דילוג לתוכן הראשי

פוסט צבעוני וקטיפתי במיוחד (-:

הוזמנתי לסדנה צבעונית. סדנה צבעונית, במקום מאד צבעוני. צבעוני ושמח. 
סדנה צבעונית אמורה להתחיל עם ארוחת בוקר צבעונית (-: 
ככה בדיוק היא התחילה, צבעונית וטעימה:


הסדנה התקיימה במרכז "נירלט" החדש בדיזיין סנטר. 
אני אוהבת לשחק עם צבעים. מרכז "נירלט" הוא המקום האידיאלי לשחק איתם. 
מרכז "נירלט" הוא מקום צבעוני להפליא:






לפני כמה שנים, הרבה לפני ימי פייסבוק העליזים, עשיתי קורס צבע ב"נירלט". כמה שמחתי כשהוזמנתי לסדנת צבע שתרענן לי את הזכרון לגבי הטכניקות השונות שלמדתי בעבר. 
ההזמנה לסדנה הייתה לרגל השקת סדרת צבעים מדהימה ביופיה, סדרת "אפקט הקטיפה":





אפקט הקטיפה הוא אפקט דקורטיבי על בסיס מים, המיועד ליישום על קירות פנים ומקנה לקיר מראה משי קטיפתי ומהודר.

אפקט הקטיפה מעניק לקיר ברק רך ומעברי צבע עדינים ממש כמו הקטיפה עצמה.
עם אפקט הקטיפה אפשר לשדרג את חלל הבית בקלות ובמהירות וליצור חלל מעוצב שיש בו אמירה עם הרבה סטייל ובעיקר להעניק לחלל תחושה מעוצבת וחדשה.
אפקט הקטיפה אידיאלי לצביעה על קיר אחד בחלל הסלון, חדר משפחה או חדר השינה, ומספק מראה יוקרתי-קטיפתי לקיר, במהירות ובקלות. 

אפקט הקטיפה מוצע ב-25 גוונים יפים וייחודיים, חלקם טבעיים ועדינים וחלקם עזים ומלאי נוכחות:


 ניתן ליישמו ישירות על קיר צבוע קיים, הנמצא במצב טוב(ללא חורים או סדקים). אפקט הקטיפה הינו בעל ריח רענן ונעים וכן ידידותי למשתמש ולסביבה.



לפני שהתחלנו את הסדנה המעשית קיבלנו הסברים מנציגות החברה על מרכז "נירלט", על השירותים שניתנים בו, ועל האפשרויות המגוונות והצבעוניות שהמרכז הזה מציע ללקוחותיו: 



במרכז "נירלט" מייעצים לגבי בחירת צבעים, וניתן לקנות צבעים מכל גוון במיכל קטן, כדי לנסות על הקיר, ולראות אם אוהבים את הצבע, לפני שרצים לקנות 3 ליטר (-:


ניתן גם לקנות במרכז "נירלט" ציוד
כמו מברשות וספוגיות צביעה:



הגיע הזמן להתחיל לעבוד, לא? (-:
את ההדרכה העבירה לנו איטה, שהיה ברור שכמו שאני אוהבת אוכל, 
ככה היא אוהבת צבעים (-:



קיבלנו קופסה מעץ, אנמית ונטולת הבעה. אני החלטתי לצבוע אותה בשני צבעים. התחלתי עם בסיס סגול(נירוקריל):


ככה נראתה הסגולה שלי, אחרי שכבת צבע ראשונה: 


כל בלוגר בחר לעצמו את הצבעים שאיתם הוא רוצה לעבוד.
היה לנו חדר עם קופסאות בכל מיני צבעים מקסימים:


אחרי ששכבת הבסיס התייבשה, ביצענו תהליך שנקרא "דיסטרסינג"' שזו צביעה לשם קבלת מראה ישן.
את הדיסטרסינג מבצעים ע"י שפשוף של שכבת הבסיס עם נר, כשהשעווה גורמת למראה הישן. חלק מהבלוגרים בחרו לעשו את השכבה השניה עם "אפקט הקטיפה", שיצא מקסים במיוחד.
אחרי צביעה שנייה, שיוף עדין, והוספת שבלונות, ככה נראתה הקופסא שלי, שהפכה להיות קופסא לאכסון תחתיות קפה/בירה/ווטאבר (-:





היתה סדנה מקסימה, אני כבר מתכננת לצבוע את פינת האוכל שלי ב"אפקט הקטיפה" בצבע ירקרק מעושן,
וקיר אחד בחדר שלי באפקט קטיפה
שעוד לא החלטתי לגבי צבעו.
25 גוונים, כל אחד יותר יפה מהשני, קשה לי לבחור (-: 

מחיר מומלץ לאריזת 3 ליטר - 199 ש"ח
אפשר לקרוא עוד פרטים על אפקט הקטיפה בקישור הזה 

מרכז "נירלט"

דיזיין סנטר(מול קניון איילון),
קומת קרקע, רחוב הלח"י 2, בני-ברק
טלפון - 03-6194244 


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

הלחם המופלא של פיליס גלזר. פוסט בריא ומתכון הורס.

כבר בכניסה לביתה של כוהנת הבישול פיליס גלזר, לסדנה של בישול בריא(וטעים!), חיכו לנו פינוקים על השולחן. ביס אחד מהלחם האלוהי שהיא מכינה גרם לי לרצות ממנו עוד ועוד ועוד. לחם כוסמין עם אגוזי מלך וצימוקים. טעמו המיוחד, הנעים, המתגלגל בפה, השאיר אותי מאוהבת. לא רק אותי, האמת. הייתה תמימות דעים בקרב כל משתתפות הסדנה: הלחם הזה נפלא. פיליס נתנה לנו מתכון של האלוהי הזה. בהמשך אני אתן לכם אותו, כי מתכון כזה חייבים לשמור במועדפים :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)