בוקר שישי. כמו תמיד, הוא מתחיל ונגמר באוכל.
לפני כחודש יצא לי לפגוש את סער ודיוויד בארוחה ב"כתית", וביום שישי שעבר פגשתי אותם שוב, בבראנץ' שהפיקו "בייגלה" למען עמותת "לשובע". שם, בבראנץ', תרמו סער ודיוויד ממאפיית "השאור" במודיעין את הלחמים לארוע. שם, טעמתי בפעם הראשונה לחם תאנים, ואחרי שהתענגתי עליו במהלך הסופ"ש, החלטתי ללכת לטעום עוד כמה מהלחמים שלהם. היום הגעתי לשם, לחנות הלחם שלהם במודיעין. חברה שלי, ממודיעין, אפילו לא ידעה שיש לה כזו לא רחוק מהבית. סער הגיש לנו לשולחן מבחר של לחמים בסלסלה:
ואיתם גם מטבלים שונים, וסלטים מעניינים:
הקפה היה מעולה. שאפו לבריסטה (-:
הלחמים היו נפלאים, המאפים גם, נשאר רק לתת לעיניים להנות,
ולחלום שהיה לי עכשיו איזה בריוש משובח ליד הקפה של הערב.
סער ודיוויד:
וואהו שונית, את מצלמת כל כך נהדר ! האהבה והריח של המקום ש סער ודיויד מגיעים נפלא דרך התמונות שלך
השבמחקתודה, נטע, אני משתדלת להעביר את החוויה דרך התמונות (-:
השבמחקסוף סוף הפוסט שמגיע לכם, עם התמונות הנכונות.
השבמחקולמי שלא מכיר - חבל לכם על הזמן!!!
אין לחמים כאלה בשום מקום, והכל בשל האהבה שנילושה פנימה, אל תוככי הלחם.
אני מכורה!
דינה