דילוג לתוכן הראשי

טירמיסו זה לא רק קינוח (-: קוקטייל טירמיסו אלכוהולי משגע עם וודקה ואן גוך







שבה למדנו להכין קוקטיילים משגעים.
עוד קוקטייל נהדר שהכנו באותו ערב היה קוקטייל טירמיסו מתוק וטעים,
עם וודקה קוקוס, וליקר קפה מהמם.
דיאטטי הוא לא, אבל טעים בטירוף הוא כן (-:








איך מכינים, שלב אחרי שלב:

קוקטייל טירמיסו

Tiramisu

המצרכים:   
1 מעדן הגולן
נס קפה בטעם אגוזים
½  בקבוק קפה בוהם
¼  ואן גוך בטעם קוקוס
0.5 קילו גלידה שוקולד בלגי
וופלים

אופן ההכנה:

ב-½ מכלי הקיבול של הבלנדר שמים קרח:




מוסיפים את כל המרכיבים, 
מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם של ברד


1 מעדן הגולן





נס קפה בטעם אגוזים







½  בקבוק  קפה בוהם
¼  ואן גוך בטעם קוקוס





½ קילו גלידה שוקולד בלגי










יוצקים לכוס יפה וקפואה






במקביל מכינים רוטב שוקולד :

מרתיחים נייצ'ר וואלי ושמנת 32%.
לאחר הרתיחה מוסיפים 2 חפיסות שוקולד מריר מומס.

הצעת הגשה: 
מגישים עם וופלים עטופים בשוקולד החם, וטבולים בקוקוס








עוד קוקטייל כיפי, 
על בסיס ואן גוך מלון+ואן גוך אננס:





Van Gogh Tropical 
המצרכים:     
 120cc ואן גוך בטעם אננס
60cc ואן גוך בטעם מלון

60cc סאוור (מיץ לימון סחוט טרי ומי סוכר)
30cc  סירופ בטעם ג'ינג'ר
30cc ריבת פסיפלורה
מיץ מנגו קר מאוד
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של השייקר ממלאים בקרח ,    
מוסיפים את  כל המרכיבים,
משקשקים היטב

הצעת  הגשה:
מסננים את הקוקטיל ללא הקרח ל-½ כוס גבוהה קפואה 
משלימים עם מיץ המנגו ומקשטים עם אשכולית אדומה 







ולסיום, קוקטייל על בסיס וודקה הפרימיום של ואן גוך, 
 ואן גוך BLUE

קצת על ואן גוך BLUE:


הוודקה המשובחת הינה מהדורה מיוחדת של וודקה אולטרה פרימיום אשר עוברת זיקוק משולש במזקקה המלכותית Dirkzwager שבסכידם, הולנד.

הזיקוק המיוחד יוצר טעם חלק וניחוח עשיר של עשבים ירוקים טריים. 
הוודקה עשויה משלושה מקורות חיטה בינלאומיים שנבחרו בקפידה:
צרפת, גרמניה והולנד. 
BLUE פותחה במהלך השנתיים האחרונות על ידי המזקק הראשי של המזקקה,
מר טים ווס, מתוך החלטה ליצור וודקה ייחודית, חלקה ויוקרתית.
את ה - BLUE ניתן לערבב בקוקטיילים וגם להנות ממנה נקייה. 
BLUE זכתה בפרס בתחרות  Spirit Of The Year לשנת 2009 ובמדליית זהב בתחרות יוקרתית שנערכה בסן פרנסיסקו.
כחותמת לאיכות המוצר, מדליית הזהב מעטרת את המארז היוקרתי בו נמכרת
וודקה BLUE.            
לכל מארז מצורף פרוספקט המתאר את יחודו של המוצר ומשמש מעין
'תעודת אחריות' לאיכות המוצר.





ולקוקטייל!!!
וודקה בלו+סאוור+ספרייט







מקשטים עם אגסים:





והעיקר... שיהיה שמח!!!

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

קציצות בשר נהדרות ורכות, עם גזר ותפוח אדמה. מתכון מנצח, גם לילדים שלא מוכנים לאכול ירקות.

אני אוהבת קציצות. מאד מאד אוהבת קציצות. ויש לי בעיה: הבת שלי לא אוכלת כמעט ירקות. לפעמים אני מנסה להכין כל מיני דברים שאפשר לגוון אותם בירקות, כדי שיכנסו לה קצת ויטמינים חיוניים לגוף. ככה המצאתי את הקציצות האלו. פשוט לקחתי את מתכון הקציצות הרגיל שלי, ושדרגתי אותו. הקציצות טעימות להפליא, רכות ועושות שמח בלב. וכמו תמיד אצלי: המתכון גם קל להכנה. צ'יק צ'ק ויש ארוחת צהריים. אלו קציצות בשר מטוגנות, שאני מכינה אותן לפעמים עם עוף, לפעמים עם הודו, ולפעמים עם בקר. לפי החשק ולפי מה שיש בבית. אז הנה, המתכון לקציצות שתמיד מצליחות, ובתיאבון :)