דילוג לתוכן הראשי

טירמיסו זה לא רק קינוח (-: קוקטייל טירמיסו אלכוהולי משגע עם וודקה ואן גוך







שבה למדנו להכין קוקטיילים משגעים.
עוד קוקטייל נהדר שהכנו באותו ערב היה קוקטייל טירמיסו מתוק וטעים,
עם וודקה קוקוס, וליקר קפה מהמם.
דיאטטי הוא לא, אבל טעים בטירוף הוא כן (-:








איך מכינים, שלב אחרי שלב:

קוקטייל טירמיסו

Tiramisu

המצרכים:   
1 מעדן הגולן
נס קפה בטעם אגוזים
½  בקבוק קפה בוהם
¼  ואן גוך בטעם קוקוס
0.5 קילו גלידה שוקולד בלגי
וופלים

אופן ההכנה:

ב-½ מכלי הקיבול של הבלנדר שמים קרח:




מוסיפים את כל המרכיבים, 
מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם של ברד


1 מעדן הגולן





נס קפה בטעם אגוזים







½  בקבוק  קפה בוהם
¼  ואן גוך בטעם קוקוס





½ קילו גלידה שוקולד בלגי










יוצקים לכוס יפה וקפואה






במקביל מכינים רוטב שוקולד :

מרתיחים נייצ'ר וואלי ושמנת 32%.
לאחר הרתיחה מוסיפים 2 חפיסות שוקולד מריר מומס.

הצעת הגשה: 
מגישים עם וופלים עטופים בשוקולד החם, וטבולים בקוקוס








עוד קוקטייל כיפי, 
על בסיס ואן גוך מלון+ואן גוך אננס:





Van Gogh Tropical 
המצרכים:     
 120cc ואן גוך בטעם אננס
60cc ואן גוך בטעם מלון

60cc סאוור (מיץ לימון סחוט טרי ומי סוכר)
30cc  סירופ בטעם ג'ינג'ר
30cc ריבת פסיפלורה
מיץ מנגו קר מאוד
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של השייקר ממלאים בקרח ,    
מוסיפים את  כל המרכיבים,
משקשקים היטב

הצעת  הגשה:
מסננים את הקוקטיל ללא הקרח ל-½ כוס גבוהה קפואה 
משלימים עם מיץ המנגו ומקשטים עם אשכולית אדומה 







ולסיום, קוקטייל על בסיס וודקה הפרימיום של ואן גוך, 
 ואן גוך BLUE

קצת על ואן גוך BLUE:


הוודקה המשובחת הינה מהדורה מיוחדת של וודקה אולטרה פרימיום אשר עוברת זיקוק משולש במזקקה המלכותית Dirkzwager שבסכידם, הולנד.

הזיקוק המיוחד יוצר טעם חלק וניחוח עשיר של עשבים ירוקים טריים. 
הוודקה עשויה משלושה מקורות חיטה בינלאומיים שנבחרו בקפידה:
צרפת, גרמניה והולנד. 
BLUE פותחה במהלך השנתיים האחרונות על ידי המזקק הראשי של המזקקה,
מר טים ווס, מתוך החלטה ליצור וודקה ייחודית, חלקה ויוקרתית.
את ה - BLUE ניתן לערבב בקוקטיילים וגם להנות ממנה נקייה. 
BLUE זכתה בפרס בתחרות  Spirit Of The Year לשנת 2009 ובמדליית זהב בתחרות יוקרתית שנערכה בסן פרנסיסקו.
כחותמת לאיכות המוצר, מדליית הזהב מעטרת את המארז היוקרתי בו נמכרת
וודקה BLUE.            
לכל מארז מצורף פרוספקט המתאר את יחודו של המוצר ומשמש מעין
'תעודת אחריות' לאיכות המוצר.





ולקוקטייל!!!
וודקה בלו+סאוור+ספרייט







מקשטים עם אגסים:





והעיקר... שיהיה שמח!!!

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח.
בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה.
אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית.
כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים.
אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית.
ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים.
כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע.
מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח. 
מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד. 
המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים. 
את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים.
הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים. 

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי.
פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :)
הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :)
ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.