דילוג לתוכן הראשי

קפה לרנר. ארוחת בוקר שווה בבית קפה מומלץ!







תנו לי פוקצ'ה חמה, מטבלים "שווים", ארוחת בוקר מקורית,
סלטים טריים, מחירים הוגנים, ואני מאושרת. 
מצאתי עוד מקום כזה.
 שוב בעיר שמסתמנת כיעד הקולינארי החביב עלי, ירושלים.
הוזמנתי ליום של סיור בירושלים.
יום ארוך, טעים וחווייתי. 
כמו שאני אוהבת(-:
את הבוקר פתחנו בארוחת בוקר מפתיעה. 
הכל היה כל כך כמו שאני אוהבת, שכל כך חייכתי,
עד שכל כך לא התחשק לי להמשיך את הסיור(-: 
קפה לרנר.
מקום שווה במיוחד לאלו שמחפשים בית קפה כיפי במיוחד.
ככה הוא נראה מבפנים.
חכו, תכף תראו את החוץ(-: 









קפה לרנר.
מסעדה חלבית חדשה במרכז הספורט לרנר בהר הצופים. 
מרכז ספורט אומר בריכה, בריכה מסמנת הרבה דשא,
דשא ובריכה מחייבים עצים, אוויר, ואווירה(-:





קפה לרנר חרט על דגלו את ערך הבריאות והטבע, המיושם במנות הבריאות המזינות, המכילות את המרכיבים האיכותיים ביותר.
כל מנה שאכלנו בקפה לרנר, גם אם היא שגרתית, היה בה משהו מפתיע, מעורר, כיפי.
הפאנצ'ים הקטנים האלו, שהופכים "עוד סלט" ל"סלט מעניין",
ו"עוד שקשוקה" ל"שקשוקה הורסת".
אז מה אכלנו? 
בוקר שמתחיל עם "בצק" הורס, פסטו וטפנד, הוא בוקר מושלם.

פתחנו עם פוקצ'ה ומטבלים:





המשכנו בסלטים מעולים.
סיזר סלט(יענו קיסר, יו נואוו),
עם קרוטונים, ביצה קשה, טונה, ועוד דברים טובים(-:




סלט חלומי נפלא 
עם פטריות יער ושקדים קלויים(מומלץ מאד!!!)





חציל בלאדי שרוף
 עם יוגורט, טחינה, וסלסת עגבניות:




שקשוקה טעימה להפליא
 ומתובלת היטב:




מנה הורסת ומעלפת במיוחד,
שמבחינתי חובה לטעום אם מגיעים לקפה לרנר, היא המנה הזו.
פטריות צלויות על לחם קלוי
 פשוט תענוג!!! 




קפה לרנר מציע תפריט אוכל כשר ומשובח שנבנה ע"י
השף והיועץ הקולינרי ערן בן ארוש,
כשהדגש הוא על איכות וטריות חומרי הגלם: 




המחירים הגיוניים,
וסטודנטים מקבלים עוד 15% הנחה על התפריט!!! 




אחרי שסיימנו את הארוחה, קינחנו. ברור(-:  
גם הם, הקינוחים, כמו שאר המנות,
היו טעימים, מהנים, ומשאירים טעם של עוד, ועוד, ועוד קצת(-: 












 ואם גם לכם בא לטעום מכל היופי הזה, מכל הטעמים של בית קפה מצוין, מהאוויר של הר הצופים, ומהירוק הקסום,
אתם מוזמנים להגיע לבית הקפה המקסים הזה, קפה לרנר.



"קפה לרנר"
צ'רצ'יל 1, מרכז הספורט לרנר הר הצופים ירושלים
טל: 02-5388777 





תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

הלחם המופלא של פיליס גלזר. פוסט בריא ומתכון הורס.

כבר בכניסה לביתה של כוהנת הבישול פיליס גלזר, לסדנה של בישול בריא(וטעים!), חיכו לנו פינוקים על השולחן. ביס אחד מהלחם האלוהי שהיא מכינה גרם לי לרצות ממנו עוד ועוד ועוד. לחם כוסמין עם אגוזי מלך וצימוקים. טעמו המיוחד, הנעים, המתגלגל בפה, השאיר אותי מאוהבת. לא רק אותי, האמת. הייתה תמימות דעים בקרב כל משתתפות הסדנה: הלחם הזה נפלא. פיליס נתנה לנו מתכון של האלוהי הזה. בהמשך אני אתן לכם אותו, כי מתכון כזה חייבים לשמור במועדפים :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)