דילוג לתוכן הראשי

סי גארדן - גן אירועים חיפאי בסטייל.




בשבוע שעבר לקחתי חלק במסיבת ההשקה של גן אירועים מקסים ויוצא דופן.

הימים - ימי הקיץ החמים, הלחות - בעיצומה, אבל שום דבר לא מנע ממני להנות באירוע הכ"כ מושקע, ובעיקר בזכות האוכל המצוין שהוגש.
מישהו יודע לעשות את העבודה בסי גארדן, אולם האירועים החיפאי :)
הבשרים היו מעולים ממש, כל ביס מהם גרם לי הנאה גדולה.


האוכל מתאים לכולם. גם למי שלא אוכל בשרים היה מגוון של מנות שהורכבו מירקות אנטיפסטי, מירקות מוקפצים, ומירקות בכלל :)




גם עמדת הסושי נראתה נפלא, וגם היא, כמו שאר השולחנות, הייתה טעימה ומושקעת.
אהה, והיו מזנונים עמוסים, והמון דים סאם. כי סטייל זה סטייל.
אהבתי במיוחד את עמדת הפירות. אננס טרי, ליצ'י, דובדבנים - ובעצם, כל פרי שמתחשק כמעט. 
הייתה גם עמדת סחיטת מיצים - ונו, תודו - מיץ טבעי זה לא מיץ מקופסת קרטון. סטייל, אמרתי?


האלכוהול זרם, וגם הוא היה שווה במיוחד. 
אירוע בלי אלכוהול טוב הוא לא אירוע :)
הדי ג'יי הפעם הייתה אישה.  dj ויקי מקריאניס, ולמרות שלא התעלפתי מסגנון המוזיקה, היה שמח. מאד שמח.
בכלל, המסכים, מערכת ההגברה, ואיכות הציוד - רואים שהשקיעו בגן האירועים הזה את המיטב עבור אלו שרוצים לחגוג.
זכיתי להכיר את הדבר הבא באירועים - אפקט המטריקס! עשרות מצלמות שממוקמות ומצלמות ב-360 מעלות, וכולנו לקחנו חלק בחוויה המעניינת הזו. מומלץ לחשוב על זה לאירוע הבא שלכם - אטרקציה מאד מיוחדת שעושה הרבה "פאן" לאורחים :)
magicam360

והיו גם רקדניות, וכנריות, ופרחים - ולימור כרסנטי, אשת יחסי הציבור ששלטה ביד רמה על אירוע מתוקתק של כ-1000 איש ואישה, חיפאים, חיפאיות, יפים ויפות, וגם צפוניים פחות, כמוני :)


הגן ממוקם צמוד למלון "גארדן הוטל", ונמצא סמוך למרכז הקונגרסים.
לא הייתי אומרת לכם להגיע לחגוג בחיפה אם אתם תל אביבים, אבל אם אתם שייכים לעיר השלישית בגודלה או לסביבתה - גם לכם יכול להיות אירוע בסטייל. כי תכל'ס? שני דברים האורחים באירוע לא שוכחים: אוכל, ו... אוכל. 
ובסי גארדן היה אוכל ממש טוב, לפחות בהשקה, ונקווה שימשיכו בדיוק ככה :)
סי גארדן - שיהיה במזל ובהצלחה.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח.
בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה.
אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית.
כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים.
אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית.
ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים.
כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע.
מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח. 
מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד. 
המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים. 
את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים.
הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי.
פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :)
הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :)
ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.