דילוג לתוכן הראשי

מג'ימיקסר- קניתי לי מתנה לחג. כי אין על מג'ימיקס, ועכשיו גם עם מיקסר!





מי לא מכיר את מג'ימיקס?
כולם מכירים.
כשאנחנו קונים מעבד מזון, רובנו נגיד למוכר שאנחנו רוצים לברר על מג'ימיקס.
כי הוא ה-מעבד מזון, ומג'ימיקס הוא כבר שם גנרי.
שנים שאני רוצה להחליף את הקנווד שקיבלתי כשהתחתנתי, שזה בערך לפני המון זמן :)

אבל נו, אתם יודעים.
סדרי עדיפויות, ופתאום נכנסו לשוק כל מיני סוגים של "בלנדר מוט", והשתמשתי בהם.
את מעבד המזון שלי כמעט זנחתי:
א. כי הוא לא משהו. ב. כי יש לי מיקסר ובלנדר מוט. ג. כי לא הבנתי כמה מעבד המזון שלי כבר מיושן.
חברת ניופאן הזמינה אותנו, עיתונאים ובלוגרים, להשקת המוצר החדש מבית מג'ימיקס- המג'ימיקסר.
להשקה הגיע השף הראשי של מג'ימיקס מצרפת.

תכירו את המג'ימיקסר, מעבד המזון המוכר והמופלא, עכשיו עם תוספת של אביזרים וקערת מיקסר.
כן, כן, שניים שהם אחד, שהאחד הזה הוא מוצר שחוסך הרבה מקום וזמן במטבח.
המג'ימיקס הומצא לראשונה בשנת 1963 בבורגונדי שבצרפת, והוא מעבד המזון היחיד שמשתמש בסכינים ודסקיות אמתיות
וחדות של החברה הצרפתית. 
בהתחלה הוא הציג עם צוות מניופאן את המכשיר ה"רגיל", המג'ימיקס (מעבד המזון), עם האביזרים הנלווים.
הציג את תכונות הקערות, והסביר על החומר שממנו הן מיוצרות.
מעבד המזון במכשיר כולל קערת פולי קרבונט גדולה בנפח 3.6 ליטר.
כשהוא כופף את הקערה, כולנו חששנו שהיא תישבר לו ביד, אבל לא. החומר הזה חזר, עמיד וגמיש.
קיבלנו הוכחה.
גם כשעמדו עליו, הוא נשאר שלם.
מלבד הקערה- יש מכסה עם פתח גדול לפריסת ירקות ופירות שלמים, מיני מיכל 1.2 עם סכין נירוסטה דו להבית להבים משוננים לקיצוץ דק של: פטרוזיליה, בצל, טחינת גרגירי חומוס והכנסת כמויות מזון קטנות (מוס, טונה וכו') ועוד שלל דסקיות, מרית, קופסא לאחסון האביזרים.





אהה, ויש גם חוברת מתכונים ענקית עם למעלה מ-65 מתכונים שונים.
הוא פורס נפלא(גם עגבניה שלמה נכנסה לפתח הגדול)


קוצץ כל מה שנקרא בדרכו ובסכיניו






ואפילו כותש קרח, בזכות המנוע החזק של המג'ימיקס

מה נראה לכם שקרה בסוף ההשקה?
קניתי לי מתנה לחג את מעבד המזון(בלי המיקסר, כי יש לי מיקסר נפרד בבית). יהייי!!!
איזה צבע, אתם שואלים? נו, תנחשו:)
ברור שאדום!
יש מגוון צבעים בהם שחור, נירוסטה, לבן, אדום, קרם, פיסטוק וורוד.
למכשיר החדש יש 30 שנות אחריות (כן, קראתם נכון, 30!) , והוא כולל מיקסר המגיע עם קערת נירוסטה בנפח של כ-5 ליטר ומיועדת לאפיה, וו לישה מנירוסטה, מקציף ביצים וקצפות מקצועי, מרית ומגיע לעוצמה של 1500W.
30 שנה? רוב הסיכויים שאני אמות לפניו :)
נעבור למיקסר:
כמו שאמרתי כבר, הוא מגיע עם קערה גדולה מנירוסטה
 וו לישה ממתכת, ואביזר הקצפה.
ואז... שמנו קמח
ומים
 נתנו לישה של כמה דקות
ויצא בצק ללחם :)
 לתנור... ואופס! לחם :)
 הקצפת ביצים- יצא מעולה.
מסקנה:
מג'ימיקסר.
אמנם לא בדקתי את יכולות המיקסר לעומק, אבל נראה מוצר מעולה.
לגבי מעבד המזון- הוא כבר אצלי בבית, בדקתי- ואין ספק שהוא שדרוג רציני במטבח.
ואם בא לכם/ן לפנק את עצמכם לפסח- זו המתנה המושלמת, בעיניי :)
אני כבר פינקתי את עצמי, ומרוצה מכל רגע של עבודה עם המג'ימיקס.
איפה משיגים?
בכל חנויות החשמל, ובניופאן כמובן.
חנות הדגל של ניופאן- ניופאן גורמה- שם בכלל שווה לעשות סיבוב.
כל פעם כשאני שם אני תמיד יוצאת עם אביזרים של קיטשנאייד למטבח. האביזרים שלהם איכותיים,
וחוץ מכוס מדידה שנשברה בגלל שהיפלתי אותה, הכל מחזיק נהדר.
מומלץ בחום!



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

הלחם המופלא של פיליס גלזר. פוסט בריא ומתכון הורס.

כבר בכניסה לביתה של כוהנת הבישול פיליס גלזר, לסדנה של בישול בריא(וטעים!), חיכו לנו פינוקים על השולחן. ביס אחד מהלחם האלוהי שהיא מכינה גרם לי לרצות ממנו עוד ועוד ועוד. לחם כוסמין עם אגוזי מלך וצימוקים. טעמו המיוחד, הנעים, המתגלגל בפה, השאיר אותי מאוהבת. לא רק אותי, האמת. הייתה תמימות דעים בקרב כל משתתפות הסדנה: הלחם הזה נפלא. פיליס נתנה לנו מתכון של האלוהי הזה. בהמשך אני אתן לכם אותו, כי מתכון כזה חייבים לשמור במועדפים :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)