שבועות הוא חג הפשטידות. אצלי בבית הפשטידה הזו מככבת כל השנה. בכלל, אני אוהבת פשטידות, במיוחד שהן תחת הקונספט של "פשטידה קלה להכנה". בכל פעם שבא לי ארוחת ערב קלה וטעימה, אבל שונה מ"חביתה/עין/סלט/גבינות", אני מדליקה את התנור, מכינה את התערובת בחמש דקות, ויושבת כשעה בשקט, תוך כדי שאני מתמכרת לריח שיוצא מהתנור. פשטידת הברוקולי הכי טובה שלי, במיוחד בשבילכם, מתכון לחג ולכל יום, פשטידת ברוקולי קלה להכנה, וטעימה בטירוף :) פשטידת ברוקולי
מגזין קולינריה, תיירות, ולייף סטייל