דילוג לתוכן הראשי

מחסני הנמל מציגים ריהוט עדכני ואקססוריז מעלפים לבית. הום סטיילינג זה החיים!




באירוע מושקע וטעים הושק לאחרונה הסניף הצפוני של רשת הרהיטים "מחסני הנמל".
הסניף הצפוני, שקיבל את השם המתבקש "מחסני הנמל NORTH", מספק את כל מה שצריך לעיצוב הבית:
ריהוט לסלונים, לפינות אוכל ולחדרי שינה, ומציע מגוון עצום של פריטי הום סטיילינג, מה שהפך לאחרונה לדבר החשוב ביותר בעיצוב הבית.

צילום: משה מעוז
חובבת הום סטיילינג שכמוני, כמובן שלא יתרתי על סיבוב קניות במחסני הנמל, ובסופו רכשתי שעון קיר מהמם, שנתלה ברוב כבוד בכניסה לבית.

אין כמו פריט הום סטיילינג יפה כדי לשנות לחלוטין מראה כללי של הבית, במקרה שלי הפעם, זה הסלון.
נכון שהשעון משגע?



בהשקה השתתפו אופירה אסייג ואייל ברקוביץ' אשר שידרו את פינתם הרדיופונית בלייב.

מושיק גלאמין בא לבקר ולברך, ולא מעט ידוענים צפוניים הגיעו לראות, להתרשם מהסניף, ולהנות באירוע.
לימור כרסנטי ומושיק גלאמין. צילום: משה מעוז

גם מעצבים ואדריכלים פקדו את המקום, ונראה שכולם מתפעלים וגם יושבים בנוח על הספות הנעימות :)
צילום: משה מעוז

צילום: משה מעוז

צילום: משה מעוז

רשת מחסני הנמל נמצאת בבעלותו של שימי שרגא, המתמחה ברהיטים מעוצבים וממותגים.
הרשת משווקת לחנויות וגם ללקוחות פרטיים, וכבר 12 שנים קיים הסניף היפואי הידוע, כשאליו מצטרף הסניף הצפוני בקריית אתא, שעד לאחרונה התמחה בריהוט חדר שינה בלבד, ועכשיו הפך לחנות מהממת וגדולה במיוחד (1500 מ"ר).
בשנה האחרונה הושק גם סניף באר שבע, וכך יש לרשת פריסה רחבה, בשלוש נקודות מרכזיות, צפון, מרכז, ודרום.
סניף האאוטלט נמצא בצמוד לסניף היפואי, ובו אפשר להשיג מציאות במחירים הוגנים.
אז אם אתם מחפשים ריהוט לבית, או אקססוריז לבית, ובא לכם קצת לרענן את ההום סטיילינג בבית שלכם, מוזמנים להגיע לאחת מהחנויות של "מחסני הנמל", תמיד תמצאו שם דברים יפים.


מחסני הנמל NORTH  - דרך חיפה 30, קריית אתא
SHOWROOM - יהודה מרגוזה 18 יפו
OUTLET - מחסני הנמל - יהודה מרגוזה 14 יפו
CONCEPT -הע"ל 30 ב"ש
SLEEP - יפו - ק.אתא - ב"ש
1-700-553-800


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח. בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה. אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית. כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים. אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית. ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים. כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע. מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור". לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה.  כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו.  כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית. כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה.  אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות. לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל? אני מתה על בלינצ'סים.