דלג לתוכן הראשי

אנגוס חיפה מציגה: חודש ההמבורגרים הגדול :)




אם אתם חובבי המבורגר, ומחסלים בקלות את הקציצות הכ"כ אמריקאיות האלו(שבישראל הן הרבה יותר שוות וטעימות),
הפוסט הזה הוא בשבילכם.
בביקור שלי בחיפה לקחתי את הנוער שלי, במיוחד בשביל הבן חובב ההמבורגרים שלי, למסעדת הבשרים אנגוס בחיפה.

ב-4 ביולי חל יום העצמאות האמריקאי, ובאנגוס החליטו לפנק עם חודש שכולו המבורגרים(וכמובן עם כל שאר תפריט הבשר המעולה של המסעדה).
חודש ההמבורגרים הגדול כבר כאן, ובמהלך החודש תוכלו להנות מתפריט המבורגרים מיוחד עם ספיישלים מעולים.


במסגרת חודש ההמבורגרים הגדול, מסעדת "אנגוס" מציעה לכלל הלקוחות לבוא וליהנות ממבחר מנות ספיישל חדשות שהורכבו במיוחד לכבוד חודש ההמבורגרים הגדול.
ההמבורגר, כמובן, עשוי מ- 100% בשר טרי.



בין הספיישלים:
*ספייסיבורגר / 52 ₪ המבורגר חריף במיוחד - מוגש עם מיונז, חלופיניו, חסה, בצל סגול, פלפל קלוי ורוטב BBQ חריף.
*קיסרבורגר / 52 ₪ המבורגר עם עלי חסה, קרוטונים, אסאדו פריך ורוטב קיסר.
*בורגרסטרוגונוף / 54 ₪ המבורגר מתבוסס ברוטב פטריות, מוגש על פירה שבור בצלחת, עם תוספת גבינה כחולה לבחירתך.
*קרפצ’ובורגר / 69 ₪ מוגש בצלחת, עם עשבי תיבול, בצל סגול, עגבניות, סלסה ג’עלוק, ומעליהם קרפצ’ו, טחינה וחריף. מוגש עם צ’יפס פרובנסל.
*אנגוס בורגרצ’אלנג’ / 74 ₪ 450 גר’ של תערובת המבורגר משובחת, מוגש עם איולי תבלינים, חסה, בצל, חמוצים, עגבניות וקונפי שום.



עומר, הבן שלי, הזמין אמריקן קלאסיק בורגר, מבשר בקר+כבש, עם תוספת של פטריות אנגוס בחמאת שום וגבינת צ'דר.



אין מה להגיד, הוא נהנה מכל ביס, וציין את איכות הבשר. הוא כבר כמעט בן 19, הוא כבר יודע להבחין באיכות של בשר בהמבורגר שלו :)



עוד המבורגר מעולה שהוא אכל שייך ליומנגס. הוא אמר לי: "אמא, אבל תכתבי שביומנגס יש גם המבורגר מעולה".
אז אני כותבת :)
ומה אני הזמנתי?
בחרתי בהמבורגר ללא לחמניה, כי אני לא אוהבת ביסים ענקיים, ואני מעדיפה את הבשר "אז איז".
בעיניי הלחמניה מיותרת :)
לשמחתי היה המבורגר שהתאים לי כמו כפפה לרצונות שלי:
קרפצ’ובורגר!!!



המבורגר על מצע של עשבי תיבול, בצל סגול, עגבניות, סלסה ג’עלוק, ומעליהם קרפצ’ו, טחינה וחריף.
זה היה טעים!!!




עם ההמבורגר עומר שתה בירה מחבית של סטלה, ומשהו שאתם חייבים לדעת על אנגוס:
באנגוס מקפידים לשמור את כוסות הבירה בקירור, וכשמוזגים את הבירה הכוס יוצאת קפואה, כמו שבירה אמיתי אמורה להיות מוגשת. קרה קרה.



אני שתיתי תה קר תוצרת בית.
היה שווה ומרענן :)



כמובן שלא ויתרנו על האנגוסונים.
למי שלא מכיר אותם, שווה שווה שווה!!!
מה זה אנגוסונים?
מבחר פיצוחי בשר ייחודיים שהם פתיחה נפלאה לארוחה.
בין האנגוסונים אפשר ליהנות  מאנגוסלט של עשבי תיבול ופיצוחי שווארמה ברוטב כורכום.
מנה שבכל פעם שיוצא לי להיות באנגוס אני לא מוותרת עליה!



בשר כבוש טוב עם סלט עגבניות שוק:



סינטה צרובה על כרוב מדורה ועשבים:



חציל ציידים בעשבי תיבול בשר קצוץ וטחינה- אני לא אוכלת חצילים, עומר אמר "וואו, טעים".



סלט איולי תפוחי אדמה ובשרים- מומלץ!!! יכולתי לאכול מזה בלי סוף.


כרובית אפויה ברוטב צזיקי- על כרובית אני אף פעם לא מוכנה לוותר :)


טרטר גלילי- עוד מנה מעולה, מאד אהבתי.


החגיגות של חודש ההמבורגרים מתקיימות באנגוסרי בקומה התחתונה, בקצביית הבוטיק, ובאנגוס, בקומה העליונה.
תקף עד 31.7.14.





רחוב המגינים 27, עיר תחתית, חיפה



פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

אורז עם בשר טחון ותבלינים. מנה שמכינים מהר, ומחסלים מהר :)

דבר אחד ידוע ובטוח: אני לא אוהבת לבלות שעות במטבח בהכנת מתכונים מורכבים. 
אני אוהבת מהר, מזין, וטעים. 
זו בדיוק המנה הזו. כל פעם שאני בלחץ זמן, שזה כמעט תמיד, ואני צריכה להכין צהריים בזריזות - אני מוציאה את המתכון הזה שלי ממעמקי הזיכרון, ותוך חצי שעה גג יש ארוחת צהריים שמתחסלת די מהר. האמת? אין כמעט פעם שנשאר משהו שיכול להיכנס למקרר לטובת ארוחת צהריים למחר. 
זה פשוט לא קורה. 
אז ביקשתם, ואני, לא יכולה להשאיר אתכם בלי מתכון למנה הנהדרת הזו.
היא מדהימה גם כשבאים אורחים. הצבעים שלה, הטעמים והקלות - הופכים אותה למושלמת לאירוח. 

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים.