דלג לתוכן הראשי

סי גארדן - גן אירועים חיפאי בסטייל.




בשבוע שעבר לקחתי חלק במסיבת ההשקה של גן אירועים מקסים ויוצא דופן.

הימים - ימי הקיץ החמים, הלחות - בעיצומה, אבל שום דבר לא מנע ממני להנות באירוע הכ"כ מושקע, ובעיקר בזכות האוכל המצוין שהוגש.
מישהו יודע לעשות את העבודה בסי גארדן, אולם האירועים החיפאי :)
הבשרים היו מעולים ממש, כל ביס מהם גרם לי הנאה גדולה.


האוכל מתאים לכולם. גם למי שלא אוכל בשרים היה מגוון של מנות שהורכבו מירקות אנטיפסטי, מירקות מוקפצים, ומירקות בכלל :)




גם עמדת הסושי נראתה נפלא, וגם היא, כמו שאר השולחנות, הייתה טעימה ומושקעת.
אהה, והיו מזנונים עמוסים, והמון דים סאם. כי סטייל זה סטייל.
אהבתי במיוחד את עמדת הפירות. אננס טרי, ליצ'י, דובדבנים - ובעצם, כל פרי שמתחשק כמעט. 
הייתה גם עמדת סחיטת מיצים - ונו, תודו - מיץ טבעי זה לא מיץ מקופסת קרטון. סטייל, אמרתי?


האלכוהול זרם, וגם הוא היה שווה במיוחד. 
אירוע בלי אלכוהול טוב הוא לא אירוע :)
הדי ג'יי הפעם הייתה אישה.  dj ויקי מקריאניס, ולמרות שלא התעלפתי מסגנון המוזיקה, היה שמח. מאד שמח.
בכלל, המסכים, מערכת ההגברה, ואיכות הציוד - רואים שהשקיעו בגן האירועים הזה את המיטב עבור אלו שרוצים לחגוג.
זכיתי להכיר את הדבר הבא באירועים - אפקט המטריקס! עשרות מצלמות שממוקמות ומצלמות ב-360 מעלות, וכולנו לקחנו חלק בחוויה המעניינת הזו. מומלץ לחשוב על זה לאירוע הבא שלכם - אטרקציה מאד מיוחדת שעושה הרבה "פאן" לאורחים :)
magicam360

והיו גם רקדניות, וכנריות, ופרחים - ולימור כרסנטי, אשת יחסי הציבור ששלטה ביד רמה על אירוע מתוקתק של כ-1000 איש ואישה, חיפאים, חיפאיות, יפים ויפות, וגם צפוניים פחות, כמוני :)


הגן ממוקם צמוד למלון "גארדן הוטל", ונמצא סמוך למרכז הקונגרסים.
לא הייתי אומרת לכם להגיע לחגוג בחיפה אם אתם תל אביבים, אבל אם אתם שייכים לעיר השלישית בגודלה או לסביבתה - גם לכם יכול להיות אירוע בסטייל. כי תכל'ס? שני דברים האורחים באירוע לא שוכחים: אוכל, ו... אוכל. 
ובסי גארדן היה אוכל ממש טוב, לפחות בהשקה, ונקווה שימשיכו בדיוק ככה :)
סי גארדן - שיהיה במזל ובהצלחה.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?