דילוג לתוכן הראשי

"חדר האוכל". הייתי מוכנה שהוא יהיה החדר שלי (-:


הפעם, אני לא כותבת כמעט כלום. אני נותנת לעיניים לדבר, ולחושים להגיב. תמונה אחת שווה יותר מאלף מילים, אז יהיו פה הרבה תמונות, מעט מילים, והרבה עונג. "חדר האוכל", בניצוחו של השף הנפלא עומר מילר, ולי נשאר רק לתת לכם לטעום מהחוויה, בעיניים. את השאר תעשו לבד, ויפה שעה אחת קודם (-:












































































תגובות

  1. שונית, צילומים נהדרים של ערב משמח וארוחה מהממת !!! היה אדיר, תודה על האלבום. זה בסדר מצידך שאני אהפוך את סיר הפולנטה לתמונת הפרופיל שלי לאיזה שבוע ... :) ? נטע

    השבמחק
  2. נטע, בהחלט היה ערב משגע!! את יכולה להפוך איזה תמונה שאת רוצה, למה שאת רוצה. אבל למה את רוצה את הפולנטה בתור תמונת פרופיל?? ((-:

    השבמחק
  3. סתם צוחקת :), עדיין כנראה "תחת השפעה" ...

    השבמחק
  4. ... עוד נצר מכובד לשבט מילר... האוכל נראה מדהים...

    השבמחק
  5. בקי, האוכל היה מדהים, הוא לא רק נראה ככה (-:

    השבמחק
  6. שוניתוש, אחלה פוסט :) נראה כייפי וטעים. תותחית

    השבמחק
  7. נראה מרשים וטעים מושקע ואיכותי, למרות שאני לא אוכלת את רוב הדברים ... כל הכבוד!

    השבמחק
  8. נכון, היה אדיר. ערב של 70 בנות, הרבה שמחה, הרבה אוכל, עומר מילר אחד, ובייגלה אחד, גם, שבלעדי שניהם, זה לא היה קורה (-:

    השבמחק
  9. טל, היה כיפי וטעים, לחלוטין. תודה מותק שלי (-:

    השבמחק
  10. יעל, בדיוק כמו שתיארת את זה. מרשים, טעים, מושקע ואיכותי (-: תנסי לאכול קצת יותר דברים, תאמיני לי שלא תצטערי (-:

    השבמחק
  11. משגע שונית, איך לא ידעתי שיש לך בלוג? פוי

    השבמחק
  12. צודקת רוני, באמת פוי (-: אז עכשיו את יודעת, אבל אני ממעטת לכתוב בו. רק כשבא לי על פוסט מרגש, וזה לא קורה כל יום (-:

    השבמחק

פרסום תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח.
בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה.
אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית.
כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים.
אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית.
ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים.
כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע.
מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח. 
מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד. 
המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים. 
את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים.
הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי.
פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :)
הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :)
ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.