Translate


פשטידת ברוקולי וכרישה מהממת במיוחד(-:


 
 פשטידת ברוקולי וכרישה











אני אוהבת פשטידות.
אוהבת אותן חמות, נמסות לי בפה, עמוסות בדברים טובים(-:
אחד מהירקות החביבים עלי במסגרת הפשטידות הוא הברוקולי.
הפעם החלטתי להוסיף לו גם כרישה, והתוצאה יצאה מושלמת!
ככה זה נראה בסוף:






אבל כדאי שהתחיל מההתחלה(-:

חומרים:
1 חב' כרישה קפואה
1/2 חב' ברוקולי קפוא
1 כוס יוגורט פיראוס





1 קופסא קוטג' למריחה של תנובה(אני אוהבת את המרקם שלו!)
1/2 גליל "פרומעז"(חתוך לחתיכות קטנות)





4 כפות מיונז
4 ביצים
4 כפות קמח תופח





מלח+פלפל
חצי כוס מים פושרים

אופן ההכנה:

מכניסים לסיר את הכרישה והברוקולי, מביאים לרתיחה, ומבשלים כמה דקות עד שמתרכך.
מסננים ושוטפים במים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול:




בקערה מערבבים(אפשר במיקסר או  בערבול ידני):

1 כוס יוגורט פיראוס
1 קופסא קוטג' למריחה של תנובה
1/4 גליל "פרומעז"(חתוך לחתיכות קטנות)
4 כפות מיונז
4 ביצים
4 כפות קמח תופח
מלח+פלפל









קוצצים את הברוקולי והכרובית(לא קטן מדי).
שומרים כוס מהתערובת בצד ומערבבים לתוכה  1/4 גליל של "פרומעז":





מוסיפים את תערובת הברוקולי והכרישה לקערה שבה ערבבנו את שאר החומרים,
ומערבבים עד שהכל מתאחד:





משמנים תבנית קפיצית 26(אני משתמשת בספריי שמן זית)
ושופכים את התערובת.
את הכוס שהשארנו בצד עם הירקות והגבינה מפזרים מלמעלה:




מעטרים בקצח:





 ומכניסים לתנור בחום של 180 עד שמזהיב:





מחלצים מהתבנית:







חותכים:




ומגישים:





 בתיאבון!!!