דילוג לתוכן הראשי

שף צעיר בדומינו'ס פיצה. ככה חוגגים לילדים יומולדת!






לנועם, האחיינית המדהימה שלי, הייתה יומולדת בנובמבר.
כן, גם היא עקרבית, בדיוק כמוני.
תוך כדי שאני חושבת איך להפתיע אותה ביום ההולדת(כי היא האחיינית הראשונה והגדולה שלי, בת 8 כבר, ואני מטורפת עליה), נזכרתי שקיבלתי לא מזמן ידיעה למייל על "שף צעיר" של פיצה דומינו'ס.
חשבתי, הפעלתי קצת קשרים(כי קשרים זה תמיד טוב), דיברתי עם אח שלי, והחלטנו שנועם תחגוג עם החברות שלה את היומולדת בדומינו'ס פיצה, בסניף שקרוב לה לבית, סניף ראשל"צ מערב.
בתאריך המיועד לקחתי את עצמי לראשל"צ, לסניף דומינו'ס, ושם חיכו נועם וחמש חברותיה, מרוגשות ומחויכות.



את פנינו קיבל מנהל הסניף המקסים, מתן.
בחיי שאני לא מבינה מה הוא עושה בדומינו'ס, הוא צריך לפתוח גן ילדים.
גישה נהדרת, סבלני וחייכן, וניהל את הבנות נו, בדיוק כמו שמנהל צריך לנהל :)
אליו הצטרף קובי, ושניהם העבירו לשש ילדות נרגשות יומולדת מהסרטים, או מהפיצות.
כי פיצות זה הכי שווה, לא?





ותאמינו לי, זה לא קל להשתלט על 6 ילדות בנות 8, שחוות יומולדת כזו בפעם הראשונה:




כל אחת קיבלה מדבקה עם השם, וקרטון של פיצה, שאותו היא קישטה לעצמה. 


ומתן? מחייך :)



"זהו. סיימנו לקשט. עכשיו מכינים פיצות?" ברור!


"בנות, תרחצו ידיים!"


"עכשיו שימו עליכן סינרי שף של דומינו'ס"



ויאללה, לעבודה :)



כל אחת מהבנות קיבלה עיגול בצק של פיצה אישית,
ורידדה אותו, מעכה אותו, דפקה עליו, מתחה אותו- עד שהפך לעיגול מושלם :)





איזה צוות מהמם של סניף דומינו'ס ראשון לציון מערב!



אפילו אח שלי(אבא של נועם) ממש נהנה ביומולדת
(וחיכה לרגע שהן יסיימו, ושהוא יוכל להכין לו את הפיצה שלו)







הן שיחקו עם רוטב העגבניות ומרחו אותו כמיטב השפים של דומינו'ס על הבצק.
מי שלא היה שם כדי לראות את ההנאה שלהן- לא יבין!





נועם, את נהנית?
ברור, דודה שונית! אני מאד נהנית :)



ואז הגיע השלב הכי צבעוני: שלב התוספות.
כל אחת מהבנות בחרה את התוספת שהיא רוצה על הפיצה שלה, והאמת?
גם אני חיכיתי לרגע שהן יסיימו, ואסדר לי פיצה עם חמש תוספות לפחות :)



"נו, תכניסו לתנור כבר, אנחנו רעבות!!!"



בזמן שהפיצות נאפו בתנור, הבנות ישבו לכתוב ברכות לנועם.
גם נועם כתבה ברכה, וכ"כ התרגשתי כשראיתי אותה!





אחחח, איזה כיף. הנה הן יוצאות :)




כל אחת מהבנות חתכה לעצמה את הפיצה בליווי צמוד של היד של "המבוגר האחראי":



וזו הפיצה שלי.
כן, היא קצת לא כשרה, אבל ממש טעימה :)



הפיצות כבר חיכו לבנות, אבל...



אין, אין, אין חגיגה, בלי, בלי, בלי, בלי זיקוקים ועוגה!





הגיע שלב חלוקת התעודות.
כל אחת מהבנות קיבלה תעודה של "שף פיצה צעיר",
שמגיעה עם הטבה מיוחדת:
לחם שום במתנה עם כל הזמנה עתידית מדומינו'ס,
לכל החיים!!!




נועם קיבלה את הפיצה, התעודה, והברכות, והתרגשה ממש.



ואני?
לא נשאר לי אלא לשמוח על מסיבת היומולדת המיוחדת שארגנתי לאחיינית המדהימה שלי, נועם.


גם אח שלי, גיסתי ואח של נועם, מתן הקטן, היו מאושרים מהרעיון המקסים.
ומהפיצות :)



בכל זאת, יש הרבה מסיבות יומולדת, אבל כזו מיוחדת אין לכל אחד.
אם גם לכם בא לחגוג לילדים שלכם יומולדת שיתן לילדים משהו "אחר",

ושישאיר להם זכרון מיוחד- אני מצרפת מידע על הפעילות של "שף צעיר" של רשת דומינו'ס פיצה.
אם אתם מחפשים רעיון למסיבת יום הולדת, מומלץ לקרוא:
הפעילות המהנה מיועדת עבור קבוצות ילדים בלבד(מחמישה ומעלה) אם במסיבת יום הולדת, או סתם קבוצת חברים שמחפשת למלא את ימי חופש בפעילות חברית משותפת. השתתפות בסדנת שף הפיצה הצעיר אפשרית רק בתיאום תאריך מראש ותתאפשר רק בחלק מן הסניפים.
במידה ומדובר ביום הולדת, החגיגה בסניף כוללת גם הפעלות ושולחן יום הולדת מקושט בבלונים, כשכל ילד מקבל פיצה אישית עם שתייה.
ההורים מוזמנים להביא עוגת יומולדת ופרסים שיחולקו לחוגגים בסוף המסיבה.
בסוף המסיבה כל ילד יוצא עם תעודת "שף פיצה צעיר" שהוא יכול להתגאות בה ולתלות בחדר, וכמו שהזכרתי, הילדים שמשתתפים בסדנת השף הצעיר זוכים בעוד הטבה ייחודית- לחם שום בחינם לכל החיים בכל הזמנה עתידית בדומינו'ס פיצה.
המחיר לפעילות מפתיע והוגן לחלוטין:
סה"כ 35 ₪ לילד (הפעילות עצמה ללא חיוב, התשלום הוא על ארוחה הכוללת פיצה אישית + תוספת לבחירה + פחית שתיה). 
מספר הילדים המקסימלי משתנה בהתאם לגודל המקום.
לפרטים ותיאום ניתן לכתוב למייל : 
mazaltov@dominos.co.il
הפעילות מתקיימת בסניפי הרשת הבאים:
תל אביב- אבן גבירול, רעננה, קריית אונו, יהוד, מודיעין וראשון לציון מערב


בהזדמנות זו אני רוצה להודות למתן וקובי מסניף ראשון לציון מערב על היחס המקסים, הסבלנות, והחגיגה המושלמת, ולכל צוות הסניף על היכולת להתמודד עם 6 בנות שמתרוצצות בסניף :)
ממני ומנועם, תודה רבה!




תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח.
בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה.
אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית.
כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים.
אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית.
ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים.
כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע.
מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח. 
מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד. 
המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים. 
את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים.
הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי.
פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :)
הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :)
ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.