דילוג לתוכן הראשי

רשומות

סוסים למכירה - מי לא רוצה סוס משלו? סוסי טנסי - למבינים ויכולים :)

רכיבה על סוסים? אני? אהמממ... אני וחיות זה לא תמיד הולך. אני מודה: אני די פחדנית מכל מה שמוגדר "חיה". אפילו מחתולים אני די מפחדת. שלא ישרטו אותי חלילה. פעם, כשהייתי בת שש בערך, הכלב שלי נשך לי את האצבע. מאז אני נזהרת. כשהזמינו אותי לחוות מורשת הטנסי, חוות סוסים שיעודה מכירת סוסים לאלו שיכולים להרשות לעצמם לתחזק ולהחזיק סוס שכזה, קצת פחדתי. אני? על סוס? מלחיץ.

סלולותרפיה. התמכרתי! המדע של היופי.

מי שמכיר אותי יודע: קשה למכור לי.  אני תמיד חשדנית, ותמיד כשמנסים "למכור" לי משהו, אני חושבת "נו, טוב, שוב עובדים עלי בנסיון מכירתי שנתנו לו שם מפוצץ". אני לא "קונה" הבטחות, ויותר מכך, נזהרת מהן. 

איך תהפכו את הבית למעוצב ומקסים בקלות ובכל תקציב? רמליס מציגה: מלבישים את הבית.

כבר שנים שאני חולמת על דירה יפה. לא וילה, לא פנטהאוז. רק דירה נעימה, אבל מעוצבת. הצעד הראשון בהגשמת החלום שלי קרה. עברתי לדירה חדשה, מקסימה, מרווחת ועם פוטנציאל להיות דירה מהממת ממש. תיארתי לעצמי שבתהליך מעבר הדירה, אני אשקיע בעיצוב שלה, ואהפוך אותה לדירת החלומות שלי. אבל, כמו שכולנו יודעים, חלומות לחוד, מציאות לחוד.

פרוייקט רחובות מערב -431. מחפשים דירה? מצאתם! מגדלי יוקרה במערב רחובות.

אך טבעי שהפוסט הראשון שלי אחרי תקופה שלא כתבתי בגלל מעבר דירה, יהיה על מעבר דירה :) לאחרונה, חלקכם יודעים, עברתי דירה למגדל בן 23 קומות.  זה לא פשוט לעבור מבניין עם 8 דיירים לבניין עם 106 כאלו, ומצד שני, המגדלים היום מלאי סטייל, נבנים בסטנדרטים אחרים, והמעבר מרגש ומלהיב. אני עוד בשלבי ההסתגלות לפסיליטיז שלא היו לי קודם. אינטרקום עם מצלמה במעגל סגור, 3 מעליות, מערכת כיבוי אש בדירה, והמרפסת, אחחח, המרפסת. תענוג אמיתי. 

ג'רדינו בלו. גינה יפה, טעימה, ונעימה. איטליה בצפון ת"א.

זה היה בחג השבועות. החלטתי שהשנה לא בא לי לארח, ולא בא לי להתארח, ובא לי פשוט להנות עם הילדים. חשבתי על מסעדה איטלקית, שהיא הבחירה הכי נכונה לשבועות.  הבן שלי פינטז על רביולי עם שמנת, והבת שלי על פיצה טובה. אני לא ידעתי מה בא לי, החלטתי להגיע, ולזרום עם התפריט.  הזמנתי מקום בג'ורדינו בלו, מסעדה יחסית חדשה שנפתחה בשכונה שאני מכירה היטב, הדר יוסף. הרי גרתי באזור כל חיי עד לנישואיי, בית ספר שלי היה באזור, והקו של נאות אפקה-מעוז אביב-הדר יוסף היה הבית שלי.  מעבר לזה, גם לימדתי שם נהיגה 15 שנים, ומדי פעם הייתי עוצרת שם לפלאפל מהיר. 

מתכון לפסטה עם אספרגוס ברוטב פלפלים, וטיפים לבישול מדויק של פסטה משף איטלקי הורס.

ברילה , שבאמת אין צורך להציג, משיקים סדרת מוצרים חדשה ומעניינת: "אקדמיה ברילה". ולא, זו לא מכללה ללימודי פסטה, אלא פסטה ביתית, איכותית, במרקם אל דנטה מושלם ואחיזת רוטב נהדרת.

מסיבת 77 לעובדי מסעדת פינגווין לדורותיהם! אם אתם מנהריה - זה בשבילכם. אם עבדתם במסעדת פינגווין - בואו!

מעט מאד "מוסדות אוכל" יש בארץ הקטנה שלנו.  מסעדות ששורדות 10 שנים נחשבות למצליחות, 25 שנים זה מאד מרשים, ומסעדות ששורדות 50 שנה בהחלט ראויות להיקרא "מוסד קולינרי". ומה תגידו על מסעדה שמחזיקה 77 שנים? כן, 77 שנים!!! זה כבר לא מוסד, זה כבר הרבה מעבר. 

המלצה לחדרי בריחה, גם ניידים! מה זה קווסט, ואיך הפך אסקייפ רום לז'אנר הבילוי המוביל?

כמה פעמים שאלתם את עצמכם איפה יש חדר בריחה מומלץ? או חיפשת בגוגל אסקייפ רום, ולא ידעתם על איזה להחליט? ונכון שכולכם אוהבים קווסט?  מה זה בכלל קווסט?  קווסט הוא משחק הרפתקאות, מעין מסע מול אתגרי הגיון בסביבה מציאותית. הקווסט משלב מסע של חיפוש רמזים, חשיבה לוגית ועבודת צוות. קווסט יכול לקחת אתכם לפתרון תעלומת רצח, לנטרל פצצה מתקתקת, או להציל את האנושות כולה, כשברשותכם פרק זמן מוקצב (בדר"כ שעה), כדי להצליח לצאת מהחדר או לפתור את התעלומה.

פיליפ מרטינ'ס - השיער שלנו מעולם לא היה בריא יותר! philipmartins

אין יותר מתסכל אמהות מהרגע שהבת שלהן אומרת:  "אמא, אני חייבת שתעזרי לי לעשות עם זה משהו!", ואנחנו, האמהות, חסרות אונים, כי אין לנו מושג איך אנחנו יכולות לעזור.  זה בדיוק מה שקרה לי עם הבת שלי. 

בעג'ין, התפריט החדש של המסעדה הכי יפואית.

מסעדת חג' כחיל הצמודה לכיכר השעון ביפו, רושמת לעצמה וותק של שש שנים סמוך לכיכר השעון, עם בעלות משפחתית שנמצאת כבר כ-40 שנה בעסקי המסעדנות. המשפחה מתגוררת ביפו למעלה מ-120 שנה. בימי השלטון הטורקי, בסוף המאה ה-19, התפרנסו בני המשפחה מנהיגה ב"דליג’אנסים" - כרכרות שהסיעו את התושבים המכובדים של יפו ברחבי ארץ ישראל ותפקדו גם כשומרי ראש.  את מסעדת חג’ כחיל החדשה פתח נעים חג’ כחיל באותו מקום ששימש במשך שנים כ’תחנה מרכזית’ לכרכרות. כאות הוקרה להיסטוריה המשפחתית הנציח חג’ כחיל את הדליג’אנס כסמל המסעדה החדשה. הבעלים נעים חג' כחיל (כן, כן, שם המסעדה הוא שם המשפחה של הבעלים - נכון שלא ידעתם?), בחר להגיש תפריט מטבח ערבי אותנטי עם אוריינטציה גלילית, ומינה את השף קוסאי שלוש (לשעבר, מסעדת אל-באבור) להרכיב מנות מיוחדות, שעיקרן - "עטוף בבצק".