התאספנו כמה פודי'ס משפיענים לסדנת בישול עם מושיק רוט.
כן, כן, האיש והכוכבים. רואה כוכבים, ולא רק בלילה.
(אהמממ, וגם לא מפסיק לדבר עליהם).
בתפקיד הסו שף השובב היה דובדבני.
כן, כן, ההוא עם החיוך והצחוקים. לפעמים אני שואלת את עצמי אם הוא יכול או יודע להיות רציני. כנראה שלא ממש, וטוב שכך.
הערב היה בסימן יוגורט.
צילום: אנטולי מיכאלו |
מושיק ודובדבני הם הטאלנטים בסדרת סרטוני פרסומות ליוגורטים של שטראוס, ואנחנו זכינו לצפות בשף עם כוכבים מכין מנות שהעיפו אותנו לירח. טוב, נו, בעזרת קצת חנקן :)
המטבח היה כמרקחה.קיבלנו הסברים על יוגורט, על הקמפיין, על השת"פ בין מושיק לדובדבני.
אני קיבלתי חשק לצזיקי.
צזיקי מהיר וטעים - מתכון קל להכנה
חומרים:
300 גרם יוגורט לבן פריוביוטי דנונה 3% או יוגורט יווני דנונה
(לפי מה שאוהבים יותר - אני אוכלת רק יוגורטים פרוביוטים, חיידקים טובים וזה)
כף גבינה לבנה 5%-9% לבחירה
2 מלפפונים ירוקים קצוצים דק
חופן שמיר קצוץ (כף וחצי)
שן שום טריה כתושה
מעט נענע טריה קצוצה (חצי כפית)
כף שמן זית איכותי
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
שמים בקערה את היוגורט והגבינה.
חותכים את המלפפונים לקוביות קטנות, ריבועים של 1/2X1/2 ס"מ בערך.
מוסיפים את המלפפונים לתערובת הגבינה, מערבבים קלות.
מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים קלות, טועמים, מתקנים תיבול ובתיאבון :)
בסוף הערב, כולם היו שמחים.
אכלנו קינוח שהכין מושיק וצילחת דובדבני, עם יוגורט כמובןלי, באופן אישי, היה חסר במנה איזה עלה נענע לקישוט, אבל מי אני שאבקר צילחות של 2 כוכבי מישלן :)
דובדבני שם פרח מאחורי האוזן, מושיק הצטלם עם האורחים, ואני חזרתי הביתה, עם הרבה יוגורטים, שאוכל להכין את הצזיקי שלי :)
תגובות
הוסף רשומת תגובה