דלג לתוכן הראשי

אוצרות טבע בצבע! פוסט צבעוני שכולו אוצר אחד גדול(-:



יש משהו בצביעה שגורם לי להרגיש כמו ילדה קטנה.
מותר ללכלך, מותר להתלכלך, וחוצמזה, למי לא בא לפעמים רגע של יצירתיות חסרת גבולות?
כשהזמינו אותי להשקת קולקציית "אוצרות טבע" של נירלט, הלכתי בשמחה.



ידעתי שאני הולכת לצבוע משהו(ולהתלכלך כהוגן!), וזה כבר עשה לי שמח.
קולקציית "אוצרות טבע" מכילה 30 גוונים חדשים לשנת 2013.

מקורות ההשראה לקולקציה הן שלושה עולמות טבעיים, שמתקיימים זה לצד זה: חוף הים, צדי הדרכים ומעבה היער.  
שיר זכאי, סמנכ"ל שיווק ופיתוח עסקי בנירלט, הסבירה: "צבע הוא האמצעי הקל והזול ביותר לרענון הבית וליצירת תחושת התחדשות. בפעולה קלה ופשוטה אנחנו יכולים ליצור שינוי דרמטי או מעודן בהתאם לרצון שלנו. אנחנו יודעים שבחירת גוון לבית היא משימה לא פשוטה בעיקר בגלל המגוון הרחב של הגוונים שקיימים היום. אחת המטרות הראשיות של הקולקציה היא להקל על הבחירה, תוך הגשת הגוונים הטרנדיים ביותר שמהווים את צבעי השנה. הקולקציה מציגה מגוון של גוונים מהבהירים ועד הכהים, כך שהיא נותנת פתרון לכל סגנונות העיצוב".

הקולקצייה מתחלקת לשלושה:
משפחת הכחולים-ירוקים הטרנדיים, שנקראת "חופים שלווים":



משפחת האדומים -כתומים-צהובים, שנקראת "יערות אקזוטיים":



ומשפחת  הלבנים-אפורים-חומים בהירים, שנקראת "אבנים אורבניות":



שלושת הסדרות האלו, מרכיבות, כמו שכבר הזכרתי,
את קולקציית "אוצרות טבע" היפה:


לאירוע הגיעה גם מיכל ינאי, שיש לה בלוג עיצוב.
כשהיא הגיעה היא נפעמה מהצבעים:



ואחרי שהיא צבעה איתם, גם אנחנו נפעמנו, מהצבעים שהיא בחרה(-:
כולנו לבשנו סינרי צביעה, פתחנו את קופסאות הצבעים:



והתחלנו "להתפרע" על המוצר שקיבלנו:



חוץ ממיכל, שהייתה מקסימה במיוחד, באירוע השתתפה גם בלוגרית עיצוב שאני מאד אוהבת, הג'ינג'ית המקסימה עידית, 
מהבלוג  "הבית של עידה"



אני החלטתי ללכת על ירוק מולבן, 
וככה זה נראה(לפני שיוף ותיקונים של "אחרי ייבוש"):




באירוע קיבלנו הסברים על הקולקצייה, 
ועל אתר האינטרנט של נירלט:








מומלץ גם להיות חברים של נירלט בפייסבוק, יש פעילויות ופרסים(-:





ואני?
קצת התבאסתי שלא קיבלנו צבע מהקולקציה הביתה,
שאוכל להמשיך להשתולל בבית, כי שעה של צביעה לא מספיקה לי(-:
אם הייתי צריכה לבחור?
הייתי לוקחת את המג'נטה העוצמתית מקולקציית "יערות אקזוטיים",
או את הירוק-טורקיז מ"חופים שלווים".
כזו אני: רגע סוערת, רגע שלווה(-:


מוזמנים לבקר באתר של נירלט


שם תוכלו לקבל ייעוץ לפני צביעה, הדרכה, וטיפים(-:



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

פשטידת כרוב משגעת!!! מתכון לפשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא :)

אני מודה:
נכון, יש לי חיבה גדולה לסטייקים ובשרים,
אבל גם מאכלים חלביים עוברים לי נהדר בתפריט השבועי שלי.
מדי פעם אני מכינה פשטידות טעימות, כמו פשטידת התרד הנהדרת שלי,
שמהוות יופי של תחליף לארוחת צהריים בשרית, או לארוחת ערב כיפית.
הפעם הלכתי על כרוב.
אני תמיד ממציאה פשטידות, כשהבסיס די קבוע, ורק ה"בפנוכו" משתנה.
מחליפה ירקות, משנה תיבולים, מחליפה תבניות, צורות, גדלים,
אבל תמיד הן יוצאות משגעות, נפלאות לאירוח, וקוצרות מחמאות :)

פשטידת התרד ההורסת שלי. לא רק לפופאי מגיע! (-:

תרד. אחד מהירוקים הבריאים. נו, בטח כולכם זוכרים את "פופאי" (-: קיבלתי להתנסות חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל". באופן כללי, אני מאד אוהבת את כל הירקות השטופים, הטריים, הקצוצים. תענוג אמיתי. סלטים, פשטידות, מטבלים- הכל מוכן בשניות, בזכותם (-: שקלתי מה לעשות איתם. מצד אחד, ממש בא לי שקשוקת תרד עם שמנת. מצד שני, אני אוהבת פשטידות, וגם פשטידת תרד נראתה לי פתרון זריז ונפלא לארוחת ערב קלילה של מוצ"ש. החלטתי להכין פשטידה, ובשבילכם, גם צילמתי אותה, שלב אחרי שלב, כי כשהכל מגיע היום טרי, שטוף ומוכן לאכילה, חצי מהעבודה המעייפת יורדת, וההכנה הופכת לכיף של ממש (-:



לוקחים חב' עלי תרד טריים ושטופים של "שופרסל",
וחולטים אותם כחצי דקה במים רותחים.

מעבירים את העלים לקערה עם מים קרים.

שמים בקערה ארבע ביצים:

מוסיפים קופסא שמנת חמוצה 15%, ושתי שיני שום:


מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז. כן, מיונז (-: סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה. מוסיפים כף של בזיליקום טרי חתוך גס:



מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי כוס מים, ומערבבים:




משמנים תבנית אפיה, מפ…

מתכון לקינוחי גבינה-אוראו אישיים. קינוח שבועות הורס לעצלני מטבח :)

בפוסט הקודם הכנתי עוגת אוראו-גבינה עם בוטנים מסוכרים.
העוגה היא לאלו שאוהבים להשקיע.
מאותה תערובת של המלית הכנתי קינוחים אישיים בכוסות,
סוג של קיצור דרך לאלו שלא אוהבים לעבוד קשה מדי :)

המתכון מתאים מאד לשבועות, והוא קל להכנה.
הוא מרשים, וטעים.


קינוחי אוראו-גבינה אישיים

קינוח גבינה ולוטוס בכוסות אישיות. מתכון מהיר הכנה והורס במיוחד!

מתכון לקינוח לוטוס
החומרים ל-3 כוסות של 200 מ"ל *אפשר להכין בכוסות קטנות יותר



מצרכים:
12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
1 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה 5%
ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף
(כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
שוקולד מריר מגורד לעיטור

אופן הכנה:
לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. 
לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
להכניס לכמה דקות למקרר.

הרכבת המנה:
לוקחים שקית זילוף
(אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח).
גוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
ומעליה  מזלפים עוד שכבה של קרם.
מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי.
(ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
מעל שכבת הקרם השנייה שופכים  מעט מנוזל הלוטוס,
ועליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
לפני ההגשה מגרדים …

עוגת אוראו עם גבינה ובוטנים מסוכרים. יש דברים ששווה לחיות עבורם :)

מי שכבר טעם קינוחי אוראו, יודע שאין על השילוב של אוראו+גבינה.
שבועות הגיע, החלטתי להכין עוגת גבינה-אוראו, רק שהפעם הוספתי לה טוויסט נהדר: בוטנים מסוכרים.
אוי, שזה טעים!

אז מה יש בעוגה הכ"כ טעימה הזו?