דילוג לתוכן הראשי

אנגוס חיפה מציגה: חודש ההמבורגרים הגדול :)




אם אתם חובבי המבורגר, ומחסלים בקלות את הקציצות הכ"כ אמריקאיות האלו(שבישראל הן הרבה יותר שוות וטעימות),
הפוסט הזה הוא בשבילכם.
בביקור שלי בחיפה לקחתי את הנוער שלי, במיוחד בשביל הבן חובב ההמבורגרים שלי, למסעדת הבשרים אנגוס בחיפה.

ב-4 ביולי חל יום העצמאות האמריקאי, ובאנגוס החליטו לפנק עם חודש שכולו המבורגרים(וכמובן עם כל שאר תפריט הבשר המעולה של המסעדה).
חודש ההמבורגרים הגדול כבר כאן, ובמהלך החודש תוכלו להנות מתפריט המבורגרים מיוחד עם ספיישלים מעולים.


במסגרת חודש ההמבורגרים הגדול, מסעדת "אנגוס" מציעה לכלל הלקוחות לבוא וליהנות ממבחר מנות ספיישל חדשות שהורכבו במיוחד לכבוד חודש ההמבורגרים הגדול.
ההמבורגר, כמובן, עשוי מ- 100% בשר טרי.



בין הספיישלים:
*ספייסיבורגר / 52 ₪ המבורגר חריף במיוחד - מוגש עם מיונז, חלופיניו, חסה, בצל סגול, פלפל קלוי ורוטב BBQ חריף.
*קיסרבורגר / 52 ₪ המבורגר עם עלי חסה, קרוטונים, אסאדו פריך ורוטב קיסר.
*בורגרסטרוגונוף / 54 ₪ המבורגר מתבוסס ברוטב פטריות, מוגש על פירה שבור בצלחת, עם תוספת גבינה כחולה לבחירתך.
*קרפצ’ובורגר / 69 ₪ מוגש בצלחת, עם עשבי תיבול, בצל סגול, עגבניות, סלסה ג’עלוק, ומעליהם קרפצ’ו, טחינה וחריף. מוגש עם צ’יפס פרובנסל.
*אנגוס בורגרצ’אלנג’ / 74 ₪ 450 גר’ של תערובת המבורגר משובחת, מוגש עם איולי תבלינים, חסה, בצל, חמוצים, עגבניות וקונפי שום.



עומר, הבן שלי, הזמין אמריקן קלאסיק בורגר, מבשר בקר+כבש, עם תוספת של פטריות אנגוס בחמאת שום וגבינת צ'דר.



אין מה להגיד, הוא נהנה מכל ביס, וציין את איכות הבשר. הוא כבר כמעט בן 19, הוא כבר יודע להבחין באיכות של בשר בהמבורגר שלו :)



עוד המבורגר מעולה שהוא אכל שייך ליומנגס. הוא אמר לי: "אמא, אבל תכתבי שביומנגס יש גם המבורגר מעולה".
אז אני כותבת :)
ומה אני הזמנתי?
בחרתי בהמבורגר ללא לחמניה, כי אני לא אוהבת ביסים ענקיים, ואני מעדיפה את הבשר "אז איז".
בעיניי הלחמניה מיותרת :)
לשמחתי היה המבורגר שהתאים לי כמו כפפה לרצונות שלי:
קרפצ’ובורגר!!!



המבורגר על מצע של עשבי תיבול, בצל סגול, עגבניות, סלסה ג’עלוק, ומעליהם קרפצ’ו, טחינה וחריף.
זה היה טעים!!!




עם ההמבורגר עומר שתה בירה מחבית של סטלה, ומשהו שאתם חייבים לדעת על אנגוס:
באנגוס מקפידים לשמור את כוסות הבירה בקירור, וכשמוזגים את הבירה הכוס יוצאת קפואה, כמו שבירה אמיתי אמורה להיות מוגשת. קרה קרה.



אני שתיתי תה קר תוצרת בית.
היה שווה ומרענן :)



כמובן שלא ויתרנו על האנגוסונים.
למי שלא מכיר אותם, שווה שווה שווה!!!
מה זה אנגוסונים?
מבחר פיצוחי בשר ייחודיים שהם פתיחה נפלאה לארוחה.
בין האנגוסונים אפשר ליהנות  מאנגוסלט של עשבי תיבול ופיצוחי שווארמה ברוטב כורכום.
מנה שבכל פעם שיוצא לי להיות באנגוס אני לא מוותרת עליה!



בשר כבוש טוב עם סלט עגבניות שוק:



סינטה צרובה על כרוב מדורה ועשבים:



חציל ציידים בעשבי תיבול בשר קצוץ וטחינה- אני לא אוכלת חצילים, עומר אמר "וואו, טעים".



סלט איולי תפוחי אדמה ובשרים- מומלץ!!! יכולתי לאכול מזה בלי סוף.


כרובית אפויה ברוטב צזיקי- על כרובית אני אף פעם לא מוכנה לוותר :)


טרטר גלילי- עוד מנה מעולה, מאד אהבתי.


החגיגות של חודש ההמבורגרים מתקיימות באנגוסרי בקומה התחתונה, בקצביית הבוטיק, ובאנגוס, בקומה העליונה.
תקף עד 31.7.14.





רחוב המגינים 27, עיר תחתית, חיפה



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

הלחם המופלא של פיליס גלזר. פוסט בריא ומתכון הורס.

כבר בכניסה לביתה של כוהנת הבישול פיליס גלזר, לסדנה של בישול בריא(וטעים!), חיכו לנו פינוקים על השולחן. ביס אחד מהלחם האלוהי שהיא מכינה גרם לי לרצות ממנו עוד ועוד ועוד. לחם כוסמין עם אגוזי מלך וצימוקים. טעמו המיוחד, הנעים, המתגלגל בפה, השאיר אותי מאוהבת. לא רק אותי, האמת. הייתה תמימות דעים בקרב כל משתתפות הסדנה: הלחם הזה נפלא. פיליס נתנה לנו מתכון של האלוהי הזה. בהמשך אני אתן לכם אותו, כי מתכון כזה חייבים לשמור במועדפים :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)