טפאו אהובתי מתחדשת בימי שני עם קונספט חדש, מדליק וטעים:
מהים אל הצלחת :)
מסעדת הטאפאס-בר TAPEO משיקה ערבי סביצ'ה ספיישל שיתקיימו מדי יום שני בת"א, החל מהשעה 18.00 ועד לשעות הקטנות של הלילה.
בימי שני ירכיב השף אבי כהן את המנות המיוחדות, הספיישל'ס של ימי שני, בעמדת הבר.
שווה לשבת על הבר, ולראות את זה קורה. חוויה מקסימה וטעימה להפליא.
ההכנה מתבצעת אל מול עיני הסועדים, ולצד התפריט הקבוע והמשובח של המסעדה שקיימת כבר 13 שנה ונותנת חוויה מושלמת של מנות טאפאס נהדרות.
לא מעט פעמים ביקרתי בטפאו, ואין ספק, טפאו היא מהמקומות שתמיד כיף לי לחזור אליהם.
הטאפאסים, האווירה, הטריות, האומנות- הכל נעים לי בטפאו.
השף אבי כהן, שברזומה שלו מסעדות מעולות כמו: הרברט סמואל, צפון אברקסס, אונמי, סושיאל קלאב, הוא מומחה לסביצ'ה ולמד את תחום הדגים לעומקו במשך השנים.
בין המנות הבולטות שיוגשו בערבי הסביצ'ה:
*סביצ'ה בס
בס קצוץ מושרה קלות בויניגרט לימון ועירית . עשבי תיבול ובצל סגול עם רוטב פלפלים פיקנטי (42 ש"ח)
*פסקאדו דל מאר
פרוסות דג ים נא עם שמן זית ולימון, סלט קייצי של שורשים ורוטב מנגו הבאנרו (44 ש"ח)
*קרפצ'יו פולפו
תמנון פרוס דק ומתובל בפפריקה מעושנת . פיימנטון פיקנטי כבוש ומיקרו בזיליקום (40 ש"ח)
מנה נהדרת, מענגת, ומומלצת!
*טרס גאמבס
סביצ'ה שרימפס ב"מרינדה ארוכה" עם שומר, פלפלים וכוסברה קצוצים. קרם אבוקדו וטורטיה פריכה (44 ש"ח)
*טונה אדומה
טונה עטופה בסומק ופפריקה צרובה על הגריל, סלקים צלויים וסלסה ורדה (56 ש"ח)
נפלאה. כל ביס הרגיש לי אלוהי.
מנות הסביצ'ה ילוו בתפריט קוקטיילים ספיישל
סנגריה בלנקה (יין לבן, ג'ין וסאן ג'רמן)
ריקו קוויפה (סטולי וניל, ליים ופירות יער)- קוקטייל נפלא, מומלץ לנסות!
קרליטו (וודקה, סברס, מנגו, לימון ונענע)
לה אולטימה פאלברה (טקילה, שרטרז, מרצ'ינו וליים)
לאלו שאוהבים להרגיש את האלכוהול יורד בגרון. היה לי חזק אבל טעים להפליא.
מלבד הסביצ'ה הנפלא, טעמתי מנות נוספות, חלק הן כבר טעמתי בעבר, וחלק חדשות עבורי.
מנת השרימפס בקדאיף על גוואקמולי היא מנה שאני אוהבת במיוחד, ואין פעם שאני מגיעה לטפאו ולא מזמינה אותה.
גם הכרובית ברוטב אנשובי היא מהחביבות עלי, כי נו, אתם יודעים, אני אוהבת כרובית :)
ממנות הירקות אני אוהבת גם את הפטריות הממולאות.
פטריות ממולאות בצנוברים, גבינת צאן ושבבי פטריות על רוטב זעפרן
אספרגוס על הגריל עם לימונים כבושים ואיולי מתובל.
עונג אמיתי, אספרגוס תמיד מנצח אצלי.
קסדיה במילוי פטריות פורטובלו וגבינת מנצ'גו
הראשונה והמדויקת- סינטה צ'ימיצ'ורי.
סינטה צרובה בגריל, עם צ'ימיצ'ורי בצל ירוק (מוגש MR)
מנה בשרית נוספת מוצלחת מאד הייתה מנת קזואלה דה קרנה-
נתחוני שייטל בשמן זית ולימון עם בצל ירוק ועגבניות שרי
לקינוח הזמנתי... שוקולד :)
קינוח נוסף היה טאפאס קרם קטלן
וזהו.
קפה טוב לסיום, ושוב יצאתי ממסעדת טפאו, מסעדת הטאפאסים הכי טובה בעיר, בדיוק באותו מצב שבו אני יוצאת ממנה תמיד:
"בקרוב אשוב, חכו לי".
ערבי סביצ'ה ב-TAPEO תל אביב
בכל יום שני
הארבעה 16, תל אביב
03-6240484
תגובות
הוסף רשומת תגובה