Translate


אנגוס. הקומה השניה: מסעדת בשרים מעולה! אנגוס, חלק ב'.














על הבשר המשובח מהקומה הראשונה של מסעדת אנגוס,
כבר סיפרתי בפוסט הקודם.
עכשיו הגיע הזמן לבדוק האם הבשר המשובח, האדום והיפה הזה,
עובר גם טיפול נכון מבחינת צלייה וטעמים.
עלינו למעלה, חבורת בלוגרים קרניבורים, לקומה השנייה,
קומת המסעדה של "אנגוס".
את פנינו קיבל השף נבות שלח, שאחראי לתפריט הבשרים המחודש של אנגוס:




"בנינו כאן תפריט שכל חובב בשר שמכבד את עצמו, לא יכול להחמיץ",
הסביר שף נבות שלח, יוצא מסעדות זוזוברה, קפה איטליה, ג׳וז ודניאל ועוד:



התחלנו עם רעיון חמוד לאללה, "אנגוסונים", שהם מבחר "פיצוחי בשר" ייחודיים, שפותחים את הארוחה בכיף גדול:



בין האנגוסונים המקסימים אפשר ליהנות ממנת סלט שבבי שווארמה פריכים עם כורכום, מנה שאני ממש אהבתי:


שקדי עגל על הפלאנצ'ה עם לימון חרוך ועדשים, מנה נהדרת!
שקדי העגל היו עשויים מדויק, נמסים בפה, והלימון החרוך היה מושלם.



מח עצם נימוח עם בצל מאודה וסלסת עשבים ירוקה,
מנה כיפית, נעימה בלשון, ונגמרה לי מהר מדי(-:



בשר כבוש טוב טוב עם סלט עגבניות שוק, מנה מ-ע-ו-ל-ה!
לא, לא הספיקה לי. בא לי לחזור שוב לעוד אחת(-:



את המנה הבאה לא טעמתי, אני וחצילים אף פעם לא היינו חברים טובים.
חציל ציידים בעשבי תיבול בשר קצוץ וטחינה:



סינטה צרובה על כרוב מדורה ועשבים, נפלא!
האנגוסונים האלו הם פתיחים מעולים, מתומחרים סביר לגמרי, וטעימים מאד:



והאהבה שלי, כרובית!!!!
ובכלל, כשהיא על מצע צזיקי, זה פשוט הורס!!!
לייק לכרובית, אהובתי(-:
כרובית על מצע צזיקי:



עוד מנה מעניינת, סלט איולי תפ”א ובשרים.
אין מנה אחת מהאנגוסונים שלא הייתה לי טעימה.
אנגוסונים שולטים!!! (-:



מנה שכבר טעמתי גם במקומות אחרים ולא חידשה לי יותר מדי,
דואט קרפצ’יו בקר,
כשההפתעה והייחוד הוא בדואט, שמורכב מסינטה ופילה:





ואחרי כל מנות הבשר הראשונות והמהנות האלו, מגיעות המנות העיקריות:
בשר!
אוי, כמה שאני אוהבת את הקונספט הזה, של אנגוס בשרים(-:



טוב, עזבו, רק תסתכלו, ואין לי מה להגיד.
רק שלוש מילים, ושלושה סימני קריאה:
היה סופר טעים!!!
מוכנים, היכון, רוץ(-:

גולת הכותרת של הערב, הטומהוק!!!
אנגוס טומהוק – פריים ריב בחיתוך הבית
סטייק גדול במיוחד, המזכה את מי שמזמין אותו בכניסה להיכל התהילה של אנגוס!
ואני? בונה עליו לסיבוב הבא שלי בחיפה, אם לא אחליט להגיע בשבילו במיוחד,
גם אם חיפה רחוקה ממני.
מה זה שעה נסיעה בשביל חוויה כזו? (-:




אסאדו מעולה בבישול ארוך ואיטי, תענוג לראות גם את תהליך הפירוק
אין אין אין דברים כאלו!!!



ככה זה מגיע:



ומתחיל להתפרק:


מפורק:



נחתך:




רגע לפני חיסול:



זה מה שנשאר (-:



לא הספיק לכם, נכון?
אז עוד סיבה להתעלף:
פורטרהאוס סטייק T-Bone
סינטה ופילה על העצם, קלאסיקה במיטבה!!!





מגש נוסף מרהיב היה עירוב של בשרים, שנקרא "מיקסטייק":
אנטריקוט, צלעות טלה, סינטה, ופילה.
הכל היה טעים, עשוי במידה המדויקת, מענג, משובב נפש, מרגיע בטנה של קרניבורית שכמותי(-:
אין ספק, ידו המצוינת של  השף נבות שלח בשילוב עם הבשר המעולה של דבאח מורגשים בכל ביס של העונג הזה:




את כל הטוב הזה ליווינו ביין, או בבירה,
ותקשיבו טוב:
באנגוס מגישים את הבירה כ"כ קרה, כמו שבירה צריכה להיות.
איך הם עושים את זה?
מקפיאים את הכוסות!!!
אפשר לראות על הכוס את דוק הקרח שעוטף אותה.
תענוג!!


אנחנו הרי יודעים, שעם כל הכבוד לכמויות הבשר שאכלנו,
לקינוחים יש לי תמיד מקום.
שלושה קינוחים הוגשו לנו.
עוגת פאדג' שוקולד
ביתית, חמה, וללא קמח(!),
שילה
מצע של בראוניס וקרם ריבת חלב, מעליו קרם קפה עדין בשילוב חוטי מייפל בציפוי גנאש אספרסו.



אני בוחרת להתעכב דווקא על קינוח שהתאים לי בדיוק לארוחה הזו,
כנאפה מעולה:



באמת, קינוחים ועוגות טובות יש בכל מקום,
אבל כנאפות משובחות- ממש לא.
אם כבר קינוח אחרי כל הבשר הזה- בלי ספק, לכו על הכנאפה!!!



מסקנה: 
אם אתם בקטע של בשר:
אנגוס.
אין בכלל ספק.
שווה כל ביס, המקום המושלם לחובבי בשר.





רח' המגינים 27, עיר תחתית, חיפה.
04-8626603
ימים א'-ש' 11:00-23:00