דלג לתוכן הראשי

DAVID TOWER - ספא עירוני יוקרתי במלון בוטיק מלכותי.




בסה"כ, החיים נחלקים לשניים:
החלק השיגרתי (עבודה, כביסות, בישולים, ילדים וכד')
החלק המפנק (הופעות, בילויים, מסעדות, בתי קפה, טיסות, בתי מלון וכד').
הפוגה מחלק א', לדעתי, היא חובה. אני מאלו שמחפשות לשבור את השגרה המעצבנת והמתישה כמה שאפשר, ולפחות פעם בשבוע.
משהו שאתם לא יודעים עלי:

פעם ברבעון אני הולכת לספא, כזה או אחר, כדי לשים את הטלפון בלוקר, ללבוש חלוק, ולשבת עם עצמי בשקט.
לפעמים אני עושה עיסוי, לפעמים סתם נכנסת לבריכה, ולפעמים הולכת על יום פינוק, שכולל ארוחת בוקר ו/או צהריים, טיפול, ושאר פינוקים כמו חמאם, סאונה, ובריכה.
יום כזה מחזיר אותי לשגרה עם כוחות חדשים.
את יום הפינוק האחרון עשיתי קרוב יחסית לבית, במלון הבוטיק DAVID TOWER בנתניה.
מלון בנתניה? מה יותר כיף מזה, בסה"כ 20 דקות נסיעה מהבית.החלטתי להתייצב ליום כיף.
סיפרו לי שהמלון השיק ארוחת בוקר חדשה, בריאותית ומפנקת.
בספא של דיוויד טאוור כבר ביקרתי בעבר, אבל הפעם החלטתי ללכת על "כל הקופה", ולהנות גם מארוחת הבוקר, בתקווה שהיא אכן תהיה מפנקת, כמובטח.
הגעתי למלון, היישר לארוחת הבוקר.
המלון ממוקם מול הים, ולהתחיל בוקר מול הים זה אחד הדברים הכי נפלאים שיש.
כן, אלו הרגעים שאני מקנאה באלו שגרים "קו ראשון לים", וקמים לתוך הפלא הזה כל בוקר.

ארוחת הבוקר, כפי שהובטח, הייתה מאירת פנים.
בתפריט ארוחת הבוקר הקייצי החדש של מלון היוקרה DAVID TOWER ניתן למצוא בין השאר גבינות בוטיק קשות ורכות, דגים כבושים ומעושנים (סלמון מעושן, הרינג, מטיאס), סלמון אפוי, מגוון סלטים, מבחר לחמי מחמצת טריים, עמדת בריאות הכוללת יוגורט, פירות יבשים ומגוון גרעינים, חלווה תוצרת בוטיק, תפוחי אדמה אפויים מוקרמים, אנטי פסטי – מבחר ירקות קלויים, עמדת מנות חמות אקטיבית הכוללת אומלטים, פסטות, שקשוקות, מגוון פשטידות, ומנות אחרונות ביניהם פנקייקים, פירות שלמים וחתוכים, מגוון עוגות, מיצים טבעיים וקפה איכותי במגוון טעמים. עלות ארוחת הבוקר 119 ₪ לאורחים מבחוץ.
בהחלט ארוחת בוקר מכובדת ומכבדת.



המשכתי לכיוון הספא, כי הגיע הזמן להנות ולהירגע.
הספא במלון DAVID TOWER נקרא "VIA MARIS", והוא ללא ספק ספא עירוני מאובזר ושווה.
לאחר שקיבלתי לוקר עליתי על בגד ים, שמתי חלוק, וצעדתי לבריכה המקורה שבמתחם.



לאחר שחייה קלה, בילוי בחמאם ובסאונה, החלטתי שהגיע הזמן ללכת להתפנק על חליטת תה טובה, עם עוגיות.

סיימתי את התה, וחיכיתי שהמטפלת בספא תקרא לי, כי הרי ספא בלי עיסוי, הוא לא באמת ספא :)

הרגע הזה שבו נכנסים לספא הוא רגע חשוב מאד:
או שמתחברים למטפל/ת ולאווירה הכללית, או שלא.
בספא, הכל צריך להתאים לשקט שאנחנו רוצים לייצר לעצמנו. הטמפרטורה צריכה להיות סבירה, כדי שלא נקפא או נזיע, התאורה צריכה להיות עמומה ונעימה, כי אנחנו רוצים לעצום קצת עיניים ולזרום עם הטיפול, והמוזיקה - הגיונית.
לא מזמן ביקרתי בספא שבו שמו לי שירי קצב רועשים, כל מה שרציתי זה לברוח מהחדר.
בספא ויה מאריס כל התנאים התקיימו.
החדר היה נעים מאד, נקי מאד, עם התאורה הנכונה והמוזיקה הנכונה.
וכן, הכי חשוב המטפל/ת, והפעם הצליח לי, הייתה מטפלת שהבינה בדיוק מה אני רוצה, ואיך.

כשסיימתי את הטיפול, הרגשתי בעננים.
הלכתי בריחוף קל לכיוון חדר המנוחה, כדי ללגום עוד חליטת תה, כשהפעם בחרתי בפירות יער.

ספא VIA MARIS הממוקם בקומה השנייה של מלון David Tower ונותן מענה מושלם לכל מהווי עולם הספא:
חדרי טיפול מאובזרים במיטות חשמליות, מתכווננות אקסקלוסיביות מבית NILO עם מזרן מתחמם, סוויטת טיפולים זוגית עם ג'קוזי ואמבט שמנים פרטי, חמאם טורקי אותנטי המקבלים בו טיפול טורקי מסורתי, סאונה רטובה, סאונה פינית, פינות מנוחה והתרעננות, חדר כושר מאובזר ומצויד במכשירי כושר המתקדמים ביותר של חברת TECHNO GYM  העולמית ובליווי צמוד של מאמן חדר כושר מוסמך, בריכת שחייה פנימית ומחוממת ופינת רביצה ומנוחה בסגנון אותנטי מסורתי כיאה לסולטאנים וכל אלו עם נוף פנורמי לחוף ימה עוצר הנשימה של נתניה.
כל בחירת הציוד, החומרים והכותנה לספא ויה מאריס נעשתה בהקפדה רבה עם שימת דגש מיוחדת על שמירת הסטנדרטים של רשת SOFITEL העולמית. לטיפולים ולקוסמטיקה נבחרה חברת הקוסמטיקה היוקרתית LIV UNIQUE  שנבחרה לחברת הקוסמטיקה שבאמצעותה מוענקים ללקוחות טיפולי פנים יוקרתיים.
כל ליין המוצרים משופע בניחוחות של דרך הים, והורכב ספציפית עבור הספא, כשהמרכיב העיקרי הינו חמאת השיאה עם תוספת של מקדמיה הידועה בסגולותיה המרפאות, פילינג מלחים מרסיסי מלח ים טבעי, קרם רפלקסולוגיה, ועוד.
לטיפולי גוף ושיער נבחרה חברת MARROCCON OIL  הידועה בעולם במוצריה עתירי שמן ארגן הידוע בסגולותיו הרבות וחיוניותו לעור הגוף ושיקום השיער. בשנים האחרונות חברת מרוקן אויל השיקה בחו"ל סדרת מוצרים לטיפוח הגוף וספא ויה מאריס היה הספא הראשון בארץ שעשה שימוש ואף בנה בשיתוף עם החברה סדרת טיפולים ייחודית הנשענת על אותם מוצרים, שאותם יכול הלקוח לרכוש בסוף הטיפול.
הספא והמלון מציעים חבילות משולבות עד לתכנית הכוללת שבועיים לינה לאנשים שמעוניינים לשנות תפיסת חיים ולקבל הכוונה והדרכה אישית לסגנון חיים בריא וטוב יותר. תכנית זו מלווה על ידי נטורופתית, מאמן כושר אישי ויועץ טיפולים אישי ולכל לקוח נערכת תכנית מותאמת אישית לצרכיו האישיים.
גם בספא וגם בחלקי המלון האחרים קיימים סטנדרטים של יופי ופאר, מה שמשרה אווירה רגועה, מפנקת ומלכותית.
למה מלכותית?
סיפור אהבתם של הסולטאן דָאוּד פָאשָה ובחירת לבו מהווים את מקור ההשראה למלון TOWER DAVID, המשלב בין קסם תרבויות שונות לבין עולם הפנטזיה והמציאות.

כבר בכניסה נתקלתי בלובי יוקרתי ומפואר ובעיצוב עוצר נשימה.


צבע הזהב שולט כיאה למקום מלכותי, ומלווה את האורחים מרגע כניסתם למלון.
החדרים נעימים, מרווחים ואלגנטיים.


את הרוגע האמיתי מרגישים כשיושבים במרפסת אל מול השקיעה, עם כוס האספרסו (כן, כן, יש מכונת נספרסו בחדרים, מושלם עבורי!), והבריזה מהים.



לסיכום:
המלון הנתנייתי מציע חוויה יוקרתית ונעימה.
האבזור נהדר, המיטות מפנקות, הספא מעולה, וארוחת הבוקר טובה.
ובינינו, מי צריך יותר מזה בשביל להרגיש מלך ליום אחד?
לי זה מספיק.
תנו לי ים, שקיעה, קפה, ועיסוי, ועשיתם לי את הרבעון.




DAVID TOWER HOTEL

רח' דוד המלך 8 נתניה

David Tower Hotel Netanya - MGallery

King David St 8 
NETANYA 
ISRAEL
Tel: +97293730013




תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?