Translate

מיט קיטשן. מסעדת בשרים כשרה מליגת העל.



כולם יודעים שאני קרניבורית לא קטנה. 
בשר טוב, מבחינתי, הוא אושר גדול.
תנו לי ביס מפילה משובח, מאנטריקוט מדיום, או מסינטה מעולה, ואני בהיי.
את שני השפים הצעירים, שף נדב נצר ושף אלעד לוי, יצא לי להכיר בדיוק באותו מקום, רק בשם מסעדה אחר, "שיין אנד שארפ". מהיום אמרו: מיט קיטשן. 
מסעדת הבשרים בין הטובות בעיר, ובטוח שזו מסעדת הבשרים הכשרה הכי טובה בת"א. 

הם התחילו ב"שיין אנד שארפ" כצמד צעיר ומוצלח, שיודע מה זה בשר, יודע איך לטפל בו, ושמסוגל לגרום הנאה גדולה לסועדים.
שיין אנד שארפ המיתולוגית שינתה את פניה. המסעדה הפכה למסעדה כשרה, עם מכשור גסטרונומי מהמתקדמים בעולם, ומנות בשר מעולות, אבל זה היה שם גם קודם :)
הוזמנתי לטעום ולדגום את התפריט החדש והכשר בערב השקה מקסים.
תפריט ההשקה כלל מנות ראשונות, עיקריות על טהרת הבשרים, וקינוחים.
האמת? הקינוחים בכשרות הם תמיד הפחד שלי.
"שרק לא יפלו שם", חשבתי לעצמי.
לא כי לא האמנתי שקונדיטור טוב יכול לעשות פלאים, אלא כי זכרתי את אעמם של הקינוחים המעולים לפני שהמסעדה הפכה לכשרה.

 פתחתי עם סשימי דג ים, מידורי סאוור, אבטיח, שאלוט, צנונית, כוסברה, נענע, פלפל צ'ילי, וקוויאר אבטיח.
מנה יפיפיה, נועזת, ומרגשת.
לחם עם סלסלת עגבניות הונח על השולחן, ואני, שכרגע נמנעת מגלוטן, השארתי אותו לאחרים, למרות שממש רציתי לתת לנגוס בפריך הטעים הזה.
מנה ראשונה נוספת הייתה דג ים מממעמקים. 
קרם עגבניות שרופות, ויניגרט טאסוס לימון כבוש ואריסה, סלטון גזר בצבעים ועלים, מעל דגיגים מטוגנים.
אני באופן אישי פחות אוהבת לאכול דגיגים, מעדיפה דג אחד יפה וגדול :)

לשולחן הוגשה פלטת חברים. 
פלטת החברים כללה צלעות טלה, סינטה, אנטריקוט, צ'וריסוס צ’יפוטלה.
כל הבשרים הוגשו במידת עשיה מעולה, "ביי דה בוק". הורגש שהבשרים איכותיים, כל ביס היה עונג.
ותכלס - מה צריך בשר טוב?
בשר איכותי, מלח, פלפל, צלייה נכונה, ויין משובח בצד.
וזה - בדיוק מה שהיה.
ואז הגענו לקינוחים.
כפי שציינתי בתחילת הכתבה, חששתי. באמת חששתי.
החלטתי להזמין סלט פירות.
חשבתי שיגיע פשוט סלט פירות.
אז זהו, שממש לא :)
הגיעה מנה מפתיעה, יפיפיה, מדוגמת וכיפית.
קרם מנגו, אבטיח, קוויאר אבטיח, מלון, אננס, נקטרינה, סורבה מלון ואפרסק, קציפת לימון.
שווה ומרענן!
חברתי לשולחן בחרה "תפוח בדבש".
קרם תפוחים, גרניטה תפוח סמיט, סורבה תפוח, אבקת מרנג, טוויל תפוח, רוטב דבש וטימין.
לדעתי, וגם לדעתה - המנה שלי ניצחה :)
למה אתם מחכים? נתתי לכם עכשיו המלצה למסעדת בשרים כשרה ומעולה, אתם עוד לא שם? :)
אני כבר בימים הקרובים מתכוונת לקפוץ למיט קיטשן לעסקית צהריים.
אהה, נכון, נזכרתי שלא נתתי לכם פרטים, אז הנה:
MEAT KITCHEN
שעות פתיחה:
א'-ד' 12:00-24:00
ה' 12:00-1:00
שישי 12:00-שעה לפני כניסת השבת
מוצ"ש- חצי שעה אחרי צאת השבת-1:00
כתובת:
יגאל אלון 65, תל אביב
טלפון:
03-6310684
ושיהיה בתיאבון, ובהצלחה לאלעד ולנדב :)
הוסף רשומת תגובה