
אני אוהבת פשטידות.
אוהבת אותן חמות, נמסות לי בפה, עמוסות בדברים טובים(-:
אחד מהירקות החביבים עלי במסגרת הפשטידות הוא הברוקולי.
הפעם החלטתי להוסיף לו גם כרישה, והתוצאה יצאה מושלמת!
ככה זה נראה בסוף:
אבל כדאי שהתחיל מההתחלה(-:
חומרים:
1 חב' כרישה קפואה
1/2 חב' ברוקולי קפוא
1 כוס יוגורט פיראוס
1 קופסא קוטג' למריחה של תנובה(אני אוהבת את המרקם שלו!)
1/2 גליל "פרומעז"(חתוך לחתיכות קטנות)
4 כפות מיונז
4 ביצים
4 כפות קמח תופח
מלח+פלפל
חצי כוס מים פושרים
אופן ההכנה:
מכניסים לסיר את הכרישה והברוקולי, מביאים לרתיחה, ומבשלים כמה דקות עד שמתרכך.
מסננים ושוטפים במים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול:
בקערה מערבבים(אפשר במיקסר או בערבול ידני):
1 כוס יוגורט פיראוס
1 קופסא קוטג' למריחה של תנובה
1/4 גליל "פרומעז"(חתוך לחתיכות קטנות)
4 כפות מיונז
4 ביצים
4 כפות קמח תופח
מלח+פלפל
קוצצים את הברוקולי והכרובית(לא קטן מדי).
שומרים כוס מהתערובת בצד ומערבבים לתוכה 1/4 גליל של "פרומעז":
מוסיפים את תערובת הברוקולי והכרישה לקערה שבה ערבבנו את שאר החומרים,
ומערבבים עד שהכל מתאחד:
משמנים תבנית קפיצית 26(אני משתמשת בספריי שמן זית)
ושופכים את התערובת.
את הכוס שהשארנו בצד עם הירקות והגבינה מפזרים מלמעלה:
מעטרים בקצח:
מחלצים מהתבנית:
חותכים:
ומגישים:
בתיאבון!!!
תגובות
הוסף רשומת תגובה