דילוג לתוכן הראשי

אופטיקה שפי והמסע שלי אחרי הזוג המושלם :)



אין מה לעשות. גיל 40 נתן את אותותיו, לפני כך וכך שנים, והוכיח לי שאני צריכה להרחיק.
לא, לא לנדוד לארצות רחוקות, חלילה. להרחיק את הסמארטפון מהעיניים.
בגיל ארבעים עוד הכחשתי, ב- 45 הפנמתי, ב-47 הבנתי שאין ברירה.
אם אני רוצה לקרוא ספרים בלילה במיטה, או לקרוא את הווטסאפים האין סופיים, כדאי שאצטייד בזוג משקפיים.
משקפיים הם קטע אופנתי. נכון, יש את הפשוטים, שנותנים מספר זהה בשתי העיניים, ומקרבים, מגדילים, ונותנים פתרון זול ומהיר. כאלו יש לקנות במחירים שבין 20 ל-100 ש"ח (לדוגמא בסופרפארם), אבל הן לא נותנות פתרון עיצובי-מיתוגי, ולא פתרון למספרים שאינם שווים בין שתי העיניים.

אני לא מוותרת על הקטע העיצובי. וחוצמזה, המספר שלי לא זהה בשתי העיניים.
אין לי ברירה, אני חייבת אופטומטריסט טוב, וחנות אופטיקה מעולה.
כבר קרה שעשיתי משקפים, והסתבר שהבדיקה לא הייתה מוצלחת, מה שהפך את המשקפיים ליותר סיוט מאשר עזרה.
כבר קרה שעשיתי למשקפיים עדשות יקרות - שלא הוכיחו את עצמן ולא עמדו במבחן המציאות.
וכן, אופטיקה היא מקצוע רציני ומלא אחריות.
הזדמנתי במקרה לחיפה, לאירוע השקה נוצץ, והפרזנטורית היפה של "אופטיקה שפי", לימור כרסנטי, שמולה אני עובדת לפעמים, אמרה לי "כדאי לך, לכי".
אז הלכתי. לאחרונה הרגשתי שאני מתאמצת מדי בלילה כשאני קוראת. הרגשתי שצריך לחדד את המספר, ובדיקה נוספת אף פעם לא מזיקה.
הגעתי לסניף הצ'ק פוסט.
הסברתי מה אני מחפשת, ומה אני צריכה, והאופטומטריסטית רותי בן אלישע לקחה אותי לחדר הבדיקה.
שם פגשתי את המנכ"ל של "אופטיקה שפי", איציק כרסנטי. הוא השאיר אותי בידיה הטובות של רותי, ויצא מהחדר.
רותי הפגינה שליטה בחומר :)
הבדיקה שלה הייתה מאד מאד מקצועית. עברתי בדיקה או שתיים בחיי, והרגשתי בטוחה בידיה של רותי.
כשסיימנו את הבדיקה, היא נתנה את המרשם לצוות בחנות, ואני התחלתי לחקור את כל המסגרות בחנות :)
לבחור מסגרת זה פרויקט לא פשוט עבורי.
גם ככה יש לי קושי בקבלת החלטות, אחד מהתסמינים של הפרעת קשב.
בשביל זה צריך צוות סבלני בטירוף.
במיוחד איתי :)
חוסר החלטיות זה מעצבן, ואני כזו. עד שאני קונה משהו - אני מטריפה את כל האנשים בחנויות.
כנראה שחיפאים רגועים יותר, לא הטרפתי אף אחד, וכולם נשארו שלווים.
אז לפני הכל - תודה לצוות מנצח וסבלני ב"אופטיקה שפי". זה חשוב לא פחות מהמוצר המוגמר.
איציק כרסנטי, מרלן וסאלי - אתם מקסימים ומקסימות, ודוגמני משקפיים מעולים :)
שנחזור לחנות? אני עוד צריכה לבחור משקפיים :)
פתחו לי את כל המגירות, גם של הראיה וגם של השמש, ולכו תבחרו ממגוון שכזה.
לרגע קרצו לי משקפי השמש של chopard, אפילו הקופסה עשתה לי עיניים, אבל נזכרתי שאני צריכה לקרוא בלילה.
המשקפיים של טום thom browne מדליקות, אבל "הארי פוטר סטייל" זה פחות אני :)
על אלו ממש נדלקתי.
עגולות, של sunday somewhere, שנקראות NED MOTHER OF PEARL
נד הוא סגנון יוניסקס, עם טוויסט יצירתי של צורה קלאסית. מדליקות ממש!
אבל אהמממ... אני ועגול לא משהו.
הכל בעגול? גם מארק ג'ייקובס עם משקפיים עגולים יפיפיים.
marcjacobs
Clear Cat Eye Sunglasses
או, זו כבר צורה שמתאימה לי יותר.
למותג BOZ יש מגוון משקפיים בקו צעיר, צבעוניים ומדליקים. 
מדדתי את שלושת הדגמים, אבל זה עדיין לא היה זה. 


ואז הגעתי לצבע הזה.
והחלטתי: אולי זו עוד לא הצורה, אבל זה לגמרי הצבע :)
וזהו. הזוג הנבחר שלי נמצא!!!
koali
כחול - טורקיז, וכבר מזמן לא ראיתי כ"כ טוב :)
אז אם אתם בחיפה, אופטיקה שפי זו המלצה חמה שלי.
מקצועיות, אדיבות, ומותגים צבעוניים או אלגנטיים שעושים שמח.
יאללה, הלכתי לקרוא איזה ספר, עכשיו הרבה יותר קל לי.
ואם אתם מחפשים חנות משקפים בחיפה, אז אופטיקה שפי היא חנות אופטיקה מומלצת, וזה, אתם יודעים, מנסיון. נסיון טוב של אחה"צ חיפאי אחד.

אופטיקה שפי - סניפים
סניף צ'ק פוסט: מרדכי מקלף 19, חיפה
שעות פתיחה: א-ה 09:00-19:30 יום ו' 09:00-13:30
טלפון: 04-8402912

סניף קרית מוצקין: רב מד - מרכז מסחרי
שעות פתיחה: א-ה 10:00-13:00, 16:00-19:30
יום ו' 09:00-13:30
טלפון: 04-8775252



פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)

השייקר שעשה אותי מאושרת. נינג'ה אמיתי! וגם: מתכון לאייס מוקה.

כשהחגים מגיעים, יש המון אירועים שקשורים לכלי בית, סירים, ומוצרים למטבח. בולטים מוצרי החשמל הקטנים, שהופכים כל בית למסעדה קטנה. אם פעם בשביל שייק טוב היינו צריכים בלנדר מטורף ואימתני, שיכתוש את הקרח בקלות, היום כבר אפשר בקלות להכין שייק מופלא בבית. כן, כן, גם עם פירות וירקות קשים. אני פה בשביל לספר לכם כמה אני מאושרת מהיום שהחמוד הזה, נינג'ה איי קיו, אצלי בבית. ואני באמת מאושרת. הפכתי לפריקית של שייקים. כבר כמה ימים אני שותה שייקים במגוון וריאציות. חלקם בריאים יותר, חלקם פירותיים יותר, וחלקם באמצע. מה שבטוח - אני נהנית משייק מופלא בפחות מדקה הכנה. זה מה שלוקח לנינג'ה הזה.

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי