דילוג לתוכן הראשי

אנגוס חיפה מציגה: חודש ההמבורגרים הגדול :)




אם אתם חובבי המבורגר, ומחסלים בקלות את הקציצות הכ"כ אמריקאיות האלו(שבישראל הן הרבה יותר שוות וטעימות),
הפוסט הזה הוא בשבילכם.
בביקור שלי בחיפה לקחתי את הנוער שלי, במיוחד בשביל הבן חובב ההמבורגרים שלי, למסעדת הבשרים אנגוס בחיפה.

ב-4 ביולי חל יום העצמאות האמריקאי, ובאנגוס החליטו לפנק עם חודש שכולו המבורגרים(וכמובן עם כל שאר תפריט הבשר המעולה של המסעדה).
חודש ההמבורגרים הגדול כבר כאן, ובמהלך החודש תוכלו להנות מתפריט המבורגרים מיוחד עם ספיישלים מעולים.


במסגרת חודש ההמבורגרים הגדול, מסעדת "אנגוס" מציעה לכלל הלקוחות לבוא וליהנות ממבחר מנות ספיישל חדשות שהורכבו במיוחד לכבוד חודש ההמבורגרים הגדול.
ההמבורגר, כמובן, עשוי מ- 100% בשר טרי.



בין הספיישלים:
*ספייסיבורגר / 52 ₪ המבורגר חריף במיוחד - מוגש עם מיונז, חלופיניו, חסה, בצל סגול, פלפל קלוי ורוטב BBQ חריף.
*קיסרבורגר / 52 ₪ המבורגר עם עלי חסה, קרוטונים, אסאדו פריך ורוטב קיסר.
*בורגרסטרוגונוף / 54 ₪ המבורגר מתבוסס ברוטב פטריות, מוגש על פירה שבור בצלחת, עם תוספת גבינה כחולה לבחירתך.
*קרפצ’ובורגר / 69 ₪ מוגש בצלחת, עם עשבי תיבול, בצל סגול, עגבניות, סלסה ג’עלוק, ומעליהם קרפצ’ו, טחינה וחריף. מוגש עם צ’יפס פרובנסל.
*אנגוס בורגרצ’אלנג’ / 74 ₪ 450 גר’ של תערובת המבורגר משובחת, מוגש עם איולי תבלינים, חסה, בצל, חמוצים, עגבניות וקונפי שום.



עומר, הבן שלי, הזמין אמריקן קלאסיק בורגר, מבשר בקר+כבש, עם תוספת של פטריות אנגוס בחמאת שום וגבינת צ'דר.



אין מה להגיד, הוא נהנה מכל ביס, וציין את איכות הבשר. הוא כבר כמעט בן 19, הוא כבר יודע להבחין באיכות של בשר בהמבורגר שלו :)



עוד המבורגר מעולה שהוא אכל שייך ליומנגס. הוא אמר לי: "אמא, אבל תכתבי שביומנגס יש גם המבורגר מעולה".
אז אני כותבת :)
ומה אני הזמנתי?
בחרתי בהמבורגר ללא לחמניה, כי אני לא אוהבת ביסים ענקיים, ואני מעדיפה את הבשר "אז איז".
בעיניי הלחמניה מיותרת :)
לשמחתי היה המבורגר שהתאים לי כמו כפפה לרצונות שלי:
קרפצ’ובורגר!!!



המבורגר על מצע של עשבי תיבול, בצל סגול, עגבניות, סלסה ג’עלוק, ומעליהם קרפצ’ו, טחינה וחריף.
זה היה טעים!!!




עם ההמבורגר עומר שתה בירה מחבית של סטלה, ומשהו שאתם חייבים לדעת על אנגוס:
באנגוס מקפידים לשמור את כוסות הבירה בקירור, וכשמוזגים את הבירה הכוס יוצאת קפואה, כמו שבירה אמיתי אמורה להיות מוגשת. קרה קרה.



אני שתיתי תה קר תוצרת בית.
היה שווה ומרענן :)



כמובן שלא ויתרנו על האנגוסונים.
למי שלא מכיר אותם, שווה שווה שווה!!!
מה זה אנגוסונים?
מבחר פיצוחי בשר ייחודיים שהם פתיחה נפלאה לארוחה.
בין האנגוסונים אפשר ליהנות  מאנגוסלט של עשבי תיבול ופיצוחי שווארמה ברוטב כורכום.
מנה שבכל פעם שיוצא לי להיות באנגוס אני לא מוותרת עליה!



בשר כבוש טוב עם סלט עגבניות שוק:



סינטה צרובה על כרוב מדורה ועשבים:



חציל ציידים בעשבי תיבול בשר קצוץ וטחינה- אני לא אוכלת חצילים, עומר אמר "וואו, טעים".



סלט איולי תפוחי אדמה ובשרים- מומלץ!!! יכולתי לאכול מזה בלי סוף.


כרובית אפויה ברוטב צזיקי- על כרובית אני אף פעם לא מוכנה לוותר :)


טרטר גלילי- עוד מנה מעולה, מאד אהבתי.


החגיגות של חודש ההמבורגרים מתקיימות באנגוסרי בקומה התחתונה, בקצביית הבוטיק, ובאנגוס, בקומה העליונה.
תקף עד 31.7.14.





רחוב המגינים 27, עיר תחתית, חיפה



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח.
בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה.
אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית.
כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים.
אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית.
ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים.
כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע.
מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח. 
מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד. 
המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים. 
את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים.
הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי.
פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :)
הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :)
ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.