דלג לתוכן הראשי

צובעים את "לבן" עם "דיש וויש" (-:


צבעים.
ממש יפה לקשט איתם את הבית.
ומה עם המטבח?
גם הוא צריך קצת אופנה וצבע (-:





בסיור הקולינארי שערכנו בירושלים, אחרי הסיור בשוק מחנה יהודה , והארוחה המקסימה אצל טלי פרידמן ב"האטליה" שלה,
היינו חייבים הפסקת קפה.
הגענו לסינמטק, למסעדת "לבן", שם התיישבנו ל"מנוחת לוחמי הקולינאריה" (-:




הנוף מ"לבן" משגע.
אל מול נוף קסום ועוצר נשימה של חומות העיר העתיקה, מגדל דוד וכנסיית דור מציון, שוכנת לה מסעדת לבן, שנוסדה לפני ארבע שנים.
חומות העיר נפרשו מולנו, איזה יופי לנוח מול היופי הזה:


המסעדה, הממוקמת במתחם הסינמטק בירושלים, כוללת חלל פנימי חם ומזמין, בר גדול ומרפסת חיצונית המשקיפה אל העיר העתיקה:











ב"לבן" התענגנו על קינוחים, שוקו, קפה, ושתייה קלה:









  
בזמן המנוחה הוצגו לנו מוצרים שמאז שיש לי אותם, חיי השתנו (-: נו, טוב, לא נגזים, אבל המוצרים של חברת "דיש וויש" התגלו כיעילים להפליא למטבח, עם פונקציונאליות משובחת, ובעיצוב  צבעוני, אופנתי ומשגע:






מוצרי "דיש וויש", בעיניי, הם מתנה מקסימה למי שיש לו הכל, וגם למי שלא(-: 
לחנוכת בית, כמתנה לחג לדודות שאף פעם לא יודעים מה להביא להן, או סתם כמתנה צבעונית, פונקציונאלית ומשמחת לכל אירוע, ובעיקר כמתנה כיפית, כשבא לנו לפנק לעצמנו את המטבח (-:


את המוצרים המהממים האלו הציגה לנו אפרת כהן, מנהלת השיווק של "דיש וויש", כשהמוצר הזה, שהיא מחזיקה, הפך להיות הכי שימושי אצלי במטבח. האמת, אני ממש, אבל ממש אוהבת אותו(-:
משטח ייבוש הכלים של "דיש וויש", המצאה גאונית!



קצת על "דיש וויש": 
דיש-וויש בא לעולם כתוצאה של משבר יחסים עם מגבת(-: 
כטיבן של המצאות מבריקות, גם המוצר הראשון של "דיש-וויש", משטח לייבוש כלים (שעל שמו נקראת הסדרה כולה) נולד במקרה מתוך רצון למצוא פיתרון חלופי למגבת המטבח שיכולתה לספוג מים מהכלים שנשטפו מוגבלת ובמהרה הופכת לסמרטוט המדיף ריח לא נעים.
מאחורי החברה עומדת חנה מוסנזון, שבעת ביקור אצל בת-דודתה דבורי הופמן-לוביץ', ראתה אלתור משודרג למגבת הסופגת המוכרת. מוסנזון, שבמשך שנים עסקה בתחום החינוך והיתה חסרת ניסיון עסקי וכלכלי, החליטה להסתער על הפרויקט ודאגה לרשום עליו פטנט. הרעיון המקורי הפך אותה ליזמית רעבה ובמשך שנה וחצי בדקה, גזרה, תפרה, הרטיבה וכיבסה סוגים שונים של בדים וספוגים על מנת להגיע לתוצאה שתשביע את רצונה. האמת, התוצאה שהשביעה את רצונה משביעה היום את רצוני (-:





"דיש-וויש" - משטח לייבוש כלים: משמש מצע ספיגה מעוצב לכלים השטופים, נטול ריחות לוואי, ניתן לכיבוס ובעל יכולת ספיגה גדולה. מתאים כמתנה גם לבעלי מדיחי הכלים, שכן תמיד יש מספר כלים גדולים הנשטפים ביד, או לחילופין כמות קטנה של כלים שאינה מצדיקה את הפעלת המדיח. מראהו האותנטי מעניק אווירה חמה, וכשהכלים יבשים ניתן לתלות אותו לייבוש ולפנות מקום על משטח העבודה. מחיר מומלץ לצרכן: 64.90 ₪.
ככה הוא נראה אצלי במטבח, ואני חייבת לציין שהוא מתנה נהדרת כשרוצים להביא משהו שימושי ולא יקר:








המוצר הבא שהוצג לנו היה סינר פונקציונאלי מקסים ומקורי, עם כל ה"שיכלולים", ועם מקום לכל דבר, החל מטלפון נייד וכלה במגבת (-: בסינרים, האמת, אני פחות משתמשת, אבל לאלו שמשתמשות, זה סינר על! (-: 
מחיר מומלץ לצרכן: 94.90-104.90 ₪. 

צבעוני ושמח, עם מקום לתליית המגבת:





ויש גם כיס לטלפון הנייד(הכי חשוב, לא?) (-:








גם במוצר הבא התאהבתי. כ"כ שימושי, כ"כ חכם (-:
נכון שבזמן הפשרת פיתות במיקרוגל, צריך לשים אותן על נייר סופג, כדי שהמים שיוצאים ייספגו?
מעכשיו לא!
המוצר העגול המקסים הזה מאפשר לחמם פיתות, לחמניות ופרוסות לחם שיצאו מהמקפיא בקלות וביעילות (-: 


כמו האח הגדול, "דיש וויש", גם האח הקטן, "קאפ וויש" הינו בעל יכולת ספיגה גבוהה, נטול ריחות לוואי, מתייבש במהירות וכביס. הוא מהווה תחתית נוחה לכוס האישית המלאה במשקה, ולאחר שטיפתה ניתן לייבש אותה על גבי ה"קאפ וויש" הן במטבח והן על שולחן העבודה. ה"קאפ וויש" נמכר בזוגות, וגם הוא מוצר נהדר, אם כי בו אני משתמשת פחות, כי כוסות אני רוחצת רק במדיח (-:





המוצר הבא הוא עוד אחד מהשימושיים ביותר שהיו לי במטבח.
לפעמים בא לי לשאול: "איך לא חשבו על זה קודם?", וזה מה שעלה לי לראש גם כשהבאתי את ה"סירונים" הביתה (-:


סירונים: אוחז הסירים המעוצב של "דיש-וויש" בעל כיס מיוחד לאצבעות, מגן על הידיים, עוזר להרים סירים ומחבתות חמים מהכירה או להוציא כלים מהמיקרו, ומסייע לאחוז בידית המכסה כאשר רוצים לבחון את התבשיל (במיוחד כשיש צורך לבחוש את התבשיל ביד אחת ולהרים את המכסה בשנייה). הסירונים בטיחותיים יותר מן השימוש במגבת, ולהבדיל מכפפה, השימוש בהם מהיר, זמין ונוח בשל גמישותם וגודלם הפונקציונאלי. מחיר מומלץ לצרכן: 24.90 ₪.










עוד מוצר מדליק לצבוע איתו את המטבח הוא
שרוולים חובקים מעוצבים.
זהו מוצר נוסף להגנת הידיים מחום, הניתן לשימוש על ידית המחבת המתכתית, להגנה על להבי סכינים חדים או לידית המקרר למניעת לכלוך, כתמים והחלקת הידיים הרטובות. מחיר מומלץ לצרכן: 34.90-39.90 ₪.





את כל המוצרים המדהימים האלו שקיבלנו, הכנסנו לתוך מוצר נוסף מהסדרה החכמה הזו, תיק אכסון נייד (-:
Wish Bag (סלקל): סל המתקפל וניתן לנשיאה בתוך תיק היד, עשוי 100% כותנה, גודלו 43x47 ס"מ, בעל קיבולת אכסון מרשימה, ניתן לכיבוס ונתלה לייבוש בצל וממתין לשימוש הבא בסבלנות. כיסו הפנימי של הסל יאחסן בשמחה חפצים יקרי ערך, והודות לכפתור וללולאה הצמודים אליו, ניתן לארוז אותו בקלות ובנוחות בתוך המזוודה או תיק היד. ניתן להשתמש בסל המעוצב לצורך קניות, נשיאת מחברות וקלסרים ללימודים, נשיאת עליונית כשיוצאים לקניון, לסרט או לספרייה או לאחסון עיתונים ישנים, מוצרי נייר למחזור ובקבוקי פלסטיק ריקים. מחיר מומלץ לצרכן: 49.90 ₪.




את המוצרים הנפלאים של "דיש וויש" אפשר להשיג בחנויות המובחרות.
רשימת החנויות המלאה באתר האינטרנט: http://www.dishwish.co.il/


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?