דילוג לתוכן הראשי

רשומות

פרנג'ליקו. רמת ישי על המפה האסייאתית (-:

יום שישי. הוזמנתי במסגרת אירוע בלוגרים למסעדת "פרנג'ליקו" ברמת ישי. רמת ישי? אפילו לא ידעתי שיש מקום כזה על המפה. נו, טוב, ידעתי, אבל בלי ג'י פי אס לא הייתי מוצאת אותו (-: הארוחה תיזכר כלבבית במיוחד, בזכות אירוח מקסים של בעל המקום, ירון. האלכוהול התחיל לזרום לשולחן. ירון, אני חייבת לציין, מילא אחר בקשותינו ברוחב לב, וכל בקשה, בין אם היא לאלכוהול מסוג כזה או אחר (אני ביקשתי בייליס עם קלואה), או למנה מסוימת בתפריט, מולאה עם חיוך והמון רצון טוב, וזה כבר הוסיף מבחינתי נקודות זכות למקום. איך אומרים אצלנו? טעמו של אוכל טוב יעלם אם קיבלנו שירות רע. השירות בפרנג'ליקו היה מעל למצופה, וירון השיג את נקודות הזכות שלו בזכות השירות הנפלא והרצון לפנק, לפנק, לפנק, ומכל הלב (-:   חוץ מהבקשה המיוחדת שלי ל בייליס , הגיעו לשולחן קוקטיילים פירותיים, האחד היה אננס , והשני היה קוקטייל פירות אדומים . גם הבירות זרמו כמו מים, ואפילו יינות, מסוגים שונים, לדעתי ירון רצה לשכר את כולנו (-: פרנג'ליקו מוגדרת כמסעדת מטבח אסיאתי: ככה היא נראית, המסעדה. מסכי טלוויזיה, מסכי מחשב אינ

לגעת באוכל. הכי כיף לגעת באוכל (-:

לגעת באוכל . תמיד כיף לגעת באוכל. היה לי העונג להצטרף לאירוע בלוגרים מקסים בסניף החדש של " לגעת באוכל ", סניף שלישי במספר, שממוקם בקניון אבנת בפ"ת. חובבי אוכל שכמותי, שנכנסים לחנות שכזו, מרגישים שהעיניים שלהם נוצצות, כמו ילד שנכנס לחנות צעצועים ענקית, או לחילופין, כמו מהמר שנכנס לקזינו (-:

ארוחת שפים ב"מצפה הימים". 12 מנות, 12 יינות, 12 קינוחים.

מלון מצפה הימים. 12 שפים. 12 מנות מעולות. 12 סוגי יין. 12 קינוחים. גבינות מעולות, מצב רוח טוב, מקום משגע. מי מאיתנו לא היה רוצה להיות שם? לשמחתי, אני הייתי (-: ב-24.9.11 התקיימה ארוחת גאלה במלון המקסים "מצפה הימים", שכל הכנסותיה היו תרומה למרכז הרפואי "זיו" בצפת.  12 שפים נפלאים התנדבו להכין מנות מובחרות בערב הזה, לטובת המחלקה הפסיכיאטרית לילד ולנוער של המרכז הרפואי "זיו", שתקציביו נמוכים משמעותית מבתי חולים במרכז, כדוגמת "שיבא" ו"איכילוב". לצד כל מנה הייתה המלצה ליין של יקבי רמת הגולן: את הערב פתחתי עם מנה נפלאה של  השף  אייל לביא(רוקח 73) ,  שהכין סביצ'ה מוסר ים עם סלרי, בצל סגול, טפנד זיתים שחורים וגבינה לבנה.  אני חייבת להודות שאכלתי יותר ממנה אחת כזו (-: המנה השנייה שמאד אהבתי היתה המנה המצויינת של השף גולן גורפינקל(דלאל) , בייבי אינטיאס על סלט עדשים שחורות, וקפוצ'ינו טחינה ויוגורט. מנה מעניינת וטעימה מאד: את סלט הסלק של השף שאול בן אדרת אני מכירה היטב. אכלתי אותו לא מעט פעמים ב "קימל" וב "ק