דילוג לתוכן הראשי

כשהעור מתייבש: המסכות שיעשו לכן חורף נעים בפנים




בחורף, אני סובלת. האמת, רובנו סובלים וסובלות. ככל שאני אוהבת חורף, העור שלי קצת פחות אוהב אותו.
בחורף, לעור שלנו יש נטייה להתייבש.
גם הידיים, גם הרגליים, וכמובן גם עור הפנים, שחשוף למשבי רוח חורפיים קרים ויבשים.
גם המזגנים לא עושים טוב לעור, והחימום מייבש את העור, מה שיכול לוביל למרקם פחות יפה ונעים, להיעדר לחות, לקמטוטים ולסדקים.

את חשיבות ליחוח העור כולנו מכירים ומכירות.
מי יוצא בלי קרם לחות בבוקר? כמעט עבור כולנהו זה הפך להיות אינסטינקט של בוקר ולילה.
עודף היובש בחורף דורש טיפוח "אקסטרא" ברמת המיום וליחוח העור, ולכן בחרתי להציג לכן היום שני תכשירים לעור שאני משתמשת בהם על בסיס קבוע, של חברת הקוסמטיקה המעולה SR COSMETICS, שמוצריה מתאפיינים בריחות מעולים, בשימוש במרכיבים שבאמת עושים שינוי בעור, ובמוצרים שכיף לקנות שוב ושוב.
הראשונה, המסכה שנשות הוליווד כבר מזמן גילו את יתרונותיה, מסכת הזהב, מסדרת הזהב 24K.
וכמובן שכשיש לי מצב רכוח זהב, גם הציפורניים בנגיעות זהב :)

HOLLYWOOD GOLD MASK
מסכת הזהב מוגדרת כטיפול מפנק ויוקרתי, התורם למניעת סימני הזדקנות עורית ומכיל את מינרל הזהב.
הזהב משפר את יכולתו של העור לספוג ולשמר את הלחות האפידרמאלית, מונע נזקי ראדיקלים חופשיים ובעל השפעה דיטוקסית חזקה על תאי העור.
המסכה מכילה גם את אצת הלמינריה שתורמת לניקוי העור מרעלים, והיא בעלת הרכב עשיר שעושה מאד נעים לעור היבש שלנו.
כמו כל מסכה, השימוש פשוט: מניחים 20 דק' ולהסיר במים.
בכל פעם שאני צריכה שהעור שלי יקבל לחות וזוהר, אני מדמיינת לרגע שאני בהוליווד, עם הגלאם והסטייל, ואני מורחת את המסכה הזו.
את הפינוק הזה אני עושה פעם בשבועיים(לפי המלצת החברה), בדר"כ בסופ"ש, כשאני מארגנת לי "שישי פינוק עם עצמי והעור שלי", ואחרי אמבט טוב, אני מניחה את המסיכה, מסירה, והולכת לשנ"צ היופי שלי.

במיוחד לחורף, פיתחה sr cosmetics לחות מיוחדת לחורף, לחות הטנאקה.

Thanaka Moisturizer & Sun Block
התכשיר מכיל חומצות אמינו התורמות לחיזוק מבנה העור\אלסטין, ויטמין A, חומצות – AHA להצערת העור, שמן בורג' ואבקה צהבהבה, אשר נוצרה מכתישת ענפי עץ הטנאקה. כתישה זו מאופיינת בצבעו של התכשיר ונסמכת למסורת עתיקה של נשות בורמה. אותן נשים, אשר כותשות עד דק את גזרי העץ וטוחנות למשחה, אשר נמרחת על פניהן מגיל הינקות עד לבגרות.
דר' וטלוג ודר' ברנהרז מהמבורג הוכיחו במחקרים ארוכי שנים את יעילותה של אותה אבקה הטחונה מהגזע ומענפי העץ, ואת תכונות ההגנה מהשמש(UVA,UVB) הקיימות בה. מסתבר, כמו תמיד, שהרפואה הטבעית בהחלט עובדת.

את שני התכשירים ניתן להשיג אצל הקוסמטיקאיות. תוכלו למצוא מידע על כל הסדרות וכל המוצרים באתר,
וכן למצוא קוסמטיקאית שקרובה לאיזור מגוריכן.
ושיהיה לנו חורף נעים, עם עור עוד יותר נעים.



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור". לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה.  כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו.  כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית. כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה.  אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות. לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל? אני מתה על בלינצ'סים. 

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)