דילוג לתוכן הראשי

אליס בארץ המלאות. Who The Fuck Is Alice, ומה היא עושה ב-18 לנובמבר?



את אליס היכרתי לפני כחודשיים, בדמותה של חנות קטנה ומופלאה.
החנות הצבעונית והנעימה הביאה אותי לשאול את השאלה המתבקשת משירה של הלהקה האגדית smokie:
?who the fuck is alice

אליס היא אליס. והיא לגמרי ארץ פלאות. רק שבפועל, אליס זו אינה מלשקו, שהמציאה אותה מחדש,ופתחה את הסניף הראשון של
ALICE - My UnderWorld,
שהיא רשת חדשה להלבשה תחתונה שמגשימה את חלומן של נשים רבות בישראל להלבשה תחתונה איכותית, יפהפייה נוחה ובמחירים אטרקטיביים.
משמאל: אינה מלשקו  מימין: הלן שי
להשקה בגן העיר הגעתי עם הקונספט הקבוע שמתרוצץ לי בראש:
"מה כבר יכולים לחדש לי?"
מסתבר שהרבה :)
אינה מלשקו היא יבואנית בלעדית של מותג ההלבשה התחתונה מאירופה– VERALLY, מותג שמיוצר באירופה וכולל כל מה שאשה צריכה:
תחתונים מכל הסוגים והמינים:




חזיות משגעות, כולל חזיות הנקה בדוגמאות מקסימות




 ואת הסט הזה אני הכי אוהבת. קומיקס גיבורי על!
סטים מקסימים
ועכשיו לכו עם הפנטזיות שלכם :)
הלבשה סקסית משגעת, תחפושות לגיוון חיי המין, ובכלל, זה מדליק לאללה.





בנוסף: מחטבים, גרבונים מיוחדים, הלבשה תחתונה ספורטיבית, אופנת פנאי, קו אופנתי לכלות ועוד.
הקשבנה בנות אהובות:
נכון שהחניה בגן העיר לא משהו. ונכון שבטח גם אתן שונאות להיכנס לת"א, אלא אם אתן גרות בה ומדוושות על האופניים העירוניות שלכן בנונשלנט.
אבל...
בשביל אליס שווה לחפש חניה, או לשלם מחיר מופקע בחניון גן העיר :) 
ולא, אל תחשבו שאליס, סקסית ככל שתהיה, מיועדת רק לנשים בעובי גפרור, שכל דבר נראה עליהן טוב.
לאליס יש קולקציות משגעות לנשים במידות שמעבר ל-40. וגם לאלו שהרבה מעבר.
לא מאמינות? אני אוכיח לכן!
ב-18 לנובמבר מתקיים באליס הפנינג לאנג'ארי לנשים מלאות ושמחות עם הדוגמנית לירז אסאייג.
לירז השתתפה לאחרונה בתערוכה ובסרטון "תופסות מקום" - קמפיין על נשים יפות ומלאות.
ההפנינג יהיה תחת הסיסמה "לאליס יש מידות לכולן".
כי אליס בארץ הפלאות היא גם אליס בארץ המלאות והמופלאות :)
ואתן, נשים בכל המידות - מוזמנות להגיע ולפנק את עצמכן בבגד תחתון הורס.
ומי שעוד לא קנה לי מתנה ליומולדת, תביאו לי את גיבורי העל, אולי סוף סוף יהיה צמוד אלי גבר אמיתי :)


אליס
ALICE – My UnderWorld
גן העיר רחוב אבן גבירול 71 
תל אביב קומת הכניסה, חנות מס' 23.
טל. 052-7284991

 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

הלחם המופלא של פיליס גלזר. פוסט בריא ומתכון הורס.

כבר בכניסה לביתה של כוהנת הבישול פיליס גלזר, לסדנה של בישול בריא(וטעים!), חיכו לנו פינוקים על השולחן. ביס אחד מהלחם האלוהי שהיא מכינה גרם לי לרצות ממנו עוד ועוד ועוד. לחם כוסמין עם אגוזי מלך וצימוקים. טעמו המיוחד, הנעים, המתגלגל בפה, השאיר אותי מאוהבת. לא רק אותי, האמת. הייתה תמימות דעים בקרב כל משתתפות הסדנה: הלחם הזה נפלא. פיליס נתנה לנו מתכון של האלוהי הזה. בהמשך אני אתן לכם אותו, כי מתכון כזה חייבים לשמור במועדפים :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)