דילוג לתוכן הראשי

דומינו'ס פיצה שף: אסף גרניטו'ס! Assaf Granit by Domino's Pizza




זה היה אחד מהאירועים המרשימים.
הכל התמקד בשני דברים:
פיצה, ושף.
או שני מותגים:
פיצה דומינו'ס, ושף אסף גרניט.



אני אתחיל עם סרטון שיפיל אתכם מהכסא, כי אסף גרניט, מעבר להיותו שף מעולה, הוא גם סטנדאפיסט לא רע בכלל.
בהקרנת בכורה:
החפיפה :)


עד אתמול, לא הבנו מה הקשר.
בחדרי חדרים, שנה וחצי לאחור כבר פותח הקשר עם אסף גרניט, ואיתו המהלך המבריק של דומינו'ס פיצה.
Assaf Granit by Domino's Pizza
אז מה קורה במהפכה הכי גדולה שעוברת על עולם הפיצות בישראל?
Assaf Granit by Domino's Pizza אלו פיצות שף ייחודיות, שפותחו על ידי השפים אסף גרניט ואורי נבון ממסעדת מחניודה האהובה, עבור דומינו'ס פיצה, האהובה גם :)
במשך קרוב לשנה וחצי, נבחנו על ידי צמד השפים ואנשי הפיתוח של דומינו'ס יותר ממאה הצעות לפיצות שונות, כשביניהן
פיצות שקדי עגל, פיצות ביף בורגניון ונתחי טלה ועוד.
לטובת הליין החדש, הוכנסו לתפריט של דומינו'ס 20 מרכיבי תוספות חדשים, כשבמקביל פותח בצק חדש לגמרי, וטעים במיוחד.
כן, כן, טעמתי והוא שונה לחלוטין, הוא כולל תוספת שמן זית כתית איכותי ליצירת קריספיות וטעם משובח.
בנוסף, פיצות דומינו'ס שף נעשות בשיטת הכנה ייחודית על גבי מחבת ליצירת קריספיות ומראה מלבני.
דווקא היה לי נחמד לצאת מהקונספט העגול :)
אתמול נערך אירוע ההשקה הנוצץ, כי בכל זאת, שף כמו אסף גרניט שנכנס לחברה כמו דומינו'ס פיצה, זה כבר נוצץ, גם בלי השקה :)
אופנוע ממותג עם אלכוהול בתוך ה"סירה" שלו, וצייר שהכין במקום את הציור שנמצא על מגש הפיצה.
היה אלגנטי.


נו, איך יצא? אהמממ... לא רע בכלל :)

איזה פיצות תוכלו להזמין כבר עכשיו, ואיזה יהיו ממש בקרוב?
אני אתחיל מזה שכל מה שטעמתי אתמול, כל אחת מהפיצות, הייתה מוצלחת מאד.
אסף גרניט סיפר שהצוות נסע למילנו, ללמוד, לראות, לקבל השראה, ולהביא את הטוב ביותר שאפשר.
ותכל'ס? גם לנו מגיע פיצות כמו באיטליה :)
בסרטון אסף מסביר בדיוק את התהליך, ומכין את הפיצות "און ליין", כך שאם בא לכם לנסות בבית... :)

תהליך ההכנה מקסים:


השלוש הראשונות שיוצאות כבר מהיום:
פיצת שף 4 מחבתות, שמציעה טעמים עזים המושגים בזכות שילוב של ארטישוק עם בצל, עגבניות שרי ושום המטוגנים ומבושלים בקונפי.
פיצת דומינו'ס שף 4 מחבתות:
מציעה שילוב של טעמים עזים, כשטעמי הקונפי מדגישים את טעם התוספות בזכות בישול איטי היוצר טעם דומיננטי בין ארטישוק לבין קונפי שום, קונפי עגבניות שרי וקונפי בצל. החמיצות העדינה של עגבניות השרי משתלבת עם מתקתקות הבצל המטוגן. מרכיבים אלו בתוספת כדורי בייבי מוצרלה איכותיים, גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות משובח מוצעים על בצק דק קריספי עם שמן זית כתית מעולה שנפתח בעבודת יד על מצע קמח דורום.
להשלמת הטעם, כתוספת בצד לפיזור על ידי הלקוח, יוצעו צנוברים ועלי בזיליקום טריים.
צילום: דן פרץ
פיצת שף בצלאל:
מציעה חגיגת צבעים ובצלים בטעמים שונים, מבצל סגול מתקתק (בזכות בישול ממושך בסילאן) ועד בצל צהבהב מטוגן בכורכום.
פיצת דומינו'ס שף בצלאל:
פיצה שכל כולה היא חגיגה צבעונית של בצלים בקונפי טעמים: מבצל סגול בטעם מתקתק המושג בזכות בישול עדין בסילאן, דרך בצל לבן המבושל אף הוא בקונפי ובצל לבן אפוי, ועד בצל מטוגן צהבהב המושג בזכות בישול בכורכום.
הפיצה מוצעת בליווי רוטב עגבניות משובח, כדורי בייבי מוצרלה וגבינת מוצרלה, כשכל זה מוגש על גבי בצק דק קריספי עם שמן זית כתית מעולה שנפתח בעבודת יד על מצע קמח דורום.
להשלמת הטעם מוצעים לפיזור על ידי הלקוח עלי טימין יבשים, כתוספת בצד.
צילום: דן פרץ
פיצת דומינו'ס שף בקרנה:
הפיצה הבשרית בקולקציית דומינו'ס שף מציעה שילוב של פרוסות חזה בקר דקיקות עם שלוש סוגי גבינות משובחות. מכדורי בייבי מוצרלה איכותיים, דרך גבינת מוצרלה מגורדת ועד פרמז'נו גרנה פדאנה - גבינת פרמז'ן מיושנת בת שנה וחצי המגיעה היישר מצפון איטליה. בתוספת רוטב עגבניות משובח, וההגשה על הבצק הדק בתוספת שמן זית, יוצרים פיצה בשרית עדינה וטעימה להפליא לחובבי הז'אנר.
להשלמת הטעם, מפזרים על הפיצה לאחר יציאתה מהתנור תוספת גבינה של פרמז'נו גרנה פדאנה, כשהלקוח מקבל בצד עלי אורוגולה טריים כאפשרות לפיזור מעל.
צילום: דן פרץ
מחיר הפיצות יהיה זהה למחיר פיצה משפחתית 100% מוצרלה, בעוד מחיר המבצע המומלץ יעמוד על 55 שקלים לפיצה, בהזמנת פיצה מסדרת דומינו'ס שף ופיצה משפחתית 100% מוצרלה.
החל מהיום הפיצות החדשות יוגשו גם במסעדת מחניודה, הירושלמית של אסף גרניט.
את הערב סיימה הופעה של מאור כהן, שגם הוא, מזוהה עם המותג ומשמש פרזנטור של דומינו'ס פיצה.
אחריו עלתה לבמה זמרת מעניינת ומקסימה במיוחד, שפיטה.
תשמעו... חוויה אמיתית. 

אני מחכה כבר ללכת להופעה שלה, חובה בעיניי.
וזהו. הייתה הרבה שמחה באוויר, הרבה אלכוהול, הרבה ריקודים, והרבה טעם של עוד.
הרבה? המון.
וחכו שתטעמו את הפולנטה. עם האספרגוס.
לאכול פיצה, ולהרגיש במחניודה :)
ולי אין ספק: זו הפיצה הכי טובה בארץ.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

הלחם המופלא של פיליס גלזר. פוסט בריא ומתכון הורס.

כבר בכניסה לביתה של כוהנת הבישול פיליס גלזר, לסדנה של בישול בריא(וטעים!), חיכו לנו פינוקים על השולחן. ביס אחד מהלחם האלוהי שהיא מכינה גרם לי לרצות ממנו עוד ועוד ועוד. לחם כוסמין עם אגוזי מלך וצימוקים. טעמו המיוחד, הנעים, המתגלגל בפה, השאיר אותי מאוהבת. לא רק אותי, האמת. הייתה תמימות דעים בקרב כל משתתפות הסדנה: הלחם הזה נפלא. פיליס נתנה לנו מתכון של האלוהי הזה. בהמשך אני אתן לכם אותו, כי מתכון כזה חייבים לשמור במועדפים :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)