מי לא אוהב להסתובב בשוק הפשפשים ביפו? אין חיה כזאת(-: שוק הפשפשים הוא אחד המקומות השמחים, החגיגיים, המצחיקים, המוזרים, ההזויים. יש בו חפצים משונים, וגם לא:
אחד השירים הראשונים שלמדתי לנגן על הגיטרה שלי הוא ג'סיקה של אתניקס. ג'סיקה. שם שעושה לי סנטימנטים לתקופה רחוקה בחיי. כשהזמינו אותי להשקת תפריט הקיץ של ג'סיקה, שוב חשבתי על אותה ג'סיקה, שמילאה את חיי בימים "ההם": "תמיד חשבה שהאלוהים, אהב לראות אותנו מנגנים, כי זה הראש של ג'סיקה, ג'סי ג'סי, ג'סי ג'סיקה אואה אואה אה אואה אואה עכשיו היא רחוקה"
במסגרת "אירועי שבועות הבלתי פוסקים לבלוגרים", נערך גם אירוע של מועצת החלב. נו, איך אפשר בלעדיהם? סדנת מתכוני שבועות, תחת הקונספט: "בשבילי רק חלב ישראלי" (-:
פשטידת ברוקולי וכרישה אני אוהבת פשטידות. אוהבת אותן חמות, נמסות לי בפה, עמוסות בדברים טובים(-: אחד מהירקות החביבים עלי במסגרת הפשטידות הוא הברוקולי. הפעם החלטתי להוסיף לו גם כרישה, והתוצאה יצאה מושלמת! ככה זה נראה בסוף:
כשהקיץ מגיע, אני מחפשת פתרונות מצצנים במיוחד, ולא עמוסי קלוריות. גלידת שמנת זה טעים(אני מטורפת על הצ'אנקי מאנקי של בן & ג'ריס), אבל אויש, כמה שזה לא דיאטטי(-: אז הפעם, החלטתי להכין גלידת יוגורט עם פירות, ואת התוצאה אתם רואים. היא יפה, טעימה, ונהדרת להגשה כשמגיעים אורחים בקיץ, ליד האבטיח(-: אז איך עושים את זה?
בכל פעם שחג שבועות מתקרב, אני כבר מפנטזת על הבלינצ'סים שאני עומדת להכין/לאכול. אני אוהבת בלינצ'סים!!! אני אוהבת אותם מתוקים, מלוחים, עם ירקות או עם גבינה. הפעם הכנתי בלינצ'ס תרד עם תרד וקשקבל, שיתאים לחג שבועות, אבל למי שאוהב בלינצ'סים הם נהדרים כל השנה(-: חומרים לבלינצ'ס (כ-10 יחידות) :
רגע לפני שחג שבועות מגיע, עם כל מאכלי החלב המדהימים שלו, אני רוצה להמליץ לכם על שני דברים לעשות עם המשפחה בחג הזה. יריד ביכורים בכפר הרא"ה שבועות זה גבינות. הרבה גבינות. מחר זה מתחיל!!! 10.5-14.5, כפר הרא"ה(סגור בשבת ובחג) יריד ביכורים במשק יעקבס, עם הגבינות המדהימות שלהם, והלחמים המשגעים של "אגדת לחם". הם מחכים לכם בכפר הרא"ה, עם גבינות, לחמים, עוגות, שמן זית, דבש, יין, פרחים, ועוד:
הוזמנתי לאירוע השקה של פתיחת חנות של נעלי הנוחות "אטרקס" בגן העיר. האירוע התקיים מול הים, באחד מבתי המלון בת"א, מה שכבר התחיל לי את הבוקר עם מצב רוח נהדר(-:
הכנתי מנה של סלט חם ומשגע. המנה מורכבת מירקות אדומים וחמוציות קלויים בתנור, על מצע של נבטי חמניות, עם גבינת עיזים(פרומעז) מטוגנת בפנקו, ורוטב פלפלים קלויים עם דבש. מה אתם אומרים על המנה שלי? הורסת, לא? (-:
לקראת שבועות החלטתי להכין לביבות. אני אוהבת לביבות(-: הפעם, הלכתי על מתכון שיתאים לשבועות, שמשלב גבינה בולגרית ויוגורט כבשים. מתכון מקסים לארוחת חג, כי כמה פשטידות ועוגות אפשר לאכול? (-: את הלביבות אני מכינה בתנור, כדי להימנע מטיגון. מבחינתי, במקומות שאפשר להימנע מטיגון, אני נמנעת. מצד שני, באגף המטוגנים אין כמו צ'יפס ושניצל, והכי טעים? כרובית מטוגנת. על שלושתם אני לא מוותרת(-: לביבות מנגולד, פטריות וגבינה בולגרית מצרכים: