דילוג לתוכן הראשי

רשומות

מתכון לסלט סום טאם, ומתכון לצ'יקן באגט בנוסח תאילנד. כי אין על אוכל תאילנדי!

כי בינינו, אין על האוכל התאילנדי. הוא מתובל היטב, הוא טעים בטירוף, והוא הכי מעורר חשקים שיש. התאספנו בבי"ס "בישולים" ללמוד להכין אוכל תאילנדי. למה דווקא שם? בגלל סוואלי :)

מבצע קיץ לישראלים במלון שהוא אי של שלווה :)

במלון הזה ביקרתי כבר שלוש פעמים. בכל פעם שאני מגיעה אליו, אני מגלה דברים חדשים. ככה זה נראה בפעמים הקודמות, מומלץ ללחוץ על הקישורים ולהתענג :) ביקור ראשון- המלון ומסעדת ערבסק ביקור שני לקראת פתיחת בר הקיץ ומבצע קיץ במלון אמריקן קולוני, הוזמנתי לביקור נוסף במלון. מבצע קיץ לישראלים במלון אמריקן קולוני

אנגוס חיפה מציגה: חודש ההמבורגרים הגדול :)

אם אתם חובבי המבורגר, ומחסלים בקלות את הקציצות הכ"כ אמריקאיות האלו(שבישראל הן הרבה יותר שוות וטעימות), הפוסט הזה הוא בשבילכם. בביקור שלי בחיפה לקחתי את הנוער שלי, במיוחד בשביל הבן חובב ההמבורגרים שלי, למסעדת הבשרים אנגוס בחיפה . ב-4 ביולי חל יום העצמאות האמריקאי, ובאנגוס החליטו לפנק עם חודש שכולו המבורגרים(וכמובן עם כל שאר תפריט הבשר המעולה של המסעדה). חודש ההמבורגרים הגדול כבר כאן, ובמהלך החודש תוכלו להנות מתפריט המבורגרים מיוחד עם ספיישלים מעולים. במסגרת חודש ההמבורגרים הגדול, מסעדת "אנגוס" מציעה לכלל הלקוחות לבוא וליהנות ממבחר מנות ספיישל חדשות שהורכבו במיוחד לכבוד חודש ההמבורגרים הגדול. ההמבורגר, כמובן, עשוי מ- 100% בשר טרי. בין הספיישלים: *ספייסיבורגר / 52 ₪ המבורגר חריף במיוחד - מוגש עם מיונז, חלופיניו, חסה, בצל סגול, פלפל קלוי ורוטב BBQ חריף. *קיסרבורגר / 52 ₪ המבורגר עם עלי חסה, קרוטונים, אסאדו פריך ורוטב קיסר. *בורגרסטרוגונוף / 54 ₪ המבורגר מתבוסס ברוטב פטריות, מוגש על פירה שבור בצלחת, עם תוספת גבינה כחולה לבחירתך. *קרפצ’ובורגר / 69 ₪ מו

בילוי מושלם לחובבי היין, עם ארוחת שף משגעת. תכירו: jaffa wines.

יין בשבילי הוא עונג, עם ארוחה טובה. נכון, אני לא מקטלגת יין לפי הגדרות מקובלות של "עצי", "עגול" ושו"ת, אלא נהנית ממנו ברמה של טעים, נעים, עושה לי חשק לעוד כוס, או שלא. יש אנשים כמו דולב גבעון רוטר, שעבורם יין הוא המקבילה לאהבה. יום אחד קם אדם שאוהב יין, ומחליט לפתוח את ביתו לטובת ערבי יין שמשלבים יקבים, ייננים של היקבים, ושף שמבשל מנות לפי היינות המוגשים. הוזמנתי לערב כזה, בביתו של דולב, שכשלוש פעמים בשבוע עובר הסבה למתחם jaffa wines. הגעתי למבנה היפואי, שכמו כל מבנה יפואי, יש בו קסם שאי אפשר שלא להרגיש. על הערב הופקד טל שקד, מנהל השיווק של חברת שקד, בשילוב עם השף מאיר אלאלוף, שף בכיר במסעדת מסה. שף מאיר אלאלוף טל שקד ודולב גבעון רוטר במהלך הערב הוגשו כ-10(!) יינות לשולחן. מומלץ להגיע עם נהג תורן, או במונית :) הערב כולל טעימות של יינות שונים עם הסברים לאורך כל הערב על כל יין, איזורי הגידול, זנים ועוד. כמובן שעל השולחן מוצבות מרקקות, כך שאפשר רק לטעום חלק מהיינות, פעולה נפוצה בקרב אוהבי יין. התיישבנו סביב שולחן אבירים מקסים, והיינ