דלג לתוכן הראשי

סי גארדן - גן אירועים חיפאי בסטייל.




בשבוע שעבר לקחתי חלק במסיבת ההשקה של גן אירועים מקסים ויוצא דופן.

הימים - ימי הקיץ החמים, הלחות - בעיצומה, אבל שום דבר לא מנע ממני להנות באירוע הכ"כ מושקע, ובעיקר בזכות האוכל המצוין שהוגש.
מישהו יודע לעשות את העבודה בסי גארדן, אולם האירועים החיפאי :)
הבשרים היו מעולים ממש, כל ביס מהם גרם לי הנאה גדולה.


האוכל מתאים לכולם. גם למי שלא אוכל בשרים היה מגוון של מנות שהורכבו מירקות אנטיפסטי, מירקות מוקפצים, ומירקות בכלל :)




גם עמדת הסושי נראתה נפלא, וגם היא, כמו שאר השולחנות, הייתה טעימה ומושקעת.
אהה, והיו מזנונים עמוסים, והמון דים סאם. כי סטייל זה סטייל.
אהבתי במיוחד את עמדת הפירות. אננס טרי, ליצ'י, דובדבנים - ובעצם, כל פרי שמתחשק כמעט. 
הייתה גם עמדת סחיטת מיצים - ונו, תודו - מיץ טבעי זה לא מיץ מקופסת קרטון. סטייל, אמרתי?


האלכוהול זרם, וגם הוא היה שווה במיוחד. 
אירוע בלי אלכוהול טוב הוא לא אירוע :)
הדי ג'יי הפעם הייתה אישה.  dj ויקי מקריאניס, ולמרות שלא התעלפתי מסגנון המוזיקה, היה שמח. מאד שמח.
בכלל, המסכים, מערכת ההגברה, ואיכות הציוד - רואים שהשקיעו בגן האירועים הזה את המיטב עבור אלו שרוצים לחגוג.
זכיתי להכיר את הדבר הבא באירועים - אפקט המטריקס! עשרות מצלמות שממוקמות ומצלמות ב-360 מעלות, וכולנו לקחנו חלק בחוויה המעניינת הזו. מומלץ לחשוב על זה לאירוע הבא שלכם - אטרקציה מאד מיוחדת שעושה הרבה "פאן" לאורחים :)
magicam360

והיו גם רקדניות, וכנריות, ופרחים - ולימור כרסנטי, אשת יחסי הציבור ששלטה ביד רמה על אירוע מתוקתק של כ-1000 איש ואישה, חיפאים, חיפאיות, יפים ויפות, וגם צפוניים פחות, כמוני :)


הגן ממוקם צמוד למלון "גארדן הוטל", ונמצא סמוך למרכז הקונגרסים.
לא הייתי אומרת לכם להגיע לחגוג בחיפה אם אתם תל אביבים, אבל אם אתם שייכים לעיר השלישית בגודלה או לסביבתה - גם לכם יכול להיות אירוע בסטייל. כי תכל'ס? שני דברים האורחים באירוע לא שוכחים: אוכל, ו... אוכל. 
ובסי גארדן היה אוכל ממש טוב, לפחות בהשקה, ונקווה שימשיכו בדיוק ככה :)
סי גארדן - שיהיה במזל ובהצלחה.

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

אורז עם בשר טחון ותבלינים. מנה שמכינים מהר, ומחסלים מהר :)

דבר אחד ידוע ובטוח: אני לא אוהבת לבלות שעות במטבח בהכנת מתכונים מורכבים. 
אני אוהבת מהר, מזין, וטעים. 
זו בדיוק המנה הזו. כל פעם שאני בלחץ זמן, שזה כמעט תמיד, ואני צריכה להכין צהריים בזריזות - אני מוציאה את המתכון הזה שלי ממעמקי הזיכרון, ותוך חצי שעה גג יש ארוחת צהריים שמתחסלת די מהר. האמת? אין כמעט פעם שנשאר משהו שיכול להיכנס למקרר לטובת ארוחת צהריים למחר. 
זה פשוט לא קורה. 
אז ביקשתם, ואני, לא יכולה להשאיר אתכם בלי מתכון למנה הנהדרת הזו.
היא מדהימה גם כשבאים אורחים. הצבעים שלה, הטעמים והקלות - הופכים אותה למושלמת לאירוח. 

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים.