דלג לתוכן הראשי

דומינו'ס פיצה שף: אסף גרניטו'ס! Assaf Granit by Domino's Pizza




זה היה אחד מהאירועים המרשימים.
הכל התמקד בשני דברים:
פיצה, ושף.
או שני מותגים:
פיצה דומינו'ס, ושף אסף גרניט.



אני אתחיל עם סרטון שיפיל אתכם מהכסא, כי אסף גרניט, מעבר להיותו שף מעולה, הוא גם סטנדאפיסט לא רע בכלל.
בהקרנת בכורה:
החפיפה :)


עד אתמול, לא הבנו מה הקשר.
בחדרי חדרים, שנה וחצי לאחור כבר פותח הקשר עם אסף גרניט, ואיתו המהלך המבריק של דומינו'ס פיצה.
Assaf Granit by Domino's Pizza
אז מה קורה במהפכה הכי גדולה שעוברת על עולם הפיצות בישראל?
Assaf Granit by Domino's Pizza אלו פיצות שף ייחודיות, שפותחו על ידי השפים אסף גרניט ואורי נבון ממסעדת מחניודה האהובה, עבור דומינו'ס פיצה, האהובה גם :)
במשך קרוב לשנה וחצי, נבחנו על ידי צמד השפים ואנשי הפיתוח של דומינו'ס יותר ממאה הצעות לפיצות שונות, כשביניהן
פיצות שקדי עגל, פיצות ביף בורגניון ונתחי טלה ועוד.
לטובת הליין החדש, הוכנסו לתפריט של דומינו'ס 20 מרכיבי תוספות חדשים, כשבמקביל פותח בצק חדש לגמרי, וטעים במיוחד.
כן, כן, טעמתי והוא שונה לחלוטין, הוא כולל תוספת שמן זית כתית איכותי ליצירת קריספיות וטעם משובח.
בנוסף, פיצות דומינו'ס שף נעשות בשיטת הכנה ייחודית על גבי מחבת ליצירת קריספיות ומראה מלבני.
דווקא היה לי נחמד לצאת מהקונספט העגול :)
אתמול נערך אירוע ההשקה הנוצץ, כי בכל זאת, שף כמו אסף גרניט שנכנס לחברה כמו דומינו'ס פיצה, זה כבר נוצץ, גם בלי השקה :)
אופנוע ממותג עם אלכוהול בתוך ה"סירה" שלו, וצייר שהכין במקום את הציור שנמצא על מגש הפיצה.
היה אלגנטי.


נו, איך יצא? אהמממ... לא רע בכלל :)

איזה פיצות תוכלו להזמין כבר עכשיו, ואיזה יהיו ממש בקרוב?
אני אתחיל מזה שכל מה שטעמתי אתמול, כל אחת מהפיצות, הייתה מוצלחת מאד.
אסף גרניט סיפר שהצוות נסע למילנו, ללמוד, לראות, לקבל השראה, ולהביא את הטוב ביותר שאפשר.
ותכל'ס? גם לנו מגיע פיצות כמו באיטליה :)
בסרטון אסף מסביר בדיוק את התהליך, ומכין את הפיצות "און ליין", כך שאם בא לכם לנסות בבית... :)

תהליך ההכנה מקסים:


השלוש הראשונות שיוצאות כבר מהיום:
פיצת שף 4 מחבתות, שמציעה טעמים עזים המושגים בזכות שילוב של ארטישוק עם בצל, עגבניות שרי ושום המטוגנים ומבושלים בקונפי.
פיצת דומינו'ס שף 4 מחבתות:
מציעה שילוב של טעמים עזים, כשטעמי הקונפי מדגישים את טעם התוספות בזכות בישול איטי היוצר טעם דומיננטי בין ארטישוק לבין קונפי שום, קונפי עגבניות שרי וקונפי בצל. החמיצות העדינה של עגבניות השרי משתלבת עם מתקתקות הבצל המטוגן. מרכיבים אלו בתוספת כדורי בייבי מוצרלה איכותיים, גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות משובח מוצעים על בצק דק קריספי עם שמן זית כתית מעולה שנפתח בעבודת יד על מצע קמח דורום.
להשלמת הטעם, כתוספת בצד לפיזור על ידי הלקוח, יוצעו צנוברים ועלי בזיליקום טריים.
צילום: דן פרץ
פיצת שף בצלאל:
מציעה חגיגת צבעים ובצלים בטעמים שונים, מבצל סגול מתקתק (בזכות בישול ממושך בסילאן) ועד בצל צהבהב מטוגן בכורכום.
פיצת דומינו'ס שף בצלאל:
פיצה שכל כולה היא חגיגה צבעונית של בצלים בקונפי טעמים: מבצל סגול בטעם מתקתק המושג בזכות בישול עדין בסילאן, דרך בצל לבן המבושל אף הוא בקונפי ובצל לבן אפוי, ועד בצל מטוגן צהבהב המושג בזכות בישול בכורכום.
הפיצה מוצעת בליווי רוטב עגבניות משובח, כדורי בייבי מוצרלה וגבינת מוצרלה, כשכל זה מוגש על גבי בצק דק קריספי עם שמן זית כתית מעולה שנפתח בעבודת יד על מצע קמח דורום.
להשלמת הטעם מוצעים לפיזור על ידי הלקוח עלי טימין יבשים, כתוספת בצד.
צילום: דן פרץ
פיצת דומינו'ס שף בקרנה:
הפיצה הבשרית בקולקציית דומינו'ס שף מציעה שילוב של פרוסות חזה בקר דקיקות עם שלוש סוגי גבינות משובחות. מכדורי בייבי מוצרלה איכותיים, דרך גבינת מוצרלה מגורדת ועד פרמז'נו גרנה פדאנה - גבינת פרמז'ן מיושנת בת שנה וחצי המגיעה היישר מצפון איטליה. בתוספת רוטב עגבניות משובח, וההגשה על הבצק הדק בתוספת שמן זית, יוצרים פיצה בשרית עדינה וטעימה להפליא לחובבי הז'אנר.
להשלמת הטעם, מפזרים על הפיצה לאחר יציאתה מהתנור תוספת גבינה של פרמז'נו גרנה פדאנה, כשהלקוח מקבל בצד עלי אורוגולה טריים כאפשרות לפיזור מעל.
צילום: דן פרץ
מחיר הפיצות יהיה זהה למחיר פיצה משפחתית 100% מוצרלה, בעוד מחיר המבצע המומלץ יעמוד על 55 שקלים לפיצה, בהזמנת פיצה מסדרת דומינו'ס שף ופיצה משפחתית 100% מוצרלה.
החל מהיום הפיצות החדשות יוגשו גם במסעדת מחניודה, הירושלמית של אסף גרניט.
את הערב סיימה הופעה של מאור כהן, שגם הוא, מזוהה עם המותג ומשמש פרזנטור של דומינו'ס פיצה.
אחריו עלתה לבמה זמרת מעניינת ומקסימה במיוחד, שפיטה.
תשמעו... חוויה אמיתית. 

אני מחכה כבר ללכת להופעה שלה, חובה בעיניי.
וזהו. הייתה הרבה שמחה באוויר, הרבה אלכוהול, הרבה ריקודים, והרבה טעם של עוד.
הרבה? המון.
וחכו שתטעמו את הפולנטה. עם האספרגוס.
לאכול פיצה, ולהרגיש במחניודה :)
ולי אין ספק: זו הפיצה הכי טובה בארץ.

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

אורז עם בשר טחון ותבלינים. מנה שמכינים מהר, ומחסלים מהר :)

דבר אחד ידוע ובטוח: אני לא אוהבת לבלות שעות במטבח בהכנת מתכונים מורכבים. 
אני אוהבת מהר, מזין, וטעים. 
זו בדיוק המנה הזו. כל פעם שאני בלחץ זמן, שזה כמעט תמיד, ואני צריכה להכין צהריים בזריזות - אני מוציאה את המתכון הזה שלי ממעמקי הזיכרון, ותוך חצי שעה גג יש ארוחת צהריים שמתחסלת די מהר. האמת? אין כמעט פעם שנשאר משהו שיכול להיכנס למקרר לטובת ארוחת צהריים למחר. 
זה פשוט לא קורה. 
אז ביקשתם, ואני, לא יכולה להשאיר אתכם בלי מתכון למנה הנהדרת הזו.
היא מדהימה גם כשבאים אורחים. הצבעים שלה, הטעמים והקלות - הופכים אותה למושלמת לאירוח. 

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים.