דילוג לתוכן הראשי

רשומות

"חדר האוכל". הייתי מוכנה שהוא יהיה החדר שלי (-:

הפעם, אני לא כותבת כמעט כלום. אני נותנת לעיניים לדבר, ולחושים להגיב. תמונה אחת שווה יותר מאלף מילים, אז יהיו פה הרבה תמונות, מעט מילים, והרבה עונג. "חדר האוכל", בניצוחו של השף הנפלא עומר מילר, ולי נשאר רק לתת לכם לטעום מהחוויה, בעיניים. את השאר תעשו לבד, ויפה שעה אחת קודם (-:

מי אמר שכרבולת חייבת להיות אדומה?? (-:

בשבוע שעבר נפתחה המסעדה החדשה בניצוחו של השף המצויין שאול בן אדרת ("קימל"), במרכז G צמרת (מגדלי YOO). המסעדה החדשה, "התרנגול הכחול" , היא מסעדה של אווירה. אווירה שמחה. תרנגול כחול יכול להיות משהו אחר, חוץ מ"שמח"? בר מקסים ונעים במרכזה, עיצוב כיפי ולא מחייב, והאוכל, בדיוק ההפך. מחייב. מחייב טעימה. כמו בקודמותיו, "קימל", ו"קימל בגלבוע", גם פה, ב "התרנגול הכחול" , שאול בן אדרת לא יוציא אותנו מאוכזבים. מבחר גדול של מנות, מכל הסוגים והסגנונות, בצבעים נהדרים, ובטעמים שעושים שמח. בכלל, אמרתי כבר ש "התרנגול הכחול" הוא מקום שמח (-: הוזמנתי לראות, לחוות, לטעום, להריח, לגעת. התחלתי עם מרטיני אגסים, ואין סיכוי שאגלה שהמשכתי עם עוד שניים כאלו. אם במקרה שמעתם, אל תגלו לאפ'חד, אבל הוא היה לי טעים, לא יכולתי לעצור: איתו הגיעה מנת הלחם, עם אחת החמאות הנפלאות שאכלתי. חמאת זיתים ועגבניות מיובשות, היתה טעימה להפליא, יעידו אנשים שאתמול הייתי בקרייבינג מטורף עליה. השאירה לי טעם של עוד. ועוד. ועוד. הסלטים שהתלוו היו מצויינים ו