כמה פעמים קרה לכם, שזה בדיוק מה שרציתם, כאן ועכשיו, אבל לא היה לכם מספיק כוח לעמוד במטבח, לשטוף ירקות, לקצוץ, ולחכות שעה ויותר למרק שיתבשל?
אני מניחה שלכל אחד מאיתנו זה קרה מתישהו.
לי זה קורה לא מעט(-:
מרק מאבקה אין סיכוי שאני אוכלת. בכלל, אני לא חובבת של אבקות עם חומרים הכי סינטטיים שיש, וחוץ מאבקת מרק עוף, לא תמצאו אצלי "מוצרי אבקה".
כבר לפני חצי שנה מצאתי פטנט מעולה. כשסנפרוסט(בניגוד לאבקות, הקפואים עושים לי חיים קלים, ואפילו מאד) הוציאה את סדרת המרקים שלה, ניסיתי, ומאז, המקרר שלי מלא במרקים מסוגים שונים.
אבל... גם שיגרה אני לא אוהבת. אני אוהבת להתפרע.
אז כמו תמיד, גם היום יצאתי ממנה.
היום חזרתי הביתה, והכי בא לי מרק. סתם כי אני מקוררת, והדבר האחרון שהתחשק לי זה לקלף ירקות, לנקות עוף, ולהכין מרק עוף שיעשה לי חם באף(-:
אז החלטתי על מרק אפונה.
אז החלטתי על מרק אפונה.
לקחתי את מרק האפונה של סנפרוסט, והחלטתי לשדרג.
שידרתי בדקה וחצי, ותוך פחות מרבע שעה היה לי מרק מהמם, סמיך ומחמם לבבות קפואים ואפים אדומים(-:
קבלו את הגירסה המשודרגת שלי למרק אפונה מהיר, קליל, וטעים מאד:
החומרים:
שקית אחת של מרק אפונה סנפרוסט, שכולל בתוכו את ציר המרק:
צרור שמיר:
חצי שקית גרגירי חומוס מבושלים קפואים:
מלח+פלפל ארבע העונות גרוס במטחנה(בלי קמצנות, בבקשה!!!):
חוואייג' למרק:
כל מה שצריך זה להביא לרתיחה, להוסיף הכל לסיר, להנמיך את האש ולתת לו רבע שעה על הגז.
כל דקה שתשאירו אותו יותר, הוא יספוג את הטעמים, ויהיה טעים אפילו יותר.
אני מאד אוהבת קצח, אז הוספתי לו קצח לקישוט ולטעם.
כמובן שלא ויתרתי על ריסוק בבלנדר מוט. יצא מושלם(-:
תאמינו לי, לא תצליחו לעמוד בפניו:
ואם אתם רוצים לדעת איזה עוד טעמים יש לסדרת המרקים
המוצלחת הזו, אז קבלו את הרשימה המלאה:
מרק שעועית, מרק עדשים, מרק כתום, מרק ירקות, מרק עגבניות עם אורז, מרק פטריות.
הכי פחות אהבתי את מרק הירקות, לא הרגיש לי שונה מכל לקט ירקות של סנפרוסט.
בסה"כ, סדרה מאד מוצלחת, בעיניי. עובדה: אני מחזיקה את כולה בפריזר, ובכל פעם שיש על המרקים מבצע בסופר, אני קונה אותם בכפולות, ברביעיות, או בשישיות (-:
כל מה שצריך זה לקחת יוזמה, ולקחת את הבסיס המצוין, ולהוסיף לו נגיעה משלכם, וזה מושלם(-:
תגובות
הוסף רשומת תגובה