כבר סיפרתי לכם על סדנת הקוקטיילים של וודקה ואן גוך,
שבה למדנו להכין קוקטיילים משגעים.
עוד קוקטייל נהדר שהכנו באותו ערב היה קוקטייל טירמיסו מתוק וטעים,
עם וודקה קוקוס, וליקר קפה מהמם.
דיאטטי הוא לא, אבל טעים בטירוף הוא כן (-:
איך מכינים, שלב אחרי שלב:
קוקטייל טירמיסו
Tiramisu
המצרכים:
1 מעדן הגולן
נס קפה בטעם אגוזים
½ בקבוק קפה בוהם
¼ ואן גוך בטעם קוקוס
0.5 קילו גלידה שוקולד בלגי
וופלים
אופן ההכנה:
ב-½ מכלי הקיבול של הבלנדר שמים קרח:
מוסיפים את כל המרכיבים,
מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם של ברד
1 מעדן הגולן
נס קפה בטעם אגוזים
½ בקבוק קפה בוהם
¼ ואן גוך בטעם קוקוס
½ קילו גלידה שוקולד בלגי
יוצקים לכוס יפה וקפואה
במקביל מכינים רוטב שוקולד :
מרתיחים נייצ'ר וואלי ושמנת 32%.
לאחר הרתיחה מוסיפים 2 חפיסות שוקולד מריר מומס.
הצעת הגשה:
מגישים עם וופלים עטופים בשוקולד החם, וטבולים בקוקוס
עוד קוקטייל כיפי,
Van Gogh Tropical
המצרכים:
120cc ואן גוך בטעם אננס
60cc ואן גוך בטעם מלון
60cc סאוור (מיץ לימון סחוט טרי ומי סוכר)
30cc סירופ בטעם ג'ינג'ר
30cc ריבת פסיפלורה
מיץ מנגו קר מאוד
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של השייקר ממלאים בקרח ,
מוסיפים את כל המרכיבים,
משקשקים היטב
הצעת הגשה:
מסננים את הקוקטיל ללא הקרח ל-½ כוס גבוהה קפואה
משלימים עם מיץ המנגו ומקשטים עם אשכולית אדומה
ולסיום, קוקטייל על בסיס וודקה הפרימיום של ואן גוך,
ואן גוך BLUE
קצת על ואן גוך BLUE:
הוודקה המשובחת הינה מהדורה מיוחדת של וודקה אולטרה פרימיום אשר עוברת זיקוק משולש במזקקה המלכותית Dirkzwager שבסכידם, הולנד.
הזיקוק המיוחד יוצר טעם חלק וניחוח עשיר של עשבים ירוקים טריים.
הוודקה עשויה משלושה מקורות חיטה בינלאומיים שנבחרו בקפידה:
צרפת, גרמניה והולנד.
BLUE פותחה במהלך השנתיים האחרונות על ידי המזקק הראשי של המזקקה,
מר טים ווס, מתוך החלטה ליצור וודקה ייחודית, חלקה ויוקרתית.
את ה - BLUE ניתן לערבב בקוקטיילים וגם להנות ממנה נקייה.
BLUE זכתה בפרס בתחרות Spirit Of The Year לשנת 2009 ובמדליית זהב בתחרות יוקרתית שנערכה בסן פרנסיסקו.
כחותמת לאיכות המוצר, מדליית הזהב מעטרת את המארז היוקרתי בו נמכרת
וודקה BLUE.
לכל מארז מצורף פרוספקט המתאר את יחודו של המוצר ומשמש מעין
'תעודת אחריות' לאיכות המוצר.
ולקוקטייל!!!
וודקה בלו+סאוור+ספרייט
מקשטים עם אגסים:
והעיקר... שיהיה שמח!!!
תגובות
הוסף רשומת תגובה