דילוג לתוכן הראשי

אוצרות טבע בצבע! פוסט צבעוני שכולו אוצר אחד גדול(-:



יש משהו בצביעה שגורם לי להרגיש כמו ילדה קטנה.
מותר ללכלך, מותר להתלכלך, וחוצמזה, למי לא בא לפעמים רגע של יצירתיות חסרת גבולות?
כשהזמינו אותי להשקת קולקציית "אוצרות טבע" של נירלט, הלכתי בשמחה.



ידעתי שאני הולכת לצבוע משהו(ולהתלכלך כהוגן!), וזה כבר עשה לי שמח.
קולקציית "אוצרות טבע" מכילה 30 גוונים חדשים לשנת 2013.

מקורות ההשראה לקולקציה הן שלושה עולמות טבעיים, שמתקיימים זה לצד זה: חוף הים, צדי הדרכים ומעבה היער.  
שיר זכאי, סמנכ"ל שיווק ופיתוח עסקי בנירלט, הסבירה: "צבע הוא האמצעי הקל והזול ביותר לרענון הבית וליצירת תחושת התחדשות. בפעולה קלה ופשוטה אנחנו יכולים ליצור שינוי דרמטי או מעודן בהתאם לרצון שלנו. אנחנו יודעים שבחירת גוון לבית היא משימה לא פשוטה בעיקר בגלל המגוון הרחב של הגוונים שקיימים היום. אחת המטרות הראשיות של הקולקציה היא להקל על הבחירה, תוך הגשת הגוונים הטרנדיים ביותר שמהווים את צבעי השנה. הקולקציה מציגה מגוון של גוונים מהבהירים ועד הכהים, כך שהיא נותנת פתרון לכל סגנונות העיצוב".

הקולקצייה מתחלקת לשלושה:
משפחת הכחולים-ירוקים הטרנדיים, שנקראת "חופים שלווים":



משפחת האדומים -כתומים-צהובים, שנקראת "יערות אקזוטיים":



ומשפחת  הלבנים-אפורים-חומים בהירים, שנקראת "אבנים אורבניות":



שלושת הסדרות האלו, מרכיבות, כמו שכבר הזכרתי,
את קולקציית "אוצרות טבע" היפה:


לאירוע הגיעה גם מיכל ינאי, שיש לה בלוג עיצוב.
כשהיא הגיעה היא נפעמה מהצבעים:



ואחרי שהיא צבעה איתם, גם אנחנו נפעמנו, מהצבעים שהיא בחרה(-:
כולנו לבשנו סינרי צביעה, פתחנו את קופסאות הצבעים:



והתחלנו "להתפרע" על המוצר שקיבלנו:



חוץ ממיכל, שהייתה מקסימה במיוחד, באירוע השתתפה גם בלוגרית עיצוב שאני מאד אוהבת, הג'ינג'ית המקסימה עידית, 
מהבלוג  "הבית של עידה"



אני החלטתי ללכת על ירוק מולבן, 
וככה זה נראה(לפני שיוף ותיקונים של "אחרי ייבוש"):




באירוע קיבלנו הסברים על הקולקצייה, 
ועל אתר האינטרנט של נירלט:








מומלץ גם להיות חברים של נירלט בפייסבוק, יש פעילויות ופרסים(-:





ואני?
קצת התבאסתי שלא קיבלנו צבע מהקולקציה הביתה,
שאוכל להמשיך להשתולל בבית, כי שעה של צביעה לא מספיקה לי(-:
אם הייתי צריכה לבחור?
הייתי לוקחת את המג'נטה העוצמתית מקולקציית "יערות אקזוטיים",
או את הירוק-טורקיז מ"חופים שלווים".
כזו אני: רגע סוערת, רגע שלווה(-:


מוזמנים לבקר באתר של נירלט


שם תוכלו לקבל ייעוץ לפני צביעה, הדרכה, וטיפים(-:



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-: לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל", וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.   מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים. שמים בקערה ארבע ביצים:   מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום: מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי...

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

עוגת שוקולד קוקוס משגעת, באונטי סטייל. כשרה לפסח, וטעימה כל השנה!

אני מודה, החטיף שאני הכי אוהבת הוא באונטי. פסח הוא חג לחובבי הקוקוס, ואני ביניהם :) הפעם החלטתי להכין עוגה שתתאים לי ולעצמי בשולחן הסדר, כי חשוב לי לקנח עם משהו קצת יותר טעים מעוגיות יין או עוגת מצות :) ההכנה שלה נראית מורכבת, אבל היא פשוטה ממש.