דילוג לתוכן הראשי

סילבסטר במסעדות - עד 250 ש"ח לאדם. פוסט חברתי, ויש גם הסעות חינם בת"א!


אז אחרי שקיבלתי למייל כמה הצעות לחגוג סילבסטר ב-500 ש"ח ומעלה לאדם, וזה הגיע גם עד ל-800 לאדם, מה שהצליח להוציא אותי משלוותי (כי הטירוף סביב נשיקת הסילבסטר חוצה כל גבול של הגיון בעיניי), החלטתי לרכז אפשרויות לבילוי של ערב הסילבסטר במסעדות שאפשר לחגוג בהן בכיף ובשמחה במחיר שפוי של עד 250 ש"ח לאדם, ובחלקן גם הרבה פחות.
אז אם שאלתם את עצמכם איפה חוגגים בסילבסטר, אז הנה. הפוסט הזה בשבילכם.
אז יאללה, צאו לחגוג, תהנו, אל תקרעו את הכיס, אין לזה באמת סיבה הגיונית :)
*כל הנתונים, המחירים והמנות מטעם נציגי המסעדות ובאחריותן.

ושתהיה לנו אחלה 2016!!!!!






אזור המרכז 

אזור השרון

גרציא - עמק חפר
קפה ביסטרו גרציא בקיבוץ העוגן שבעמק חפר עורך מסיבת סילבסטר חגיגית, הכוללת הופעה חיה של הרכב מוזיקלי עליז ושמח.
מחיר לכרטיס כניסה, כולל כוס קאווה בחצות: 85 ₪.
תפריט הסילבסטר כולל מבחר מנות ספיישל ומנות מהתפריט הקבוע:
קרם פולנטה עם שרימפס מוקפצים במחבת בחמאת תבלינים עם שרי ואפונים- מחיר: 42 ₪.
סלט שומר חי מתובל בלימון סחוט טרי, עם שרימפסים בחמאת עשבי תיבול, פלחי אבוקדו, פילטים של תפוז, צנונית ורוקט-מחיר: 49 ₪
סביצ'ה דניס עם תותים וכוסברה- מחיר: 39 ₪.
קרפצו' בקר עם רוקט, בלסמי ופרמזן. מחיר: 41 ₪
בייבי ריזוטו דלעת וערמונים. מחיר: 39 ₪
קפלוטי במילוי סלק ברוטב יוגורט חם: מחיר: 42 ₪.
סלמון כבוש בסלק סגול ופלחי תפוז. מחיר: 39 ₪
כריך סינטה- ג'בטה לבנה עם איולי פלפלים, ובתוכה נתחי סינטה שהוקפצו על מחבת עם פלפלים ומעל גבינת גאודה מותכת, מוגש עם פוטטוס בצד.  מחיר: 62 ₪
מיני המבורגר- 2 לחמניות שומשום, שבכל אחת מונח המבורגר במשקל 100 גרם, איולי צ'ילי, עגבניה, בצל וחסה. מוגש עם צ'יפס בצד. מחיר:  62 ₪
חמישיית טאפאסים המשתנים בהתאם לעונה ולמצב הרוח. מחיר: 44 ₪
צילום: יעל האן

גרציא, קיבוץ העוגן
להזמנת מקום מראש, טלפון: 09-8943942


הדלי האסייתי - הוד השרון
הדלי האסייתי חוגגים סילבסטר עם המנה האהובה ביותר במטבח התאילנדי.
מסעדת 'דלי אסייתי' בהוד השרון חוגגת את כניסת השנה האזרחית החדשה עם תפריט ספיישלים ייחודי שיצר השף אלי אדרי.
בין המנות שיוגשו: "פו פאד פונג קארי " מנה תאילנדית קלאסית של קוקטייל סרטנים ושרימפס בקארי צהוב וצ'ילי על בסיס שמנת מוגש עם אורז לבן מאודה ולדברי השף אחת המנות האהובות מהמטבח התאילנדי!
ספיישלים נוספים: סלט פטריות תאילנדי ברוטב חמאת בוטנים המורכב מ-2 סוגי פטריות, תערובת חסות וגזר ברוטב על בסיס חמאת בוטנים; "פיצה טונה"- טורטייה עם סשימי טונה, פלפל חלפניו, זיתי קלמטה, בצל סגול ורוטב איולי אנשובי; ספיישל קומבינציה: פוטו ספייסי טונה בטמפורה, סלמון טמפורה רול, אצבעות אונגי בטמפורה ברוטב סלק וואסאבי.
בפינת המתוקים - מוס שוקולד אוורירי, מוגש עם קצפת וניל ותותים טריים.
צילום: בן יוסטר
דלי אסייתי
רחוב הבנים מס' 15, הוד השרון
טלפון: 09-8992555

ביתא קפה - צמרות הרצליה
איילת מבשלת תפריט סילבסטר בביתא קפה צמרות
להשלמת החוויה: יינות משובחים, ובאוויר - מוזיקה משמחת.
ביתא קפה צמרות חוגגים את ערב השנה האזרחית החדשה עם תפריט חגיגי של השפית איילת לטוביץ'.
ביום חמישי, 31.12 החל מהשעה 19:30 תציע איילת מנות מגוונות על בסיס ירקות, דגים ובשרים משובחים שיוגשו לצד תפריט יין מיוחד שנבנה עבור האירוע, כשברקע מוזיקה משמחת שנבחרה במיוחד.
בין המנות הראשונות: טרטר בקר, חזרת, עסיס עגבניות וצ׳יפס ארטישוק ירושלמי; אצבעות דג מטוגן, תרד תורכי, לימון כבוש ביתי, מחית פלפל קלוי; שעועית לימה על רושטי של תפוח אדמה ותירס. פסטו רשאד; קרפצ׳יו אינטיאס, סלט אגסים, כוסברה, פירורי שקדים בלימון, שמן זית; סינטה טלה אדמדמה, סלט עגבניות חם עם זעתר, טחינה אדומה (40-70 שקל למנה).
מנות עיקריות: צלעות טלה על חבושים ושומר; קדירת פירות ים (מולים, קלמרי, שרימפס טרי) תפוחי אדמהראטה מדורה, בוק צ׳וי; בורגר סלמון ובזיליקום על פרנץ׳ טוסט מלוח, בצל כבוש ופלפלים קלויים. סלטמלפפונים בחומץ וסוכר; שניצל חזיר, כרוב אדום ביין, פירה שורשים (90-160 שקל למנה).
ולקינוח: דואט שקדים, עוגת נמסיס ופטל טרי, או  פבלובה אפרסמונים.
יש להזמין מקומות מראש.
צילום: אפיק גבאי
ביתא קפה.
צמרות 2, הרצליה
1-700-700-937

"ג'קו - מאכלי ים" - רמת השרון
אווירת חג בסגנון טברנה יוונית, שמפניה ברגע השיא
מסעדת ג'קו מאכלי ים בהובלתו של אפי אלאלוף, מתכוננת לחגיגות הסילבסטר המתקרב ובא. המסעדה תלבש חג ותהיה מקושטת באווירת הסילבסטר, מוזיקה יוונית תנעים את האווירה ותעשה שמח, ובדיוק בחצות תוגש לכל הסועדים שמפניה תוססת ע"ח הבית. הסועדים יוכלו להמשיך וליהנות מהתפריט הרגיל והמוכר.
הזמנת מקומות מראש. מינימום הזמנה לסועד 150 ₪.
כמיטב המסורת יוגשו מבחר סלטים כגון קציפת חציל עם גבינת פטה כבשים, כרובית בטחינה, מטבוחה ועוד בתוספת לחם שחור . כנהוג ב"ג'קו", תפריט איכותי ומגוון של מאכלי ים ודגים. מנות דגים מגוונות, היצע רחב של פירות ים , כולל מנות תמנון ייחודיות וקינוחים תוצרת הבית. לצד תפריט אלכוהול עשיר.
בין המנות המיוחדות:
שרימפס בחרדל שמנת, מול מרינייה, מרק טום-יאם, קלמארי סגול מהפלאנצ'ה עם סלט, עשבים ושקדים, קרפצ'ו תמנון, מעורב פירות ים עם שרימפס, סרטנים ומולים בשום
חמאה ויין לבן, ברבוניות, דגי ים טריים
ריזוטו פירות ים – אורז ארבוריו עם ירקות שורש ושלל פירות ים
מולים טריים עם פטריות ברוטב טום-יאם וחלב קוקוס
בסבוסה – עוגת הסולת – שנאפית ב"ג'קו" כבר ארבעים שנה.
צילום: אפיק גבאי
מסעדת ג'קו- מאכלי ים
אזור התעשייה רמת השרון,רחוב החרש 8
טל- 03-566-1234

תל אביב והסביבה

שיין אנד שארפ
"שיין אנד שארפ" חוגגים סילבסטר
 השפים אלעד לוי ונדב נצר ממסעדת הבשרים 'שיין אנד שארפ' סוגרים שנה עם תפריט סילבסטר זוגי, חגיגי במיוחד.
לכבוד השנה האזרחית החדשה בנו לוי ונצר תפריט וירטואוזי הכולל מנה ראשונה ועיקרית לבחירה, קינוח סילבסטר זוגי וקוקטייל סילבסטר/ קאווה לנשיקת חצות, והכל ב-250 שקל לסועד.
בין המנות הראשונות ניתן לבחור: כבד אווז - עוגת בסבוסה, זביון קוקוס, קרמבל כוסברה וסוכריות קופצות; טרין כבד אווז - מוס פיסטוק, קציפת אספרסו וטונקה, קוויאר וניל; סשימי אינטיאס - קציפת לאבנה, סלרי, גזר צבעוני, פומלה, צנונית, עלים של בייבי שומר או סלט שרימפס קריסטל - אורוגולה צעירה, תותים, גזר צבעוני, כוסברה, צנונית, קוויאר פטל, ויניגרט אננס.
לעיקריות ניתן לבחור מבין נתחי הבשר המשובחים של 'שיין אנד שארפ': פורטרהאוס 700 גרם (מנה זוגית); פריים ריב 700 גרם (מנה זוגית); סינטה וכבד אווז - קרם בטטה לבנה, קינואה אדומה, ציר בקר ודובדבני אמרנה; צלעות טלה בקראסט פיסטוקים - ירקות שורש מזוגגים, קרם נענע, ציר טלה; פילה לברק ושרימפס קריסטל - ארטישוק, פורטבלו, ברוקולי, קונקסה עגבניות, טימין, תרד, קציפת שום קונפי.
צילום: דרור כץ
מסעדת Shine & Sharp
רחוב יגאל אלון 65, תל אביב 
טלפון 03-5364755

ג'אסיה - יפו
חגיגות הסילבסטר במסעדת ג'אסיה ביפו
במסעדת ג'אסיה האסייתית, כבר ניתן לחוש באווירת חג המולד. בחזית המסעדה הממוקמת במבנה השייך לקהילה האורתודוקסית היוונית ביפו העתיקה, ניצב עץ אשוח גדול עטור בקישוטי החג המנצנצים, נורות צבעוניות משתלשלות מקירות האבן הגבוהים וכובעי סנטה מחפים את הבר.
את הסילבסטר הראשון יחגגו בג'אסיה עם תפריט קוקטיילים חדש ועוד הפתעות נעימות לקראת השנה האזרחית החדשה.
לחימום האווירה ניתן למצוא קוקטיילים חמים כמו: סנגריה הדרים - יין אדום, ג'ין היימנס, לימון, תפוזים, רוטן פסיפלורה (38 שקל) או יגר ספייס חם עם מיץ תפוחים ומקל קינמון (38 שקל)
לצד קוקטיילים קרים ומרעננים כמו: ג'ינגה - שרטרז צהוב ג'ין היימנס, לימון, אשכוליות, רוטן ג'ינג'ר (43 שקל);
חורף טרופי - מידורי, מיץ אננס, לימונים (42 שקל);
קיץ ירוק - סטולי לימון רוטן האלדלפלוואר, ג'ינג'ר ביר, כוסברה (40 שקל).
ג'אסיה
לואי פסטר 7, יפו
טלפון: 03-9323222


דובנוב 8
הביסטרו בר דובנוב 8 מציע לקראת ערב השנה האזרחית החדשה תפריט ספיישל חגיגי לצד מסיבה חגיגית עם גבי ברלין. בחצות, רגע לפני הנשיקה המסורתית, תוגש לכל הסועדים שמפניה וכך כולם יוכלו להשיק כוסות ולאחל זה לזה שנה אזרחית חדשה טובה ומוצלחת מקודמתה. לאור הביקוש הרב, הערב יתקיים ב-2 סבבים: סבב ראשון בשעה 19:00 וסבב שני בשעה 21:30.
תפריט הספיישל של הארוחה החגיגית לשנה החדשה יכלול מנות ראשונות שיוגשו למרכז השולחן: מבחר סלטים, כבד קצוץ, רול סלמון מעושן ולחם וחמאה. מנה עיקרית לבחירה: בשרים על האש, פילה דג מוסר על מצע של פטריות וברוקולי ברוטב זעפרן, רביולי תרד וריקוטה.  תוספות שיוגשו למרכז שולחן: אורז, תפוח אדמה ננסי ורטטוי ומבחר קינוחיםלבחירה. הארוחה כוללת גם כוס יין וכן כוס שתייה קלה – לכל סועד.
מחיר ארוחת הסילבסטר:  סבב ראשון 19:00 – 200 ש"ח לאדם; סבב שני 21:30 – 250 ש"ח לאדם.
מסעדת 'דובנוב 8 ' היא מתחם בילוי תל-אביבי חמים ומזמין. מסעדה בסגנון ביסטרו-בר הממוקמת באחת הפינות השקטות והיפות בתל-אביב. למסעדה צמוד גן מוצל ונעים המאפשר בילוי שקט ונינוח ללא הרעש וההמולה התל-אביבית המוכרים וזאת למרות שהמסעדה נמצאת בסמיכות למוסדות התרבות המרכזיים של תל-אביב וביניהם מוזיאון תל אביב, תיאטראות, משכן האופרה, בנייני משרדים ומוסדות אחרים כמו בתי המשפט.
צילום: שירה רז
מסעדת 'דובנוב 8'  
רחוב דובנוב 8 תל אביב
 טלפון 03-696865


ארוחת סילבסטר במשק ברזילי
במשק ברזילי חוגגים את סוף השנה ובואה של השנה החדשה עם ארוחה בת 5 מנות טבעונית ומפנקת במיוחד, המורכבת ממנות הדגל של המסעדה, הכוללת גם, קאווה מבעבעת ואווירת לילה חגיגית ומיוחדת.
הארוחה תוגש בשלושת הערבים האחרונים של השנה: ימים ג,ד,ו-ה, ותוגש בשני סבבים:
סבב ראשון 19:00 סבב שני 22:00
פתיח זוגי
נבחרת הראשונות של ברזילי:
צלחת טעימות חגיגית, המשלבת את המנות השוות של המסעדה
גבינות טבעוניות, קרפצ'ו של דלעת מעושנת, פטה שעועית שחורה, אנטי פסטי ירקות, בליווי פוקצה וקרקרים של כוסמת האפויים במקום
מרק  חורף
מרק סלק ומרק ארטישוק ירושלמי בריקוד לבן וסגול
עיקריות - בחירה בין 2 מנות:
סינייה שנה חדשה- דלעת צלויה בסילאן במילוי עגבנות קונפי, טופו ופטריות אוייסטר צלויות מוקרמת בטחינה על מצע קינואה שחורה, מוגש לצד סלט רענן של עשבית תיבול ורימונים
חגיגית ממולאת מעורב ברזילי על מצע קינואה שחורה
פרחי סילבסטר – פרחי זוקיני ופרחי בצל ממולאים
קינוחים
צלחת המתוקים של משק ברזילי -  זוגית עם מגוון קינוחי המסעדה
פאי פקאן / טריו סתיו / סורבטים , שבבי שוקולד ותותים טריים
מחיר ארוחה: 145 ₪ לסועד
צילום: בן יוסטר
משק ברזילי 
רחוב אחד העם 6, נווה צדק, ת”א
03-5166329

לה ביסטרו בר
סילבסטר במסעדת  LE BISTRO BAR בחולון
ארוחה חגיגית במחיר אטרקטיבי בשילוב הופעה של הדוגמנית והזמרת הבינלאומית מריה ברלין
מסעדת LE BISTRO BAR במתחם עזריאלי חולון מציגה ארוחת סילבסטר לכבוד השנה החדשה ב-180 שקל לאדם. התפריט עשיר ומגוון וכולל מבחר מנות לבחירה, לצד יין משובח.
תפריט ערב הסילבסטר כולל:
לחם ממאפיית הבית ומטבלים
מנות פתיחה לבחירה
סלט עגבניות שרי צבעוני
אנטיפסטי: מיקס ירקות, בטטה, חציל, קישוא, פטריות ובצל.
כרובית בעגבניות קצוצות וטחינה.
קרפצ'יו סלק - רצועות סלק דקות בליווי אגוזים, חמוציות, פטה ותפוח עץ מטובל עם בלסמי פלפל שחור ומלח.
סלט ניס - חסות, נגיעות של פלפל ירוק חריף, עגבניות שרי, נבטיםכוסברה, שמן זית ולימון.
מוס כבד פריזאי - מוס כבד עם יין אדום מצומצם עם טימין, חומץ בלסמי, ביצים וריבת בצל.
עיקריות לבחירה
300 גרם ניו יורק סטיק – תוספת רוטב צרפתי עם חרדל, מיונז, ווסצסטייר וברביקיו צ'ילי.
עוף בטטה פטריות, רצועות עוף מוקפצות בפטריות שמפיניון פורטובלו ובצל על מצע פירה בטטה.
סטייק סלמון נענע - מוגש ברוטב נענע, לימון, תפוזים, חמאה ויין לבן,
מרסיי-330 גרם דג בורי - בורי מפולט בנוסח מרסיי עם עשבי תיבול, חמאה, לימון ושמפניה.
מחבת פירות ים - מיקס שרימפס קלמרי בליווי ניוקי ועגבניות ברוטב חמאה, יין לבן, לימון ואורגנו טרי.
ניוקי ערמונים - ערמונים, פטריות שמפיניון, מרווה, ברוטב אלפרדו ויין לבן.
מנות אחרונות    
וופל בלגי - וופל בלגי מיוחד המיוצר בבלגיה, מוגש עם גלידת וניל, פירות טריים וסילאן.    
קרם שניט – קרם פטייסיר עם שכבות של בצק עלים מקורמל.
טופי חמה - שכבות של שוקולד פאדג', בצק אלפחורס וטופי במעטפת של גנאששוקולד בלגי חם.
שוויצריה הקטנה - תחתית של עוגיית מרנג שוקולד, קרם מסקרפונה שבתוכו שכבה קריספית של שוקולד מריר ומעליו נטיפי שוקולד לבן.
מילפיי ברולה - שכבות של קרם ברולה וניל סמיפרדו וביניהם טווילים של בצק עלים מקורמל.
בקבוק יין מלבק אדום/לבן/ שמפניה למברוסקו לכל 4 סועדים.
לבודד - כוס יין מלבק לבן / אדום, או שמפניה.
צילום: אילן עמיחי
LE BISTRO BAR
הרוקמים 26 חולון
לפרטים נוספים ולהזמנת מקומות:




ירושלים

מסעדות "החצר" ו"מדיטה"
ארוחת סילבסטר חווייתית במסעדות מדיטה והחצר של השף מוטי אוחנה
ארוחת שף בת תשע מנות בעלות של 250 ₪ לסועד
השף מוטי אוחנה, הבעלים של המסעדות 'מדיטה ו'החצר' הרכיב לשתי המסעדות, במיוחד לערב הסילבסטר ארוחה חווייתית בת תשע מנות.
בתפריט: פתיח של מבחר מטבלים ולחם הבית, סיגר דג ים טחינה וסלסת עגבניות פיקנטית, פלמידה אדומה בכבישה קלה בווינגרט תותים, אבוקדו ושקדים קלויים, פילה דניס, סלט קינואה וריבת פלפלים חריפה, סלמון בווינגרט אסיאתי חם, מקרון כבד אווז, שוקולד ולימון, שקדי עגל, תפוח אדמה של מדורה, קרם חצילים ויין אדום, פילה בקר עם צלע כבש, כבד אווז על טבולה שקדים, ציר בקר ולקינוח קרם פטיסייר, תותים ושטרוייזל.
מחיר לסועד: 250 ₪

מסעדת 'החצר' הינה מסעדת שף ים תיכונית כשרה המתמחה בצליית בשר, תבשילי קדירה ודגים. המסעדה מציעה מנות מבחרמטבחים: ממטבחי הגורמה אניני הטעם של צרפת ועד לפיקנטיות המנות של שוק מחנה יהודה.
מסעדת 'מדיטה' אחותה הקטנה של מסעדת 'החצר' מציינת יום הולדת שנה ונחשבת לאחת המסעדות הכשרות הטובות בירושלים, המגישה מנות ים תיכוניות קלאסיות לצד חידושים מהמטבח המודרני.

השף מוטי אוחנה – הוא השף והבעלים של המסעדות "מדיטה" ו"החצר" בירושלים. אוחנה הוא בוגר ביה"ס הגבוה לבישול "קורדון בלו" והוא בעל ידע גסטרונומי עשיר והתמחות של- 13 שנים במסעדות שונות בארץ ובחו"ל, ביניהן מסעדת הצ'אקרה הירושלמית ומסעדות גורמה שונות באוסטרליה.


צילום: יח"צ

"החצר" - דרך בית לחם 7 ירושלים (כשר)
טל' - 057-9443390
"מדיטה" - בית הנציב, דרך חברון 101 א' ירושלים (כשר)
טל' 02-5664466




לינק
סוגרים שנה עם חגיגת בשרים בלינק!
צילום: שונית וייס
מסעדת הלינק חוגגת 18 ובסוף השנה האזרחית מציעה ארוחת טעימות זוגית על טהרת הבשר בה ניתן לבחור ארבע מנות ראשונות, ארבע מנות עיקריות ושני קינוחים בעלות של 400 ₪ לזוג. בבר יוגשו יינות שהותאמו במיוחד למנות הארוחה, ומגוון שמפניות ומבעבעים כיד המלך. את חגיגות סוף השנה ילווה DJ במסיבה עד 2016.
יהודה אסלן, הבעלים של הלינק יחד עם אחיו מ'קצביית עופר' הידועה ממבשרת, בנו תפריט המורכב כולו מבשר טרי ומעושן באיכות הגבוהה ביותר, בשרים שהוזמנו והוכנו במיוחד לחגיגת סוף השנה. הסועדים יוכלו לבחור בין מנות התפריט או בארוחת טעימות מפנקת במיוחד.
בין מנות התפריט המיוחד: בשרים ונקניקים מעושנים של עופר, קרפצ'יו בקר מפורק, רוסטביף אנטריקוט, כבד אווז, מאפה טורקי ממולא כבד טלה, קרפצ'יו זוקיני ופרמז'ן רז'אנו, טרטר בקר על טוסטונים, טיבון טלה לנשנוש, ביף וולינגטון- טבעת פילה בקר בציפוי בצק חמאה בציר בשר, טורנדו רוסיני- כבד אווז מונח על טבעת פילה בקר בציר בשר ויין אדום, פיקניה- קילו של נתח בשר עשוי בתנור ברמת מדיום, אנטריקוט- בנתחים של 300 גרם עד קילו!, מניפת פילה בקר, פורטר האוס 800 גרם, טיבון עגל של פרה מבכירה ועוד כל מה שטרי מאותו היום.
עלות ארוחת הטעימות לסועד 200 ₪ לא כולל משקאות. ניתן גם להזמין מנות לצמחונים.
חגיגת סוף השנה תיערך בלינק ירושלים ובלינק מבשרת החל מהשעה 19:00
צילום: שונית וייס
לינק
לינק - רחוב המעלות 3 ירושלים   02-6253446
לינק - רחוב היצירה 6 מבשרת ציון 02-5345522

צפון

אדלינה - קיבוץ כברי
ארוחת סילבסטר במסעדת השף אדלינה בקיבוץ כברי שבגליל המערבי.
מחיר לסועד: 190 ₪.
הארוחה תלווה בקוקטיילים ויינות מבעבעים שיוצעו במחירים אטרקטיביים במיוחד.
תפריט סילבסטר אדלינה
קרם חציל קלוי עם קצח, סביצ'ה טונה אדומה, טרטר פילה בקר
בליווי לחם הבית ומטבלים
לבבות ארטישוק, איולי עשבי תיבול ושקדים קלויים
מאפה בשר וחציל אש
סלט עלים רענן עם פומלה, בצל סגול, פקאן סיני וגבינת עזים
נתחי סלמון ושרימפס ברוטב עגבניות וזיתים שחורים
קדרת בקר בבישול ארוך
צילום: יעל האן
אדלינה - קיבוץ כברי
טלפון ליצירת קשר והזמנת מקום: 04-9523707


אלמרסא
מסעדת השף וביסטרו מקומי "אלמרסא" בנמל הדייגים עכו העתיקה מציג תפריט ספיישלים חגיגי שמלווה באווירה שמחה בערב הסילבסטר, החל מהשעה 19.00, ב-31.12.
באחד המקומות היותר מרהיבים בארץ, מקום בו משאבי הטבע והעושר ההיסטורי ניבטים ממנו בכל פינה, בנמל הדייגים של העיר העתיקה בעכו, שוכנת לה מסעדת השף וביסטרו מקומי "אלמרסא" (המעגן בעברית), שמציעה במיוחד לערב הסילבסטר תפריט ספיישלים שנרקח במיוחד עבור ערב זה.
לצד תפריט הספיישלים יוגש התפריט הרגיל והמוכר והסועדים יוכלו לבחור בנוסף את מגוון המנות המוצעות בו.
כיאה למסעדה שמתמחה בדגים ופירות ים מהדגה היומית הטרייה מרשת הדייגים בנמל, תפריט הספיישלים יתבסס על מקוריותו ויצירתו של שף עלאא מוסא ויציע שש מנות בניחוח של ים. חמש מתוכן יהיו ראשונות וארבע מהן עיקריות. המקום יקושט באווירה מיוחדת ונוצצת, מוזיקה שמחה תבקע מהרמקולים וכל סועד יקבל כוס קאווה על חשבון הבית.
מנות ראשונות: קפוצ'ינו ארטישוק ירושלמי ושמן כמהין (12 ₪ ); אויסטר גילרדו 26 ₪);טרטר עגל, פלפל חריף, טחינה גולמית, צנוברים, ובורגול דק. (59 ₪); תמנון מקומי תרד בר, ערק סאבאת, שומר ומיץ לימון.(62 ₪); קרפצ׳ו קריסטל תבשיל עולש בר ובצל מקורמל.( 62₪).  עיקריות: ריזוטו פריקי שרימפס, ביבי קלמרי סרטנים ומולים (99 ₪); תבשיל קלמרי עשבי בר טחינה היונה ולימון פיקנטי. (92 ₪); פילה דג ים בחמאת מרווה מוקצפת קרם שעועית לימה ותרד שחור. ( 112 ₪); פילה בקר קרם ארטישוק ירושלמי ורוטב ערמונים. (134 ₪).
צילום: יפעת בשבקין
אלמרסא
נמל הדיגיים עכו, עכו
מומלץ להזמין מקום מראש בטל': 04-9019281


מסעדת יאניביצ'י
ארוחת ערב סילבסטר במסעדת יאניביצ'י בבוסתן הגליל:
תפריט אלכוהול וקוקטיילים עדכניים לחורף, פונ'ץ חם יחולק ללקוחות כול הערב.
את המסיבה ילווה די.ג'יי עם מוסיקה משובחת.
תפריט קיים + תפריט מיוחד לסילבסטר ממיטב התוצרת הגלילית המקומית.
מנות סילבסטר מיוחדות - שקדי עגל מוגשים על קרפ ארטישוק, עגבנית גריל גליליות, חציל בלאדי, טורטילני לוקוס, סאשימי אינטיאס, תבשיל מוח, ברבוניות לצד ציזיקי ועוד המון פינוקים.
ארוחת טעימות זוגית- כוללת 3 מנות ראשונות, 3 עיקריות, קינוח, 2 כוסות יין-עלות הארוחה 289 ₪ לזוג.
הטבה מיוחדת לאורחים שיגיעו ויזדהו כאורחי אוצרות הגליל
צילום: ריטבו באדיבות אוצרות הגליל
לפרטים נוספים: אתר אוצרות הגליל 
או בטלפון 077-9964666


מסעדת הצוק- ראש הנקרה
חוגגים סילבסטר מעל הנקרות: מסעדת 'הצוק' בתפריט חגיגי לסילבסטר
במסעדת השף 'הצוק' מעל אתר התיירות ראש הנקרה יחגגו את ליל הסילבסטר (יום חמישי 31.12) עם ארוחה חגיגית וחד פעמית ובה תפריט טעימות מיוחד של מיטב מנות הספיישל במסעדה, שיוגשו מול הנוף היפה ביותר בישראל.
בין המנות שיוגשו לשולחן – קרפצ'ו עגל עם חומץ בלסמי שמן זית וקונפי שום, טרטר דג ים, ספריבס טלה במרינדת חרדל סילאן ועשבי תיבול, יקיטורי סינטה על בטטה מהמדורה, חזה אווז על מצע פירה שורשים, טורנדו רוסיני מדליוני פילה פורטבלה וכבד אווז צלויים בגריל ברוטב יין, מרק כתום עשיר בירקות שורש ובירקות גינה כתומים, קינוחים, מנות פתיחה ועוד.
את מסעדת 'הצוק' מסעדת שף מנהלים צמד השפים השותפים מאור מלכה ואריק דניארו. מעבר לעיצוב ולנוף הייחודי הנשקף מחלונות המסעדה על צוק אתר ראש הנקרה, למסעדת 'הצוק' תפריט שף עשיר ובו שלל מאכלים בשריים וכשרים בסגנון ים תיכוני.
מחיר ארוחת הסילבסטר – 225 ₪ לסועד
צילום: יח"צ
בהזמנה מראש בלבד בטלפון  04-6016849. 
מספר המקומות מוגבל!
אתר התיירות ראש הנקרה  


מסעדת בית שלום במטולה
יום חמישי, 31 בדצמבר
לקראת השנה החדשה, מזמינים במסעדת בית שלום במטולה לארוחת רומנטית עם מנות מגוונות מתפריט החורף החדש, המבוססות על חומרי גלם טריים ומתבלינים המגיעים היישר מגינת התבלינים של המסעדה.
הסועדים ביום חמישי, 31 בדצמבר, ייהנו מכוס שמפניה, על חשבון הבית.
המנות בתפריט המסעדה החדש:
בין המנות הראשונות:
עלי גפן ממולאים אורז ועשבי תיבול מהגינה, באבא גנוש- סלט חצילים בלאדי מתובל בטחינה גולמית, יוגורט, רכז רימונים טבעי ופטרוזיליה, סלט השף- עלי חסות מסוגים שונים, פלחי תפוח עץ, חמוציות, אגוזי מלך וגבינת ברי, בתיבול ויניגרט הדרים ועוד.  
בין מנות הביניים:
רביולי גבינות ותרד מוגש עם רוטב שמנת ומחית כמהין או עם רוטב עגבניות, זעתר ולאבנה עזים,                               קבבוני טלה על מצע תבשיל עגבניות וחציל לצד לחם קלוי, ארטישוק צלוי, טחינה וצנוברים ועוד.                                   בין המנות העיקריות:
אוסובוקו טלה ביין לבן וירקות שורש בליווי פריקי וצימוקים, קדרת בשר עגל טרי עם יין אדום ותבלינים, שעועית ואפונת גינה מוגש לצד אורז בר, סטייק אנטריקוט- בשר עגל טרי מיושן במקום לצד פלחי תפוחי אדמה וירק צלוי, פורל טרי מנחל הדן במילוי עגבניות מיובשות, ברוטב שמנת ועשבי תיבול מהגינה, פילה סלמון ברוטב קונפי שום ובצל ירוק, על מצע פירה תפוחי אדמה ועוד.
בין הקינוחים:
קרם ברולה, עוגת התפוחים המסורתית של סבתא יוכבד הוד- על פי מתכון בן 100 שנה, עוגת גבינה אפויה מוגשת עם ריבת פירות יער, טריקולד ועוד.   
צילום: אסף רונן
להזמנות: בית שלום במטולה
04-6940767 



אנגוס
פותחים את השנה החדשה באנגוס - מקדש של בשר
מסעדת אנגוס עושה כבוד לשנה החדשה ומציעה חווית נתחים על העצם
המסעדה תלבש חג ותהיה מקושטת באווירת הסילבסטר, מוזיקה תנעים את האווירה, הפתעות ישולבו במהלך הערב, הסועדים יהנו מתפריט מיוחד שהרכיב השף נבות שלח.
התפריט כולל :
2 מנות פתיחה של אנגוס - אנגוסונים.
מנה עיקרית לבחירה מהנתחים המובחרים של אנגוס על העצם :
• 650 גרם על העצם: סינטה ניו יורק קאט – טעם עשיר חוויה מסעירה – 300 ₪ לזוג
או
• 750 גרם על העצם : פורטרהאוס סטייק T-Bone  - סינטה ופילה על העצם, קלאסיקה במיטבה – 350 ₪ לזוג
* המנות מוגשות עם תוספות
הארוחה כוללת יין אנגוס/ קאווה / בירה חופשי
הזמנת מקומות מראש.
ארוחת הסילבסטר תקפה ביום חמישי 31.12.2015.
צילום: אנטולי מיכאלו
אנגוס
אנגוס דיר אל אסד. מתחם קניון דבאח (כביש 85) 04-9983647
אנגוס חיפה. המגינים 27 בעיר התחתית 04-8626603
אנגוס מגדל. צומת מגדל, מתחם ויטנייה (כביש 90) 04-6950967



"מרינדו עין גב"- מסעדת בשרים
סילבסטר במרינדו בליווי מוזיקה
מסעדת מרינדו עין גב, הממוקמת מול קיבוץ עין גב, מזמינה אניני טעם, חובבי בשר ויין ואת הקהל הרחב, ביום חמישי, 31 בדצמבר 2015 החל מהשעה 20:00, לארוחת בשרים לשנה החדשה וליהנות ממופע שירים שקטים של אור כהן מקיבוץ מעגן בליווי גיטרה.
המסעדה מציעה מבחר מנות מיוחדות לערב זה ותפריט מגוון ועשיר מבשר טלה ובקר, הכולל: מבחר מנות ראשונות למרכז השולחן- חציל קלוי על האש ברוטב פלפלים קלויים, פסטו טחינה וצנוברים, מוגש עם פרנה- לחם מרוקאי ביתי, כנפי עוף בצ'ילי מתוק, פטה כבד עוף מוגש עם ריבת בצל ביתית וטוסטונים, מבחר מנות עיקריות לזוג- מיקס בשרים המוגש על מחבת ברזל חמה וכולל נתחי אנטריקוט עגל, קבב מבשר טלה ועגל מתובל בצנובר ונענע עם רוטב צ'ימיצ'ורי ביתי, נקניקיות טלה ביתיות ונקניקיות עגל של מרינדו, חזה עוף מתובל בתערובת תבליני גריל. תוספות- תפוחי אדמה אפויים ומתובלים בקייג'ון, שום ופטרוזיליה, סלט ירקות טריים ברוטב ויניגרט מתקתק, מנות צמחוניות- פטריות פורטובלו צלויות, לזניה גבינות וירק. לקינוח- קרם מלבי מקושט בקוקוס שיברי פיסטוק וסירופ רימונים או מיני קרם ברולה. בתחילת הערב תוגש לכל סועד כוס קאווה חינם.
מחיר - 149 ₪ לסועד.
מומלץ להזמין מקומות מראש.
צילום: סטודיו דרור כץ
מרינדו עין גב
04-6658555




מסיבות סילבסטר בבתי מלון

מלון כפר גלעדי
ארוחת שחיתות ומסיבה סוערת במלון כפר גלעדי
מלון כפר גלעדי הממוקם במרכז מפת האטרקציות של הגליל, פותח את שנת 2016 ב"סוף שבוע הגדול" חגיגות סוערות שיתפרסו על כל הסופ"ש (31.12-2.1 )
שך המלון אריק ז'ינו המתמחה במטבח צפון אפריקאי ובישול על פתיליות מציע ארוחה כיד המלך:
פטה כבד עוף בשומן אווז וקונפי בצלצלי שאלוט, סשימי סלמון על סלט וולדורף ואגוזי לוז; קולקציית מרקי חורף מוגשים על פתיליות; הודו שלם, צלוי בטאבון ממולא עם פריקי, צימוקים ואגוזי מלך; פילה סלמון קוליבייאק, עטוף בבצק עלים מוגש עם רוטב דיז'ון חם;
דגי ים מטוגנים בניחוח ליים וכוסברה טרייה לצד פוטטו; לשון בקר ברוטב צלפים וציר טבעי ביין אדום;
עלי גפן ממולאים באורז שמיר ועגבניות תמר;כרוב ממולא עם אורז ועגבניות קצוצות;
קישוא בלדי ממולא בבשר בניחוח בהרט; שוקי עוף עם בשר ותבלינים, אורז בסמטי
אורז עם עדשים שחורות ופיטריות שטאקי; רביולי בטטה ברוטב שמנת פסטו;
קולקציית מתוקים המבוססת על מבעבעים ועוד ועוד.
הסילבסטר במלון גלעדי פתוח לציבור הרחב - ארוחת ערב חגיגית ומסיבת ריקודים ב-250 ₪ בלבד ליחיד!
צילום: יח"צ
טלפון: 04-6900000


**פה קצת חרגתי מהמחיר, ועדיין זה שווה, כי זה כולל גם ספא:
ארוחה+ספא ב-639 ש"ח לזוג!
כפר המכביה
לא צריך להרחיק לכת כדי למצוא את האירוע המושלם לחגוג בו את השנה החדשה.
כפר המכביה סוגר לכם את הפינה ומביא את מיטב הפינוקים בחבילה אחת!
בלב האורבניות של גוש דן מסתתרת לה ריאה ירוקה ושלווה ממש כמו בכפר: מדשאות ירוקות, צמחיה פראית, עצים  - פנינת נוף בשאון העיר ומקום נפלא להתחיל בו את השנה.
לאלו מכם שמאסו במסיבות ובמסעדות היקרות, ומחפשים בילוי אחר, רומנטי ושקט:
כפר המכביה בחבילה מיוחדת עם כל הפינוקים הדרושים לחווית סילבסטר מושלמת.
את הערב ייפתחו האורחים במסעדת צ'מפיונס המתמחה בתפריט בשרי עשיר ואיכותי עם נגיעות אסיאתיות קלות.
המסעדה ממוקמת בלובי המלון עם אווירה מדליקה של בר ספורט אמריקאי, שם תוגש ארוחה מלאה עם מנות מיוחדות לרגל המאורע.
לפני או אחרי, לבחירת האורחים, ספא 'טיים אאוט' הממוקם בסמוך יספק למבקרים עיסוי מפנק במשך 50 דק' שיועבר על ידי צוות המטפלים המוסמך שבמקום. בספא ניתן לעשות שימוש בשאר המתקנים במקום, בהם: ג'קוזי רחב ידיים, סאונה יבשה ורטובה ועוד.
ביום חמישי, לרגל חגיגות השנה האזרחית החדשה הארוחה והעיסוי במחיר מיוחד לזוגות בעלות של  639 ₪ בלבד.
למי שמעוניין להרחיב את הבילוי גם ליום למחרת ניתן להוסיף לחבילה לינה בסוויטה מפנקת שבמלון הכוללת ארוחת בוקר עשירה בעלות של 699 ₪ נוספים לזוג.
המלון ברמת חמישה כוכבים קלאסי, מרשים ויוקרתי מציע לאורחיו סוויטות מרווחות, מעוצבות בקו מינימליסטי ונקי הכוללות חדר שינה וסלון. כל הסוויטות מאובזרות במרפסת מרהיבה הפונה אל הגנים הירוקים הציוריים ומאפשרת לפתוח את הבוקר בשמש מלטפת אל מול הנוף.
החדרים מאובזרים בערכת קפה מיני בר, כספות , טלוויזיה ומתאימים לשני אורחים עד חמישה.

לפרטים נוספים: 
מלון כפר המכביה
רחוב פרץ ברנשטיין 7, רמת גן
טלפון: 03-6715715



והפינוק האמיתי - הסעות חינם בת"א!!!

תושבי תל אביב שימו לב!
בסילבסטר הזה הברמן ידאג שתחזרו הביתה בשלום.
מותג האלכוהול "יגרמייסטר" יוצא בשיתוף פעולה יוצא דופן עם אצטרובל מדיה, קווי מוניות השירות 4 ו-5, והברים החמים בעיר הלבנה כדי לדאוג שבחגיגות הסילבסטר הקרובות תשתו באחריות ותחזרו הביתה בשלום.
יגרמייסטר בשיתוף פעולה עם קווי מוניות 4 ו-5, יצא במהלך שמטרתו לדאוג לבליינים להנות מהמסיבות ולחזור הביתה בשלום. 
החל מיום חמישי(24/12), בכל הזמנת דרינק של 'יגרמייסטר' באחד ממקומות הבילוי שיושבים על מסלול הנסיעה של קווי 4 ו-5 (המשתתפים ביוזמה), יקבלו הבליינים מהברמן כרטיס מיוחד, אשר יהיה תקף לנסיעה חינם בערב הסילבסטר (ובבוקר למחרת) מה שיבטיח לכם חזרה בראש שקט הביתה.
המקומות המשתתפים ביוזמה:
הבלוק, JIMMY WHO?, פולי, בילי ג'ין, PATRICK'S, סימטה, ג'אספר, גיורא בר הופעות, TRUCK DE LUX, סאצ’מו ופרלה.




ושתהיה אחלה 2016 !!!!!
ו... 
אם שותים, לא נוהגים, בסילבסטר, ובכלל, כן?


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור". לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה.  כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו.  כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית. כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה.  אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות. לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל? אני מתה על בלינצ'סים. 

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)