כמה פעמים הלכתם לאירוע ובאמת, אבל ממש באמת, הרגשתם שאתם אוכלים במסעדת גורמה?
אם אני אמורה לענות על זה, אז התשובה תהיה "מעט. מעט מדי. פעם אחת, אולי".
הוזמנתי למתחם האירועים שנפתח לאחרונה בת"א, "אביגדור", שממוקם, איך לא, ברח' בן אביגדור (-:
אביגדור הוא לופט אירועים מקסים, בעיצוב אורבני נקי ובמטבח פתוח, בניצוחו של השף רן שמואלי.
רן שמואלי מבשל ומגיש מתוך המטבח הפתוח, ומספק חוויה נהדרת של ריחות, טעמים וצבעים.
הרגשתי שאם אני אחליט יום אחד להתחתן שוב, ללדת שוב, או לחגוג שוב בר מצווה או בת מצווה, זה יהיה הקונספט שלי (-:
נו, טוב, כנראה שאצלי אף אחד מאלו לא יקרה שוב, אבל לאלו מכם שמתכננים עדיין על אירועים בחייהם, "אביגדור" הוא המקום שממנו יצאו האורחים עם "וואו, זה היה אירוע שווה".
תסתכלו מה האורחים שלכם יכולים לאכול בערב של אירוע טעים, בלופט שעוצב ע"י פיצו קדם, מהנחשבים באדריכלי ישראל:
קריספי טפיוקה מוגש עם גואקמולי וסשימי דג ים
ברוסקטה חמימה של טרטר פילה בקר, צלפים גדולים ובצל סגול:
מרק סלק קר מוגש עם פסטו שמיר, טפטוף שמנת חמוצה וסיגר גבינות:
ניסואז שמואלי – דג ים כבוש, ביצים סקוטיות מטוגנות, לוביה, סהרוני בייבי חסה, תפוחי אדמה סגולים, רוטב ניסואז
סלט מוצרלה:
טורטליני(מבצק פסטה שהוכן ורודד במקום!) במילוי ריקוטה ותירס, מוגשים על סלט תירס טרי, אספרגוס דקיק, עירית, שבבי אגוזים מקורמלים, קרם בצל, רוטב שמן עירית:
פילה ברמונדי צרוב על העור, מוגש על "בטחה בסילק" – שעועית לבנה ברוטב מנגולד, קריספי במיה, על הדג – סלסה קצוצה ביד של עגבניות, זעתר, לימון כבוש, זיתי קלמטה, שמן זית:
קרוקומבוש במילוי קרם וניל
סברינה מוגשת עם קרם מסקרפונה ופירות יער
עוגת שכבות מרנג וקרם קפה
סלט פירות מעלף:
בשבילי, האוכל תמיד יהיה לפני המקום.
אוכל הוא אחד המרכיבים החשובים בעיניי, אם לא הכי חשוב, להצלחת אירוע מכל סוג (-:
ובכל זאת, קצת על החלל:
על עיצוב המקום חתומים האדריכלים פיצו קדם ודן טרוים.
הסגנון של "אביגדור" מערב אלמנטים חמים ונקיים עם אלמנטים חשופים של חומרי גלם.
האווירה מזכירה מקומות בבירות תרבות אורבניות מתקדמות.
הסגנון אינטיליגנטי, רגשי, מאופק, עמוק ובהיר.
ב"אביגדור" הסגנון נקי ומינימליסטי, חושף חומרים גסים כמו לבנים מקוריות של המבנה.
העיצוב המאד מאופק שם דגש על המבנה עצמו.
המטבח הפתוח משתלב בשלמות, וכן, יש לי חשק להגיע למטבח הזה שוב, לא אכפת לי מה אני אחגוג (-:
סברינה מוגשת עם קרם מסקרפונה ופירות יער
עוגת שכבות מרנג וקרם קפה
סלט פירות מעלף:
בשבילי, האוכל תמיד יהיה לפני המקום.
אוכל הוא אחד המרכיבים החשובים בעיניי, אם לא הכי חשוב, להצלחת אירוע מכל סוג (-:
ובכל זאת, קצת על החלל:
על עיצוב המקום חתומים האדריכלים פיצו קדם ודן טרוים.
הסגנון של "אביגדור" מערב אלמנטים חמים ונקיים עם אלמנטים חשופים של חומרי גלם.
האווירה מזכירה מקומות בבירות תרבות אורבניות מתקדמות.
הסגנון אינטיליגנטי, רגשי, מאופק, עמוק ובהיר.
ב"אביגדור" הסגנון נקי ומינימליסטי, חושף חומרים גסים כמו לבנים מקוריות של המבנה.
העיצוב המאד מאופק שם דגש על המבנה עצמו.
המטבח הפתוח משתלב בשלמות, וכן, יש לי חשק להגיע למטבח הזה שוב, לא אכפת לי מה אני אחגוג (-:
"אביגדור" מתחם אירועים
רחוב בן אביגדור 22, תל אביב
איזו רשומה נהדרת הכל כל כך אלגנטי ומקסים .
השבמחקוהצלמת כל הכבוד כזאת מוכשרת .
תמר, תודה רבה!! איזה כיף((-: שמחה שנהנית (-:
מחקהאוכל נראה טעים, אך מה לגבי אלו שהגיעו לאירוע עסקי והם אוכלים כשר?
מחקמה עליהם לעשות כאשר כולם אוכלים מסביבים ולהם אין מה לאכול?
אני כבר מחכה להיות מוזמנת לאירוע שם, האדיבות של הצוות יחד עם המטעמים המיוחדים, שוברים כל דימוי של "אירוע רבע עוף" והופכים לחוויה.
השבמחקשוש חזן גרינברג
שוש, אני מסכימה איתך לחלוטין. גם אני מחכה שמישהו כבר יעשה שם משהו, מסיבה, חתונה, או מה שלא יהיה (-:
מחקבא לי לטרוף את כל הקרוקומבוש!
השבמחקשונית, התמונות שלך מדהימות, מעוררות חשק ופותחות לי את התיאבון על הבוקר...
יונתן, תודה רבה!
מחקשיהיה לך יום עם תיאבון נפלא ואוכל טעים, וגם לי בא קרוקומבוש!!! (-: