דלג לתוכן הראשי

גלריית תאורה GLOW, אדיסון מתהפך בקברו מגאווה(-:









תאורה.


לפעמים היא נראית לנו כ"כ טריוויאלית.
נכון, היא כבר חלק מאותם דברים שכבר אי אפשר בלעדיהם, וזה הרגע להיזכר בתולדות החשמל:
זה התחיל מ"ויהי אור" בבראשית, ומאז, תוהו ובוהו. 
מאז ההמצאה הכ"כ גאונית של תומאס אלווה אדיסון,
נורת החשמל, הרבה מים עברו בנהר, והרבה חוטי להט עברו שינויים מרחיקי לכת.










התאורה, מעבר להיותה פונקציונאלית, הפכה להיות פריט עיצובי חשוב במעלה, ואין ספק שכל עיצוב, יפה ככל שיהיה, לא יהיה מושלם אם לא תהיה לו התאורה הנכונה:





תוך מחשבה על כך שבעולם כ"כ עמוס בהיצע אין צורך שהלקוח, המעצב או האדריכל "יטייל" בעשרות חנויות תאורה שונות, פתחו האחים איציק ונרי חיימוב, שבבעלותם "רשתות תאורה", את גלריית התאורה GLOW, גלריית מותגי ומעצבי על בתחום התאורה. מה, רק לתמונות מגיעה גלריה? גם למנורות! (-:






הוזמנתי לסיור בגלריית התאורה GLOW, שנמצאת בקריית שדה התעופה(אייר פורט סיטי).
את הסיור בגלריית העל הזו ערך לנו מומחה ה"הום סטיילינג" המקסים מושיק גלאמין, שעבר איתנו על המותגים, המגמות והטרנדים בתאורה:




 אולם התצוגה חדשני וייחודי, מצטיין בעיצוב מודרני-קלאסי, ומציע חווית קנייה  באמצעות הדמיות והמחשות של  חללים שונים בבית: חדרי אורחים, מטבח, חדרי אוכל, חדרי שינה, אמבטיות, משרד ביתי, גינה, בריכות, פארקים, משרדים ועוד. באמצעות ההדמיות וההמחשות המדויקות, הצרכן יכול להתרשם מהאפקטים השונים של גופי התאורה המוצגים במקום:






בגלריה הותקנה תוכנה ייחודית ממוחשבת מהמתקדמות בעולם, המאפשרת שליטה נקודתית בכל גופי התאורה בחלל התצוגה, ובאמצעותה ניתן להדליק ולעמעם כל גוף תאורה הקיים בגלרייה בנפרד ולהתרשם מהאפקט הייחודי שלו.
גלריית  GLOW תוכננה על ידי מעצב העל הבינלאומי דיאן סקירה, בשיתוף האדריכל מיקי קורנהוייזר. עיצוב התאורה הוא פרי יצירתו של אחד ממעצבי התאורה המובילים בישראל- רן טרוים. 
בגלריה מוצגים  מגוון רחב של גופי תאורה שונים, בעיצובים מגוונים, חדשניים, ברמה הטכנולוגית הגבוהה ביותר, לרבות תאורה מקצועית וטכנית שעד כה היה ניתן היה לראותה רק במגזיני העיצוב מהנחשבים בעולם:








  
תמיד רציתי שנדליר, ולא, עדיין אין לי אחד כזה (-:







גלריית התאורה GLOW מציגה גופי תאורה יחודיים של כ-20 מותגים מהמובילים בעולם ביניהם: IGUZZINI מאיטליה, CONCORD, LUMIANCE מאנגליה, BELFIORE מאיטליה, IRIS CRISTAL מספרד, ו-SLIDE  מאיטליה  BIFI LUCE מאיטליה, NOVALUX מאיטליה ועוד. את המוצרים לחברות הללו מעצבים מיטב המעצבים בעולם .


גלריית GLOW מספקת שירותי התקנה של גופי התאורה ו–5 שנות אחריות על כל הפריטים שנרכשים במקום. 
כמה שזה מרהיב, הצבעים, העיצובים, היופי:





































גלריית תאורה GLOW
קרית שדה התעופה, אירפורט סיטי.
ימי פעילות:
 א - ב: משעה 9.00 עד 18.00
שישי: 9.00 עד 13.00
טלפון לפגישת ייעוץ עם מעצב תאורה:  03-9424840

והכי חשוב,
שיהיה לכם יום מואר!


כל הזכויות על התמונות שייכות לשונית וייס ואין להשתמש בהן ללא אישור מפורש מהצלמת

תגובות

  1. אין ספק שתאורה מוסיפה לאוירה בתוך הבית. לכן מאוד חשוב להתאים את התאורה לסיגנון הרהוט שנמצא בתוך הבית.

    השבמחק
    תשובות
    1. בהחלט. תאורה היא הבסיס לכל השאר(-:

      מחק
  2. מושיק מהמם, אני בדיוק רואה את "בא לחדש לכם" בצפייה ישירה ואני סופר נהנית ממנו.
    זה נותן מלא השראה לראות גופי תאורה מגוונים כל כך, אולי הגיע הזמן להחליף את המנורות הסטנדרטיות בביתנו.

    השבמחק

פרסום תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?