Translate


מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)






בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים


כלים:
כוסות שקופות להגשה
מיקסר
מעבד מזון

חומרים:
עוגיות אוראו מרוסקות בינוני

לשכבות הגבינה:
1 חב'(500 ג') גבינה לבנה 5% תנובה
1 קופסה גבינת שמנת (נפוליאון)
2 חב'(500 מ"ל) שמנת מתוקה 38% 
3/4 כוס סוכר
1/2 חב' אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס בוטנים מסוכרים(השתמשתי בבוטנים של PLANTERS)
*הבוטנים מגיעים בפחית שומרת טריות עם מכסה לסגירה, כך שאפשר להשתמש בכמה שצריך ולהשאיר לפעם הבאה. מצד שני, אהמממ, ברגע שטועמים אותם, לא נשאר כלום בקופסא. מדהימים!!





לקישוט מלמעלה:
עוגיות שוקולד צ'יפס קנויות- מרוסקות בינוני במעבד מזון
מקלוני שוקולד כיף כף
עוגיית אוראו

הכנת תערובת הגבינות:
מערבבים את שתי הגבינות לתערובת אחידה.
טוחנים את הבוטנים המסוכרים(לא דק מדי) במעבד מזון, ומוסיפים בעדינות לתערובת.
בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, ותוך כדי מוסיפים את פודינג הוניל.
מקציפים עד שהתערובת יציבה.
בתנועות קיפול מוסיפים את הקצפת לתערובת הגבינות.

להרכבת המנה:


בכוס שקופה מניחים עוגיית אוראו בתחתית.
מעל שמים שכבת גבינה.
מפזרים שכבה של עוגיות אוראו טחונות.
שמים עוד שכבת גבינה, עוד אוראו, ועוד גבינה.
מעל מפזרים עוגיות שוקולד צ'יפס מרוסקות.
נועצים שני מקלות שוקולד כיף כף, או מה שבא לכם לקשט איתו,
ומסיימים עם עוגיית אוראו.


מכניסים לקירור ל-24 שעות.
מגישים עם כפית, ונהנים מכל ביס :)





מוזמנים לעקוב אחרי foodil