דילוג לתוכן הראשי

אוצרות טבע בצבע! פוסט צבעוני שכולו אוצר אחד גדול(-:



יש משהו בצביעה שגורם לי להרגיש כמו ילדה קטנה.
מותר ללכלך, מותר להתלכלך, וחוצמזה, למי לא בא לפעמים רגע של יצירתיות חסרת גבולות?
כשהזמינו אותי להשקת קולקציית "אוצרות טבע" של נירלט, הלכתי בשמחה.



ידעתי שאני הולכת לצבוע משהו(ולהתלכלך כהוגן!), וזה כבר עשה לי שמח.
קולקציית "אוצרות טבע" מכילה 30 גוונים חדשים לשנת 2013.

מקורות ההשראה לקולקציה הן שלושה עולמות טבעיים, שמתקיימים זה לצד זה: חוף הים, צדי הדרכים ומעבה היער.  
שיר זכאי, סמנכ"ל שיווק ופיתוח עסקי בנירלט, הסבירה: "צבע הוא האמצעי הקל והזול ביותר לרענון הבית וליצירת תחושת התחדשות. בפעולה קלה ופשוטה אנחנו יכולים ליצור שינוי דרמטי או מעודן בהתאם לרצון שלנו. אנחנו יודעים שבחירת גוון לבית היא משימה לא פשוטה בעיקר בגלל המגוון הרחב של הגוונים שקיימים היום. אחת המטרות הראשיות של הקולקציה היא להקל על הבחירה, תוך הגשת הגוונים הטרנדיים ביותר שמהווים את צבעי השנה. הקולקציה מציגה מגוון של גוונים מהבהירים ועד הכהים, כך שהיא נותנת פתרון לכל סגנונות העיצוב".

הקולקצייה מתחלקת לשלושה:
משפחת הכחולים-ירוקים הטרנדיים, שנקראת "חופים שלווים":



משפחת האדומים -כתומים-צהובים, שנקראת "יערות אקזוטיים":



ומשפחת  הלבנים-אפורים-חומים בהירים, שנקראת "אבנים אורבניות":



שלושת הסדרות האלו, מרכיבות, כמו שכבר הזכרתי,
את קולקציית "אוצרות טבע" היפה:


לאירוע הגיעה גם מיכל ינאי, שיש לה בלוג עיצוב.
כשהיא הגיעה היא נפעמה מהצבעים:



ואחרי שהיא צבעה איתם, גם אנחנו נפעמנו, מהצבעים שהיא בחרה(-:
כולנו לבשנו סינרי צביעה, פתחנו את קופסאות הצבעים:



והתחלנו "להתפרע" על המוצר שקיבלנו:



חוץ ממיכל, שהייתה מקסימה במיוחד, באירוע השתתפה גם בלוגרית עיצוב שאני מאד אוהבת, הג'ינג'ית המקסימה עידית, 
מהבלוג  "הבית של עידה"



אני החלטתי ללכת על ירוק מולבן, 
וככה זה נראה(לפני שיוף ותיקונים של "אחרי ייבוש"):




באירוע קיבלנו הסברים על הקולקצייה, 
ועל אתר האינטרנט של נירלט:








מומלץ גם להיות חברים של נירלט בפייסבוק, יש פעילויות ופרסים(-:





ואני?
קצת התבאסתי שלא קיבלנו צבע מהקולקציה הביתה,
שאוכל להמשיך להשתולל בבית, כי שעה של צביעה לא מספיקה לי(-:
אם הייתי צריכה לבחור?
הייתי לוקחת את המג'נטה העוצמתית מקולקציית "יערות אקזוטיים",
או את הירוק-טורקיז מ"חופים שלווים".
כזו אני: רגע סוערת, רגע שלווה(-:


מוזמנים לבקר באתר של נירלט


שם תוכלו לקבל ייעוץ לפני צביעה, הדרכה, וטיפים(-:



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה: נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים, אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי. מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי , שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית. הפעם הלכתי על כרוב. אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה. מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים, אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פלפל ממולא צמחוני, עם אורז ותבלינים. מתכון קל לממולאים!

אני אוהבת ממולאים, ומכינה אותם בכל מיני צורות וצבעים. הפעם היה לי עוף בתנור, אז ויתרתי על הבשר הטחון בפלפלים, והכנתי פלפלים ובצלים ממולאים, סיר כיפי וטעים שמתאים לכל יום בשנה. שמרו לכם מתכון לפלפלים ממולאים צמחוניים, וגם בצלים ממולאים הכנסתי לסיר. בלי הרבה דיבורים, ישר לעבודה :)

סלמון ברוטב תפוזים, סויה וסילאן. 5 דקות ולתנור.

  אחת הסיבות שבזכותן אני אוהבת מאד להכין דגים היא מהירות ההכנה.  דג לא צריך יותר מדי התעסקות. רוטב מוצלח, ובישול/טיגון/צליה קצרים במיוחד.  כשבא לי משהו מהיר וטעים, וחשוב לציין גם בריא מאד, אני מכינה דג.  בחורף, אני אוהבת לבשל עם תפוזים. הם נמצאים בשיאם, בהמוניהם, ובמחירים נפלאים שמאפשרים לחגוג איתם בלי סוף. הפעם סידרתי לכם מתכון של פחות מחצי שעה בסה"כ, כולל הכנה וצליה בתנור.  פילה סלמון. 

בלינצ'ס ללא גלוטן, כן, כן :) הכי טעימים שיש!

לבלינצ'ס האלו תעשו "גזור ושמור". לא מעט עבדתי כדי להגיע בדיוק למרקם שאני רוצה.  כזה שיהיה דומה להפליא לבלינצ'סים ה"רגילים", אלו עם הקמח ה"רגיל", הלבן, שאני נענעת ממנו.  כשהתחלתי לאכול "ללא גלוטן", גיליתי שההרגשה שלי אחרת לגמרי. הבטן לא נפוחה, ההרגשה יותר טובה, אני פחות עייפה, ויותר חיונית. כן, כן, גלוטן זה נזק, קמח לבן זה רע, חיטה זה מזיק - אבל רק אחרי שמפסיקים לאכול את הגלוטן, מבינים עד כמה.  אני משתדלת לא לאכול גלוטן, ולהימנע מפסטות, לחמים, וחיות חיטה אחרות. לפעמים אני מתפתה, לפעמים גםן בא לי - אבל היום יש כ"כ הרבה תחליפים, שמי צריך גלוטן בכלל? אני מתה על בלינצ'סים. 

גליל תמרים ואגוזים - חטיף אנרגיה משגע ללא גלוטן

לפעמים בא לי משהו מתוק אחרי הארוחה. חטיף שכזה. קינוח.  מאז שהתחלתי לאכול "ללא גלוטן, ללא סוכר", אני משתדלת לא לאכול חטיפים מתועשים, אלא דברים בריאים יותר, טבעיים יותר, ולהעדיף סוכר שהוא סוכר פירות - ולא סוכר מעובד.  המתכון לגלילי התמרים הוא ללא גלוטן, ללא אפיה, מהיר הכנה, ומלא בדברים טובים ובריאים.  את חטיפי האנרגיה מהתמרים אני מכירה עוד מהימים שרכבתי בשטח עם האופניים. החבר'ה תמיד היו מביאים תמרים לרכיבה, ואחד מהם תמיד הגיע עם קופסה שבתוכה היו מטבעות תמרים עם המון דברים טובים בפנים. הם לגמרי חטיפי אנרגיה, וגם דלים בשומן רק שיש בעיה אחת - מאד קשה להפסיק לאכול מהם :)