ארוחות שף בבתי מלון הן קונספט מושלם לאירוח שמשלב חופשה כיפית וגם טעימה במיוחד.
ברשת מלונות פרימה הבינו שהאוכל הגלילי האהוב הוא חוויה שחופשה צפונית לא יכולה להתקיים בלעדיה, ובמלון פרימה גליל המחודש, שממוקם בטבריה, החליטו לערוך פעם בחודש סעודות שף גליליות עשירות ומרגשות, כשהשף שמוביל אותן הוא ז'וז'ו חנא, השף שבבעלותו מסעדת מגדלנה הטבריינית המעולה.
נפגשנו במלון פרימה גליל לארוחת שף גלילית. המלון עבר שיפוץ לאחרונה, והוא נעים, נוח, ומושלם עבור טיולים וחופשה בסביבת טבריה והגליל בכלל.
מנהלי רשת פרימה ומנכ"ל פרימה גליל קיבלו את פנינו בארוחת הערב, והסבירו יחד עם השף ז'וז'ו חנא על הקונספט החדש, שאמור לספק חוויה קולינרית מרגשת לאורחי המלון.
![]() |
מימין: סמנכ"ל שיווק רשת מלונות פרימה - חיים דוק. באמצע: חוסאם חורי, מנהל מלון פרימה גליל. משמאל: השף יוסף ז'וז'ו חנא |
ידעתי שהולכת להיות ארוחה נהדרת, רק לא תיארתי לעצמי עד כמה.
התפריט היה גלילי עשיר ומיוחד, והיה עמוס בגירסאות מיוחדות למאכלים מהמטבח הערבי-גלילי, כמו למשל הקטאייף, שבדר"כ מוגש במילוי גבינה או תערובת אגוזים, ובארוחה שלנו הוגש במילוי מסחאן עוף משגע.
לפתיח הוגשה פרנה טבריינית עם מטבלים גליליים ושמן סורי
טאבולה ארמנית עם פיצוחים קלויים וסוכריות דלעת
גרגיר הנחל עם הדרים וארטישוק
סלט פטוש של פעםקובה נייה טבעוני מפתיע
כרובית עם טחינה ועמבה
סרדינים של כנרת
חציל הנזיר קטאייף מסחאן עוף, ירקות כבושים, וסחוג סורי - מנה מטריפה!
עראיס בר ים וטחינה סומק
בורי וחאאש על מצע במיה, עגבניות, ופלפלים שוק עראבה
קבב טלה נוסח אדנה על משוויה עגבניות ובצלים
מנת הדגל הנפלאה, כתף טלה עם ירקות שורש, בייבי זוקיני ופריקה מעושנתלקינוח הוגשו שני קינוחים נפלאים.
בסבוסה סולת ותמרים שהוגשה לצד בקלאוות בנוסח ביירות
למלון יש כמה יתרונות, וכמו תמיד, גם כמה חסרונות נילווים.
מרק מנגו מרענן עם פירות העונה
המלון לא נמצא על שפת הכנרת, אלא במרכז העיר, אבל מהווה נקודה אסטרטגית ליציאה לכנרת ולטיולים באזור, ומושלם לאלו שלא רוצים יוקרה ופסיליטי'ז, אלא מקום לינה נוח ונקי. כבר בהגעה נתקלתי בבעיה - החניה במלון קטנה, והיה צורך לחפש חניה בחוץ. נכנסתי עם הרכב, הורדתי את המזוודה, ויצאתי החוצה. למזלי, מצאתי חניה צמודה למלון, כך שזה היה בסדר בסה"כ.
במלון יש לובי נעים, שגם הוא חודש ושופץ לאחרונה.
![]() |
פרימה גליל |
במלון יש בריכה לא גדולה, אבל חביבה.
טבלנו בתוכה ונהנינו מישיבה עם קוקטייל קיץ כיפי מבר המלון, ומתצפית על הכנרת היפה.
החדרים נוחים, נעימים ונקיים.
לא יותר מדי, ולא פחות מדי.
שוב, יש לזכור שזה אינו מלון מפואר, אבל מי נוסע לטבריה בשביל פאר?
בשביל זה יש את המלונות בדובאי, לטבריה נוסעים בשביל הכנרת, לא? :)
מלון פרימה גליל הוא מלון נעים.
השילוב עם ארוחת השף של יוסף ז'וזו חנא הופכת אותו לייחודי וטעים במיוחד, מומלץ להתעדכן מול המלון מתי מתקיימות הארוחות הנהדרות האלו.
לרשת מלונות פרימה יש 14 מלונות ברחבי הארץ, מאילת ועד הגליל, רובם במחירים סבירים שמאפשרים לנפוש גם כשיוקר המחיה בארצנו הקטנטונת שובר שיאים של הגיון.
טלפון – 04-6608878
רחוב אלחדיף 1, טבריה
תגובות
הוסף רשומת תגובה