילד הטוב", תתפוגג ברגע שהבדיחות יתחילו לרוץ לחלל האוויר והריאות.
ילדים זה שמחה? אהמממ... לעומר בורשטיין יש כמה מילים ובדיחות על הנושא. והאמת? אין כמעט אחד בקהל שלא הזדהה עם הטקסטים השנונים והמצחיקים עד דמעות.
בא לכם לצחוק על זה קצת? קבלו טעימה מקטע קורע של עומר בורשטיין על ילדים


עומר בורשטיין רהוט ומצחיק, ממליצה בחום על המופע החדש, כי צחוק, כידוע, יפה לבריאות, ואם לא נצחק - נשתגע.
לכו לצחוק.

עמוד הפייסבוק של עומר בורשטיין


ההופעות הקרובות של עומר בורשטיין:
05.03.2019 בשעה 20:30 מועדון הגולה פתח תקוה
30.3.19 בשעה 20.00 בסטנדאפ פקטורי, המרץ 5 תל אביב



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח. בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה. אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית. כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים. אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית. ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים. כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע. מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.