דילוג לתוכן הראשי

מלון פרימה גליל מציג: אירוח טברייני וארוחה גלילית עם השף יוסף ז'וז'ו חנא.

 

                               

ארוחות שף בבתי מלון הן קונספט מושלם לאירוח שמשלב חופשה כיפית וגם טעימה במיוחד.
ברשת מלונות פרימה הבינו שהאוכל הגלילי האהוב הוא חוויה שחופשה צפונית לא יכולה להתקיים בלעדיה, ובמלון פרימה גליל המחודש, שממוקם בטבריה, החליטו לערוך פעם בחודש סעודות שף גליליות עשירות ומרגשות, כשהשף שמוביל אותן הוא ז'וז'ו חנא, השף שבבעלותו מסעדת מגדלנה הטבריינית המעולה.
נפגשנו במלון פרימה גליל לארוחת שף גלילית. המלון עבר שיפוץ לאחרונה, והוא נעים, נוח, ומושלם עבור טיולים וחופשה בסביבת טבריה והגליל בכלל.
חדר האוכל הורחב, והוא נעים ומזמין.
מנהלי רשת פרימה ומנכ"ל פרימה גליל קיבלו את פנינו בארוחת הערב, והסבירו יחד עם השף ז'וז'ו חנא על הקונספט החדש, שאמור לספק חוויה קולינרית מרגשת לאורחי המלון.          
מימין: סמנכ"ל שיווק רשת מלונות פרימה - חיים דוק. באמצע: חוסאם חורי, מנהל מלון פרימה גליל. משמאל: השף יוסף ז'וז'ו חנא
ידעתי שהולכת להיות ארוחה נהדרת, רק לא תיארתי לעצמי עד כמה. 
התפריט היה גלילי עשיר ומיוחד, והיה עמוס בגירסאות מיוחדות למאכלים מהמטבח הערבי-גלילי, כמו למשל הקטאייף, שבדר"כ מוגש במילוי גבינה או תערובת אגוזים, ובארוחה שלנו הוגש במילוי מסחאן עוף משגע.
לפתיח הוגשה פרנה טבריינית עם מטבלים גליליים ושמן סורי
טאבולה ארמנית עם פיצוחים קלויים וסוכריות דלעת
גרגיר הנחל עם הדרים וארטישוק
סלט פטוש של פעם
קובה נייה טבעוני מפתיע
כרובית עם טחינה ועמבה
סרדינים של כנרת
חציל הנזיר 
קטאייף מסחאן עוף, ירקות כבושים, וסחוג סורי - מנה מטריפה!
עראיס בר ים וטחינה סומק
בורי וחאאש על מצע במיה, עגבניות, ופלפלים שוק עראבה
קבב טלה נוסח אדנה על משוויה עגבניות ובצלים
מנת הדגל הנפלאה, כתף טלה עם ירקות שורש, בייבי זוקיני ופריקה מעושנת
לקינוח הוגשו שני קינוחים נפלאים.
בסבוסה סולת ותמרים שהוגשה לצד בקלאוות בנוסח ביירות
מרק מנגו מרענן עם פירות העונה

למלון יש כמה יתרונות, וכמו תמיד, גם כמה חסרונות נילווים.
המלון לא נמצא על שפת הכנרת, אלא במרכז העיר, אבל מהווה נקודה אסטרטגית ליציאה לכנרת ולטיולים באזור, ומושלם לאלו שלא רוצים יוקרה ופסיליטי'ז, אלא מקום לינה נוח ונקי. כבר בהגעה נתקלתי בבעיה - החניה במלון קטנה, והיה צורך לחפש חניה בחוץ. נכנסתי עם הרכב, הורדתי את המזוודה, ויצאתי החוצה. למזלי, מצאתי חניה צמודה למלון, כך שזה היה בסדר בסה"כ. 
במלון יש לובי נעים, שגם הוא חודש ושופץ לאחרונה. 


                                                  

פרימה גליל
במלון יש בריכה לא גדולה, אבל חביבה. 
טבלנו בתוכה ונהנינו מישיבה עם קוקטייל קיץ כיפי מבר המלון, ומתצפית על הכנרת היפה.
 
החדרים נוחים, נעימים ונקיים. 
לא יותר מדי, ולא פחות מדי. 
שוב, יש לזכור שזה אינו מלון מפואר, אבל מי נוסע לטבריה בשביל פאר?
בשביל זה יש את המלונות בדובאי, לטבריה נוסעים בשביל הכנרת, לא? :)



מלון פרימה גליל הוא מלון נעים.
השילוב עם ארוחת השף של יוסף ז'וזו חנא הופכת אותו לייחודי וטעים במיוחד, מומלץ להתעדכן מול המלון מתי מתקיימות הארוחות הנהדרות האלו.
לרשת מלונות פרימה יש 14 מלונות ברחבי הארץ, מאילת ועד הגליל, רובם במחירים סבירים שמאפשרים לנפוש גם כשיוקר המחיה בארצנו הקטנטונת שובר שיאים של הגיון.

טלפון – 04-6608878
רחוב אלחדיף 1, טבריה







תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי. פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :) הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :) ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.

הלחם המופלא של פיליס גלזר. פוסט בריא ומתכון הורס.

כבר בכניסה לביתה של כוהנת הבישול פיליס גלזר, לסדנה של בישול בריא(וטעים!), חיכו לנו פינוקים על השולחן. ביס אחד מהלחם האלוהי שהיא מכינה גרם לי לרצות ממנו עוד ועוד ועוד. לחם כוסמין עם אגוזי מלך וצימוקים. טעמו המיוחד, הנעים, המתגלגל בפה, השאיר אותי מאוהבת. לא רק אותי, האמת. הייתה תמימות דעים בקרב כל משתתפות הסדנה: הלחם הזה נפלא. פיליס נתנה לנו מתכון של האלוהי הזה. בהמשך אני אתן לכם אותו, כי מתכון כזה חייבים לשמור במועדפים :)