דלג לתוכן הראשי

מג'ימיקסר- קניתי לי מתנה לחג. כי אין על מג'ימיקס, ועכשיו גם עם מיקסר!





מי לא מכיר את מג'ימיקס?
כולם מכירים.
כשאנחנו קונים מעבד מזון, רובנו נגיד למוכר שאנחנו רוצים לברר על מג'ימיקס.
כי הוא ה-מעבד מזון, ומג'ימיקס הוא כבר שם גנרי.
שנים שאני רוצה להחליף את הקנווד שקיבלתי כשהתחתנתי, שזה בערך לפני המון זמן :)

אבל נו, אתם יודעים.
סדרי עדיפויות, ופתאום נכנסו לשוק כל מיני סוגים של "בלנדר מוט", והשתמשתי בהם.
את מעבד המזון שלי כמעט זנחתי:
א. כי הוא לא משהו. ב. כי יש לי מיקסר ובלנדר מוט. ג. כי לא הבנתי כמה מעבד המזון שלי כבר מיושן.
חברת ניופאן הזמינה אותנו, עיתונאים ובלוגרים, להשקת המוצר החדש מבית מג'ימיקס- המג'ימיקסר.
להשקה הגיע השף הראשי של מג'ימיקס מצרפת.

תכירו את המג'ימיקסר, מעבד המזון המוכר והמופלא, עכשיו עם תוספת של אביזרים וקערת מיקסר.
כן, כן, שניים שהם אחד, שהאחד הזה הוא מוצר שחוסך הרבה מקום וזמן במטבח.
המג'ימיקס הומצא לראשונה בשנת 1963 בבורגונדי שבצרפת, והוא מעבד המזון היחיד שמשתמש בסכינים ודסקיות אמתיות
וחדות של החברה הצרפתית. 
בהתחלה הוא הציג עם צוות מניופאן את המכשיר ה"רגיל", המג'ימיקס (מעבד המזון), עם האביזרים הנלווים.
הציג את תכונות הקערות, והסביר על החומר שממנו הן מיוצרות.
מעבד המזון במכשיר כולל קערת פולי קרבונט גדולה בנפח 3.6 ליטר.
כשהוא כופף את הקערה, כולנו חששנו שהיא תישבר לו ביד, אבל לא. החומר הזה חזר, עמיד וגמיש.
קיבלנו הוכחה.
גם כשעמדו עליו, הוא נשאר שלם.
מלבד הקערה- יש מכסה עם פתח גדול לפריסת ירקות ופירות שלמים, מיני מיכל 1.2 עם סכין נירוסטה דו להבית להבים משוננים לקיצוץ דק של: פטרוזיליה, בצל, טחינת גרגירי חומוס והכנסת כמויות מזון קטנות (מוס, טונה וכו') ועוד שלל דסקיות, מרית, קופסא לאחסון האביזרים.





אהה, ויש גם חוברת מתכונים ענקית עם למעלה מ-65 מתכונים שונים.
הוא פורס נפלא(גם עגבניה שלמה נכנסה לפתח הגדול)


קוצץ כל מה שנקרא בדרכו ובסכיניו






ואפילו כותש קרח, בזכות המנוע החזק של המג'ימיקס

מה נראה לכם שקרה בסוף ההשקה?
קניתי לי מתנה לחג את מעבד המזון(בלי המיקסר, כי יש לי מיקסר נפרד בבית). יהייי!!!
איזה צבע, אתם שואלים? נו, תנחשו:)
ברור שאדום!
יש מגוון צבעים בהם שחור, נירוסטה, לבן, אדום, קרם, פיסטוק וורוד.
למכשיר החדש יש 30 שנות אחריות (כן, קראתם נכון, 30!) , והוא כולל מיקסר המגיע עם קערת נירוסטה בנפח של כ-5 ליטר ומיועדת לאפיה, וו לישה מנירוסטה, מקציף ביצים וקצפות מקצועי, מרית ומגיע לעוצמה של 1500W.
30 שנה? רוב הסיכויים שאני אמות לפניו :)
נעבור למיקסר:
כמו שאמרתי כבר, הוא מגיע עם קערה גדולה מנירוסטה
 וו לישה ממתכת, ואביזר הקצפה.
ואז... שמנו קמח
ומים
 נתנו לישה של כמה דקות
ויצא בצק ללחם :)
 לתנור... ואופס! לחם :)
 הקצפת ביצים- יצא מעולה.
מסקנה:
מג'ימיקסר.
אמנם לא בדקתי את יכולות המיקסר לעומק, אבל נראה מוצר מעולה.
לגבי מעבד המזון- הוא כבר אצלי בבית, בדקתי- ואין ספק שהוא שדרוג רציני במטבח.
ואם בא לכם/ן לפנק את עצמכם לפסח- זו המתנה המושלמת, בעיניי :)
אני כבר פינקתי את עצמי, ומרוצה מכל רגע של עבודה עם המג'ימיקס.
איפה משיגים?
בכל חנויות החשמל, ובניופאן כמובן.
חנות הדגל של ניופאן- ניופאן גורמה- שם בכלל שווה לעשות סיבוב.
כל פעם כשאני שם אני תמיד יוצאת עם אביזרים של קיטשנאייד למטבח. האביזרים שלהם איכותיים,
וחוץ מכוס מדידה שנשברה בגלל שהיפלתי אותה, הכל מחזיק נהדר.
מומלץ בחום!



פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

אורז עם בשר טחון ותבלינים. מנה שמכינים מהר, ומחסלים מהר :)

דבר אחד ידוע ובטוח: אני לא אוהבת לבלות שעות במטבח בהכנת מתכונים מורכבים. 
אני אוהבת מהר, מזין, וטעים. 
זו בדיוק המנה הזו. כל פעם שאני בלחץ זמן, שזה כמעט תמיד, ואני צריכה להכין צהריים בזריזות - אני מוציאה את המתכון הזה שלי ממעמקי הזיכרון, ותוך חצי שעה גג יש ארוחת צהריים שמתחסלת די מהר. האמת? אין כמעט פעם שנשאר משהו שיכול להיכנס למקרר לטובת ארוחת צהריים למחר. 
זה פשוט לא קורה. 
אז ביקשתם, ואני, לא יכולה להשאיר אתכם בלי מתכון למנה הנהדרת הזו.
היא מדהימה גם כשבאים אורחים. הצבעים שלה, הטעמים והקלות - הופכים אותה למושלמת לאירוח. 

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור".
לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה. 
כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו. 
כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית.
כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה. 
אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות.
לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל?
אני מתה על בלינצ'סים.