דילוג לתוכן הראשי

דומינו'ס פיצה שף: אסף גרניטו'ס! Assaf Granit by Domino's Pizza




זה היה אחד מהאירועים המרשימים.
הכל התמקד בשני דברים:
פיצה, ושף.
או שני מותגים:
פיצה דומינו'ס, ושף אסף גרניט.



אני אתחיל עם סרטון שיפיל אתכם מהכסא, כי אסף גרניט, מעבר להיותו שף מעולה, הוא גם סטנדאפיסט לא רע בכלל.
בהקרנת בכורה:
החפיפה :)


עד אתמול, לא הבנו מה הקשר.
בחדרי חדרים, שנה וחצי לאחור כבר פותח הקשר עם אסף גרניט, ואיתו המהלך המבריק של דומינו'ס פיצה.
Assaf Granit by Domino's Pizza
אז מה קורה במהפכה הכי גדולה שעוברת על עולם הפיצות בישראל?
Assaf Granit by Domino's Pizza אלו פיצות שף ייחודיות, שפותחו על ידי השפים אסף גרניט ואורי נבון ממסעדת מחניודה האהובה, עבור דומינו'ס פיצה, האהובה גם :)
במשך קרוב לשנה וחצי, נבחנו על ידי צמד השפים ואנשי הפיתוח של דומינו'ס יותר ממאה הצעות לפיצות שונות, כשביניהן
פיצות שקדי עגל, פיצות ביף בורגניון ונתחי טלה ועוד.
לטובת הליין החדש, הוכנסו לתפריט של דומינו'ס 20 מרכיבי תוספות חדשים, כשבמקביל פותח בצק חדש לגמרי, וטעים במיוחד.
כן, כן, טעמתי והוא שונה לחלוטין, הוא כולל תוספת שמן זית כתית איכותי ליצירת קריספיות וטעם משובח.
בנוסף, פיצות דומינו'ס שף נעשות בשיטת הכנה ייחודית על גבי מחבת ליצירת קריספיות ומראה מלבני.
דווקא היה לי נחמד לצאת מהקונספט העגול :)
אתמול נערך אירוע ההשקה הנוצץ, כי בכל זאת, שף כמו אסף גרניט שנכנס לחברה כמו דומינו'ס פיצה, זה כבר נוצץ, גם בלי השקה :)
אופנוע ממותג עם אלכוהול בתוך ה"סירה" שלו, וצייר שהכין במקום את הציור שנמצא על מגש הפיצה.
היה אלגנטי.


נו, איך יצא? אהמממ... לא רע בכלל :)

איזה פיצות תוכלו להזמין כבר עכשיו, ואיזה יהיו ממש בקרוב?
אני אתחיל מזה שכל מה שטעמתי אתמול, כל אחת מהפיצות, הייתה מוצלחת מאד.
אסף גרניט סיפר שהצוות נסע למילנו, ללמוד, לראות, לקבל השראה, ולהביא את הטוב ביותר שאפשר.
ותכל'ס? גם לנו מגיע פיצות כמו באיטליה :)
בסרטון אסף מסביר בדיוק את התהליך, ומכין את הפיצות "און ליין", כך שאם בא לכם לנסות בבית... :)

תהליך ההכנה מקסים:


השלוש הראשונות שיוצאות כבר מהיום:
פיצת שף 4 מחבתות, שמציעה טעמים עזים המושגים בזכות שילוב של ארטישוק עם בצל, עגבניות שרי ושום המטוגנים ומבושלים בקונפי.
פיצת דומינו'ס שף 4 מחבתות:
מציעה שילוב של טעמים עזים, כשטעמי הקונפי מדגישים את טעם התוספות בזכות בישול איטי היוצר טעם דומיננטי בין ארטישוק לבין קונפי שום, קונפי עגבניות שרי וקונפי בצל. החמיצות העדינה של עגבניות השרי משתלבת עם מתקתקות הבצל המטוגן. מרכיבים אלו בתוספת כדורי בייבי מוצרלה איכותיים, גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות משובח מוצעים על בצק דק קריספי עם שמן זית כתית מעולה שנפתח בעבודת יד על מצע קמח דורום.
להשלמת הטעם, כתוספת בצד לפיזור על ידי הלקוח, יוצעו צנוברים ועלי בזיליקום טריים.
צילום: דן פרץ
פיצת שף בצלאל:
מציעה חגיגת צבעים ובצלים בטעמים שונים, מבצל סגול מתקתק (בזכות בישול ממושך בסילאן) ועד בצל צהבהב מטוגן בכורכום.
פיצת דומינו'ס שף בצלאל:
פיצה שכל כולה היא חגיגה צבעונית של בצלים בקונפי טעמים: מבצל סגול בטעם מתקתק המושג בזכות בישול עדין בסילאן, דרך בצל לבן המבושל אף הוא בקונפי ובצל לבן אפוי, ועד בצל מטוגן צהבהב המושג בזכות בישול בכורכום.
הפיצה מוצעת בליווי רוטב עגבניות משובח, כדורי בייבי מוצרלה וגבינת מוצרלה, כשכל זה מוגש על גבי בצק דק קריספי עם שמן זית כתית מעולה שנפתח בעבודת יד על מצע קמח דורום.
להשלמת הטעם מוצעים לפיזור על ידי הלקוח עלי טימין יבשים, כתוספת בצד.
צילום: דן פרץ
פיצת דומינו'ס שף בקרנה:
הפיצה הבשרית בקולקציית דומינו'ס שף מציעה שילוב של פרוסות חזה בקר דקיקות עם שלוש סוגי גבינות משובחות. מכדורי בייבי מוצרלה איכותיים, דרך גבינת מוצרלה מגורדת ועד פרמז'נו גרנה פדאנה - גבינת פרמז'ן מיושנת בת שנה וחצי המגיעה היישר מצפון איטליה. בתוספת רוטב עגבניות משובח, וההגשה על הבצק הדק בתוספת שמן זית, יוצרים פיצה בשרית עדינה וטעימה להפליא לחובבי הז'אנר.
להשלמת הטעם, מפזרים על הפיצה לאחר יציאתה מהתנור תוספת גבינה של פרמז'נו גרנה פדאנה, כשהלקוח מקבל בצד עלי אורוגולה טריים כאפשרות לפיזור מעל.
צילום: דן פרץ
מחיר הפיצות יהיה זהה למחיר פיצה משפחתית 100% מוצרלה, בעוד מחיר המבצע המומלץ יעמוד על 55 שקלים לפיצה, בהזמנת פיצה מסדרת דומינו'ס שף ופיצה משפחתית 100% מוצרלה.
החל מהיום הפיצות החדשות יוגשו גם במסעדת מחניודה, הירושלמית של אסף גרניט.
את הערב סיימה הופעה של מאור כהן, שגם הוא, מזוהה עם המותג ומשמש פרזנטור של דומינו'ס פיצה.
אחריו עלתה לבמה זמרת מעניינת ומקסימה במיוחד, שפיטה.
תשמעו... חוויה אמיתית. 

אני מחכה כבר ללכת להופעה שלה, חובה בעיניי.
וזהו. הייתה הרבה שמחה באוויר, הרבה אלכוהול, הרבה ריקודים, והרבה טעם של עוד.
הרבה? המון.
וחכו שתטעמו את הפולנטה. עם האספרגוס.
לאכול פיצה, ולהרגיש במחניודה :)
ולי אין ספק: זו הפיצה הכי טובה בארץ.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח. בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה. אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית. כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים. אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית. ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים. כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע. מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור". לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה.  כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו.  כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית. כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה.  אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות. לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל? אני מתה על בלינצ'סים.