דלג לתוכן הראשי

אנגוס חיפה מציגה: חודש ההמבורגרים הגדול :)




אם אתם חובבי המבורגר, ומחסלים בקלות את הקציצות הכ"כ אמריקאיות האלו(שבישראל הן הרבה יותר שוות וטעימות),
הפוסט הזה הוא בשבילכם.
בביקור שלי בחיפה לקחתי את הנוער שלי, במיוחד בשביל הבן חובב ההמבורגרים שלי, למסעדת הבשרים אנגוס בחיפה.

ב-4 ביולי חל יום העצמאות האמריקאי, ובאנגוס החליטו לפנק עם חודש שכולו המבורגרים(וכמובן עם כל שאר תפריט הבשר המעולה של המסעדה).
חודש ההמבורגרים הגדול כבר כאן, ובמהלך החודש תוכלו להנות מתפריט המבורגרים מיוחד עם ספיישלים מעולים.


במסגרת חודש ההמבורגרים הגדול, מסעדת "אנגוס" מציעה לכלל הלקוחות לבוא וליהנות ממבחר מנות ספיישל חדשות שהורכבו במיוחד לכבוד חודש ההמבורגרים הגדול.
ההמבורגר, כמובן, עשוי מ- 100% בשר טרי.



בין הספיישלים:
*ספייסיבורגר / 52 ₪ המבורגר חריף במיוחד - מוגש עם מיונז, חלופיניו, חסה, בצל סגול, פלפל קלוי ורוטב BBQ חריף.
*קיסרבורגר / 52 ₪ המבורגר עם עלי חסה, קרוטונים, אסאדו פריך ורוטב קיסר.
*בורגרסטרוגונוף / 54 ₪ המבורגר מתבוסס ברוטב פטריות, מוגש על פירה שבור בצלחת, עם תוספת גבינה כחולה לבחירתך.
*קרפצ’ובורגר / 69 ₪ מוגש בצלחת, עם עשבי תיבול, בצל סגול, עגבניות, סלסה ג’עלוק, ומעליהם קרפצ’ו, טחינה וחריף. מוגש עם צ’יפס פרובנסל.
*אנגוס בורגרצ’אלנג’ / 74 ₪ 450 גר’ של תערובת המבורגר משובחת, מוגש עם איולי תבלינים, חסה, בצל, חמוצים, עגבניות וקונפי שום.



עומר, הבן שלי, הזמין אמריקן קלאסיק בורגר, מבשר בקר+כבש, עם תוספת של פטריות אנגוס בחמאת שום וגבינת צ'דר.



אין מה להגיד, הוא נהנה מכל ביס, וציין את איכות הבשר. הוא כבר כמעט בן 19, הוא כבר יודע להבחין באיכות של בשר בהמבורגר שלו :)



עוד המבורגר מעולה שהוא אכל שייך ליומנגס. הוא אמר לי: "אמא, אבל תכתבי שביומנגס יש גם המבורגר מעולה".
אז אני כותבת :)
ומה אני הזמנתי?
בחרתי בהמבורגר ללא לחמניה, כי אני לא אוהבת ביסים ענקיים, ואני מעדיפה את הבשר "אז איז".
בעיניי הלחמניה מיותרת :)
לשמחתי היה המבורגר שהתאים לי כמו כפפה לרצונות שלי:
קרפצ’ובורגר!!!



המבורגר על מצע של עשבי תיבול, בצל סגול, עגבניות, סלסה ג’עלוק, ומעליהם קרפצ’ו, טחינה וחריף.
זה היה טעים!!!




עם ההמבורגר עומר שתה בירה מחבית של סטלה, ומשהו שאתם חייבים לדעת על אנגוס:
באנגוס מקפידים לשמור את כוסות הבירה בקירור, וכשמוזגים את הבירה הכוס יוצאת קפואה, כמו שבירה אמיתי אמורה להיות מוגשת. קרה קרה.



אני שתיתי תה קר תוצרת בית.
היה שווה ומרענן :)



כמובן שלא ויתרנו על האנגוסונים.
למי שלא מכיר אותם, שווה שווה שווה!!!
מה זה אנגוסונים?
מבחר פיצוחי בשר ייחודיים שהם פתיחה נפלאה לארוחה.
בין האנגוסונים אפשר ליהנות  מאנגוסלט של עשבי תיבול ופיצוחי שווארמה ברוטב כורכום.
מנה שבכל פעם שיוצא לי להיות באנגוס אני לא מוותרת עליה!



בשר כבוש טוב עם סלט עגבניות שוק:



סינטה צרובה על כרוב מדורה ועשבים:



חציל ציידים בעשבי תיבול בשר קצוץ וטחינה- אני לא אוכלת חצילים, עומר אמר "וואו, טעים".



סלט איולי תפוחי אדמה ובשרים- מומלץ!!! יכולתי לאכול מזה בלי סוף.


כרובית אפויה ברוטב צזיקי- על כרובית אני אף פעם לא מוכנה לוותר :)


טרטר גלילי- עוד מנה מעולה, מאד אהבתי.


החגיגות של חודש ההמבורגרים מתקיימות באנגוסרי בקומה התחתונה, בקצביית הבוטיק, ובאנגוס, בקומה העליונה.
תקף עד 31.7.14.





רחוב המגינים 27, עיר תחתית, חיפה



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?