אם אתם חובבי המבורגר, ומחסלים בקלות את הקציצות הכ"כ אמריקאיות האלו(שבישראל הן הרבה יותר שוות וטעימות),
הפוסט הזה הוא בשבילכם.
בביקור שלי בחיפה לקחתי את הנוער שלי, במיוחד בשביל הבן חובב ההמבורגרים שלי, למסעדת הבשרים אנגוס בחיפה.
ב-4 ביולי חל יום העצמאות האמריקאי, ובאנגוס החליטו לפנק עם חודש שכולו המבורגרים(וכמובן עם כל שאר תפריט הבשר המעולה של המסעדה).
חודש ההמבורגרים הגדול כבר כאן, ובמהלך החודש תוכלו להנות מתפריט המבורגרים מיוחד עם ספיישלים מעולים.
במסגרת חודש ההמבורגרים הגדול, מסעדת "אנגוס" מציעה לכלל הלקוחות לבוא וליהנות ממבחר מנות ספיישל חדשות שהורכבו במיוחד לכבוד חודש ההמבורגרים הגדול.
ההמבורגר, כמובן, עשוי מ- 100% בשר טרי.
בין הספיישלים:
*ספייסיבורגר / 52 ₪ המבורגר חריף במיוחד - מוגש עם מיונז, חלופיניו, חסה, בצל סגול, פלפל קלוי ורוטב BBQ חריף.
*קיסרבורגר / 52 ₪ המבורגר עם עלי חסה, קרוטונים, אסאדו פריך ורוטב קיסר.
*בורגרסטרוגונוף / 54 ₪ המבורגר מתבוסס ברוטב פטריות, מוגש על פירה שבור בצלחת, עם תוספת גבינה כחולה לבחירתך.
*קרפצ’ובורגר / 69 ₪ מוגש בצלחת, עם עשבי תיבול, בצל סגול, עגבניות, סלסה ג’עלוק, ומעליהם קרפצ’ו, טחינה וחריף. מוגש עם צ’יפס פרובנסל.
*אנגוס בורגרצ’אלנג’ / 74 ₪ 450 גר’ של תערובת המבורגר משובחת, מוגש עם איולי תבלינים, חסה, בצל, חמוצים, עגבניות וקונפי שום.
עומר, הבן שלי, הזמין אמריקן קלאסיק בורגר, מבשר בקר+כבש, עם תוספת של פטריות אנגוס בחמאת שום וגבינת צ'דר.
אין מה להגיד, הוא נהנה מכל ביס, וציין את איכות הבשר. הוא כבר כמעט בן 19, הוא כבר יודע להבחין באיכות של בשר בהמבורגר שלו :)
עוד המבורגר מעולה שהוא אכל שייך ליומנגס. הוא אמר לי: "אמא, אבל תכתבי שביומנגס יש גם המבורגר מעולה".
אז אני כותבת :)
ומה אני הזמנתי?
בחרתי בהמבורגר ללא לחמניה, כי אני לא אוהבת ביסים ענקיים, ואני מעדיפה את הבשר "אז איז".
בעיניי הלחמניה מיותרת :)
לשמחתי היה המבורגר שהתאים לי כמו כפפה לרצונות שלי:
קרפצ’ובורגר!!!
המבורגר על מצע של עשבי תיבול, בצל סגול, עגבניות, סלסה ג’עלוק, ומעליהם קרפצ’ו, טחינה וחריף.
זה היה טעים!!!
עם ההמבורגר עומר שתה בירה מחבית של סטלה, ומשהו שאתם חייבים לדעת על אנגוס:
באנגוס מקפידים לשמור את כוסות הבירה בקירור, וכשמוזגים את הבירה הכוס יוצאת קפואה, כמו שבירה אמיתי אמורה להיות מוגשת. קרה קרה.
אני שתיתי תה קר תוצרת בית.
היה שווה ומרענן :)
כמובן שלא ויתרנו על האנגוסונים.
למי שלא מכיר אותם, שווה שווה שווה!!!
מה זה אנגוסונים?
מבחר פיצוחי בשר ייחודיים שהם פתיחה נפלאה לארוחה.
בין האנגוסונים אפשר ליהנות מאנגוסלט של עשבי תיבול ופיצוחי שווארמה ברוטב כורכום.
מנה שבכל פעם שיוצא לי להיות באנגוס אני לא מוותרת עליה!
בשר כבוש טוב עם סלט עגבניות שוק:
סינטה צרובה על כרוב מדורה ועשבים:
חציל ציידים בעשבי תיבול בשר קצוץ וטחינה- אני לא אוכלת חצילים, עומר אמר "וואו, טעים".
סלט איולי תפוחי אדמה ובשרים- מומלץ!!! יכולתי לאכול מזה בלי סוף.
כרובית אפויה ברוטב צזיקי- על כרובית אני אף פעם לא מוכנה לוותר :)
טרטר גלילי- עוד מנה מעולה, מאד אהבתי.
החגיגות של חודש ההמבורגרים מתקיימות באנגוסרי בקומה התחתונה, בקצביית הבוטיק, ובאנגוס, בקומה העליונה.
תקף עד 31.7.14.
רחוב המגינים 27, עיר תחתית, חיפה
תגובות
הוסף רשומת תגובה