דילוג לתוכן הראשי

"חדר האוכל". הייתי מוכנה שהוא יהיה החדר שלי (-:


הפעם, אני לא כותבת כמעט כלום. אני נותנת לעיניים לדבר, ולחושים להגיב. תמונה אחת שווה יותר מאלף מילים, אז יהיו פה הרבה תמונות, מעט מילים, והרבה עונג. "חדר האוכל", בניצוחו של השף הנפלא עומר מילר, ולי נשאר רק לתת לכם לטעום מהחוויה, בעיניים. את השאר תעשו לבד, ויפה שעה אחת קודם (-:












































































תגובות

  1. שונית, צילומים נהדרים של ערב משמח וארוחה מהממת !!! היה אדיר, תודה על האלבום. זה בסדר מצידך שאני אהפוך את סיר הפולנטה לתמונת הפרופיל שלי לאיזה שבוע ... :) ? נטע

    השבמחק
  2. נטע, בהחלט היה ערב משגע!! את יכולה להפוך איזה תמונה שאת רוצה, למה שאת רוצה. אבל למה את רוצה את הפולנטה בתור תמונת פרופיל?? ((-:

    השבמחק
  3. סתם צוחקת :), עדיין כנראה "תחת השפעה" ...

    השבמחק
  4. ... עוד נצר מכובד לשבט מילר... האוכל נראה מדהים...

    השבמחק
  5. בקי, האוכל היה מדהים, הוא לא רק נראה ככה (-:

    השבמחק
  6. שוניתוש, אחלה פוסט :) נראה כייפי וטעים. תותחית

    השבמחק
  7. נראה מרשים וטעים מושקע ואיכותי, למרות שאני לא אוכלת את רוב הדברים ... כל הכבוד!

    השבמחק
  8. נכון, היה אדיר. ערב של 70 בנות, הרבה שמחה, הרבה אוכל, עומר מילר אחד, ובייגלה אחד, גם, שבלעדי שניהם, זה לא היה קורה (-:

    השבמחק
  9. טל, היה כיפי וטעים, לחלוטין. תודה מותק שלי (-:

    השבמחק
  10. יעל, בדיוק כמו שתיארת את זה. מרשים, טעים, מושקע ואיכותי (-: תנסי לאכול קצת יותר דברים, תאמיני לי שלא תצטערי (-:

    השבמחק
  11. משגע שונית, איך לא ידעתי שיש לך בלוג? פוי

    השבמחק
  12. צודקת רוני, באמת פוי (-: אז עכשיו את יודעת, אבל אני ממעטת לכתוב בו. רק כשבא לי על פוסט מרגש, וזה לא קורה כל יום (-:

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי. פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :) הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :) ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.