דלג לתוכן הראשי

שעוני ויקטורינוקס בהשקת קולקציה חדשה ושווה!







הוזמנתי להשקת הקולקציה החדשה של שעוני ויקטורינוקס.
אמנם לא יצאתי משם עם שעון חדש, אבל יצאתי עם חשק לאחד כזה.
קצת על ויקטורינוקס ( VICTORINOX)
ויקטורינוקס הבינלאומית היא חברת ענק, אשר תחת דגלה קווי מוצר רבים הכוללים: אולרים, סכינים, תיקים, שעונים ואף ביגוד ובשמים. לכל קו ייצור זהות וסגנון משלו, אך משותפים לכולם חמשת הערכים העיקריים של החברה: פונקציונליות, חדשנות, אמינות, שוויצריות (SWISSNES) ומחיר הוגן, שיוצרים את המותג השווה "ויקטורינוקס".





חברת VICTORINOX  נוסדה בשנת 1884 על ידי קרל אלסנר (Karl Elsener) בעיר איבך, שוויץ.
ב-1891 פיתח קארל אלסנר את האולר השוויצרי הראשון, ומאז ועד היום אולרים אלה מהווים ציוד סטנדרטי בלמעלה מתריסר צבאות סביב העולם, אצל האסטרונאוטים ב-NASA, חובבי טיולים וספורט אתגרי ועוד.


  

גם אצלי יש עכשיו אחד כזה(-:

גם שעוני VICTORINOX SWISS ARMY מיוצרים בהשראה זו, ומהווים סמל של איכות ומצוינות שוויצרית.
מספיק להעיף מבט כדי להרגיש את האיכות והיופי שלהם, לא? 











בארוע הושקו ארבע סדרות:


Infantry

סדרת שעונים מעודכנת המאופיינת בעיצוב קלסי נצחי ומעוצב בעל קווים נקיים המדגישים את הזרימה בעצוב המודרני
קולקציית ה-Infantry מגיעה עם שני סוגים של רצועות: רצועת עור אורגנית ורצועת מתכת סרוגה בסגנון מילאנו.

אוריג'ינל ORIGINAL 2013
מהדורה מוגבלת!

ORIGINAL עם 1989 יחידות ממוספרות בלבד, כדוגמת שנת ההקמה של חטיבת השעונים בחברה.
השעון הראשון של VICTORINOX מדגם זה הושק לראשונה בשנת 1989 והוא מהשעונים הנמכרים ביותר של החברה. 
השעון נאמן למורשת האולרים המקוריים של החברה והן לערכים הקלאסיים של תעשיית השעונים השוויצרית. זהו שעון קריא, עם עיצוב פשוט וישיר, מבנה חסון העומד בדרישות האיכות המחמירות ביותר ובכל זאת נמכר במחיר בר-השגה. 
מאופיין בקווים עדינים, ומיועד לאנשים אורבניים המחפשים שעון מודרני ופרקטי המתאים לכל אירוע.
בזל האלומיניום המוברש מעניק מראה אופנתי.
מחוג השניות של הכרונוגרף צבוע בכתום מעודן ומוסיף עניין ללוח המונוכרומטי.


Night Vision III

שעון רב תכליתי בעל מראה קלאסי מאוזן עם שילוב ספורטיבי ודינאמי.
זוהי הגרסה החדשה והמעוצבת של שעון הדגל ה-Night Vision III
מאז השקת הגרסה הראשונה, בשנת 2003, ובהמשך להשקתו המחודשת ב-2012, הפך השעון לרב מכר. 
גם במהדורה החדשה נשמרו הקודים המסורתיים של העיצוב הקלאסי המאפיין את החברה.
תכונת ההארה החדשנית והחלוצית משתלבת בצורה נקייה וחלקה אל גוף השעון והחיבור לרצועה.
הגרסה החדשה של השעון מאופיינת בגוף שעון בצבע "Black ice" – פלדה מושחרת מוברשת, לוח ירוק חאקי או שחור אפור, רצועת הגומי בהתאם לצבע הלוח.

מווריק Maverick 2013

שעון מסוגנן ומעודן עם הדגשת הנראות והפונקציונליות המאופיין בצבעים נועזים:
שוקולדים, אדומים, כחולים וירוקים.
לשעון מווריק יש לוח חדש מסוגנן ומעודן יותר תוך הדגשת הנראות והפונקציונליות של השעון.
נתונים טכניים  של קולקציית שעוני המווריק Maverick :
שעון שווצרי
קוטר השעון 34 ממ לגרסת הנשים ו 43 לגברים.
פלדה 316L
מנגנון קוורץ שוויצרי
ספיר קריסטל עם שלוש שכבות -  עמיד בפני שריטות
מחוגים ושנתות זוהרות – סופר לומינובה
עמידות למים 100 מטר
בזל חד כיווני
מגיני כתר
הרחבת רצועה (לשימוש צוללן)














איפה משיגים? 
חנות היבואן:
אל.אס דיזינגוף סנטר קומה 3 (03-5280831), 
או בחנויות הנבחרות ברחבי הארץ






תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?